2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın
Gece hiç uyuyamadım , şimdi ayakta uyuyorum
sizler nasılsınız bayanlar?

günaydın arkadaşım,ya o uyku bölünmesi bende de oluyor..tam dinlenemiyorum o yüzden sanki..

günaydınlar burda hala kapalı ama bende cuma gününden beri tatildeydim o yzüden 3 gün tatil iyi geldi gezdik bol bol ormana gittik doğal ortamlar süper geliyo

aaa,sen de mi 32. hafta iznine çıktın???

süpersin ne güzel işleri yoluna koymussun ya ben daha ne tip bişi yapcama karar veremedim oda yapsammı onu bile bilmiyom resimlerini eklersen fikir vermiş olursun

günaydın arkadaşım,ya o uyku bölünmesi bende de oluyor..tam dinlenemiyorum o yüzden sanki..

aaa,sen de mi 32. hafta iznine çıktın???

yok canım nerde hatta ben 38. haftaya kadar calışmayı düşünüyorum cuma günü doktora gittik gelmedim işe o yzüden süper oldu

herkese günaydınlar kızlar...nihayet sonunda şekerim düştü...cumartesi doktordaydık..kızımın durumuda çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun..ama doktorum yinede diyetine devam et..bu şekilde devam edelim..değerlerin çok güzel dedi...umarım herkesler iyidir...

günaydın canım ne güzel hep böyle gitsin inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

sığamıyorum ben yatağa sanki
sola yatıyorum sırt üstü kalkıyorum deli oldum gece...

çok sevindim canım

günaydın canım ne güzel hep böyle gitsin inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

amin bitanem..Allah razı olsun gülüm...inşallah cümlemizin hep böyle güzel devam eder ve sonunda sağlıkla kucaklarız yavrularımızı...

günaydınn kızlarrr yaa fena yorgunum kocalar çekiştirilmiş
benimkide dün işe gitti bende anneme gittim ama fena yoruldum havalarda bi açıyor bi kapanıyor 32.hafta gelsnn evde doya doya yatmak istiyorumm ben yaa

herkese günaydınlar kızlarr...nasılsınız?

burda hava çok güzel,inşallah artık hep böyle gider...

günaydın kızlarrrrrrrrr
herkese ii bi hafta diliyorum
güne geç başladım bugün biras
duşumu aldım öle bornozla oturuorum yine
cuma günü alışverişe eskişehire gittik bi dünya şey aldık kızıma
beşiğimizde aldık dünde babam gelip kurdu müsait bi zamanda atıcam resimlerini
öğleden sonrada okumamız var bana gelicekler
totomu kaldırırsam önce bi kahvaltı yapıcam sonrada az ortalığı toplarım

günaydın leylacım..çok sevindim senin adına.inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın..allah herkes sağlık versin..

günaydın leylacım..çok sevindim senin adına.inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın..allah herkes sağlık versin..

amin bitanem..Allah razı olsun gülüm...doğuma kadar böyle diyete devam edecem galiba...biraz sıkıntılı olacak ama yavrum için herşeye değer..yeterki o sağlıklı olsunda...

günaydın zehracım...sen doğum izninemi ayrıldın tatlım...beşiğiniz hayırlı olsun...biz daha bir iğne bile almadık kızıma..inşallah öbür ay alacaz hepsini...okumanızıda Allah kabul etsin gülüm...
bizlerede dua et...

kızlar ben sütümü içip meyveyi yiyip geliyorum...malum diyet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…