Selam kızlar nasılsınız bugün bizimde dr. amca kontrolümüz vardı kuzum kocaman olmuş 1500 gr ve boyu 40 cm ve annesi de kilo almamış durumda dr. ikimizi de tebrik etti bu şekilde devam ederseniz ikiniz içinde çok iyi olacak dedi bundan sonra sana ekstradan kalsiyum lazım olacak dedi bir kutu yazdı ayrıca oğlum ilk defa yüzünü net bir şekilde gösterdi dr. amcamızda hemen renkli bir resmini çekiverdi ikimize de benzeyen yerleri var maşallah kuzum çok tatlı çıkmış resimden telefonuma çekip koyucam ama ancak pazartesine kadar beklemeniz gerekecek. Hepinizi öpüyoruz.
Selam kızlar nasılsınız bugün bizimde dr. amca kontrolümüz vardı kuzum kocaman olmuş 1500 gr ve boyu 40 cm ve annesi de kilo almamış durumda dr. ikimizi de tebrik etti bu şekilde devam ederseniz ikiniz içinde çok iyi olacak dedi bundan sonra sana ekstradan kalsiyum lazım olacak dedi bir kutu yazdı ayrıca oğlum ilk defa yüzünü net bir şekilde gösterdi dr. amcamızda hemen renkli bir resmini çekiverdi ikimize de benzeyen yerleri var maşallah kuzum çok tatlı çıkmış resimden telefonuma çekip koyucam ama ancak pazartesine kadar beklemeniz gerekecek. Hepinizi öpüyoruz.
nazcım gözün aydın izne ayrılmışsın. bebişine de maşallah bende özledim kızımı. salı günü kavuşcam
burcucum seninkine de maşallah.
tugcal cicilerini çok beğendim canım..
ben çok bunalıyorum herşey gözümde büyüyo. herşeye ağlıyorum. eşimin işleri çok yoğun geldiğinde yorulmuş oluyor benimle ilgilenmiyor. önceden böyle değildi, kendimi dünyanın en çirkin varlığı gibi hissediyorum.
canım ultrason kagıdında yazıyor orda bütün ölcüleri yazar.. ordan bakabilirin doktor demiyorsa sen sor cnm
ya tabi o kağıtlarda bişeyler yazıo ama bariz bişey yazmıo bu seferki gidişimde sorayım bakam
selam kızlar herkese
şimdi geldik eve =) doktor kontrolümüz güzel geçti...
minik kızım büyümüş 1320 gr olmuş, boyu da 39 cm.
bende 59 kg olmuşum,
son kontrolde de 58 filandım sanırım, kilomu beğendi benim de doktor.
49 ile hamile kalmıştım 10 kilo aldım toplamda
gerçi evde tok karna 60 kg da görüyorum bazen ama =)))
36'dan 38 bedene çıktık,
doğuma kadar yaklaşık bi 5 kg daha alırmışım öyle düşünüyo doktor... bakalım
3 hafta sonra tekrar gidicez, 32.haftamızda
bu arada dolabımızın siparişini de verdik bugün, bi de uyku setimizi ve cibinliğimizi aldık
dolabımız ptesi gelicek, cicilerimizi asıcaz yerleştiricez inş.
sonra da prensesimizin yatağını süsleyeceğiz, fisher price'ın mozart müzikleri çalan ışıklı bi dönencesi var ona baktık, bayıldık... onu alıcaz muhtemelen...
kocaman olmuşlar kuzular
- bu arada kontrole giden diğer arkadaşların bebişlerine de maşallah
diyoruz =))
selam kızlar herkese
bende 59 kg olmuşum,
36'dan 38 bedene çıktık,
bu arada dolabımızın siparişini de verdik bugün, bi de uyku setimizi ve cibinliğimizi aldık
sonra da prensesimizin yatağını süsleyeceğiz, fisher price'ın mozart müzikleri çalan ışıklı bi dönencesi var ona baktık, bayıldık... onu alıcaz muhtemelen...
