sinirlerim bozukkkkkocam ekti bugün beni arkadaşlarıylar proğram yapmış raftinge gitti bana da akşam söyledi sinirimden ağladım niye ağlıyosun karıcım sen böyle yapmazdın diyooo bende sinirimi bozdun karışma ağlıcam diyorum geceye kadar ağladım deli gibi sanki matah var gibi sabah giderkende suratım asıktı böyle yapma bak içime sinmiyor güzel bi şekilde gidiyim diyorr bideee canım sıkıldı baya bii.. bende bugün dışarı çıkarız diye düşünüyodum ne zamandır evdeyim ve çok sıkıldımm neyse haftaya kaldı artıkk bende anneme kahvaltıya gidicem bakalım ordan ne yaparım.... neyse ben çıkıyorumm kızlarr
maşallah canım size de.. kocaman oldular artık yaa ne güzelbu arada biz de aynı dönenceyi alıcaz tatım... hatta türkçe ninni de var...
sağol canım...yaa üzülme ne olur ben de bazen kendimi çok çirkin hissediyorum bir de normalde çok tez canlıyımdır ama artık yorulduğum için moralim bozuluyor bazen napalım bebeklerimiz iyi olsun şimdi en önemli onlar... ayrıca eşin seni kesinlikle çok güzel buluyordur kendin demişsin işten gelince yorgun oluyordur adamcağız
maşallah annesi oğlun kocaman olmuş...
canım gönlünü ferah tut... ibsallah bebeğin sapasağlam dırdualarımız seninle...
sağol tatlım sen de güle güle kullan
Kizlar masallah bebisleri kocaman yapmissiniz kendiniz fit kalmissinizBenim gunler biraz yogun geciyor bu aralar. Neredeyse aksama dek sokaklardayim, aksam gelince yemek telasi oglani yatir falan derken uzun uzun sohbete vaktim olmuyor hic. Bu hafta ogluma dogumgunu yapacagim simdi de ona hazirlaniyorum. Evde 20 cocuk bir de annelerini agirlayacagim. Pisir tasir ayri bir de cocuklariniz buyuyunce basiniza gelecek; temali parti istiyor artik sipalar. Bizim bu seneki temamiz simsek mcquinn diye bir cizgi film karakteri. Dukkan dukkan malzeme topladim. kagit tabaklar bardaklar, mumlar, balonlar vs. vs... Son uc gunum var, pastasina kadar kendim yapacagim bu gobekle.
Bu arada biz iyiyiz ama artik yurumek merdiven cikmak olum. Tiknefes oluyorum yeminle. Kosturmacaya gucum yetmiyor. Kizim geceleri rahat vermiyor bir de sagdan sola donerken falan canimin acisindan agliyorum. Konfor bitti zor gunler basladi artik. Bazen sabahlari kalkinca kasiklarima dogru vuruyor bu sefer bacak sinirlerim bosaliyor. O zaman da dusecek gibi oluyorum.
Yine bu aralar giyim derdim basladi. Havalar isindi 26 derecelerde falan, askili elbiseler icin erken, uzun kollu giyilemeyecek kadar sicak. Ne giysem krizinden biktim. En son carrefourdan beyaz bir kapri aldim, simdi belini kesip penye dikecegim ki bir alternatifim olsun. uzun uzun tunikler bulmak lazim ama bir turlu istedigim gibi bir sey bulamadim. Sizler neler giyiyorsunuz??
