2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yemek yicez yemeğe çağırıyolar hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum az kilo almışım gibi gidiyimde az daha yiyimm doktorumun kulakları çınlasın görüşürüz kendinize dikkat edin

bu kocişlerin hepsi aynı tatlım, onlara ayak uydurunca sorun yok. fenerbahçenin maçı var şimdi ilk yarıda gol olurken totem yaptı benimki, yatırdı önüne açtım bacaklarımı göbişimi seviyo bi yandan kız tekmeliyo bi yandan gol oldu derken baya güldürdü beni :) mutlu mesut istediği olunca, ben hadi şunu yapalım diyince bin tane naz yapıyo

arkadşım doğum yaptı o da tutabildiğin kadar içinde tut diyo ve daha 2 gün önce çıksada kurtulsam diyodu :)

oh canımm çok sevindim adına keyifli geçmiş günün, bende salı günü gezcem inş. hem kızımıda görcem

canım bebişine maşaAllah. dinlen tatlım kiloyu filan umursama bebişin vakitlice gelsin yeter. kilo verilir yeterki herşey ağız tadıyla olsun.

çınarı sormuşsun iyiye gidiyormuş canım inş. daha da iyi olcak :)

iyi akşamlar kızlar, 2 gündür girmiyorum, geçmişi okumadım, umarım herşey yolundadır

bizm yarın sabah kontrolümüz var, inşallah kızımı sağlıkla görürüm, haber veriririm size de, eşm yeni geldi il dışından. onla hasret gidereyim, görüşürüz canlarım:80:

gözün aydın canım

canım nazın dediğine katılıyorum,hepsinin hamuru aynı bu kocişlerin. bizi anlamalarına imkan yok.benimki de bugün beni gezdirdi gezdirdi akşama doğru ben hala eve gelmek isstemeyince o da demez mi bugün her şey yaptık,görevimi yaptım diye.ben de tabi hemen başladım görevden mi sayıyosun sen benle gezmeyi hoşuna gitmiyor mu diye. hay öyle demek istemedim cart curt.hepsini iyi bir yontmak lazım. bize idare etmek düşüyor ama senin durumun biraz daha farklı.mesafeden kaynaklanıyor diye düşünüyorum, eminim gerçekten haketmediğini düşündüğü için değil seni kızdırmak için söylemiştir.biz de hamilelikten önce daha çok tartışırdık,bebiş olunca düzelir cnm.
geçmişi okuduysan bugünün konusunun bu olduğunu görürsün cnm. bunlar braz da koca göbeğimizle bizi hasta zannediyorlar galiba.
maaşallah ela bebeğe,inşallah zamanında gelir cnm.dikkat et kendine.kiloyu takan dr lara gıcığım,onlara ne anlamıyorum.normal doğumu göze almazlar hem de kilo almayın diye sıkarlar bizi.ben de aldım 11 kilo hem de 29 haftada.boşver.
ben de salı günü görücem kuzuşumu canım,bakalım nasıllar,büyümüşler mi?
merakla bekliyoruz güzel haberlerinizi,iyice hasret giderin cnm bugün herkes kocalardan çok dertli.siz bari birlikte mutlu geçirin.

Son düzenleme:

bugün herkesi kocasının cinslik yapma günüymiş demekki walla benimki taa akşam 7 de geldi 8 buçukta da top oynaya gitti bugün yalnızları oynuyorum ... o kadar sinirim bozuldu ki kendimi daha önemlisi bebişimi üzüyorum akşammüstü açtım youtube ney dinledim walla bir gevşedim rahatladım size de üzgün veya kızgın olunca tavsie ederim....hatta eşim bile dedi sen neden bu kadar sakinsin aslında geç kaldım kızman söylemen gerekirdi diye... bu adamlara kızsan da kızmasan da yaranılmıyor

efsun_zeren maşallah canım bebeğine vaktinde gelsin ela bebek iyi düşün güzele yat canım...

bizim kocisin arkileriyle toplanmaları suya düştügünden bende o zaman biz cıkıyoruz dedim ailecek dolastık ohhh dısarda gezdik dolastık eglendik süper geldi yhaa ama eve geldigimde acayip yorulmusum.. simödi üstümden tır geçmiş gibiyim

iyi gecelr kızlar
bu haftasonundan hiçbir şey anlamadım eşim fab.mali işler uzm.ayın sonu ve başında bir önceki ayı kapatıyolar resmen görüşemiyorz.haftasonu yetmezmiş gibi hafta içide bööle olucak belki diğer h.sonuna kadar uzayabilir çok sıkıldım çokk
tabi ben ay kapamasını unutup plan yapmıştım eksiklerimizi tamamlarız diye düşünmüştüm planlarım suya düştü

kızlar günaydınnn :

