2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler herkese iyi haftalar.... nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kuduruk oğluşumla uğraşıyorum maşallah 3 gündür annesinin içini oymakla meşgül kızlar söyliiyim 31 haftadan itibaren çok zorlanmaya başlıcaksınız... dün aynı yere arka arkaya hiç durmadan tekme attı sıpam akşam artık ağlamaya başladım çünkü canım acıyordu hamd olsun çok seviniyorum hareket ettikçe ama bazen de acayip yoruyor artık...
öğleden sonra oda için halı bakmaya gidicem arkadaşlarımız alacaklar sağ olsunlar:97: iş benim beğenmeme kaldı çilek odasında denizcili bir halı beğenmiştim bir de disney in var yine denizcili ikisi arasında karar vermem lazım:97:

maşallah sevilcim oğluna eminim çok yakışıklı olacak minişin benim bebeğim de ters duruyor tatlım ve hissettiğim o ki hala dönmedi çünkü tekmelerini hep kasıklarımda ve mesanemde hissediyorum... 37 ye kadar dönmesse 38-39 arasında alıyor dr lar riske atmamak için bakalım bekliyoruz biz de...

maşallah leylacım çok sevindim tatlım şekerinin düşmesine... aman bırakma diyetini yükselmedin tekrar...

canım güzelmiş bu ama şunada bir bak istersen, çarşafı daha büyük

Ta Little Puppy Bebek Uyku Seti | bebek uyku setleri, ta bebek uyku setleri | TA

hımm buda güselmiş canımm
değerlendiriim bu modeli de
ama çarşaf çok küçük gelmedi bana nasılsa yatak 80*180
büyüyen kısmına kadar olan kısmı 140 cm
baş tarafını yatağın kenarından sokarız ama ayak tarafı nasılsa çekmecelerin altına gelio
bizim yatak en baştan 80*180 alınıo yani iki defa yatak alma derdi yok
sizinkide öle dimi
belisin falan öle diil önce 80*140 yatak alıosun büyütünce tekrar 80*180 alınıo

günaydın canımmm
haklsın günden güne ağırlaşıyoruz
benm halı derdim yok malesef yerler halı kaplı
halıflex üstüne de halı sevmiorum o yüzden alamıcam
içimde kalıcak ama

günaydın herkese tekrardan arkadaşlar.. ya yukarıda okudumda benim oğlumda son kontrollerde tersti. önemli değil demişti doktorum bunun riski nedir ki sezeryan yapıyorlar???ben normal doğum istiyorum yaa...doktor mühim değil döner demişti..

haklsıın eğer halıfleks varsa gerek yok bence de tatlım... benim de pek hoşuma gitmiyor halıfleks üstüne halı...

herkese günaydınnnnnnnn

cnm ben haftada 250 gr alıo bebeklerimiz diye biliyorum

günaydın canım.. makat gelişli olursa doğumda zorlanma riski oluyor canım çünkü önce başın gelmesi lazım ama ters duruyorsa önce ayağı geliyor.. benim dr da en ufacık bile bir risk olursa sezeryana alırım diyor... zaten ben de hiç normal için zorlamayı düşünmüyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum... ama genelde son haftaya doğru dönermiş bebekler canım dönmeyenler küçük bir kısım...

kızlar benm bebişimde dönmedi daa
ama telaş etmeyin daa erken dönmesi için
benm dr.um hiç bişi demio sonlara doğru döner bebek

inşallah dönerler canım.. hiç bilmiyordum ben bunları..

kızlar beşiğimizz ananemiz aldı
yatak odamda kullanıcam için kahverengi aldımm

Eki Görüntüle 188129 Eki Görüntüle 188130 Eki Görüntüle 188131

çok beğendim zehracığım,güle güle kullan .. ben de çok istiyorum bu sepet beşiklerden ama park yatak aldım,bunu da alsam mı karrasızım.. iyi günlerde kullansın prenses kızın..

insallah canım... bizim de annanemiz beşik aldı ama biz de ucuz bir park yatak alıcaz çünkü biz çok seyehat ediyoruz eylül ayında yazlığa falan gidicez orda bebeği yatırmaya yer yok... park yataklarda katlanıp çanta olduğundan alıp kenara koycaz bir tane... bir de benim aldığım beşik çok sallanmıyor mesela ben alıştırmak istemiyorum sallamaya ama illa ki alışırsa park yatağı kullanırım diye düşünüyorum...mevlidde falan sepet beşik çok hoşuma gidiyor benim

bu arada bebişimin mobilyaları akşama geliyoooooooooo bende çok heycanlıyım dün dönencesini kurduk o bile çok zevkliydi

kızlar beşiğimizz ananemiz aldı
yatak odamda kullanıcam için kahverengi aldımm

Eki Görüntüle 188129 Eki Görüntüle 188130 Eki Görüntüle 188131

canım buda çok güzelmiş güle güle kullansın prensesin sağlıkla inşallah...

ayyy canım harika çok beğendim güzel kızın mışıl mışıl uyusun bunun içinde insallah....

amin canım saolasın

ayyy maşallahhhh bende mecburen siyah yada beyaz alıcam yatak odama uysun diye banada kaynana alıcak güle güle günlerde yatsınn bıdıkk canım

teşekkür ederis canımm
bende bunu beyazını çok beğendim ama dedim hadi buda yatak odama uysun

teşekkürler aynur teyzesi
bence park yatak aldıysan bu gereksiz olur
çünkü bunda da en fazla 8-9 ay yatar
hatta gündüz hareketli olursa yatamaz bile Allah korusun kalkar falan

çok güzelmiş canım güle üle kullan

saolasın canım daa iileri sizlerin olsun

bu arada bebişimin mobilyaları akşama geliyoooooooooo bende çok heycanlıyım dün dönencesini kurduk o bile çok zevkliydi

hadi gözün aydınnn
çok güsel bi telaşe

slmm bis geldikk

ilk zehranın beşiğini gördüm ve çok beğendimmm mışıl mışıl uyusun kızın zehracımmm..

kızlar dün bi isim önerdi arkadaşım çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ediyorummm

ZÜLAL ELA nasıl geliyor kulağa sizce benim çok hoşuma giden iki isimdi birbirinede çok uydurdumm yakıştırdım sizce nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…