Insallah misil misil uyuyorsunuzdur :97:
sinirlerim bozukkkkkocam ekti bugün beni arkadaşlarıylar proğram yapmış raftinge gitti bana da akşam söyledi sinirimden ağladım niye ağlıyosun karıcım sen böyle yapmazdın diyooo bende sinirimi bozdun karışma ağlıcam diyorum geceye kadar ağladım deli gibi sanki matah var gibi sabah giderkende suratım asıktı böyle yapma bak içime sinmiyor güzel bi şekilde gidiyim diyorr bideee canım sıkıldı baya bii.. bende bugün dışarı çıkarız diye düşünüyodum ne zamandır evdeyim ve çok sıkıldımm neyse haftaya kaldı artıkk bende anneme kahvaltıya gidicem bakalım ordan ne yaparım.... neyse ben çıkıyorumm kızlarr
gğnaydın fıstıklarrr
bucan paylasımın için tesekkürler
zeytinim sıkma canını ya
ben ne yapayım lanet olası her ay bişi cıkıo
yok 8 mart yok 4 nbisan yok pari genel baskanının gelmesi
yok bakanlardan birinin ziyareti simdide 1 mayıs die sabahın köründe gitti taaa aksama gelecek((( kime kızayım kime sinirleneyim
her hafta bişi cıkıo
bir 2 gun tatilimiz var düşün((
burcum ve pamugum bebeklerinize masallah canlarım kocaman olmuslar allah nazardan saklasın insallah
ben de burcu gibi ayda yada 1.5 ayda bir agdaya gidiyorum kuaföre gerci yazmıstım size de hani son agdacım değişmişti diye gözümü kararttım gittim yeni gelene de
valla artık arsızlıktan mıdır nedir önüme gelene acıyorum
drlar hemsireler ebeler agdacılar
yakında görmeyen kalmayacak
benim hamilelikten dolayı cok az cıkıyor artık hamilelikte böle oluyor benm vucudum azalıo tüyler
Canim esinin seni anlamasini bekleme. Bak ikinciyi doguruyorum, benimki halihazirda baba zaten; yine de tum gun ayakta kaliyorum gelip de sen yoruldun otur diyecek kadar bile acimasi yok. bebek olduktan sonra daha farkli olacaktir. Esimi sen bebekten once gorseydiiin...zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli
şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana
Son haftalarda girilecek canim.ya kızlar nst ne zaman yapılcak bize acabaa:96:
Tesekkur ederim canimmerhaba canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun diyelim o zaman :124::124::124::124:
oluyo hepimizde bide öle ağlayınca falan insan beklio iptal etsin beklentilere girio daaa napcan işte üzülmee
aynen benimde tüylerim çok az çıkar oldu
Kizlar masallah bebisleri kocaman yapmissiniz kendiniz fit kalmissinizBenim gunler biraz yogun geciyor bu aralar. Neredeyse aksama dek sokaklardayim, aksam gelince yemek telasi oglani yatir falan derken uzun uzun sohbete vaktim olmuyor hic. Bu hafta ogluma dogumgunu yapacagim simdi de ona hazirlaniyorum. Evde 20 cocuk bir de annelerini agirlayacagim. Pisir tasir ayri bir de cocuklariniz buyuyunce basiniza gelecek; temali parti istiyor artik sipalar. Bizim bu seneki temamiz simsek mcquinn diye bir cizgi film karakteri. Dukkan dukkan malzeme topladim. kagit tabaklar bardaklar, mumlar, balonlar vs. vs... Son uc gunum var, pastasina kadar kendim yapacagim bu gobekle.
Bu arada biz iyiyiz ama artik yurumek merdiven cikmak olum. Tiknefes oluyorum yeminle. Kosturmacaya gucum yetmiyor. Kizim geceleri rahat vermiyor bir de sagdan sola donerken falan canimin acisindan agliyorum. Konfor bitti zor gunler basladi artik. Bazen sabahlari kalkinca kasiklarima dogru vuruyor bu sefer bacak sinirlerim bosaliyor. O zaman da dusecek gibi oluyorum.
Yine bu aralar giyim derdim basladi. Havalar isindi 26 derecelerde falan, askili elbiseler icin erken, uzun kollu giyilemeyecek kadar sicak. Ne giysem krizinden biktim. En son carrefourdan beyaz bir kapri aldim, simdi belini kesip penye dikecegim ki bir alternatifim olsun. uzun uzun tunikler bulmak lazim ama bir turlu istedigim gibi bir sey bulamadim. Sizler neler giyiyorsunuz??
Insallah misil misil uyuyorsunuzdur :97:
günaydın hepinize arkadaşlar nasılsınız.
Dün çok gezmişiz Doğumdan sonra 1 sene evde olacağım için fazla dışarı çıkamam diye bol bol gezip tadını çıkarmaya çalışıyorum bu günlerin ama şimdi resmen kalçalarım çekiliyor yürürken bugün nasıl temizlik yapacağız bilmiyorum.
Kızımın isim anketine katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Anket devam ediyor. Katılmayanlar yada görmeyenler oylarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler
teşekkürler
zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli
şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana
ya kızlar nst ne zaman yapılcak bize acabaa:96:
ha bi de kızlar yaa sanki göğsümden çok az süt geldi bugün normal mi sizce şimdiden???????
bi ay filan önce bendende gelmişti burda kızlarla yazışmıştık canım normalmiş. ama sıkmamak lazımmış, erken doğuma sebep olabiliyormuş.
mutlu sona az kaldı dimi kızlar şimdi zaman geçsede kucağımıza alsak diyosunuzdur eminim ama doğunca keşke bii gün daha kalaydın içimdede bii gece daha uyusaydım diceksiniz. uykusuz gecelere hazırlanın. ama okadar masumlar ki herşeye değiyolar.
eveet daha 30.haftamdayım ama bian önce kucağıma almak istiyorumm...herkes keşke hemen çıkmasaydı diceksin ama olsun ben yine debian önce gelmesini istiyorum hayırlısıyla tabii
bende gelsin diye diye 38. haftada geldi kuzum 7 gün sonra kırkımız çıkacak diyorumya zahmeti çok ama herşeyi hak ediyoo meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?