canım buda çok güzelmiş güle güle kullansın prensesin sağlıkla inşallah...
slmm bis geldikk
ilk zehranın beşiğini gördüm ve çok beğendimmm mışıl mışıl uyusun kızın zehracımmm..
kızlar dün bi isim önerdi arkadaşım çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ediyorummm
ZÜLAL ELA nasıl geliyor kulağa sizce benim çok hoşuma giden iki isimdi birbirinede çok uydurdumm yakıştırdım sizce nasıl
slmm bis geldikk
ilk zehranın beşiğini gördüm ve çok beğendimmm mışıl mışıl uyusun kızın zehracımmm..
kızlar dün bi isim önerdi arkadaşım çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ediyorummm
ZÜLAL ELA nasıl geliyor kulağa sizce benim çok hoşuma giden iki isimdi birbirinede çok uydurdumm yakıştırdım sizce nasıl
canım ben çok beğendim zülal elayı
Eki Görüntüle 188238 28+6 oğluş ve tombikk anasıı
ayy şu diyet listenden banada verşekerim çok iyi çıktı ama kilo almam dur durak bilmiyorr
3 şeyden uzak dur sedacım..hemen zayıflarsın...hamurişi, şeker, pilav...istersen diyet listesinide veririm ama insan fazla uyamıyorki...sebze yemekleri yoğurt meyve süt var...birde arada et yemeği...
saol tuğcalım..devam ediyorum..doktorum da devam edelim dedi...doğuma kadar böyle gider herhalde...maşallah sevilcim oğluna eminim çok yakışıklı olacak minişinbenim bebeğim de ters duruyor tatlım ve hissettiğim o ki hala dönmedi çünkü tekmelerini hep kasıklarımda ve mesanemde hissediyorum... 37 ye kadar dönmesse 38-39 arasında alıyor dr lar riske atmamak için bakalım bekliyoruz biz de...
maşallah leylacım çok sevindim tatlım şekerinin düşmesine... aman bırakma diyetini yükselmedin tekrar...
aa bide leyloşumun şekeri iyi çıkmıştı çok sevindim cnm inş böyle devam ederr
saol bitanem...
bence hiçte tombik değilsin çok hoş görünüyorsun canım
maşallah sevilcim oğluna eminim çok yakışıklı olacak minişinbenim bebeğim de ters duruyor tatlım ve hissettiğim o ki hala dönmedi çünkü tekmelerini hep kasıklarımda ve mesanemde hissediyorum... 37 ye kadar dönmesse 38-39 arasında alıyor dr lar riske atmamak için bakalım bekliyoruz biz de...
maşallah leylacım çok sevindim tatlım şekerinin düşmesine... aman bırakma diyetini yükselmedin tekrar...
günaydın herkese tekrardan arkadaşlar.. ya yukarıda okudumda benim oğlumda son kontrollerde tersti. önemli değil demişti doktorum bunun riski nedir ki sezeryan yapıyorlar???ben normal doğum istiyorum yaa...doktor mühim değil döner demişti..
Eki Görüntüle 188238 28+6 oğluş ve tombikk anasıı
sagol bıtanem o senın guzellıgın bugun okulda parlıyorsunn dedıler,bomba gıbıymısım ama ben bılıom onların ne bombası oldugunu
çaktırmıyorumda 80e dayandım az kaldı belkıde kalmadı
sagol bıtanem o senın guzellıgın bugun okulda parlıyorsunn dedıler,bomba gıbıymısım ama ben bılıom onların ne bombası oldugunu
çaktırmıyorumda 80e dayandım az kaldı belkıde kalmadı
selam kızlar herkese
nasılsınız ? keyifler nasıl ?
sabah girdim bi sürü şey yazdım bilgisayarın şarjı bitti kapandı sonrada açıp uğraşmadım tekrar...
yeni bi hafta daha başladı yaa zaman ne kadar hızlı geçiyo... bugün 2 mayıs =)
temmuzun ilk haftası olcak gibi bizim doğum yanii tam 2 ay filan var =))
mayısın 20 sinde tam 32+0 olucaz, 21'ine randevu aldık çalışabilir raporu almak için.
bu arada bişey sorucam kızlar
şimdi bizim muhtemel doğum tarihi 15 temmuz, ama doğum temmuzun ilk haftası olursa geriye dönük haftalar tekrar mı hesaplanıcak bu kalan haftalarım sonraya aktarılırken. yoksa doğumun olduğu haftanın bi önemi yok mu? bilgisi olan varmı bu konuda?
