canım ben heyet raporu alıcam doğum iznim bittikten sonra, ücretsiz izin almıycam
canım ben son 10kıloyu 4 ve 5.ayda aldım en son 1 ay once gıttım 73 dum doktor 80 olup gelırsın dedı hakkaten oyle olucam ,bana dıokıı bu kıloyu alabılmek ıcın ıstıkrarlı yemek lazım dıyo alınmazmıss yoksa,pehhhhhhhhhh
canım dugunde 52ydım 5 ay sonra 62 oldum o gıcık yasmın yuzunden 62yle hamıle kaldım 1 ay once 73 düm sımdı 80 olmusumdur yanı doktorum ölee beklıyorduher yerımden aldım,bugun cızmelerım kapanmadı o kadarr yanı:2:
ayyy canımm hiç demee aynıymışızz deseneee
canım hoşgeldınn
ekledim seni tatlımm bendeeHoşgeldin canım, bizde aynen ev işi gücü bitti oturduk. Face eklemek istersen ahada bu benim adresim, buuuu
Sağol canıııım üstümden büyük bi yük kalktı valla
ağustos annelerninde var canımm o guruptan gayet güzel fikir ammakızlar mart anneleri facede bi grup kurmuşlar 2011 mart anneleri diye ama kapalı grup ve kk nikini söylemen gerekior gruba katılabilmen için aslında bizim doğumlar yazın olacak ya herkesinde interneti yok cepten face girip haberleşmeler daha kolay olabilir grupta toplanabiliriz ben çok beğendim matr annelerinin fikriini
o zaman facede birbirini eklemiş birkaç kişi grup kurucusu olsun ama kk nikiyle kabul edilsin ki dışarıdan tanımadıklarımız gelmesin kapalı olsun grup olmazmı kim kurabilir?
face konusu geçmiş ekli olmayan arkadaşlar var bendede ekleyelim :13:
kızlar grubu kurdum =))
bendeki arkadaşları davet ettim, gizli grup yaptım
grubu da içindeki üyeleri de yazışmaları da sadece grup üyeleri görücek =))
ekledim seni tatlımm bendee
benidee ekleyinn yaaa...
heyet raporu nasıl oluyo kızlar? memurlara özel bişeymi ben hiç duymadım da :44:
Ekledim canım gruba seni, bu arada kızlar birbirimizin facelerinide eklesek ya. Önümüzde uzuuuuun bir annelik serüveni var, iletişimi koparmayıp her an birbirimize yardımcı oluruz. Bebiş bakımı hakkında bilmediklerimiz o kadar çooook ki.:97:
Benim adres BusraGMC, ekleyiverin gaaari
ben okuldan faceye giremiyorum kızlar, eve gidince bakarım artıkın..
burcum seni de ekledim... beni de gruba dahil et.. yaw valla ne güzel annelersiniz nazar değmesin..kızı olanların peşini bırakmamak lazım..
ben bi mutfağa yollanayım arkadaşlar oğlumla acıktık. gene görüşürüz öptüm hepinizi...
kızlar benm misafirlerimin de eli kulağında
her an offline olabilirim
Canim cok tesekkur ederim, hepimizin evlatlarinin upuzun, sapsaglikli bir omru olsunuyuma sorunu benim bayadır var canım artık çekcez. dün biraz stresliydim bebişim hareketsizdi, ama gece biraz ilgilendim onla kendine geldi bi tepikler yedim kii görmeniz lazımdıdoğsun görür o :)
oğluşunun yeni yaşını kutluyorum güzel bi ömrü olsun
canım ben yazlıklarımı çıkardım daha istanbulda yeni düzeliyo havalar ama oldu çıkaralı baya pişiyorum çünkü evde. dışarda kapalı olduğum için ince pardesü giyiyorum. evde karnımı rahat ettirecek tek şey hamile külodu, onlar olmasa patlardım, kavramasından ötürü çok rahatım. hamiş tshirtleri var ya onlarda çokkk rahat tabi hamiş pantolonlarının üzerine :) amannnn tatlım dert etme sen becerikliymişsin en azından ben söküğümü zor dikiyorum :)
Canim benim darisi basinizaselam kızlar herkese
nasılsınız? biz iyiyiz. Piknik yaptık bugün eve yeni geldik...
okuncak yazılılar var ama kim okuyacak bilmiyorum =))
şeytan diyo kafadan ver notları =)))
japones canım oğlunun doğum günü kutlu olsun :124:sana da kolay gelsin =)
bizlerde seneye temmuzda ilk doğum günü partilerimizi yapıcaz inş. bebişlerimiz için =)
ayyy o günler bi gelse...
Allah korusun canim erken dogumdan. Her ne kadar artik dogsa da sorun olmaz ama her bir gun kar bebeklerimiz icin, karnimizda durduklari surece. Sakin uzun uzun ayakta kalma emi?selam canım arkadaşlarım ben izindeyim artık sizinle olamayacağım yada haftada birgün girebileceğim kayınvalidemlerden oda sınırzlı olur
neyse bizden haberler var kızım 1kilo 750 gram olmuş bir hafta önden gidiyomuş gelişimi ama ben çok kilo almışım doktorum kızdı 11 kilo almış bulunuyorum malesef aslında görünürde bişiy yok ama doktorum herkese 12 kilo al diyo ama ben zaten zayıftım dedim kandıramadım bebişim çok iyi şükürler olsun sanırım benim kızım erken gelecek hala ters bebişim 34. haftama kadar sürekli yatmam gerekiyor 10 dakika bile yürüyüş yasak şimdi bende kilo almamaya çalışıyorum sizleri çok özlüyorum sizlerde neler var çınar bebek nasılmış sanırım ikinci erken doğuran ben olacağım kızımın adıda ela olacak ela bebekhemencik bi geçmişe göz atııyım
kızlarr yaa ben fena kaşınıyorum pehlivan gibide yağlanıyorum badem yağı ama nafile backlarım kızarmış gibi çatlamam dimii:83::83:liareac krem yazdı doktorum dışarıdan alınıcak eşim sormuş istersen alayım 59 tl demişler kullanan varmı alayım mı?
kullanan var forumda benim bildiğim Hera kullanıyodu
ben şimdiye kadar hiç çatlamadım ama bekliyorum
organik bir krem kullanıyorum
dün gece göğüsümün altı çok kaşındı uyuyamadım acaba oralarım mı çatlıycak :44:
olabilir.. normal hacminden bayagı bi büyüme olduysa olabilir canım bide esnek degilse derin catlamaman imkansız ama süt keselerinin büyümesinden dolayıda kasınmalar olabilir.
illa bir tarafımız çatlıycak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?