herkese merhaba
hava her ne kadar haftasonu ve bugün berbat görünse de umarım mükemmel bir hafta geçiririrz hepimiz.haftasonu yazılanları okuyup çıkmak zorunda kaldım çünkü cumartesi kontrolümüz vardı eve geç geldik pazarda temizlik ve çamaşır derdimiz vardı çok yoğun geçti.
kızlar bebeişim 37 cm 1680 gr olmuş ilk kez yüzünü bu kadar net gördüm gülüyor gibime geldi haaaa bide pipisini hiç bu kadar net görmemiştim minnacıık
doktor erkek olmasına rağmen kız gibi yüzü var şunada bakın dedi sevdi oğlumu yakışıklı mı olacak acaba
iki hafta sonra tekrar çağırdı bu sefer 32. hafta raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım kısmetse
hımmmm bu arada bebişimiz daha dönmemeiş doktor doğumu nasıl istersin diye sordu normal dedim ama bebek dönmezse seni sezeryana alırım riske atmam dedi bende hayırlısı olsun dedim
kızlar cuma akşamı kendime 1 takım sabahlıklı gecelik 1 takımda pijama takımı aldım hastane için hangisi daha rahat olursa onu giyeceğim
geçmişi okurken kocaları çekiştirdiğinizi gördüm. sanki evde durmamak için bahane arıyor adamlar
ama bence biraz haklılar düşünsenize bugüne kadar sımsıkı sarıldıkları istediğinde sarılıp uyudukları hatunlar şimdi dokunulmazlığa sahipler. öyle canım istedi gel falan oooooooooo yasak ellemek sarılmak yok eeeee adamlar ne yapsın
düşünsenize oruçlusunuz gece sahurda yapmadınız sonra önünüzde öyle muhteşem bir sofra varki ama gel gör ezana çok var daha ne yaparsınız her dakika sofranın başını mı beklersiniz buna hangi irade dayanır ki
yani azıcık adamlarada hak verin üzmeyin kendinizi birde olaylara ne kadar pozitif bakarsanız hem kafanız rahat eder hem bebişiniz
öpüyorum hepinizi
herkese günaydınlar kızlar...nihayet sonunda şekerim düştü...cumartesi doktordaydık..kızımın durumuda çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun..ama doktorum yinede diyetine devam et..bu şekilde devam edelim..değerlerin çok güzel dedi...umarım herkesler iyidir...
canım güzelmiş bu ama şunada bir bak istersen, çarşafı daha büyük
Ta Little Puppy Bebek Uyku Seti | bebek uyku setleri, ta bebek uyku setleri | TA
günaydın annişler herkese iyi haftalar....nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kuduruk oğluşumla uğraşıyorum maşallah 3 gündür annesinin içini oymakla meşgül kızlar söyliiyim 31 haftadan itibaren çok zorlanmaya başlıcaksınız... dün aynı yere arka arkaya hiç durmadan tekme attı sıpam akşam artık ağlamaya başladım çünkü canım acıyordu hamd olsun çok seviniyorum hareket ettikçe ama bazen de acayip yoruyor artık...
öğleden sonra oda için halı bakmaya gidicem arkadaşlarımız alacaklar sağ olsunlar:97: iş benim beğenmeme kaldı çilek odasında denizcili bir halı beğenmiştim bir de disney in var yine denizcili ikisi arasında karar vermem lazım:97:
hımm buda güselmiş canımm
değerlendiriim bu modeli de
ama çarşaf çok küçük gelmedi bana nasılsa yatak 80*180
büyüyen kısmına kadar olan kısmı 140 cm
baş tarafını yatağın kenarından sokarız ama ayak tarafı nasılsa çekmecelerin altına gelio
bizim yatak en baştan 80*180 alınıo yani iki defa yatak alma derdi yok
sizinkide öle dimi
belisin falan öle diil önce 80*140 yatak alıosun büyütünce tekrar 80*180 alınıo
günaydın canımmm
haklsın günden güne ağırlaşıyoruz
benm halı derdim yok malesef yerler halı kaplı
halıflex üstüne de halı sevmiorum o yüzden alamıcam
içimde kalıcak ama
Kızlar herkese günaydın...ben 30.hafta içindeyim,1 hafta önce dr.kontrolüm vardı,oğluşumun kilosu 1140 çıktı,eve gelince farkettim dr.la konuşurken unuttum , sizleri okurken bana biraz az gibi aldı,acaba 1 haftada ne kadar artmıştır sizce,bu konuda yorumu olan varmı??
günaydın herkese tekrardan arkadaşlar.. ya yukarıda okudumda benim oğlumda son kontrollerde tersti. önemli değil demişti doktorum bunun riski nedir ki sezeryan yapıyorlar???ben normal doğum istiyorum yaa...doktor mühim değil döner demişti..
kızlar beşiğimizz ananemiz aldı
yatak odamda kullanıcam için kahverengi aldımm
Eki Görüntüle 188129 Eki Görüntüle 188130 Eki Görüntüle 188131
ayyy maşallahhhh bende mecburen siyah yada beyaz alıcam yatak odama uysun diye banada kaynana alıcakkızlar beşiğimizz ananemiz aldı
günaydın canım.. makat gelişli olursa doğumda zorlanma riski oluyor canım çünkü önce başın gelmesi lazım ama ters duruyorsa önce ayağı geliyor.. benim dr da en ufacık bile bir risk olursa sezeryana alırım diyor... zaten ben de hiç normal için zorlamayı düşünmüyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum... ama genelde son haftaya doğru dönermiş bebekler canım dönmeyenler küçük bir kısım...
inşallah dönerler canım.. hiç bilmiyordum ben bunları..
çok beğendim zehracığım,güle güle kullan .. ben de çok istiyorum bu sepet beşiklerden ama park yatak aldım,bunu da alsam mı karrasızım.. iyi günlerde kullansın prenses kızın..
hımm buda güselmiş canımm
değerlendiriim bu modeli de
ama çarşaf çok küçük gelmedi bana nasılsa yatak 80*180
büyüyen kısmına kadar olan kısmı 140 cm
baş tarafını yatağın kenarından sokarız ama ayak tarafı nasılsa çekmecelerin altına gelio
bizim yatak en baştan 80*180 alınıo yani iki defa yatak alma derdi yok
sizinkide öle dimi
belisin falan öle diil önce 80*140 yatak alıosun büyütünce tekrar 80*180 alınıo
canım bende şimdi senden duyunca aradım firmayı ama bizimkine 2 yatak almak gerekiyomuş bende zaten bebekken çok içinde yatacağına inanmıyorumo yüzden şöle 3 yaşına felan gelince iyi yatak alırım artık...
günaydın canımmm
haklsın günden güne ağırlaşıyoruz
benm halı derdim yok malesef yerler halı kaplı
halıflex üstüne de halı sevmiorum o yüzden alamıcam
içimde kalıcak ama
ayyy canım harika çok beğendimgüzel kızın mışıl mışıl uyusun bunun içinde insallah....
ayyy maşallahhhh bende mecburen siyah yada beyaz alıcam yatak odama uysun diye banada kaynana alıcakgüle güle günlerde yatsınn bıdıkk canım
inşallah dönerler canım.. hiç bilmiyordum ben bunları..
çok beğendim zehracığım,güle güle kullan .. ben de çok istiyorum bu sepet beşiklerden ama park yatak aldım,bunu da alsam mı karrasızım.. iyi günlerde kullansın prenses kızın..
çok güzelmiş canım güle üle kullan
bu arada bebişimin mobilyaları akşama geliyoooooooooobende çok heycanlıyım dün dönencesini kurduk o bile çok zevkliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?