kargalardan önce kalktım bu sabah zaten gece hiç uyuyamadım artık göbeğimi koymaya yer bulamıyorum yatakta...sağ tarafıma yatınca miğdemyanıyo sola yatınca bacağım uyuşuyo aynen şu sol taraftaki yaratığa döndüm gözlerim fal taşı gibiilginçtirki şu anda topikte 5 kişiyiz 4 ü ziyaretçi bunlarda yeni doğum yapmış bebek bakan arkadaşlarmı acep

günaydın kızlar, güzel haftalar

kızımla randevuma 2 bucuk saat var, evdeym, kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkcaz, eşimin de ögleye kadar ders yok, o da kızını görmeye gelebileceeek

doktorumdan rapor istiycem, verirse bir hafta evdeyim, iş güç de yapabiriiiim totoyu kaldırmadan keyif de evde olmak gibi si var mı yaaaaa

hepinizi öpüyorum kızlar, bebişlere iyi bakın, görüşürüz

günaydın kızlarr mayıs ayına girdikk günler ne çabukk geçiyorr sonra haziran sonra bide bakmışız temmuz allahın izniylee

günaydın canım

oh oh inşallah güzel haberlerle gelirsin bizede yaz canım raporunuda alırsın inşallah bi güzell dinlenir evin tadını çıkarırsın

paylaşımın cok güzel canım hangi site bu\

herkese günaydın.
ben çok heyecanlanıyorum kızımla buluşacağımız zaman. sende de var mı öyle bir durum. ne güzel bende bahane edip gitsem mi ki

herkese merhaba

hava her ne kadar haftasonu ve bugün berbat görünse de umarım mükemmel bir hafta geçiririrz hepimiz.haftasonu yazılanları okuyup çıkmak zorunda kaldım çünkü cumartesi kontrolümüz vardı eve geç geldik pazarda temizlik ve çamaşır derdimiz vardı çok yoğun geçti.

kızlar bebeişim 37 cm 1680 gr olmuş ilk kez yüzünü bu kadar net gördüm gülüyor gibime geldi haaaa bide pipisini hiç bu kadar net görmemiştim minnacıık

doktor erkek olmasına rağmen kız gibi yüzü var şunada bakın dedi sevdi oğlumu yakışıklı mı olacak acaba

iki hafta sonra tekrar çağırdı bu sefer 32. hafta raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım kısmetse

hımmmm bu arada bebişimiz daha dönmemeiş doktor doğumu nasıl istersin diye sordu normal dedim ama bebek dönmezse seni sezeryana alırım riske atmam dedi bende hayırlısı olsun dedim

kızlar cuma akşamı kendime 1 takım sabahlıklı gecelik 1 takımda pijama takımı aldım hastane için hangisi daha rahat olursa onu giyeceğim

geçmişi okurken kocaları çekiştirdiğinizi gördüm. sanki evde durmamak için bahane arıyor adamlar
ama bence biraz haklılar düşünsenize bugüne kadar sımsıkı sarıldıkları istediğinde sarılıp uyudukları hatunlar şimdi dokunulmazlığa sahipler. öyle canım istedi gel falan oooooooooo yasak ellemek sarılmak yok eeeee adamlar ne yapsın
düşünsenize oruçlusunuz gece sahurda yapmadınız sonra önünüzde öyle muhteşem bir sofra varki ama gel gör ezana çok var daha ne yaparsınız her dakika sofranın başını mı beklersiniz buna hangi irade dayanır ki

yani azıcık adamlarada hak verin üzmeyin kendinizi birde olaylara ne kadar pozitif bakarsanız hem kafanız rahat eder hem bebişiniz

öpüyorum hepinizi

gunaydın kızlar benim cok kotu belim agrıyor
bugun sanırım h.sonu kendimi fazla yordum
ama guzel yogunlukdu oğlusumun odası geldi
c.tesi camlara sineklik yaptırdık bebişimiz için
aynı anda evde bi ton insan vardı ustune bide
klimacı geldi ama olmuyor maalesef dun annemle
kardesim geldi oğlusun odasını temizledik ayakkabılıgımı
boşalttım duzelttim yorganlarımı kaldırdım vakumlayıp
baza altına yerlestirdim kışlıkları kaldırdım guzel oldu
ama bende bittim bi eminonu turum kaldı ondan sonra
dogurabilirim artık bu arada h.sonu sabah hera yla yoga
daydık ve heryerim birazda o hareketlerden agrıyor

günaydınnnnn herkesee!!nihayet hava biraz açık gibi bugün,ohh içim açıldı..nasılsınız arkadaşlar??

günaydınnnnn herkesee!!nihayet hava biraz açık gibi bugün,ohh içim açıldı..nasılsınız arkadaşlar??

günaydınlar burda hala kapalı ama bende cuma gününden beri tatildeydim o yzüden 3 gün tatil iyi geldi gezdik bol bol ormana gittik doğal ortamlar süper geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…