2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

temmuz anneleri bölümünde açtığım isim anketine katılan arkadaşlarıma ve katılacaklara teşekkür ediyorum.
İsim konusu bizde artık kavgaya dönüşmeye başlamıştı anketten çıkan sonuç Eşimin istediği isimde olsa artık itiraz etmeyeceğim.
Anketen çıkan sonuç karşısında boynum kıldan ince diyorum

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur içerisine elma koy iç rahatlatıyor
saolun arkadaşlarr

bende oyladım cnm dilaraya verdim oyumu bana en güzel o geldiii

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi hafta sonlarııı

Merhaba Sevgili Anneler,
Bence hangi marka gogus pompası alacak olursanız olun mutlaka elektrikli olanını alın.
Bebis geldikten sonra her seye cok az zaman kalıyor.
O yuzden hızlı ve verimli olması cok onemli.
Tecrubeli anneler bilirler bir de pompanın zaten hasat olmus goguslerinize nazik davranması ve bebeginiz uyurken onu uyandırmayacak sekilde sessiz olması.
Ben Avent'in bu modelini kullandım ve cooook memnun kaldım.

Yapraklı silikon baslik cok yumusak ve sutunuzu artırıyor.
Bu konu Nurturia'da da tartisilmisti, dilerseniz onu da okuyabilirsiniz:
xxxxxxxx

Bence bu pompa aynı zamanda manuel olarak kullanılabilmesi acisindan ve sagma ritminizi kaydetmesi acisindan benzersiz. Pompa soz kosuyken fiyatı dusunmeyin, en isinize yarayacaga odaklanın derim nacizane sevgili anneler.

Bebeginize vermeniz gereken en onemli sey sevginiz sonra da sut. Sut icin pompanıza guvenebilmelisiniz. Anne olunca bana hak vereceksiniz.

Bu arada Avent pompayı alırsanız ve ihtiyacınız olursa kurulum videosu http://www.bebegimoldu.com/?p=1017xxx

Alisveris listenize kalkanları ve silikon ucları da eklemeyi unutmayın anneler. Ilk gunler en cok bunlara ihtiyacınız olacak. İlk 3 hafta bebeginize bez, tulum, sut, sıcak kucaginiz ve sevginiz yetecek. Ama sizin ihtiyaclarınız daha kritik olacak. Bunların kullanımlarını da bu yazıda anlatmıstım:xxxxx

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Sevgiler,

Avent Annesi Muge

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar.. herkes kocişiyle h.sonu gezmelerinde herhalde
bizim dün paşamla görüş günümüzdü.. sıpam büyümüş 1421 gram olmuş.. boyu da 41.5 cm bebek kilo almış ama ben son 3 haftadır hiç kilo almamışım.. sağolsun dr.um tebrik etti şekerim yüksek çıkmıştı biliyorsuınuz sanırım uyguladığım diyet işe yaradı..tabi abur cubur yemeyince,çikolatayı hayatından çıkarınca insan fazla kilo da almıyor

yalnız bebeğim ters duruyor.bazı bebekler hep böyle dururmuş,bazısı -ki çoğu sanırım öyle- son haftada dönermiş. benimki çıkmaya meraklı herhalde hep ters duruyor.umarım bi sorun olmaz! dr. sorun değil dedi ama içim rahat etmedi pek..
biz de haberler böyle.. inşallah bundan sonra da geliişimi böyle iyi gider

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
demek ters duruyor ne güzel
benim kız d,k duruyo zilli eziyo kaburgalarımı..

maşallah paşana.
Benim kızımda 20. hafatadan beri baş aşağı duruyor. Benim doktorum en iyisini yapıyor dedi. Sonra büyüdükçe dönemiyorlar sezeryan yapmak zorunda kalıyoruz demişti.
Dün bende kızımı gördüm 42.5 43cm gibi dedi boyuna doktorumuz kilosuda 1810gr. olmuş

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
demek ters duruyor ne güzel
benim kız d,k duruyo zilli eziyo kaburgalarımı..

canım 32. yada 33. haftaya kadar dik dursalarda sonra dönüyorlar ama 37 ye kadar dik duruyorlarsa sonra dönmeleri zorlaşıyormuş. Gerçi okuduğum doğum hikayelerinde doğumdan bir gün önce dönen bile vardı çocuğa göre değişiyor herhalde

saol canım doktorumda aynı şeyi söyledi
sadece oturarak çalıştığım için ben çok zorlanıyorum 10 saaten fazla işyerindeyim, kaburgalarım felaket ağrıyor dikildiğinde magnezyum verdi doktorum o bile etki etmiyo...

sağol canımm maşallah prensesinee
işler artık iyice ciddiye bindi.şuan pozisyon olarak normale çok müsaitler.bakalım çatı müsait mi benim normal doğuma :26:

İnşallah müsaittir normal istiyorsan tabi.
Benim bu ikinci doğum olacak ilki normaldi umarım bir aksilik çıkmazda bu da normal olur

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Anneler,
Kalkanları emzirme sonrası gogus uclarınızı kurutmak icin takıyorsunuz. Aventin delikli olanları ve delikli olmayanları var.

Silikon uc ise emzirirken takılır. Emzirmeye alıskın olmayan gogus ucları ilk baslarda travma yasiyor, kor demirler batma hissini silikon uc engelliyor ve bebeginizi gogus uclariniz tahris olmussa bile emizirebilmzi sagliyor.

Ben Avent olanları kullandım ve cok memnun kaldım.
Bunların nasıl kullanılması gerektigini bu yazıda anlatmıstım: xxx

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Sevgiler

Avent annesi Muge

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah bebişine canım hiçte kilo almamışın 3 haftada hemde ayrıca tebriklerr

maşallah bebişine canım hiçte kilo almamışın 3 haftada hemde ayrıca tebriklerr

sağol canımm :)) ben de şaşırdım kilo almadığıma! hem de bebek yaklaşık 600 g almış ben almamışım.ama ciddi oranda abur cuburu kestim.çikolatayı sıfırladım.bol salata sebze-meyve.. zaten hamileliğin başından beri 7 kilo almıştım. bakalım kaçla tamamlıycam belki son 2 ayda alırım kilo belli olmaz!

ben daha yeni gordum bu yaziyi canim benim ya annenin elini hic birakma Cinar bebek hiic

Insanınnnn çalışmaa arkadaşınınnn erkekkk olmasıı ne kadarr gıcıkk bi şeyy boğmakk istiyorumm şuu ann anlayışsızzzz

günaydın güzel anneler cnm bazen bayanların anlayışsızlığı daha zor geliyor en azından onlar erkek diyebiliyorsun ama bayanlar yaptığında hakikaten anlayışsızlıklarına anlam veremiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…