- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
selam kızlar nabersiniz?? ayyy benim sinirlerim bozuk bugün yine.. kocişle yürüyüşe cıkcaktık bugğn hava çok güzeldi sonra arkadaşı arada playstation oynayalım diye... bir kaç maç yapıp döncem söz sonra da yürüyüşe gideriz demişti... ama şimdi de yağmur başladı... eve gelsin haşlıcam zaten beni yürüyüşe çıkarıp gitseydi böyle olmucaktı şimdi cıkamıcam:19:
mutlu sona az kaldı dimi kızlar şimdi zaman geçsede kucağımıza alsak diyosunuzdur eminim ama doğunca keşke bii gün daha kalaydın içimdede bii gece daha uyusaydım diceksiniz. uykusuz gecelere hazırlanın. ama okadar masumlar ki herşeye değiyolar.
selam kızlar herkese
nasılsınız? biz iyiyiz. Piknik yaptık bugün eve yeni geldik...
okuncak yazılılar var ama kim okuyacak bilmiyorum =))
şeytan diyo kafadan ver notları =)))
japones canım oğlunun doğum günü kutlu olsun :124:sana da kolay gelsin =)
bizlerde seneye temmuzda ilk doğum günü partilerimizi yapıcaz inş. bebişlerimiz için =)
ayyy o günler bi gelse...
selam canım arkadaşlarım ben izindeyim artık sizinle olamayacağım yada haftada birgün girebileceğim kayınvalidemlerden oda sınırzlı olur
neyse bizden haberler var kızım 1kilo 750 gram olmuş bir hafta önden gidiyomuş gelişimi ama ben çok kilo almışım doktorum kızdı 11 kilo almış bulunuyorum malesef aslında görünürde bişiy yok ama doktorum herkese 12 kilo al diyo ama ben zaten zayıftım dedim kandıramadım bebişim çok iyi şükürler olsun sanırım benim kızım erken gelecek hala ters bebişim 34. haftama kadar sürekli yatmam gerekiyor 10 dakika bile yürüyüş yasak şimdi bende kilo almamaya çalışıyorum sizleri çok özlüyorum sizlerde neler var çınar bebek nasılmış sanırım ikinci erken doğuran ben olacağım kızımın adıda ela olacak ela bebekhemencik bi geçmişe göz atııyım
iyi akşamlar kızlar, 2 gündür girmiyorum, geçmişi okumadım, umarım herşey yolundadır
bizm yarın sabah kontrolümüz var, inşallah kızımı sağlıkla görürüm, haber veriririm size de, eşm yeni geldi il dışından. onla hasret gidereyim, görüşürüz canlarım:80:
canım nazın dediğine katılıyorum,hepsinin hamuru aynı bu kocişlerin. bizi anlamalarına imkan yok.benimki de bugün beni gezdirdi gezdirdi akşama doğru ben hala eve gelmek isstemeyince o da demez mi bugün her şey yaptık,görevimi yaptım diye.ben de tabi hemen başladım görevden mi sayıyosun sen benle gezmeyi hoşuna gitmiyor mu diye. hay öyle demek istemedim cart curt.hepsini iyi bir yontmak lazım. bize idare etmek düşüyor ama senin durumun biraz daha farklı.mesafeden kaynaklanıyor diye düşünüyorum, eminim gerçekten haketmediğini düşündüğü için değil seni kızdırmak için söylemiştir.biz de hamilelikten önce daha çok tartışırdık,bebiş olunca düzelir cnm.zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli
şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana
geçmişi okuduysan bugünün konusunun bu olduğunu görürsün cnm. bunlar braz da koca göbeğimizle bizi hasta zannediyorlar galiba.selam kızlar nabersiniz?? ayyy benim sinirlerim bozuk bugün yine.. kocişle yürüyüşe cıkcaktık bugğn hava çok güzeldi sonra arkadaşı arada playstation oynayalım diye... bir kaç maç yapıp döncem söz sonra da yürüyüşe gideriz demişti... ama şimdi de yağmur başladı... eve gelsin haşlıcam zaten beni yürüyüşe çıkarıp gitseydi böyle olmucaktı şimdi cıkamıcam:19:
