- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
eğer yanlış bilmiyorsam 40 haftadan sonraki doğumlarda doğum sonrası izninden gidiyor canım bana bi arkadaşım bu yüzden erken doğurmak daha mantıklı demişti
hadi ya üzüldüm şimdi çünkü doktor geç gelebilir demişti son kontrolde..bir hafta gec yaparsan önden yersin diye biliyorum yani sonraki 5 hafta varya 4 hafta olur çünkü toplam doğum izni 16 hafta
kızlar mart anneleri facede bi grup kurmuşlar 2011 mart anneleri diye ama kapalı grup ve kk nikini söylemen gerekior gruba katılabilmen için aslında bizim doğumlar yazın olacak ya herkesinde interneti yok cepten face girip haberleşmeler daha kolay olabilir grupta toplanabiliriz ben çok beğendim matr annelerinin fikriini
hadi ya üzüldüm şimdi çünkü doktor geç gelebilir demişti son kontrolde..
zaten erkek bebekler geç geliyolarmış biraz..
eğer yanlış bilmiyorsam 40 haftadan sonraki doğumlarda doğum sonrası izninden gidiyor canım bana bi arkadaşım bu yüzden erken doğurmak daha mantıklı demişti
kızlar ben 37.haftama kadar çalışmayı düşünmüyorum
haziran başında ayrılıcam, okulda yapılcak bişey kalmıyo zaten sonra...
ama çalışabilir raporu alıcam
erken ayrılıcam izne 37.haftayı beklemeden,
o zaman bi sorun olur mu????
hmm bizim tarihlerde şöyle oluyo
20 mayısta 32+0
3 haziranda 34+0 olucam ama o haftayı da bitiririm sanırım bi aksilik olmazsa,
7 haziranda 34+4 te ayrılmayı düşünüyorum izne...
24 haziranda 37+0 oluyorum, acaba o tarihe kadar rapor mu alsam ???
direk doğum iznimi 24 hazirandamı başlatsam???
kızlar ben 37.haftama kadar çalışmayı düşünmüyorum
haziran başında ayrılıcam, okulda yapılcak bişey kalmıyo zaten sonra...
ama çalışabilir raporu alıcam
erken ayrılıcam izne 37.haftayı beklemeden,
o zaman bi sorun olur mu????
hmm bizim tarihlerde şöyle oluyo
20 mayısta 32+0
3 haziranda 34+0 olucam ama o haftayı da bitiririm sanırım bi aksilik olmazsa,
7 haziranda 34+4 te ayrılmayı düşünüyorum izne...
24 haziranda 37+0 oluyorum, acaba o tarihe kadar rapor mu alsam ???
direk doğum iznimi 24 hazirandamı başlatsam???
canım aramada cıkmıyorsun sanırım kapalı aramalara ben özelden sana atarım kendi face linkimi ok
canım sen uslanmassın
her seferinde bi daa bu kadar yorucu temzilik yapmıcam diosun ama gene yapıosun
kuzum dikkat et kendine hırpalama bu kadar kendini
aslında güzel fikir yapmak lazım hem kolaylıkla ulasabiliriz birbirimize...
ben doktoruma sordum 33+0 da 32. hafta raporu alsam dedim tama dedi sende öyle yap ozaman
ekledim canım.. ladyy melike keli değil bende ben sana msj atarım linkimi müsait olunca eklersin.
canım doğuma kadar doğru ama doğum sonrasını yanlş hesaplamşsın
eğer 19 temmuz da doğum
8 hafta sonrası 13 eylülde bitio
sonraki 5 haftayı ekleyincede 18 ekimde göreve başlaman gerekio
ekledim canım.. ladyy melike keli değil bende ben sana msj atarım linkimi müsait olunca eklersin.
o zaman facede birbirini eklemiş birkaç kişi grup kurucusu olsun ama kk nikiyle kabul edilsin ki dışarıdan tanımadıklarımız gelmesin kapalı olsun grup olmazmı kim kurabilir?
canım ben seni bulamadım facede, sen ekli olan arkadaşlardan bulsana beni...
ben kurarım grubu, ama nickle giriş yapma konusunu anlamadım... zaten bende ekli bikaç kişi var forumdan, kapalı grup yaparız, eklenmek isteyen olursa burdan forumdan söyler davet göndeririz, olurmu ?
canım ben seni bulamadım facede, sen ekli olan arkadaşlardan bulsana beni...
ben kurarım grubu, ama nickle giriş yapma konusunu anlamadım... zaten bende ekli bikaç kişi var forumdan, kapalı grup yaparız, eklenmek isteyen olursa burdan forumdan söyler davet göndeririz, olurmu ?
Canııım içim durmuyo benim acaip gözüme batıyo, dayanamıyorum valla huyluyum ben
Camlar bitti, dolaplarda çok şükür. Odayıda boşalttık koltuklarıda çekmiştim. Daha iş kalmadı hazirandada halıları yıkamaya vericem, oh çok şükür. Allahtan oğlum kıpır kıpırdıda rahat rahat işleri bitirdim, napayim canım yardımcı olacak kimsem yok ben yapmazsam kimse yapmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?