alıntılarım da gitti tabii sabahki...
leylacım şekerin düşmüş çok sevindim ama yine kontrolde tut tabi beslenmeni, diyete devam et canım karbonhidrattan uzak dur :)
sevilcim seninde kontrolün iyi geçmiş, gözün aydın =)bu arada pijama ve geceliğini de güle güle kullan canım
canım hayırlısı neyse o olsun bebek için ve bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa allah onu nasip etsin
aminnn..
tatlım doktorlar dönmezse eğer 37. haftasına kadar sezeryan öneriyorlarmış makat gelişlerde bebeğin kalça çıkıklığı riski artıyormuş birde annede yırtıklar meydana gelebilirmiş yan gelişte ise normal doğum imkansız dedi doktor
canım ben son 10kıloyu 4 ve 5.ayda aldım en son 1 ay once gıttım 73 dum doktor 80 olup gelırsın dedı hakkaten oyle olucam ,bana dıokıı bu kıloyu alabılmek ıcın ıstıkrarlı yemek lazım dıyo alınmazmıss yoksa,pehhhhhhhhhhya sorma benimde ya bende tüm
vucuttan aldığım için çok durmuyo gibi ama bariz irileştim 80 egeri sayıyom artık cuma kontrolde doktor nasıl başardın bir ayd beş kiloyu dedi bende ne yesem yarıyo napim dedim
canım dugunde 52ydım 5 ay sonra 62 oldum o gıcık yasmın yuzunden 62yle hamıle kaldım 1 ay once 73 düm sımdı 80 olmusumdur yanı doktorum ölee beklıyordu80 mi atıyosun burdan bakınca 60 gibi duruyor sen zayıf hamile kalanlardansın o zaman yada kesin fotoshop yaptırdın
selam kızlar herkese
nasılsınız ? keyifler nasıl ?
sabah girdim bi sürü şey yazdım bilgisayarın şarjı bitti kapandı sonrada açıp uğraşmadım tekrar...
yeni bi hafta daha başladı yaa zaman ne kadar hızlı geçiyo... bugün 2 mayıs =)
temmuzun ilk haftası olcak gibi bizim doğum yanii tam 2 ay filan var =))
mayısın 20 sinde tam 32+0 olucaz, 21'ine randevu aldık çalışabilir raporu almak için.
bu arada bişey sorucam kızlar
şimdi bizim muhtemel doğum tarihi 15 temmuz, ama doğum temmuzun ilk haftası olursa geriye dönük haftalar tekrar mı hesaplanıcak bu kalan haftalarım sonraya aktarılırken. yoksa doğumun olduğu haftanın bi önemi yok mu? bilgisi olan varmı bu konuda?
alıntılarım da gitti tabii sabahki...
leylacım şekerin düşmüş çok sevindim ama yine kontrolde tut tabi beslenmeni, diyete devam et canım karbonhidrattan uzak dur :)
sevilcim seninde kontrolün iyi geçmiş, gözün aydın =)bu arada pijama ve geceliğini de güle güle kullan canım
Benim giyim derdim hep var canım, sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum..Hamileyken çokda kıyafet almak istemiyorum aslında..Bi daha ne işime yarayacak diyorum ama yazlık bişeyler de almak lazım, buralar da ısındı artık..Yine bu aralar giyim derdim basladi. Havalar isindi 26 derecelerde falan, askili elbiseler icin erken, uzun kollu giyilemeyecek kadar sicak. Ne giysem krizinden biktim. En son carrefourdan beyaz bir kapri aldim, simdi belini kesip penye dikecegim ki bir alternatifim olsun. uzun uzun tunikler bulmak lazim ama bir turlu istedigim gibi bir sey bulamadim. Sizler neler giyiyorsunuz??
canım sitenin adresi nedir?ben de ne yazık ki yalnızım bugün evde ve nette dolanırken tam bize göre bir site buldum kızlar açıkçası bugüne kadar inceleiğim site ve hatta kitaplardan daha verimli ama önce ordan bir alıntı yazı ekleyeceğim beni çok etkiledi siz de siteye de bir göz atın derim..
