2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim de bu izin olaylarına kafambi türlü basmıyo

hesaplarım doğru mu bi baksanıza..

Şimdi ben 23 Mayıs'ta 32+0 oluyorum, o gün gidip 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorum..

27 Haziran'da da 37+0 oluyorum, o gün de gidip izne çıkıyorum değil mi?

Okul da 1 temmuz'da kapanır zaten..O son 3-4 gün gitmiyorum okula dimi. (gerçi o
kadar gitmişim 3 gün daha giderdim neyse..)

Sonra Allah'ın izniyle diyelim beklenen tarihte 19 Temmuz'da doğum yaptım..Normalde 19 eylül'de başlamam lazım ama doğum öncesinden 5 haftamı aktardığım için 24 ekim'de başlıyorum okula değil mi?

Doğru mu anlamışım acaba buraya kadar?

canım çok teşekkür ederim
bende aynı soruyu doktora sordum 11 mayısta 32. hafta raporu alıp 37 ye kadar çalışmak istediğimi söyledim ve yasayı konuştuk bana şöyle açıkladı normalde 32- 40 arası doğum öncesi izin sen 37. haftada doğum yaptın diyelim doğum kağıdını alıp milli eğitime yada okula herneyse başvuruyorsun o haftadan itibaren doğum sonrası 8 hafta + erken doğurduğun için kullanamadığın 3 hafta dedi.

bu ne zaman kesinleşir acaba??

canım doktorum bana 37 den sonra nadiren döner dedi ama ben son an sancıyla dönmüşüm annem öyle dedi hatta ilk muayenede tersmişim sezeryan demiş doktor son kontrolde bi bakmışlar bendönmüşüm:44::44::44::44::44:

canım yeni yasaya göre erken olursa doğumun son üç haftaya kadar çalışıyosan eğer ordan kalan ileriye atılıyo mesele senin 15 yi ya bri hafta erken olursa sonraya 5+8+1 toplam 14 hafta olur

hmm teşekkürler canım, iyiymiş o zaman =)
bi hafta kardayız eğer temmuz başı olursa =)

hoşbulduk canım =)
kilolara takılmış durumdasınız bakıyorum, aman bebişler doğsunda verilir kızlar kilolar... spor filan yaparız yaa dert etmeyin

selam canım, tünaydınnnnnn =) iyiyiz sen nasılsın?
bende evdeyim bugün, dolabımız geldi bebişin odası hazır artık =)) sadece yerleştiricez bi de temizlik işi var. yazılılarım var onları okuyorummm pfff
beni ekleyebilirsin canım faceden, özelden ismini yazarsan bulmaya çalışırım seni...

canım teşekkür ederim evini güle güle kirlet

bende 52 kiloyla evlendim 60 la hamile kaldım şimdi 67 kiloyum

tatlım haftaya hastane çantamı hazırlayacağım bebişin ve benim eşyalarımızı yıkayıp ütüleyeceğim işte o zaman toplu yayın yapacağım

evet canım aynen böyle oluyor

iyiyim dün biraz bende dolaştım bebek için bişiler bakmaya aksam acayip yorulmusum ne yana yatsam rahat edemedim.. sanırım cok tembelleştim diyorum gezme olayında ...bebişin güle güle kullansın ..mışıl mışıl uyusun içinde ... kolay gelsin sana ....

evet benim bildiğim kadarıylada hesapların doğru canım

evet bencede bir hafta daha bebişle fazla vakit gecirmiş oluruz

sen nerde doğum yapacaksın canım

Son düzenleme:

ekledim canım seni =)
teşekkürler...
evet yaa artık dolaşmak filan çok yoruyo insanı, eskiden alışveriş uğruna yorgunluk nedir bilmezdim şimdi 2 mağazaya giriyorum hemen yoruluyorum =)) gerçi eşim bu durumdan gayet memnun
gece bende uygun uyku pozisyonu bulmak için baya zorluyorum kendimi, sol tarafa yatın diyolar, ama devamlı da sola yatılmıyo...

kabul ettim canım bende :) yaa bendeki sorundan dolayı devamlı öle yatmak zorundayım soldaki rahmi besleyen damar calısmadıgından saga yatmam yasak saga yatma ordaki damar beslemeye devam ettiginden azalma olmasın demişti ... dogumu yaptım mı beni sag tarafıma yatmaktan kimse ceviremez ..:) tabi paşa uykulardan kaldırmazsa

Hoşgeldin canım, bizde aynen ev işi gücü bitti oturduk. Face eklemek istersen ahada bu benim adresim, buuuu

canım teşekkür ederim evini güle güle kirlet
Sağol canıııım üstümden büyük bi yük kalktı valla

ya inşallah döner bebişler o kadar hareketli ki acaba diyorum bazen bacak bacak üstüne mi atıyo kerata..

tünaydın canım... beni ekleyebilirsin,isteyen varsa bende ekleyebilirim..

Son düzenleme:
Peki kızlar, diyelim 1 hafta geç doğum yaptım o zaman normalde başlamam gereken 24 ekim tarihine 1 hafta daha mı eklenecek?

eğer yanlış bilmiyorsam 40 haftadan sonraki doğumlarda doğum sonrası izninden gidiyor canım bana bi arkadaşım bu yüzden erken doğurmak daha mantıklı demişti

kızlar ben 37.haftama kadar çalışmayı düşünmüyorum

haziran başında ayrılıcam, okulda yapılcak bişey kalmıyo zaten sonra...

ama çalışabilir raporu alıcam
erken ayrılıcam izne 37.haftayı beklemeden,
o zaman bi sorun olur mu????

hmm bizim tarihlerde şöyle oluyo

20 mayısta 32+0

3 haziranda 34+0 olucam ama o haftayı da bitiririm sanırım bi aksilik olmazsa,

7 haziranda 34+4 te ayrılmayı düşünüyorum izne...

24 haziranda 37+0 oluyorum, acaba o tarihe kadar rapor mu alsam ???
direk doğum iznimi 24 hazirandamı başlatsam???

canım sen uslanmassın
her seferinde bi daa bu kadar yorucu temzilik yapmıcam diosun ama gene yapıosun
kuzum dikkat et kendine hırpalama bu kadar kendini

canım mrb hoşgeldin
benm var face im
özelden msj atarsan eklerim canım

canım doğuma kadar doğru ama doğum sonrasını yanlş hesaplamşsın
eğer 19 temmuz da doğum
8 hafta sonrası 13 eylülde bitio
sonraki 5 haftayı ekleyincede 18 ekimde göreve başlaman gerekio

canım aramada cıkmıyorsun sanırım kapalı aramalara ben özelden sana atarım kendi face linkimi ok

canım eğer sağlığın elveririse sonuna kadar çalış gitsin derim ben sonraya atmak en iyisi tabi koşullarını en iyi yine sen bilirsin sonrasında ücretsiz alcakmısın birde sende ankaradaydın sanırım doğumu nerde yapıyosun

kızlar mart anneleri facede bi grup kurmuşlar 2011 mart anneleri diye ama kapalı grup ve kk nikini söylemen gerekior gruba katılabilmen için aslında bizim doğumlar yazın olacak ya herkesinde interneti yok cepten face girip haberleşmeler daha kolay olabilir grupta toplanabiliriz ben çok beğendim matr annelerinin fikriini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…