2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

,TUYA,mirabelle,zazez,
tekrar günaydın kızlar..umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir..biz iyiyiz çok şükür..dün kızıma odasını aldık modokodan pek güzel çok içime sindi...hala oda almayanlara nacize tavsiyem şifonyer 1 dolabın içine geçiyor daha sonra içinden çıkınca çalışma masası oluyor çok hoşuma gitti gelince fotosunu eklerim.sizde böyle talep edebilirsiniz özel yapıyorlar

pelinciğim günaydın canım.. bizde mobilyayı senin aldığın yerden aldık...söyledikleri günde getirdilermi birde boyaları felan nasıl oradaki numuneler gibimi merak ettim:26:

günaydın zazezcim..sanadaiyi haftalar..bebişinin cicişlerini eklede bakalım bende alışveriş yaptım ama bir türlü ekleyemiyorum..hafta içide odamız gelicek..heyecanlıyım

günaydın kızlarr.nasılsınız h.sonu nasıl geçtii

günaydın cnm hoşgeldin..hafta sonu güzeldi..kayınvalideme gittik,alışveriş yaptık,kendime pijamalar aldım..eksikleri tamamlıyorum

kızlar ben sütümü içip meyveyi yiyip geliyorum...malum diyet...

afiyet bal şeker olsun tatlım,benim yerimede ye

evet tatlım geçen hafta ayrıldım ben
şimdilik raporluyum haftaya 32. hafta iznimi alıcam
dualarımz hepimiz için merak etme sen

günaydın canımm
ii günlerde kullanın inş. kızının odasını
çok heycanlı oluo bekleyiş kurulması falan
inş. vaktinde gelir canımm hatta bizimki gibi süpris yapıp erken gelir

s bilge canım eklicem inş. fotoları
sizinde odanız hayırlı olsun inş. doğduklarında huzurlu mutlu uyurlar inş.

günaydın canımm
ii günlerde kullanın inş. kızının odasını
çok heycanlı oluo bekleyiş kurulması falan
inş. vaktinde gelir canımm hatta bizimki gibi süpris yapıp erken gelir

canım çok teşekkür ederim..sizinki geldi ne güzel banada 27 mayııs dediler bakalım inşallah zamanında gelir.. ayy dolaşmaktan sarhoş oldum beğendiğim modelin beşiği 80 e 180 mi onu bile sormadım dolabın içi nasıl hiç hatırlamıyorumboyasını kulplarını tekstilini seçtim aynen bu olsun dedim

günaydın canım bebişinede maşallaahh

hayrlı olsun odanız canım

gözün aydın canım

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın...ben 30.hafta içindeyim,1 hafta önce dr.kontrolüm vardı,oğluşumun kilosu 1140 çıktı,eve gelince farkettim dr.la konuşurken unuttum , sizleri okurken bana biraz az gibi aldı,acaba 1 haftada ne kadar artmıştır sizce,bu konuda yorumu olan varmı??

güle güle kullanın canım fotolarını ekle gelince oz<mn

canım tekstilini de orda sipariş verdiysen ölçülerini unutman sorun diil
bizim beşikte 80*180 biçok yerde uyku seti bulmak zor oluo

günaydın arkadaşlar....

günaydın tubişimmmmm:79:

canım tekstilini de orda sipariş verdiysen ölçülerini unutman sorun diil
bizim beşikte 80*180 biçok yerde uyku seti bulmak zor oluo

COLOR][/B]

ya aslında tekstilini çok beğenmedim ama napim 250 tl civarı funna baby hemde dediğin gibi uymuyo bizim beşiklere dedim oluversin böyle napıyım artık

sağlıkla kullanmak nasip olsun canım

ya aslında tekstilini çok beğenmedim ama napim 250 tl civarı funna baby hemde dediğin gibi uymuyo bizim beşiklere dedim oluversin böyle napıyım artık

evet baya pahalı canımm
benim bi tane annem dikicek süslü bişi
bi tane de buldum netten sipariş vericem
ben kenarı fırfırlı olanları pek beğenemedim
ondan baya aradım bakalım sipariş vericem yarın bugün
şunu beğendim bak

GKKUAI BEBEK UYKU SET NEVRESM TAKIMLARI, EVTEKSTL RNLER, ORTOPEDK YATAKLAR

evet tatlım geçen hafta ayrıldım ben
şimdilik raporluyum haftaya 32. hafta iznimi alıcam
dualarımz hepimiz için merak etme sen
Bizim yerimizede dinlen tatlım...benimde 21 mayısta tekrar kontrolum var doktorum o zaman doğum iznini konuşuruz dedi...dualar için Allah razı olsun zehracım...

canım güzelmiş bu ama şunada bir bak istersen, çarşafı daha büyük

Ta Little Puppy Bebek Uyku Seti | bebek uyku setleri, ta bebek uyku setleri | TA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…