2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişinee... sorun etme dönerler benim doguma 1 hafta kala döndüydü hemde döndügünde farkediyorsun bi anda bi hamle hissediyorsun... anlıyorsun ki dönmüş.. şeker önemli allahtan ailevi olarak şeker bizde genetik ama bende cıkmadı amanda cıkmasın zaten.. bi aksilik olmazsa bende normal dogumdan yanayım... kızlar bişi daha sorcam facebookta olan varmı ekleyeyim...

Son düzenleme:

ekle canımmm

guzell anneler selam,çınarcık başta olmak üzere herkesee kocaman birer maaşallahh
ne guzel sız sık sık görüyorsunuz bebişlerinizi ben en son ayın 4ünde görmüştüm randevum 9mayıstı ama ders programım degıstıgı ıcın yenı randevu almak durumunda kaldık ve 13 mayısa verdiler,çok sinirim bozuk,mutsuzum dusununnn 4 nısan neree 13 mayıs nere he bırde o gun şeker yuklemem yapılacak göya ben 30+3 de olacağımm ne kaldı şurda doğurmaya yaptırmasak da olur dıyesım var:2:

bebegım cok hareketsız benım ya oyle tekme falan yok sanırım arada cok nadır bı dönüş yapıyor,çok merak ediyorum

selam sekerler ben de bugun gittim dr a

oglumu görmeye hem de raporumu almaya

allaha sukur pazartesiden itibaren raporluyum
aslında randevuyu pazartesi 3 e almıstım
okul 2.5 ta bitio o gun okula gitmemek için dr a bugun gittik :)))

oglumu gördük babası ablası ben

kocaman olmus tombişlemiş
yanakları tombul to0mbuldu

bası sag kasıgımda
sırtı ve poposu sol kaburgamda ayakları sag kaburgamda

yani ilginc bir pozisyonu vardı

ben kilo almamısım
67 cıktım

toplam 9 kilo almısım 30+3 e kadar dr iyi gidiosun dedi

oglumda 1920 grm 42 cm

boyu uzun dedi dr babası gibi

sen de kısa sayılmazsın bir bayana göre size cekmiş dedi

ay agzını acıp kapıyordu

dr ozcu dio poz vermeyi sevio sizin oglan dio
gercekten de ne mzaman gitsek yuzunu döner
pipiyi acar :)))

allahım hepsiniz nazarlardan korusun

gözünaydın cnm raporunu almışsın
oğlunada kocaman maşallah

maaşallah canım nasıl güzel beslemişsin kuzuyu,ben anca kendımı besliyorum
artıkk tatilin keyfinii çıkarma vaktii

selam kızlar nasılsınız??? ben bugün kardeşimle çarşılardaydım eksik bir kaç bişeyi daha hallettik... gecelik-sabahlık takımımı aldım; lohusa tacımı aldım.. bir de hastaneye gelenler için minik buzdolabı süsleri yapıyorum onbun malzemelerini yaptım...
ciciler topiğine akledim hepsini yorumlarınızı bekliyorum...
ben bir geçmişe göz atayım...

maşallah bebeğine kocaman olmuş ben bebeğimin kilosunu bilmiorum ya doktorda bişey demiyo neden ki??

ayy maşallah kızlar ikinizin sıpalar da kocaman olmuşlar... nazar boncuğumu takıyorum....

maşallah canımmm Allah nazarlardan saklasınn..... desene tam pozcu bizimkide ne zaman gitsek hep uykuda uyur :)hiç tınlamıyor doktoru

selam kızlar herkese

şimdi geldik eve =) doktor kontrolümüz güzel geçti...

minik kızım büyümüş 1320 gr olmuş, boyu da 39 cm.

bende 59 kg olmuşum,

son kontrolde de 58 filandım sanırım, kilomu beğendi benim de doktor.
49 ile hamile kalmıştım 10 kilo aldım toplamda
gerçi evde tok karna 60 kg da görüyorum bazen ama =)))
36'dan 38 bedene çıktık,

doğuma kadar yaklaşık bi 5 kg daha alırmışım öyle düşünüyo doktor... bakalım

3 hafta sonra tekrar gidicez, 32.haftamızda

bu arada dolabımızın siparişini de verdik bugün, bi de uyku setimizi ve cibinliğimizi aldık
dolabımız ptesi gelicek, cicilerimizi asıcaz yerleştiricez inş.

sonra da prensesimizin yatağını süsleyeceğiz, fisher price'ın mozart müzikleri çalan ışıklı bi dönencesi var ona baktık, bayıldık... onu alıcaz muhtemelen...

• bu arada kontrole giden diğer arkadaşların bebişlerine de maşallah diyoruz =))
kocaman olmuşlar kuzular

Maşallah canım bizimde bu kadar büyütebilcekmiyiz.. sizin haftaları yazıcam bakalım benim paşa o haftalarda ne kadar büyüyecek..

bu arada hgdiniz... güle güle kullansın aldıklarınızı bebişiniz ..........saglıkla....

Son düzenleme:
nazcım gözün aydın izne ayrılmışsın. bebişine de maşallah bende özledim kızımı. salı günü kavuşcam
burcucum seninkine de maşallah.

tugcal cicilerini çok beğendim canım..

ben çok bunalıyorum herşey gözümde büyüyo. herşeye ağlıyorum. eşimin işleri çok yoğun geldiğinde yorulmuş oluyor benimle ilgilenmiyor. önceden böyle değildi, kendimi dünyanın en çirkin varlığı gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız bugün bizimde dr. amca kontrolümüz vardı kuzum kocaman olmuş 1500 gr ve boyu 40 cm ve annesi de kilo almamış durumda dr. ikimizi de tebrik etti bu şekilde devam ederseniz ikiniz içinde çok iyi olacak dedi bundan sonra sana ekstradan kalsiyum lazım olacak dedi bir kutu yazdı ayrıca oğlum ilk defa yüzünü net bir şekilde gösterdi dr. amcamızda hemen renkli bir resmini çekiverdi ikimize de benzeyen yerleri var maşallah kuzum çok tatlı çıkmış resimden telefonuma çekip koyucam ama ancak pazartesine kadar beklemeniz gerekecek. Hepinizi öpüyoruz.

Maşallah ikinize de canım benim.

selam kızlar!ya bişi sorcam,istenmeyen tüylerle nasıl başa çıkıyosunuzhamilelik ilerledikçe işkenceye dönüşüyo resmen..benm hamileliğimde daha da çoğaldılar sankim

Burcucum iyi haberlerine sevindim cnm, maşallah sana da bebişine de kilo olarak hemen hemen aynı gidiyoruz cnm, ben de tatlıya aşırı düşkünlük var tabi:)) buarada hastanedeki hemşire bana 32. haftan dolunca gel dedi benim kafanm karıştı 32. hafta dolunca demek 33. haftaya başlamak olmuyor mu? izne ayrılmak için diyrm tabi senin drun tam 32. haftanda mı çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…