selam canım arkadaşlarım ben izindeyim artık sizinle olamayacağım yada haftada birgün girebileceğim kayınvalidemlerden oda sınırzlı olur
neyse bizden haberler var kızım 1kilo 750 gram olmuş bir hafta önden gidiyomuş gelişimi ama ben çok kilo almışım doktorum kızdı 11 kilo almış bulunuyorum malesef aslında görünürde bişiy yok ama doktorum herkese 12 kilo al diyo ama ben zaten zayıftım dedim kandıramadım bebişim çok iyi şükürler olsun sanırım benim kızım erken gelecek hala ters bebişim 34. haftama kadar sürekli yatmam gerekiyor 10 dakika bile yürüyüş yasak şimdi bende kilo almamaya çalışıyorum sizleri çok özlüyorum sizlerde neler var çınar bebek nasılmış sanırım ikinci erken doğuran ben olacağım kızımın adıda ela olacak ela bebekhemencik bi geçmişe göz atııyım
ben de salı günü görücem kuzuşumu canım,bakalım nasıllar,büyümüşler mi?bu kocişlerin hepsi aynı tatlım, onlara ayak uydurunca sorun yok. fenerbahçenin maçı var şimdi ilk yarıda gol olurken totem yaptı benimki, yatırdı önüne açtım bacaklarımı göbişimi seviyo bi yandan kız tekmeliyo bi yandan gol oldu derken baya güldürdü beni :) mutlu mesut istediği olunca, ben hadi şunu yapalım diyince bin tane naz yapıyo
arkadşım doğum yaptı o da tutabildiğin kadar içinde tut diyove daha 2 gün önce çıksada kurtulsam diyodu :)
oh canımm çok sevindim adına keyifli geçmiş günün, bende salı günü gezcem inş. hem kızımıda görcem
canım bebişine maşaAllah. dinlen tatlım kiloyu filan umursama bebişin vakitlice gelsin yeter. kilo verilir yeterki herşey ağız tadıyla olsun.
çınarı sormuşsun iyiye gidiyormuş canım inş. daha da iyi olcak :)
merakla bekliyoruz güzel haberlerinizi,iyice hasret giderin cnm bugün herkes kocalardan çok dertli.siz bari birlikte mutlu geçirin.iyi akşamlar kızlar, 2 gündür girmiyorum, geçmişi okumadım, umarım herşey yolundadır
bizm yarın sabah kontrolümüz var, inşallah kızımı sağlıkla görürüm, haber veriririm size de, eşm yeni geldi il dışından. onla hasret gidereyim, görüşürüz canlarım:80:
sinirlerim bozukkkkkocam ekti bugün beni arkadaşlarıylar proğram yapmış raftinge gitti bana da akşam söyledi sinirimden ağladım niye ağlıyosun karıcım sen böyle yapmazdın diyooo bende sinirimi bozdun karışma ağlıcam diyorum geceye kadar ağladım deli gibi sanki matah var gibi sabah giderkende suratım asıktı böyle yapma bak içime sinmiyor güzel bi şekilde gidiyim diyorr bideee canım sıkıldı baya bii.. bende bugün dışarı çıkarız diye düşünüyodum ne zamandır evdeyim ve çok sıkıldımm neyse haftaya kaldı artıkk bende anneme kahvaltıya gidicem bakalım ordan ne yaparım.... neyse ben çıkıyorumm kızlarr
zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli
şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana
bu kocişlerin hepsi aynı tatlım, onlara ayak uydurunca sorun yok. fenerbahçenin maçı var şimdi ilk yarıda gol olurken totem yaptı benimki, yatırdı önüne açtım bacaklarımı göbişimi seviyo bi yandan kız tekmeliyo bi yandan gol oldu derken baya güldürdü beni :) mutlu mesut istediği olunca, ben hadi şunu yapalım diyince bin tane naz yapıyo
arkadşım doğum yaptı o da tutabildiğin kadar içinde tut diyove daha 2 gün önce çıksada kurtulsam diyodu :)
oh canımm çok sevindim adına keyifli geçmiş günün, bende salı günü gezcem inş. hem kızımıda görcem
canım bebişine maşaAllah. dinlen tatlım kiloyu filan umursama bebişin vakitlice gelsin yeter. kilo verilir yeterki herşey ağız tadıyla olsun.