kocaman olmuşlar kuzular
diyoruz =))
selam kızlar.. herkes kocişiyle h.sonu gezmelerinde herhalde
bizim dün paşamla görüş günümüzdü.. sıpam büyümüş1421 gram olmuş.. boyu da 41.5 cm bebek kilo almış ama ben son 3 haftadır hiç kilo almamışım.. sağolsun dr.um tebrik etti şekerim yüksek çıkmıştı biliyorsuınuz sanırım uyguladığım diyet işe yaradı..tabi abur cubur yemeyince,çikolatayı hayatından çıkarınca insan fazla kilo da almıyor
yalnız bebeğim ters duruyor.bazı bebekler hep böyle dururmuş,bazısı -ki çoğu sanırım öyle- son haftada dönermiş. benimki çıkmaya meraklı herhalde hep ters duruyor.umarım bi sorun olmaz! dr. sorun değil dedi ama içim rahat etmedi pek..
biz de haberler böyle.. inşallah bundan sonra da geliişimi böyle iyi gider
selam sekerler ben de bugun gittim dr a
oglumu görmeye hem de raporumu almaya
allaha sukur pazartesiden itibaren raporluyum
aslında randevuyu pazartesi 3 e almıstım
okul 2.5 ta bitio o gun okula gitmemek için dr a bugun gittik :)))
oglumu gördük babası ablası ben
kocaman olmus tombişlemiş
yanakları tombul to0mbuldu
bası sag kasıgımda
sırtı ve poposu sol kaburgamda ayakları sag kaburgamda
yani ilginc bir pozisyonu vardı
ben kilo almamısım
67 cıktım
toplam 9 kilo almısım 30+3 e kadar dr iyi gidiosun dedi
oglumda 1920 grm 42 cm
boyu uzun dedi dr babası gibi
sen de kısa sayılmazsın bir bayana göre size cekmiş dedi
ay agzını acıp kapıyordu
dr ozcu dio poz vermeyi sevio sizin oglan dio
gercekten de ne mzaman gitsek yuzunu döner
pipiyi acar :)))
allahım hepsiniz nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 187556
selam kızlar!ya bişi sorcam,istenmeyen tüylerle nasıl başa çıkıyosunuzhamilelik ilerledikçe işkenceye dönüşüyo resmen..benm hamileliğimde daha da çoğaldılar sankim
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız?
benim bebeğimin kalbinin delik olma ihtimali vardı buraya yazmıştım belki hatırlayıp merak edenler olur diye yazıyorum. fetal ekoya girmem gerekiyordu kesin sonuç için.fetal eko girdim ama yine net bi cvp yok. çünkü cihazlar gelicek diye beklerken bebegim büyüdü ayrıntılı ultrason zamanı geçtigi için kardiyologda göremedi ama onunda küçük bir delikten şüphesi var herşey bebeğim dünyaya gelince kesinleşecek.inşallah saglıklı dünyaya gelir inşallah birşeyi yoktur.
sizde dualarınızı eksik etmeyin bizim için.
cnm yeni haberdar oldum gönlünü ferah tut üzülmen bebeğini daha çok üzer sonucu dedğiştirmez ve inancınla herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum dualarım seninle..
sagol cnm nedendir bilmiyorum ama içim rahat bu konuda. inşallah dediğim gibide olur ısrarla bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum...
yaa bende şöyle bi bakiim dedim acaip çekti cnm hemen değiştirdim yarın alıp yapıcam amaaaslm kızlar nasılsınız??
survivor u iziliyoruz yedikleri şeyden cnm çekti,evde yok yaa offfff
sagol cnm nedendir bilmiyorum ama içim rahat bu konuda. inşallah dediğim gibide olur ısrarla bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum...
slm kızlar nasılsınız??
