2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben doktoruma sordum 33+0 da 32. hafta raporu alsam dedim tama dedi sende öyle yap ozaman

doktoruma sorayım bakalım kabul edecek mi?

Kızlar bu arada bişey daha sorucam, diyelim ki 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ama o 5 hafta içinde rahatsızlandık, o zaman ne oluyo?

Bir de heyet raporu alanlar oluyomuş sanırım, çok zormuş ama.. Onu tüm bu doğum izinleri, 40 günlük rapor filan bitince mi alıcaz? Bilgisi olan var mı?

Amma da çok şey sordum..

kapalı grup en iyisi bencede en azından bizim temmuz anneleri olması yeterli ordanda herseyi konusabilirz...burdan yetişemedigimiz zaman siz facede kk nın grubunda varmısınız... been ordada varım...

evet canım önce izinler bitiyo rapor sonra heyet al alabilirsen

15 dk. sonra misafirlerim gelicek ben hala oturuorum
börekleri fırına süriim üstümü değişip geliim

haklısın canım da
birden yüklenme yavaş yavaş yappp
buarada maşallah çok beğendim çok çıtı pıtısınn

Bitti bitti allaha şükür daha kalmadı canım
Teşekkür ederiiim, sen bide şimdi gör
Maşallah seninde gözlerini çok beğendim, kirpiklerin ve göz rengin şekli şemali maaaaaşallah çok güzel cnm.

kızlar grup kurmak için birbirini eklemiş arkadaşlar olması lazım birde seçeneklerde gizliyi seçin ki sadece üyelere ait paylaşım olsun bende biriniz olsa ben grubu kurardım

basta acık olsun herkesi ekleyebildikelrimizi ekleyelim sonra kapalı duruma geceriz :))

burcum seni de ekledim... beni de gruba dahil et.. yaw valla ne güzel annelersiniz nazar değmesin.. kızı olanların peşini bırakmamak lazım..

ben bi mutfağa yollanayım arkadaşlar oğlumla acıktık. gene görüşürüz öptüm hepinizi...

canım ben heyet raporu alıcam doğum iznim bittikten sonra, ücretsiz izin almıycam

benim facete bir melike ekli
şu grup için ne yapıyoruz bende katılmak istiyorum...

tatlım grubun adınıda yazsaydın ya yada link atsaydın

kızlar gruba beni de ekler misiniz

kızlar grup aramaya kapalı, bana özelden mesaj gönderin adınızı facede eklerim sizi, gruba davet ederim... ya da forumdan ekli olan arkadaşlar birbirlerini davet ediyolar, o şekildede yapabiliriz, nasıl isterseniz =))

Bitti bitti allaha şükür daha kalmadı canım
Teşekkür ederiiim, sen bide şimdi gör
Maşallah seninde gözlerini çok beğendim, kirpiklerin ve göz rengin şekli şemali maaaaaşallah çok güzel cnm.

saol canım benimmm

burcu özelden mesaj gönderemiyorum.facede ismim rabia şahin öztürk olarak kayıtlı benide eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…