2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel cnm bizim yaramaz eliyle yüzünün kapmaıştı okadar yalvarmam rağmen dönmedi :)) resmini çok istemiştim ama gözüken tek yeri kulağı olunca şimdiden kulağını çekmelyelim dedik:))

cnm benim biz daha çok annelik duygusu hissettiğimiz için artık kadınlık duygumuzu ifade edemeiğimizi hissediyoruz belki de kendini çirkin değil seksi bulmuyorsun artık ama emin ol eşin sayende baba olacağı için heycanlıdır sadece bazen bizim kadar heycanlanmadıkları için hayal kırıklığı yaşıyoruz daha fazla anlayış ve ilgi bekliyoruz onlar değişmedi aslında duyguları yoğunlaşan biziz sen de bebişinle çocuklaşıp hayatınıza eğlence getirmeye çalış hatta eşine şımar ve onu da şımarıklığına ortak et bence

efdefnaz
burcu06
pamuksel

hepinizin kuzucuklarına maşallah kocaman olmuşlar Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

ya tabi o kağıtlarda bişeyler yazıo ama bariz bişey yazmıo bu seferki gidişimde sorayım bakam

bazı doktorlar pek konusmuyorlar anca sorunca cvblıyorlar.. eger ultrason kadıgında value dige bir yazı ve karsısında bi gr verilmişse o kilosu boyunuda merak ediyorsan gene ultrason kagıdında FL yazılı olan rakamı 7 ile carp ortalama boyunu bulmus oluyorsun

maşallah burcucum kızına

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız?
benim bebeğimin kalbinin delik olma ihtimali vardı buraya yazmıştım belki hatırlayıp merak edenler olur diye yazıyorum. fetal ekoya girmem gerekiyordu kesin sonuç için.fetal eko girdim ama yine net bi cvp yok. çünkü cihazlar gelicek diye beklerken bebegim büyüdü ayrıntılı ultrason zamanı geçtigi için kardiyologda göremedi ama onunda küçük bir delikten şüphesi var herşey bebeğim dünyaya gelince kesinleşecek.inşallah saglıklı dünyaya gelir inşallah birşeyi yoktur.
sizde dualarınızı eksik etmeyin bizim için.

Selam kızlar, bugün odayı boşalttık temizledik derken ruhum çekildi. Çok yoruldum, bu arada kargom geldi. Gecelik sabahlık takımı ve emzirme atletleri aldımdı. Bi takımda bicama takımı aldımdı. E artık bitane daha gecelik olsa yeter diye umuyorum. Bu arada Tugcal şekerlerinide, geceliklerinide begendim cnm iyi günlerde kullan

Maşallah yavrularınıza, allah hepsini daha iyi etsin inşallah. Allaaaah sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallahhhhh:97:

selam kızlar,dr a giden,bebişleri kilo alan fakat kendileri almayan arkadaşları tebrik ediyorum,alkışlıyorum.
ben bugün full temizlik yaptım,önce evi temizledim,sonra da kendimi.salı günü dr randevumuz var da.şimdi de Yahşi Cazibeyi izliyorum.
selam kızlar!ya bişi sorcam,istenmeyen tüylerle nasıl başa çıkıyosunuzhamilelik ilerledikçe işkenceye dönüşüyo resmen..benm hamileliğimde daha da çoğaldılar sankim

ben bugün 2 saatimi o işe verdim canım,hayatımda hiç başkasına yaptırmadığım için şimdi de gitmeye cesaret bulamıyorum.ayna yardımıyla halletim,tertemiz oldum ohh koca göbekle zorlanıyorsun ama çok uzamadan yaparsan fazla sorun olmuyor.ben her dr a gideceğim zaman yani ayda bir yapıyorum. benim hamilelikten önce daha çabuk uzardı,şimdi o kadar değil.

cnm yeni haberdar oldum gönlünü ferah tut üzülmen bebeğini daha çok üzer sonucu dedğiştirmez ve inancınla herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum dualarım seninle..

slm kızlar nasılsınız??
survivor u iziliyoruz yedikleri şeyden cnm çekti,evde yok yaa offfff

cnm yeni haberdar oldum gönlünü ferah tut üzülmen bebeğini daha çok üzer sonucu dedğiştirmez ve inancınla herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum dualarım seninle..

sagol cnm nedendir bilmiyorum ama içim rahat bu konuda. inşallah dediğim gibide olur ısrarla bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum...

sagol cnm nedendir bilmiyorum ama içim rahat bu konuda. inşallah dediğim gibide olur ısrarla bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum...

inşallah iyidir bebeğin canım sakın kendini üzme.Allah bebeğine de sanada sağlıklı uzun ömürler versin inş. dualarım seninle...

