2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kullanıyorum lierac çok memnunum yumuşacık oluyo ve kaşıntı olmuyo

iyi haftalar kızlaarrr! şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar başını almış yine yetişemiyorum yahuu yemek de hazırlamam lazım:)) facede grup kurulmuş sanırım?

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben bişi soracam size istanbulda yeni bosna safa hastanesine giden yada tanıdığı giden var mı aranızda orda doğum yapmayı düşünüyorum ama çok fazla bilmiyorum hastaneyi:)))

ben de paralı alındığını duymuştum, ama çok zormuş sanırım almak..

VAlla benim şimdiik vücutta yok çatlak ama kafada olacak o kesin..

iyi haftalar kızlaarrr! şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum ama sayfalar başını almış yine yetişemiyorum yahuu yemek de hazırlamam lazım:)) facede grup kurulmuş sanırım?

evet canım kuruldu ama inşallah herkes oraya takılıp burayı bırakmazlar..

mutlaka tanıdık bi doktor olması gerekiyormuş
haaa bu arada il dışından da alınabiliyormuş haberiniz olsun

doğumdan sonra diyet ve psikolojik rehabilitasyon grubu kurucaz

evet canım kuruldu ama inşallah herkes oraya takılıp burayı bırakmazlar..

2 arada karışacak gibi
ama daha iyi oldu bence grubun olması

selam yurdumun konuşkan anaları oku oku bitmedi! herkes iyi sanırım
face de grup kurulmuş sonunda çok sevindim bi kaç ay önce ben de demöiştim kuralım diye ama arada kaynadı pek istenmemişti. şimdi kurulmasına sevindim gerçekten..orda yazışması daha kolay olur gibi geliyor bana..
şimdi kim kurdu grubu ve nasıl katılıcaz biri bilgi verebilir mi acep????

Canım burcu kurdu, facede birbirimizi ekledik sonra ekli arkadaşları gruba davet ettik. Ekleyelim birbirimizi ben seni edivereyim hemencik. Benim adres BusraGMC

selamlaaaaar kızlar

biz bebişimizi gördük geldik, 1100 gr olmus kızım, bana az geldi ama doktorum normal dedi. yüz hatlarını da gördük, alnı babası gibi geniş olacak sanırım kuzumun, ordan da cıktık, işyerime raporumu bıraktık, eşim derse, ben carsıya:) nihayet cıtcıtlı badilerimizi artırdık, 4 tane yarım kol aldım, kışa denk gelecek aylar için de 6-9 aylık uzun kol 3 tane aldım, bir de kot elbise aldım kızıma

kendime gecelik baktım, hala cesit gelmemiş, yumusacık havlular aldım, şirin şirin coraplar da aldım kendime, hastane cantamızı bu hafta hazırlarım sanırım, şimdilik bir gecelik bir de pijama takımım var.

bizde durumlar böyle teyzeleri, siz nasılsınız? face grubunun adı ne nasıl katılıcaz, bana da deyin hele

ne bileyim, nasıl bakcam minicik çocuğa , ev dolu olcak misafirle, her kafadan bi ses, sonra ramazan gelcek..
Off valla hiç gözüm almıyo
kendimi bezgin bekir gibi hissediyorum..

off onu hiç sormaa benim kaynana olucak yanımda inanır mısın bişey almaya korkuyorum herşeyime dırr dırr karışır geçende damlatmayan biberon aldım ee erken değilmiymiş emzirmeyecek miisn zaten ne gerek var diyo çatlak karı....

hiç korkma ben bebek bakımından korkmuyorum..onlar bi gelsnn kendmizden ii bakarız emin ol..misaifre çözüm buldum mevlüt okutcam bi dmlik herkesi çağırcam...ayrı gelende çok olcak tabi ama napcaz canım katlancaz

Maşallah yavruşuna, allah daha iyi etsin inşallah. Cicilerinizde hayırlı olsun e akşam cicilerin fotolarını bekleriz artıkın
Canım önce birbirimizin facelerini ekliyoz, sonra gruba ekli olan diğerini davet ediyo.

Bu arada ben yemek yapmaya gidiyordum dimi

Selam canım, bence de kilosu az değil. çünkü ben de 28+2'de gittiğmde 1000 gramdan biraz fazlyadı kilosu ve doktor çok iyi demişti..Bir de bu kilo olaylarında birbirimizle kıyaslıyoruz ister istemez ama benim bebek mesela daha az da olsa şaşırmazdım herhalde, çünkü anne ve baba ikisi de minyon, çocuk neetsin..

maşallah kızına. güle güle giysin aldıklarını.. ne güzel bi sürü şey almışsın.

maşallahhh canımm...bence çelişkide kalma kimse ilede kıyaslama bebeğini gayet iyi

Maşallah canım kızına
Doktorun normal demiş kilosuna takılma o zaman
zaten ben verdikleri ölçülerede pek güvenmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…