2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadi afiyet olsun:) saol canım allah cümlemizin bebişlerine saglık versin. foto da geceligimi giyeyim de ekleyim, aldıklarımdan cekmediklerim var, bu hafta bol bol vaktim var eklerim
haklısın canım, kıyaslamıyorum da nedense kafamda 1300 gr olmustur beklentisiyle gitmiştim, bu yüzden bi şaşırdım ilk duyunca, ama eşim de ben de zayıf bebeklermişiz, ne bekliyosam kendimden
maşallah kızına. güle güle giysin aldıklarını.. ne güzel bi sürü şey almışsın.
teşekkür ederiz teyzesi, bir anda herseyi alıcaz diyip de halleden varsa bravo valla, eksik bitmiyor anacım, hergün bişii cıkıyor zaten:)

maşallahhh canımm...bence çelişkide kalma kimse ilede kıyaslama bebeğini gayet iyi
saol sedacım, aman saglıklı olsun da, hiç almazsa gebeliginde zaten alır kiloyu kızçem de anası gibin

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım..

muhtemelen benim kayınvalidem de 40'ım çıkana kadar kesin kalır yanımda gibime geliyor..
Gerçi Allah razı olsun benim kayınvalidem öyle pek karışmaz bişeye hem de çok güzel yemek yapar, kayınpederim de çok iş yapar valla temizlik vs..O açıdan değil de eskisi gibi olmıycak hiç bişey..

Ben yalnız olmayı, kendi halimde olmayı çok severim.. öyle misafirle filan pek iyi değildir aram..
canım isteyince ayağımı uzatıp yatabilmeliyim, yada sereserpe dolaşabilmeliyim evde ( hele bir de o sıcaklarda)
Evde birileri olunca bunların hiçbiri yapılmıyo..

Bir de aklıma geldi şimdi, sonradan gelecek misafirlar için ben bu aralar yufkadan çeşit çeşit bişeyler yapıp dondurucuya atmayı düşünüyorum..

Git git canım, kolay gelsin..

Maşallah canım kızına
Doktorun normal demiş kilosuna takılma o zaman
zaten ben verdikleri ölçülerede pek güvenmiyorum yaa
saol canım ayh evet yaaa takılmıycam, zaten doktor nevranın sitesinde 1150 gr bu haftada bebeginiz diyor, 50 grama da takılmayım yani

pearl ne yaptınız park yatak işini? aldınız mı? içine nasıl şilte aldın, ciciler topiğinde bucan dedi ki yünden şilte koyucam park yataga, ben yine de sünger alıp üzxerine ince bir yün yaptırsam diyorum, sen nasıl yapcan?

benim kaynada öyle güzel yemek yapar...evime geldiğinde torlar toparlar..kayınbabam melektir..ama kaynanam fenadr çok merak eder...illla bilecek herşeyi 4.gelini benimmm en küçük gelinde benim daha kalmamılş diyor eltilerim

Merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende temmuz annesi olucam inşallah benide aranıza alın:)))

kraftın 604 modeline karar verdik canım
ben visco yatak alırım diyodum annem taktı nie ona para vericeksin ben yapıcam ona yatak die

Kraft 604 Oyun Parkı - PEMBE - Ürün Kategorileri
bu hafta indirime girmiş cumaya kadar 206 tl

daha gitmedin mi biacımmm hala buralardasın

maşallah canım büyümüş bebişin.. bizde büyütmeye calısıyoruz..:))) aldıgınız cicişleri bebişin güle güle kullansın dogdugunda:))

Slm herkese herkes iyimi yasemin ve bebeğinden güzel haberler var mı?Bende bugun kendime alışveriş yaptım nişantaşında toptancılar var perakende satışları yok ama hamile giyimde kırmadılar sağolsunlar...çok güzel kıyafetler aldım...

Yasemin en son iyi haberler vermiş hatta bir de oğluyla fotosunu da koymuştu ama ondan sonra yok bi haber sanırım. İnşallah iyilerdir..Allhım yardımcıları olsun..

valla kendi adıma ben bugün biraz acayipim, isyan edesim varr hayata
Şu dağlara çıkıp "yeter uleyyynn" diye bağırasım var
Hiç adil değil bu hayat cidden ya, ama napalım demek ki bunda da var bir hayır..

Bu arada istanbuldakiler ne şanslısınız bilseniz, herşey elinizin altında..

Canım aldıklarını ekle de bakalım..Güle giyin inşallah..

slm kızlar herkese..herzaman takip ediyorum ama yazamıyorum internetim sorunlu benim biraz.yasemin ve bebeği nasıl haberi olan var mı.umarım iyilerdir.kızlar su face deki gruba beni de eklermisiniz.ordan daha kolay yazarım enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…