slm kızlar nasılsınız??
survivor u iziliyoruz yedikleri şeyden cnm çekti,evde yok yaa offfff
yaa bende şöyle bi bakiim dedim acaip çekti cnm hemen değiştirdim yarın alıp yapıcam amaaa

inş hiç bişeyi yoktur bebeğinin sağ salim dünyaya gelir cnmmm

hepinizin bebeklerinizeee maşallah kızlarr

selam kızlar
bizde survivor'ı izliyoruz =)) tanere çok gülüyorum yaa çok şeker
bu arada ödül oyunu süperdi, ödül de benim pek aram yoktur ondan canım çekmedi ama çeken arkadaşlar sabah kahvaltısında yiyin bence şimdi yemek için çok geç bi saat uyutmaz yerseniz =))

selam canım geç gördüm mesajını, teşekkürler...
büyür canım seninkide 2 hafta var sanırım aramızda, benim göbiş çok büyümedi hala ama kızımın kilosu iyi çok şükür, göbiş büyüdükçe o da daha çok kilo alıcak sanırım son aylarda... erkek bebişler biraz daha yapılı oluyomuş öyle diyolar
sağlıklı olsunlar da önemli olan o

teşekkürler canımmm, seninde salı günü güzel haberlerini alırız =)

selam kızlar!ya bişi sorcam,istenmeyen tüylerle nasıl başa çıkıyosunuzhamilelik ilerledikçe işkenceye dönüşüyo resmen..benm hamileliğimde daha da çoğaldılar sankim

selam sana da
ben ağdaya gidiyorum canım, hamilelikten öncede gidiyodum evde çok zaman alıyo çünkü yapmak, arada kendimde yapıyodum ama şimdi hamilelikte eğilmek zaten imkansız, pratik oluyo gidip aldırmak 15dk da bitiyo =) benim de hamile kaldığımdan beri baya geç çıkmaya başladı, bazen 1 ay beklediğim halde çok çıkmamış oluyolar ama mecburen gidiyorum aldırmaya yine... sen de sık git canım azalır o zaman hemde kolay olur doğum zamanında

teşekkür ederim canımmm, öylemi aynımı gidiyoruz =) tatlıya düşkünlük bende de ara ara oluyo canım, normalde sadece adet dönemlerinde tatlı krizim olurdu şimdi ara ara oluyo =))

canım izin 32+0 da alınıyo, bende çalışabilir raporu yazdırıcam 32.haftamda.
doktorla konuştum. zaten son aylarda kontrole daha sık gitmek gerekiyomuş,
ayda bir gidiyorduk biz bu zamana kadar, şimdi 3 haftada bir olucak, sonra 2 haftada bir
son aya girince her hafta gitmek gerekiyormuş... kritik dönemler olduğu için.

efdefnaz
burcu06
pamuksel

hepinizin kuzucuklarına maşallah kocaman olmuşlar Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

teşekkürler canımmm, amin hepimiz inş. sağlıkla alırız kucağımıza kuzularımızı

maşallah burcucum kızına

teşekkürler canımmm

teşekkürler canım, amin inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...

canım aman kendini çok yormasaydın temizlik filan diye...

bu arada güle güle kullan canım kargon gelmiş cicilerinle birlikte. güzel günlerde giy :)

maşallah canım size de.. kocaman oldular artık yaa ne güzel bu arada biz de aynı dönenceyi alıcaz tatım... hatta türkçe ninni de var...

sağol canım... yaa üzülme ne olur ben de bazen kendimi çok çirkin hissediyorum bir de normalde çok tez canlıyımdır ama artık yorulduğum için moralim bozuluyor bazen napalım bebeklerimiz iyi olsun şimdi en önemli onlar... ayrıca eşin seni kesinlikle çok güzel buluyordur kendin demişsin işten gelince yorgun oluyordur adamcağız

maşallah annesi oğlun kocaman olmuş...

canım gönlünü ferah tut... ibsallah bebeğin sapasağlam dırdualarımız seninle...

sağol tatlım sen de güle güle kullan

Selam kızlar,
bi bakayım ne var ne yok dedim..
alışverişler yapılmış yine, güle güle sağlıkla kullanın aldıklarınızı..
hepinizin doktor kontrolleri de iyi geçmiş maşallah..

Canım bence sıkma canını..
benim kardeşimin de doğduğunda kalbinde küçük bir delik vardı, doktorlar "kendiliğinden kapanır olmazsa ameliyat ederiz" demişlerdi. Allah'a şükür kapandı..diyeceğim daha delik olduğu bile şüpheli, olsa bile kapanır inşallah Allah'ın izniyle.
Bol bol dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…