slm kızlarrr
nasılsınız bis aynıyız gribe döndü şimdide ilaç almak istemiyorum çaylarla falan iyileşmeye çalışıyorumm
geçmiş olsun canım
saolun arkadaşlarrgeçmiş olsun canım bol bol ıhlamur içerisine elma koy iç rahatlatıyor
temmuz anneleri bölümünde açtığım isim anketine katılan arkadaşlarıma ve katılacaklara teşekkür ediyorum.
İsim konusu bizde artık kavgaya dönüşmeye başlamıştı anketten çıkan sonuç Eşimin istediği isimde olsa artık itiraz etmeyeceğim.
Anketen çıkan sonuç karşısında boynum kıldan ince diyorum
selam kızlar.. herkes kocişiyle h.sonu gezmelerinde herhalde
bizim dün paşamla görüş günümüzdü.. sıpam büyümüş1421 gram olmuş.. boyu da 41.5 cm bebek kilo almış ama ben son 3 haftadır hiç kilo almamışım.. sağolsun dr.um tebrik etti şekerim yüksek çıkmıştı biliyorsuınuz sanırım uyguladığım diyet işe yaradı..tabi abur cubur yemeyince,çikolatayı hayatından çıkarınca insan fazla kilo da almıyor
yalnız bebeğim ters duruyor.bazı bebekler hep böyle dururmuş,bazısı -ki çoğu sanırım öyle- son haftada dönermiş. benimki çıkmaya meraklı herhalde hep ters duruyor.umarım bi sorun olmaz! dr. sorun değil dedi ama içim rahat etmedi pek..
biz de haberler böyle.. inşallah bundan sonra da geliişimi böyle iyi gider
bizim dün paşamla görüş günümüzdü.. sıpam büyümüş1421 gram olmuş.. boyu da 41.5 cm bebek kilo almış ama ben son 3 haftadır hiç kilo almamışım.. sağolsun dr.um tebrik etti şekerim yüksek çıkmıştı biliyorsuınuz sanırım uyguladığım diyet işe yaradı..tabi abur cubur yemeyince,çikolatayı hayatından çıkarınca insan fazla kilo da almıyor
yalnız bebeğim ters duruyor.bazı bebekler hep böyle dururmuş,bazısı -ki çoğu sanırım öyle- son haftada dönermiş. benimki çıkmaya meraklı herhalde hep ters duruyor.umarım bi sorun olmaz! dr. sorun değil dedi ama içim rahat etmedi pek..
maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
demek ters duruyor ne güzel
benim kız d,k duruyo zilli eziyo kaburgalarımı..
canım 32. yada 33. haftaya kadar dik dursalarda sonra dönüyorlar ama 37 ye kadar dik duruyorlarsa sonra dönmeleri zorlaşıyormuş. Gerçi okuduğum doğum hikayelerinde doğumdan bir gün önce dönen bile vardı çocuğa göre değişiyor herhalde
maşallah paşana.
Benim kızımda 20. hafatadan beri baş aşağı duruyor. Benim doktorum en iyisini yapıyor dedi. Sonra büyüdükçe dönemiyorlar sezeryan yapmak zorunda kalıyoruz demişti.
Dün bende kızımı gördüm 42.5 43cm gibi dedi boyuna doktorumuz kilosuda 1810gr. olmuş
maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
demek ters duruyor ne güzel
benim kız d,k duruyo zilli eziyo kaburgalarımı..
İnşallah müsaittir normal istiyorsan tabi.
Benim bu ikinci doğum olacak ilki normaldi umarım bir aksilik çıkmazda bu da normal olur
maşallah bebişine canımhiçte kilo almamışın 3 haftada hemde ayrıca tebriklerr
merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
İnşallah normal doğum olur canım. İlişkiyle karşılaştırma bence çünkü doğum tam anlamıyla bir mucize allahın izniyle gönlüne göre olur inşallah doğumun
isim anketimize katılın lütfen
Insanınnnn çalışmaa arkadaşınınnn erkekkk olmasıı ne kadarr gıcıkk bi şeyy boğmakk istiyorumm şuu ann anlayışsızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?