Üzülme canım sen de, biz de bebekten önce daha çok küserdik eşimle ama hamielik beni daha mı çok olgunlaştırdı ne..Küslükleri eskisi kadar uzatmıyorum..Siz de en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah ve herşey çok daha güzel olur bebekten sonra..zeytınım dert ettıgın şeye bak,bız kmlerce uzaktayız ayda yılda bır goruyorum bırde atıştık daha dogrusu o tel da bana bagırdı çagırdı haksız oldugu halde bende o laflara tel kapattım 2 gun oldu aramıyor bıle,bukez bende aramadım canım cok yanıyor ama bılmıyorum nolcak,zaten boşanmanın esıgını aşındırdık iyice,demıyorkı bu kız hamıle bıde uzagımda,bıde bıseye kızıp yapması gerekenlerıde yapmıyor haketmıyormusum ,merak edıyorum sorumlulukların yapılmasını haketmek ıcın kuş mu tutuyor dıger kadınlar,bu da benım sınavımmış dıyorum,sinirlerim cok bozuk,bısey anlamadım hamılelıkten yavrum bıle hıssedıyor bılıyorum kıpırdamıyor bıle korkusuna,o da içine kapanık olacak belli
şükret halıne akşama kocacığın gelir sarılır sana
Normalmiş canım, benim de sadece sağ göğsümden bişiler galiyo sanırım arada, çünkü sütyenlerimde leke görüyorum..ha bi de kızlar yaa sanki göğsümden çok az süt geldi bugün normal mi sizce şimdiden???????
herkes kocalardan dert yanmış, hepsine birden nooldu acaba?:26:selam kızlar nabersiniz?? ayyy benim sinirlerim bozuk bugün yine.. kocişle yürüyüşe cıkcaktık bugğn hava çok güzeldi sonra arkadaşı arada playstation oynayalım diye... bir kaç maç yapıp döncem söz sonra da yürüyüşe gideriz demişti... ama şimdi de yağmur başladı... eve gelsin haşlıcam zaten beni yürüyüşe çıkarıp gitseydi böyle olmucaktı şimdi cıkamıcam:19:
Ay evet onu ben de düşünüyorum, kalsa bi dert, gelse bi dert..ayy maşallah kocaman olmuş deseneaslında bende 40.haftaya kalsın istemiyorum nedense ya öyle bi takıntı oluştu bende :97: gerçi doktorumda en sağlıklısı 38. 39. haftada gelmesi diyor.bi de durdukça kocaman olur sankim gelmesi zorlaşır gibi
belli olmaz canım, kimse erken doğurmaz inşallah, herkesin bebişi zamanında, sağlıkla ve kolaylıkla gelir inşallah..Hep böyle dua ediyorum..Maşallah canım bu arada bebişine..selam canım arkadaşlarım ben izindeyim artık sizinle olamayacağım yada haftada birgün girebileceğim kayınvalidemlerden oda sınırzlı olur
neyse bizden haberler var kızım 1kilo 750 gram olmuş bir hafta önden gidiyomuş gelişimi ama ben çok kilo almışım doktorum kızdı 11 kilo almış bulunuyorum malesef aslında görünürde bişiy yok ama doktorum herkese 12 kilo al diyo ama ben zaten zayıftım dedim kandıramadım bebişim çok iyi şükürler olsun sanırım benim kızım erken gelecek hala ters bebişim 34. haftama kadar sürekli yatmam gerekiyor 10 dakika bile yürüyüş yasak şimdi bende kilo almamaya çalışıyorum sizleri çok özlüyorum sizlerde neler var çınar bebek nasılmış sanırım ikinci erken doğuran ben olacağım kızımın adıda ela olacak ela bebekhemencik bi geçmişe göz atııyım
hmm kocalarla ilgili tespitlerinde haklısın sanırım canım, adamların yanımıza yaklaşmalarına nerden baksan 4-5 ay var..Gerçi bize de yazık ama..(benim libidom yükseldi sanırım bu ikinci trimester'da gerçekten..herkese merhaba
hava her ne kadar haftasonu ve bugün berbat görünse de umarım mükemmel bir hafta geçiririrz hepimiz.haftasonu yazılanları okuyup çıkmak zorunda kaldım çünkü cumartesi kontrolümüz vardı eve geç geldik pazarda temizlik ve çamaşır derdimiz vardı çok yoğun geçti.