çınarı sormuşsun iyiye gidiyormuş canım inş. daha da iyi olcak :)
kızlar günaydınnn :
kargalardan önce kalktım bu sabah zaten gece hiç uyuyamadım artık göbeğimi koymaya yer bulamıyorum yatakta...sağ tarafıma yatınca miğdemyanıyo sola yatınca bacağım uyuşuyoaynen şu sol taraftaki yaratığa döndüm gözlerim fal taşı gibi ilginçtirki şu anda topikte 5 kişiyiz 4 ü ziyaretçi bunlarda yeni doğum yapmış bebek bakan arkadaşlarmı acep
günaydın kızlar, güzel haftalar
kızımla randevuma 2 bucuk saat var, evdeym, kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkcaz, eşimin de ögleye kadar ders yok, o da kızını görmeye gelebileceeek
doktorumdan rapor istiycem, verirse bir hafta evdeyim, iş güç de yapabiriiiim totoyu kaldırmadan keyif deevde olmak gibi si var mı yaaaaa
hepinizi öpüyorum kızlar, bebişlere iyi bakın, görüşürüz
ben de ne yazık ki yalnızım bugün evde ve nette dolanırken tam bize göre bir site buldum kızlar açıkçası bugüne kadar inceleiğim site ve hatta kitaplardan daha verimli ama önce ordan bir alıntı yazı ekleyeceğim beni çok etkiledi siz de siteye de bir göz atın derim..
''Yeni Anne’lik çok tuhaf bir şey… Öyle bir garip enerji geliyor ki insana, gece defalarca kalkmanıza ve toplamda 5-6 saat bölük pörçük uyumanıza rağmen gündüzleri mutlu mesut geziyorsunuz.
Bir yandan zor gelse de bu defalarca uyanmalar, bebeğinizin 19 günde ne kadar büyüdüğünü fark edince defalarca uyandığınız ve gecenin karanlığında, evin sessizliğinde, herkes mışıl mışıl uyurken siz ve sadece siz bebeğinizi okşayıp koklama fırsatı yakaladığınız için kendinizi şanslı hissediyorsunuz.
Her gün “Bu gece biraz uyuyabilsem” diye geçirseniz de içinizden, bebeğiniz yan odada mıkır mıkır sesler çıkarınca onu ilk ve tek duyan siz olduğunuz için anneliğin ne kadar ayrıcalıklı bir statü olduğunu fark ediyorsunuz.
Bebeğinizi emzirirken minicik, sıcacık elini sizin göğsünüze koyduğunda, küçücük parmaklarıyla sizin parmağınızı sımsıkı kavradığında içinizi kaplayan sıcaklığı tarif edecek kelimeler bulamıyorsunuz.
Bebeğinizi doktor kontrolüne götürdüğünüzde kilo aldığını duyunca seviniyor, ama bir yandan da çok hızlı büyüdüğünü ve göz açıp kapayıncaya kadar koca adam olacağını fark ettiğiniz için tuhaf bir burukluk hissediyorsunuz.
Böyle tuhaf bir burukluk hissettiğiniz için de suçluluk duyuyorsunuz.
Yeni anne olmayı çok, çok seviyor, şimdiden ilk hallerini özlediğiniz bu bebeğinizin kırkını bile çıkarmadan ileride bir tane, bir tane daha yapmak istiyorsunuz.''
günaydın kızlar, güzel haftalar
kızımla randevuma 2 bucuk saat var, evdeym, kahvaltı yapıp hazırlanıp cıkcaz, eşimin de ögleye kadar ders yok, o da kızını görmeye gelebileceeek
doktorumdan rapor istiycem, verirse bir hafta evdeyim, iş güç de yapabiriiiim totoyu kaldırmadan keyif deevde olmak gibi si var mı yaaaaa
hepinizi öpüyorum kızlar, bebişlere iyi bakın, görüşürüz
günaydınnnnn herkesee!!nihayet hava biraz açık gibi bugün,ohh içim açıldı..nasılsınız arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?