- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
selam kızlar herkese
nasılsınız ? keyifler nasıl ?
sabah girdim bi sürü şey yazdım bilgisayarın şarjı bitti kapandı sonrada açıp uğraşmadım tekrar...
yeni bi hafta daha başladı yaa zaman ne kadar hızlı geçiyo... bugün 2 mayıs =)
temmuzun ilk haftası olcak gibi bizim doğum yanii tam 2 ay filan var =))
mayısın 20 sinde tam 32+0 olucaz, 21'ine randevu aldık çalışabilir raporu almak için.
bu arada bişey sorucam kızlar
şimdi bizim muhtemel doğum tarihi 15 temmuz, ama doğum temmuzun ilk haftası olursa geriye dönük haftalar tekrar mı hesaplanıcak bu kalan haftalarım sonraya aktarılırken. yoksa doğumun olduğu haftanın bi önemi yok mu? bilgisi olan varmı bu konuda?
alıntılarım da gitti tabii sabahki...
leylacım şekerin düşmüş çok sevindim ama yine kontrolde tut tabi beslenmeni, diyete devam et canım karbonhidrattan uzak dur :)
sevilcim seninde kontrolün iyi geçmiş, gözün aydın =)bu arada pijama ve geceliğini de güle güle kullan canım
bu ne zaman kesinleşir acaba??
canım yeni yasaya göre erken olursa doğumun son üç haftaya kadar çalışıyosan eğer ordan kalan ileriye atılıyo mesele senin 15 yi ya bri hafta erken olursa sonraya 5+8+1 toplam 14 hafta olur
canım ben son 10kıloyu 4 ve 5.ayda aldım en son 1 ay once gıttım 73 dum doktor 80 olup gelırsın dedı hakkaten oyle olucam ,bana dıokıı bu kıloyu alabılmek ıcın ıstıkrarlı yemek lazım dıyo alınmazmıss yoksa,pehhhhhhhhhh
canım dugunde 52ydım 5 ay sonra 62 oldum o gıcık yasmın yuzunden 62yle hamıle kaldım 1 ay once 73 düm sımdı 80 olmusumdur yanı doktorum ölee beklıyorduher yerımden aldım,bugun cızmelerım kapanmadı o kadarr yanı:2:
canım hoşgeldınn
# birtutambaharat
# katre_inur+
# Burcu_06+
# zeynepx
# Bia+
# TubiornatTubi
# elanurkr
tünaydın kızlarr nasılsınız bakiimmm ben anca gelebildim ev işi bilmem nee simdi dinlenme zamanım:)) biraz gecmişi okudum maşallah az yazmıssınız gene..... kızlar facebookta olan arkadaşlar varsa eklemek istiyorum....tabi isterseniz...
Selam kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Haftasonu odamızı boşalttık temizledik, ardına bide mutfak dolaplarına çıkayım dedim. Bugün belimin agrısından kıpırdayamıyorum:26: Ev temiz oldu ama ben bittim vallahi. Daha uzuuuun bir müddet temizlik yokSizler nasılsınız? Sevil01 kontrole gitmişsin maşallah yavruşuna canım. Allah daha iyi etsin.
Gözümden kaçan başka kontrole giden varsa onlarada maşallah
Zazez cicilerinize bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Maşallah gayet hoşsun canım, fitsin neren tombik kız
canım ben son 10kıloyu 4 ve 5.ayda aldım en son 1 ay once gıttım 73 dum doktor 80 olup gelırsın dedı hakkaten oyle olucam ,bana dıokıı bu kıloyu alabılmek ıcın ıstıkrarlı yemek lazım dıyo alınmazmıss yoksa,pehhhhhhhhhh
canım dugunde 52ydım 5 ay sonra 62 oldum o gıcık yasmın yuzunden 62yle hamıle kaldım 1 ay once 73 düm sımdı 80 olmusumdur yanı doktorum ölee beklıyorduher yerımden aldım,bugun cızmelerım kapanmadı o kadarr yanı:2:
canım hoşgeldınn
Benim giyim derdim hep var canım, sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum..Hamileyken çokda kıyafet almak istemiyorum aslında..Bi daha ne işime yarayacak diyorum ama yazlık bişeyler de almak lazım, buralar da ısındı artık..
canım sitenin adresi nedir?