survivor u iziliyoruz yedikleri şeyden cnm çekti,evde yok yaa offfff
selam sekerler ben de bugun gittim dr a
oglumu görmeye hem de raporumu almaya
allaha sukur pazartesiden itibaren raporluyum
aslında randevuyu pazartesi 3 e almıstım
okul 2.5 ta bitio o gun okula gitmemek için dr a bugun gittik :)))
oglumu gördük babası ablası ben
kocaman olmus tombişlemiş
yanakları tombul to0mbuldu
bası sag kasıgımda
sırtı ve poposu sol kaburgamda ayakları sag kaburgamda
yani ilginc bir pozisyonu vardı
ben kilo almamısım
67 cıktım
toplam 9 kilo almısım 30+3 e kadar dr iyi gidiosun dedi
oglumda 1920 grm 42 cm
boyu uzun dedi dr babası gibi
sen de kısa sayılmazsın bir bayana göre size cekmiş dedi
ay agzını acıp kapıyordu
dr ozcu dio poz vermeyi sevio sizin oglan dio
gercekten de ne mzaman gitsek yuzunu döner
pipiyi acar :)))
allahım hepsiniz nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 187556
selam kızlar herkese
bende 59 kg olmuşum,
36'dan 38 bedene çıktık,
kocaman olmuşlar kuzular
diyoruz =))
Maşallah canım bizimde bu kadar büyütebilcekmiyiz.. sizin haftaları yazıcam bakalım benim paşa o haftalarda ne kadar büyüyecek..
bu arada hgdiniz... güle güle kullansın aldıklarınızı bebişiniz ..........saglıkla....
nazcım gözün aydın izne ayrılmışsın. bebişine de maşallah bende özledim kızımı. salı günü kavuşcam
ben çok bunalıyorum herşey gözümde büyüyo. herşeye ağlıyorum. eşimin işleri çok yoğun geldiğinde yorulmuş oluyor benimle ilgilenmiyor. önceden böyle değildi, kendimi dünyanın en çirkin varlığı gibi hissediyorum.
selam kızlar!ya bişi sorcam,istenmeyen tüylerle nasıl başa çıkıyosunuzhamilelik ilerledikçe işkenceye dönüşüyo resmen..benm hamileliğimde daha da çoğaldılar sankim
Burcucum iyi haberlerine sevindim cnm, maşallah sana da bebişine de kilo olarak hemen hemen aynı gidiyoruz cnm, ben de tatlıya aşırı düşkünlük var tabi:)) buarada hastanedeki hemşire bana 32. haftan dolunca gel dedi benim kafanm karıştı 32. hafta dolunca demek 33. haftaya başlamak olmuyor mu? izne ayrılmak için diyrm tabi senin drun tam 32. haftanda mı çağırdı?
efdefnaz
burcu06
pamuksel
hepinizin kuzucuklarına maşallah kocaman olmuşlar Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
maşallah burcucum kızına
Selam kızlar, bugün odayı boşalttık temizledik derken ruhum çekildi. Çok yoruldum, bu arada kargom geldi. Gecelik sabahlık takımı ve emzirme atletleri aldımdı. Bi takımda bicama takımı aldımdı. E artık bitane daha gecelik olsa yeter diye umuyorum. Bu arada Tugcal şekerlerinide, geceliklerinide begendim cnm iyi günlerde kullan
Maşallah yavrularınıza, allah hepsini daha iyi etsin inşallah. Allaaaah sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallahhhhh:97:
selam kızlar herkese
bende 59 kg olmuşum,
36'dan 38 bedene çıktık,
kocaman olmuşlar kuzular
diyoruz =))
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız?
benim bebeğimin kalbinin delik olma ihtimali vardı buraya yazmıştım belki hatırlayıp merak edenler olur diye yazıyorum. fetal ekoya girmem gerekiyordu kesin sonuç için.fetal eko girdim ama yine net bi cvp yok. çünkü cihazlar gelicek diye beklerken bebegim büyüdü ayrıntılı ultrason zamanı geçtigi için kardiyologda göremedi ama onunda küçük bir delikten şüphesi var herşey bebeğim dünyaya gelince kesinleşecek.inşallah saglıklı dünyaya gelir inşallah birşeyi yoktur.
Selam kızlar, bugün odayı boşalttık temizledik derken ruhum çekildi. Çok yoruldum, bu arada kargom geldi. Gecelik sabahlık takımı ve emzirme atletleri aldımdı. Bi takımda bicama takımı aldımdı. E artık bitane daha gecelik olsa yeter diye umuyorum. Bu arada Tugcal şekerlerinide, geceliklerinide begendim cnm iyi günlerde kullan
Maşallah yavrularınıza, allah hepsini daha iyi etsin inşallah. Allaaaah sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallahhhhh:97:
Canım bence sıkma canını..iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?