2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, bizde aynen ev işi gücü bitti oturduk. Face eklemek istersen ahada bu benim adresim, buuuu

Sağol canıııım üstümden büyük bi yük kalktı valla
ekledim seni tatlımm bendee
ağustos annelerninde var canımm o guruptan gayet güzel fikir amma
o zaman facede birbirini eklemiş birkaç kişi grup kurucusu olsun ama kk nikiyle kabul edilsin ki dışarıdan tanımadıklarımız gelmesin kapalı olsun grup olmazmı kim kurabilir?

face konusu geçmiş ekli olmayan arkadaşlar var bendede ekleyelim :13:

kızlar grubu kurdum =))

bendeki arkadaşları davet ettim, gizli grup yaptım

grubu da içindeki üyeleri de yazışmaları da sadece grup üyeleri görücek =))

benidee ekleyinn yaaa...

ekledim seni tatlımm bendee

benidee ekleyinn yaaa...

Ekledim canım gruba seni, bu arada kızlar birbirimizin facelerinide eklesek ya. Önümüzde uzuuuuun bir annelik serüveni var, iletişimi koparmayıp her an birbirimize yardımcı oluruz. Bebiş bakımı hakkında bilmediklerimiz o kadar çooook ki.:97:
Benim adres BusraGMC, ekleyiverin gaaari

ben okuldan faceye giremiyorum kızlar, eve gidince bakarım artıkın..

sanada afiyet olsun canımmm

facede grupla uğraşıyoduk yetişemedim iki tarafa da =))
forumdan ekli olduğunuz arkadaşlarınız davet gönderebilir kızlar, ya da bana özelden isminizi yazarsanız faceden ekler sonra da gruba davet ederim...

heyet raporu bazı doktorlar veriyo canım, kimler alabilir bilmiyorum ama devlet memurları alıyo, yalnız her doktor vermiyormuş, araştırmak lazım, bi de ücretli veriliyomuş bu rapor.

kızlarr yaa ben fena kaşınıyorum pehlivan gibide yağlanıyorum badem yağı ama nafile backlarım kızarmış gibi çatlamam dimii:83::83:liareac krem yazdı doktorum dışarıdan alınıcak eşim sormuş istersen alayım 59 tl demişler kullanan varmı alayım mı?

Kizlar facebook grubu olayi super olmus, hemen cevapliyorum davetleri ben de

Canim cok tesekkur ederim, hepimizin evlatlarinin upuzun, sapsaglikli bir omru olsun Bu arada giyim sorunumu azicik da olsa cozdum, gittim carrefour'dan uzun uzun xl tunikler aldim. Altina tayti gecirdim mi oh rahatim. Az once dolabimi topladim, sadece iki raftaki kiyafetlere sigabiliyorum artik. Gerisi hep kalkti valla. Bu kilo alimiyla dogum sonrasi da ayni kiyafetleri giyerim artik

Canim benim darisi basiniza Cok tesekkur ederim

Allah korusun canim erken dogumdan. Her ne kadar artik dogsa da sorun olmaz ama her bir gun kar bebeklerimiz icin, karnimizda durduklari surece. Sakin uzun uzun ayakta kalma emi?

Son düzenleme:

kullanan var forumda benim bildiğim Hera kullanıyodu
ben şimdiye kadar hiç çatlamadım ama bekliyorum
organik bir krem kullanıyorum
dün gece göğüsümün altı çok kaşındı uyuyamadım acaba oralarım mı çatlıycak :44:

slm güzel annişler nasılsınız bakalım ben arada girip bakanlardanım son kontrolümüz 20 nisandaydı 1.347 g oğluşunum adınada karar verdik egemen olucak allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

olabilir.. normal hacminden bayagı bi büyüme olduysa olabilir canım bide esnek degilse derin catlamaman imkansız ama süt keselerinin büyümesinden dolayıda kasınmalar olabilir.

illa bir tarafımız çatlıycak yani

evet çatlatmadan bırakmayacaklar benim göbek cevremde öle bi catlaklık olmamıstı ilk hamileligimde halada yok maşallah benim deri bayagı bi esnek sanırım gerildikce son aylarda belkim catlarım belli belirsiz sonra kaybolur gene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…