- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
ben doktoruma sordum 33+0 da 32. hafta raporu alsam dedim tama dedi sende öyle yap ozaman
kızlar eğer geç doğum yaparsanız da
dr.nuz bi rapor yazıo
doğm izninin 1 hafta daha uzatılması die
onu normal rapor hakkınızdan kullanıyosunuz
yani doğum izniniz aynen duruo doğumdan sonra başlıo
ama zaten doğumdan sonra normal rapor haklarımızıda kullanacağımz için fark eden pek birşey olmuyor
canım ben seni bulamadım facede, sen ekli olan arkadaşlardan bulsana beni...
ben kurarım grubu, ama nickle giriş yapma konusunu anlamadım... zaten bende ekli bikaç kişi var forumdan, kapalı grup yaparız, eklenmek isteyen olursa burdan forumdan söyler davet göndeririz, olurmu ?
doktoruma sorayım bakalım kabul edecek mi?
Kızlar bu arada bişey daha sorucam, diyelim ki 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ama o 5 hafta içinde rahatsızlandık, o zaman ne oluyo?
Bir de heyet raporu alanlar oluyomuş sanırım, çok zormuş ama.. Onu tüm bu doğum izinleri, 40 günlük rapor filan bitince mi alıcaz? Bilgisi olan var mı?
Amma da çok şey sordum..
haklısın canım da
birden yüklenme yavaş yavaş yappp
buarada maşallah çok beğendim çok çıtı pıtısınn
kızlar grubu kurdum =))
bendeki arkadaşları davet ettim, gizli grup yaptım
grubu da içindeki üyeleri de yazışmaları da sadece grup üyeleri görücek =))
kızlar grup kurmak için birbirini eklemiş arkadaşlar olması lazım birde seçeneklerde gizliyi seçin ki sadece üyelere ait paylaşım olsun bende biriniz olsa ben grubu kurardım
sağol canım, valla eşim deneyelim dedi ben de alabilirsen al dedim, ben karışmıycam yani..evet canım önce izinler bitiyo rapor sonra heyet al alabilirsen
basta acık olsun herkesi ekleyebildikelrimizi ekleyelim sonra kapalı duruma geceriz :))
tatlım grubun adınıda yazsaydın ya yada link atsaydın
doktoruma sorayım bakalım kabul edecek mi?
Kızlar bu arada bişey daha sorucam, diyelim ki 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ama o 5 hafta içinde rahatsızlandık, o zaman ne oluyo?
Bir de heyet raporu alanlar oluyomuş sanırım, çok zormuş ama.. Onu tüm bu doğum izinleri, 40 günlük rapor filan bitince mi alıcaz? Bilgisi olan var mı?
Amma da çok şey sordum..
burcu_06
benim facete bir melike ekli
şu grup için ne yapıyoruz bende katılmak istiyorum...
tatlım grubun adınıda yazsaydın ya yada link atsaydın
kızlar gruba beni de ekler misiniz
bende bende :124:
Bitti bitti allaha şükür daha kalmadı canım
Teşekkür ederiiim, sen bide şimdi gör
Maşallah seninde gözlerini çok beğendim, kirpiklerin ve göz rengin şekli şemali maaaaaşallah çok güzel cnm.
canım ben heyet raporu alıcam doğum iznim bittikten sonra, ücretsiz izin almıycam
kızlar grup aramaya kapalı, bana özelden mesaj gönderin adınızı facede eklerim sizi, gruba davet ederim... ya da forumdan ekli olan arkadaşlar birbirlerini davet ediyolar, o şekildede yapabiliriz, nasıl isterseniz =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?