Üzülme canım sen de, biz de bebekten önce daha çok küserdik eşimle ama hamielik beni daha mı çok olgunlaştırdı ne..Küslükleri eskisi kadar uzatmıyorum..Siz de en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah ve herşey çok daha güzel olur bebekten sonra..
Normalmiş canım, benim de sadece sağ göğsümden bişiler galiyo sanırım arada, çünkü sütyenlerimde leke görüyorum..
herkes kocalardan dert yanmış, hepsine birden nooldu acaba?:26:
Ay evet onu ben de düşünüyorum, kalsa bi dert, gelse bi dert..
belli olmaz canım, kimse erken doğurmaz inşallah, herkesin bebişi zamanında, sağlıkla ve kolaylıkla gelir inşallah..Hep böyle dua ediyorum..Maşallah canım bu arada bebişine..
hmm kocalarla ilgili tespitlerinde haklısın sanırım canım, adamların yanımıza yaklaşmalarına nerden baksan 4-5 ay var..Gerçi bize de yazık ama..(benim libidom yükseldi sanırım bu ikinci trimester'da gerçekten..)
bu arada aldıklarını eklesene canım, merak ettim..
güle güle kullanın canım bebişin odasını..hayırlı olsun..
bu arada ben normalde vakumlamıyodum yorganları ama bu sefer az yer kaplasın diye düşünüyorum.
Ama vakumlamadan çnce bi yıkasam istiyorum..
Çamaşır makinem 7 kiloluk sığar mı acaba atsam yıkasam, sen nasıl temizledin?
Gözün aydın canım..Benim de 132 çıkmıştı, doktor iyi dedi ama dikkkat etsem fena olmaz aslında..Sen nasıl bir diyet yapıyorsun?
aldıklarınıza baktım, hepsi çok güzel, güle güle kullanın..
Güle güle kullanın canım, bekliyoruz fotoları..
CAnım bence bu boy ve kiloyu kıyaslamak doğru değil, minyon bi bebek de olabilir..Ama içim rahat etsin dersen telefon edip sor istersen doktoruna..
kızlar ya benim de bu izin olaylarına kafambi türlü basmıyo
hesaplarım doğru mu bi baksanıza..
Şimdi ben 23 Mayıs'ta 32+0 oluyorum, o gün gidip 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorum..
27 Haziran'da da 37+0 oluyorum, o gün de gidip izne çıkıyorum değil mi?
Okul da 1 temmuz'da kapanır zaten..O son 3-4 gün gitmiyorum okula dimi. (gerçi o
kadar gitmişim 3 gün daha giderdim neyse..)
Sonra Allah'ın izniyle diyelim beklenen tarihte 19 Temmuz'da doğum yaptım..Normalde 19 eylül'de başlamam lazım ama doğum öncesinden 5 haftamı aktardığım için 24 ekim'de başlıyorum okula değil mi?
Doğru mu anlamışım acaba buraya kadar?
hmm teşekkürler canım, iyiymiş o zaman =)
bi hafta kardayız eğer temmuz başı olursa =)
hoşbulduk canım =)
kilolara takılmış durumdasınız bakıyorum, aman bebişler doğsunda verilir kızlar kilolar... spor filan yaparız yaa dert etmeyin
selam canım, tünaydınnnnnn =) iyiyiz sen nasılsın?
bende evdeyim bugün, dolabımız geldi bebişin odası hazır artık =)) sadece yerleştiricez bi de temizlik işi var. yazılılarım var onları okuyorummm pfff
beni ekleyebilirsin canım faceden, özelden ismini yazarsan bulmaya çalışırım seni...
Şimdi ben 23 Mayıs'ta 32+0 oluyorum, o gün gidip 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorum..
