2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli

şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana

İyi dileklerin için sağol teyzesi.

benm de oluyor alttan cıkacak zannediyorum neler karıstırıyorsa orada artık valla anlayamıyorum
allahtan dogum iznindeyim ve evde olacagım artık yatarım guzel guzel okul cok zorluodu beni in cık ayakta dur falan sus otur kalkma konusma bagırma .... bitti simdilik taki seneye subata kadar :))))

merhaba canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun diyelim o zaman :124::124::124::124:

oluyo hepimizde bide öle ağlayınca falan insan beklio iptal etsin beklentilere girio daaa napcan işte üzülmee

aynen benimde tüylerim çok az çıkar oldu

Canim esinin seni anlamasini bekleme. Bak ikinciyi doguruyorum, benimki halihazirda baba zaten; yine de tum gun ayakta kaliyorum gelip de sen yoruldun otur diyecek kadar bile acimasi yok. bebek olduktan sonra daha farkli olacaktir. Esimi sen bebekten once gorseydiiin... Allahtan bebek sonrasi yuzde 50 duzeldi. Bir yuzde 30 da simdi bekliyorum. Ama kalan kismi duzelmez Biz anneyiz malesef, sorumluluklar bizim cogunlukla. ben artik kendimi avutuyorum en azindan maddi olarak sesi cikmiyor diye. Seninki de duzelecektir merak etme canim.

ya kızlar nst ne zaman yapılcak bize acabaa:96:
Son haftalarda girilecek canim.

uyuma sorunu benim bayadır var canım artık çekcez. dün biraz stresliydim bebişim hareketsizdi, ama gece biraz ilgilendim onla kendine geldi bi tepikler yedim kii görmeniz lazımdı doğsun görür o :)

oğluşunun yeni yaşını kutluyorum güzel bi ömrü olsun

canım ben yazlıklarımı çıkardım daha istanbulda yeni düzeliyo havalar ama oldu çıkaralı baya pişiyorum çünkü evde. dışarda kapalı olduğum için ince pardesü giyiyorum. evde karnımı rahat ettirecek tek şey hamile külodu, onlar olmasa patlardım, kavramasından ötürü çok rahatım. hamiş tshirtleri var ya onlarda çokkk rahat tabi hamiş pantolonlarının üzerine :) amannnn tatlım dert etme sen becerikliymişsin en azından ben söküğümü zor dikiyorum :)

hayırlısı olsun tatlım ben dilay diye oylamıştım :)

hepsi aynı bunların ya... takma şekerim, bizde biraz abartıyoruz, onlar biz ağlarken bi taraflarını devirip yatıyolar sabaha bişileri kalmıyo örnek almamız lazım

canım benim ya, bak bebişine yazık üzme kendini bu kadar geçer bu günlerde elbet. eşine biraz yumuşak davranmaya çalış haketmesede hem mesafe sizi geriyor, hem de hamilelik denen şeyi erkekler anlamıyor. zaten çekilecek bütün stres hatunlara verilmiş. adet sancısı mesela :) erkekler anlayamıyor yazıkki neler yaşadığımızı.

ya kızlar nst ne zaman yapılcak bize acabaa:96:

canım 32. haftadan sonra alıyolar ama doktorum genelde 34-35. haftalarda başlarım demişti bana.

kontrolleri güzel geçen bebişlerimize maşallahhh.biz de eşimle temizlik yaptık bugün.yordum onu iyice sonra salonda annemden gelirken getirdiğim bebiş kıyafetlerini tek tek açıp sevdik onları.minnacık şeyleri gördükçe deli olduk ikimizde.artık çok özledim onu kızlar yaaa gelsinler artık dimi ama daha erken.ne güzel izne ayrılanlarınız var aranızda daha benim çooooooooookkk.hem de işim de ağır biliyosunuz havalarda ısındı püffff canlar banyo tuvalet bana kaldı kalkıyımda oraları da yapıyım sonra ütüler de beni beklerr:44: sizleri öpüyoreeee

ha bi de kızlar yaa sanki göğsümden çok az süt geldi bugün normal mi sizce şimdiden???????

selam kızlar nabersiniz?? ayyy benim sinirlerim bozuk bugün yine.. kocişle yürüyüşe cıkcaktık bugğn hava çok güzeldi sonra arkadaşı arada playstation oynayalım diye... bir kaç maç yapıp döncem söz sonra da yürüyüşe gideriz demişti... ama şimdi de yağmur başladı... eve gelsin haşlıcam zaten beni yürüyüşe çıkarıp gitseydi böyle olmucaktı şimdi cıkamıcam:19:

mutlu sona az kaldı dimi kızlar şimdi zaman geçsede kucağımıza alsak diyosunuzdur eminim ama doğunca keşke bii gün daha kalaydın içimdede bii gece daha uyusaydım diceksiniz. uykusuz gecelere hazırlanın. ama okadar masumlar ki herşeye değiyolar.

eveet daha 30.haftamdayım ama bian önce kucağıma almak istiyorumm...herkes keşke hemen çıkmasaydı diceksin ama olsun ben yine debian önce gelmesini istiyorum hayırlısıyla tabii

eveet daha 30.haftamdayım ama bian önce kucağıma almak istiyorumm...herkes keşke hemen çıkmasaydı diceksin ama olsun ben yine debian önce gelmesini istiyorum hayırlısıyla tabii

bende gelsin diye diye 38. haftada geldi kuzum 7 gün sonra kırkımız çıkacak diyorumya zahmeti çok ama herşeyi hak ediyoo meleklerimiz

bende gelsin diye diye 38. haftada geldi kuzum 7 gün sonra kırkımız çıkacak diyorumya zahmeti çok ama herşeyi hak ediyoo meleklerimiz

ayy maşallah kocaman olmuş desene aslında bende 40.haftaya kalsın istemiyorum nedense ya öyle bi takıntı oluştu bende :97: gerçi doktorumda en sağlıklısı 38. 39. haftada gelmesi diyor.bi de durdukça kocaman olur sankim gelmesi zorlaşır gibi

selam kızlar herkese

nasılsınız? biz iyiyiz. Piknik yaptık bugün eve yeni geldik...

okuncak yazılılar var ama kim okuyacak bilmiyorum =))
şeytan diyo kafadan ver notları =)))

japones canım oğlunun doğum günü kutlu olsun :124:sana da kolay gelsin =)
bizlerde seneye temmuzda ilk doğum günü partilerimizi yapıcaz inş. bebişlerimiz için =)
ayyy o günler bi gelse...

selam canım arkadaşlarım ben izindeyim artık sizinle olamayacağım yada haftada birgün girebileceğim kayınvalidemlerden oda sınırzlı olur

neyse bizden haberler var kızım 1kilo 750 gram olmuş bir hafta önden gidiyomuş gelişimi ama ben çok kilo almışım doktorum kızdı 11 kilo almış bulunuyorum malesef aslında görünürde bişiy yok ama doktorum herkese 12 kilo al diyo ama ben zaten zayıftım dedim kandıramadım bebişim çok iyi şükürler olsun sanırım benim kızım erken gelecek hala ters bebişim 34. haftama kadar sürekli yatmam gerekiyor 10 dakika bile yürüyüş yasak şimdi bende kilo almamaya çalışıyorum sizleri çok özlüyorum sizlerde neler var çınar bebek nasılmış sanırım ikinci erken doğuran ben olacağım kızımın adıda ela olacak ela bebek hemencik bi geçmişe göz atııyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…