kızlar bebeişim 37 cm 1680 gr olmuş ilk kez yüzünü bu kadar net gördüm gülüyor gibime geldi haaaa bide pipisini hiç bu kadar net görmemiştim minnacıık
doktor erkek olmasına rağmen kız gibi yüzü var şunada bakın dedi sevdi oğlumu yakışıklı mı olacak acaba
iki hafta sonra tekrar çağırdı bu sefer 32. hafta raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım kısmetse
hımmmm bu arada bebişimiz daha dönmemeiş doktor doğumu nasıl istersin diye sordu normal dedim ama bebek dönmezse seni sezeryana alırım riske atmam dedi bende hayırlısı olsun dedim
kızlar cuma akşamı kendime 1 takım sabahlıklı gecelik 1 takımda pijama takımı aldım hastane için hangisi daha rahat olursa onu giyeceğim
geçmişi okurken kocaları çekiştirdiğinizi gördüm. sanki evde durmamak için bahane arıyor adamlar
ama bence biraz haklılar düşünsenize bugüne kadar sımsıkı sarıldıkları istediğinde sarılıp uyudukları hatunlar şimdi dokunulmazlığa sahipler. öyle canım istedi gel falan oooooooooo yasak ellemek sarılmak yok eeeee adamlar ne yapsın
düşünsenize oruçlusunuz gece sahurda yapmadınız sonra önünüzde öyle muhteşem bir sofra varki ama gel gör ezana çok var daha ne yaparsınız her dakika sofranın başını mı beklersiniz buna hangi irade dayanır ki
yani azıcık adamlarada hak verin üzmeyin kendinizi birde olaylara ne kadar pozitif bakarsanız hem kafanız rahat eder hem bebişiniz
öpüyorum hepinizi
güle güle kullanın canım bebişin odasını..hayırlı olsun..gunaydın kızlar benim cok kotu belim agrıyor
bugun sanırım h.sonu kendimi fazla yordum
ama guzel yogunlukdu oğlusumun odası geldi
c.tesi camlara sineklik yaptırdık bebişimiz için
aynı anda evde bi ton insan vardı ustune bide
klimacı geldi ama olmuyor maalesef dun annemle
kardesim geldi oğlusun odasını temizledik ayakkabılıgımı
boşalttım duzelttim yorganlarımı kaldırdım vakumlayıp
baza altına yerlestirdim kışlıkları kaldırdım guzel oldu
ama bende bittim bi eminonu turum kaldı ondan sonra
dogurabilirim artık bu arada h.sonu sabah hera yla yoga
daydık ve heryerim birazda o hareketlerden agrıyor
Gözün aydın canım..Benim de 132 çıkmıştı, doktor iyi dedi ama dikkkat etsem fena olmaz aslında..Sen nasıl bir diyet yapıyorsun?herkese günaydınlar kızlar...nihayet sonunda şekerim düştü...cumartesi doktordaydık..kızımın durumuda çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun..ama doktorum yinede diyetine devam et..bu şekilde devam edelim..değerlerin çok güzel dedi...umarım herkesler iyidir...
aldıklarınıza baktım, hepsi çok güzel, güle güle kullanın..günaydın kızlarrrrrrrrr
herkese ii bi hafta diliyorum
güne geç başladım bugün biras
duşumu aldım öle bornozla oturuorum yine
cuma günü alışverişe eskişehire gittik bi dünya şey aldık kızıma
beşiğimizde aldık dünde babam gelip kurdu müsait bi zamanda atıcam resimlerini
öğleden sonrada okumamız var bana gelicekler
totomu kaldırırsam önce bi kahvaltı yapıcam sonrada az ortalığı toplarım
Güle güle kullanın canım, bekliyoruz fotoları..,TUYA,mirabelle,zazez,
tekrar günaydın kızlar..umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir..biz iyiyiz çok şükür..dün kızıma odasını aldık modokodan pek güzel çok içime sindi...hala oda almayanlara nacize tavsiyem şifonyer 1 dolabın içine geçiyor daha sonra içinden çıkınca çalışma masası oluyor çok hoşuma gitti gelince fotosunu eklerim.sizde böyle talep edebilirsiniz özel yapıyorlar
CAnım bence bu boy ve kiloyu kıyaslamak doğru değil, minyon bi bebek de olabilir..Ama içim rahat etsin dersen telefon edip sor istersen doktoruna..Kızlar herkese günaydın...ben 30.hafta içindeyim,1 hafta önce dr.kontrolüm vardı,oğluşumun kilosu 1140 çıktı,eve gelince farkettim dr.la konuşurken unuttum , sizleri okurken bana biraz az gibi aldı,acaba 1 haftada ne kadar artmıştır sizce,bu konuda yorumu olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?