Okul da 1 temmuz'da kapanır zaten..O son 3-4 gün gitmiyorum okula dimi. (gerçi o
Sonra Allah'ın izniyle diyelim beklenen tarihte 19 Temmuz'da doğum yaptım..Normalde 19 eylül'de başlamam lazım ama doğum öncesinden 5 haftamı aktardığım için 24 ekim'de başlıyorum okula değil mi?
hmm teşekkürler canım, iyiymiş o zaman =)
bi hafta kardayız eğer temmuz başı olursa =)
hoşbulduk canım =)
kilolara takılmış durumdasınız bakıyorum, aman bebişler doğsunda verilir kızlar kilolar... spor filan yaparız yaa dert etmeyin
selam canım, tünaydınnnnnn =) iyiyiz sen nasılsın?
bende evdeyim bugün, dolabımız geldi bebişin odası hazır artık =)) sadece yerleştiricez bi de temizlik işi var. yazılılarım var onları okuyorummm pfff
beni ekleyebilirsin canım faceden, özelden ismini yazarsan bulmaya çalışırım seni...
iyiyim dün biraz bende dolaştım bebek için bişiler bakmaya aksam acayip yorulmusum ne yana yatsam rahat edemedim.. sanırım cok tembelleştim diyorum gezme olayında ...bebişin güle güle kullansın ..mışıl mışıl uyusun içinde ... kolay gelsin sana ....
evet canım aynen böyle oluyor
evet benim bildiğim kadarıylada hesapların doğru canım
ekledim canım seni =)
teşekkürler...
evet yaa artık dolaşmak filan çok yoruyo insanı, eskiden alışveriş uğruna yorgunluk nedir bilmezdim şimdi 2 mağazaya giriyorum hemen yoruluyorum =))gerçi eşim bu durumdan gayet memnun
gece bende uygun uyku pozisyonu bulmak için baya zorluyorum kendimi, sol tarafa yatın diyolar, ama devamlı da sola yatılmıyo...
Hoşgeldin canım, bizde aynen ev işi gücü bitti oturduk. Face eklemek istersen ahada bu benim adresim, buuuu# birtutambaharat
# katre_inur+
# Burcu_06+
# zeynepx
# Bia+
# TubiornatTubi
# elanurkr
tünaydın kızlarr nasılsınız bakiimmm ben anca gelebildim ev işi bilmem nee simdi dinlenme zamanım:)) biraz gecmişi okudum maşallah az yazmıssınız gene..... kızlar facebookta olan arkadaşlar varsa eklemek istiyorum....tabi isterseniz...
Sağol canıııım üstümden büyük bi yük kalktı vallacanım teşekkür ederim evini güle güle kirlet
# birtutambaharat
# katre_inur+
# Burcu_06+
# zeynepx
# Bia+
# TubiornatTubi
# elanurkr
Peki kızlar, diyelim 1 hafta geç doğum yaptım o zaman normalde başlamam gereken 24 ekim tarihine 1 hafta daha mı eklenecek?
Peki kızlar, diyelim 1 hafta geç doğum yaptım o zaman normalde başlamam gereken 24 ekim tarihine 1 hafta daha mı eklenecek?
Selam kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Haftasonu odamızı boşalttık temizledik, ardına bide mutfak dolaplarına çıkayım dedim. Bugün belimin agrısından kıpırdayamıyorum:26: Ev temiz oldu ama ben bittim vallahi. Daha uzuuuun bir müddet temizlik yokSizler nasılsınız? Sevil01 kontrole gitmişsin maşallah yavruşuna canım. Allah daha iyi etsin.
Gözümden kaçan başka kontrole giden varsa onlarada maşallah
Zazez cicilerinize bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Maşallah gayet hoşsun canım, fitsin neren tombik kız
# birtutambaharat
# katre_inur+
# Burcu_06+
# zeynepx
# Bia+
# TubiornatTubi
# elanurkr
ya inşallah döner bebişler o kadar hareketli ki acaba diyorum bazen bacak bacak üstüne mi atıyo kerata..
tünaydın canım... beni ekleyebilirsin,isteyen varsa bende ekleyebilirim..aynur özinan morlu bi peri kızı var resmim de
kızlar ben 37.haftama kadar çalışmayı düşünmüyorum
haziran başında ayrılıcam, okulda yapılcak bişey kalmıyo zaten sonra...
ama çalışabilir raporu alıcam
erken ayrılıcam izne 37.haftayı beklemeden,
o zaman bi sorun olur mu????
hmm bizim tarihlerde şöyle oluyo
20 mayısta 32+0
3 haziranda 34+0 olucam ama o haftayı da bitiririm sanırım bi aksilik olmazsa,
7 haziranda 34+4 te ayrılmayı düşünüyorum izne...
24 haziranda 37+0 oluyorum, acaba o tarihe kadar rapor mu alsam ???
direk doğum iznimi 24 hazirandamı başlatsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?