Maşallah yavruşuna, allah daha iyi etsin inşallah. Cicilerinizde hayırlı olsun e akşam cicilerin fotolarını bekleriz artıkın
Canım önce birbirimizin facelerini ekliyoz, sonra gruba ekli olan diğerini davet ediyo.
Bu arada ben yemek yapmaya gidiyordum dimi
haklısın canım, kıyaslamıyorum da nedense kafamda 1300 gr olmustur beklentisiyle gitmiştim, bu yüzden bi şaşırdım ilk duyunca, ama eşim de ben de zayıf bebeklermişiz, ne bekliyosam kendimdenSelam canım, bence de kilosu az değil. çünkü ben de 28+2'de gittiğmde 1000 gramdan biraz fazlyadı kilosu ve doktor çok iyi demişti..Bir de bu kilo olaylarında birbirimizle kıyaslıyoruz ister istemez ama benim bebek mesela daha az da olsa şaşırmazdım herhalde, çünkü anne ve baba ikisi de minyon, çocuk neetsin..
teşekkür ederiz teyzesi, bir anda herseyi alıcaz diyip de halleden varsa bravo valla, eksik bitmiyor anacım, hergün bişii cıkıyor zaten:)maşallah kızına.güle güle giysin aldıklarını.. ne güzel bi sürü şey almışsın.
saol sedacım, aman saglıklı olsun da, hiç almazsa gebeliginde zaten alır kiloyu kızçem de anası gibinmaşallahhh canımm...bence çelişkide kalma kimse ilede kıyaslama bebeğini gayet iyi
Allah kolaylık versin canım..off onu hiç sormaa benim kaynana olucak yanımda inanır mısın bişey almaya korkuyorum herşeyime dırr dırr karışır geçende damlatmayan biberon aldım ee erken değilmiymiş emzirmeyecek miisn zaten ne gerek var diyo çatlak karı....
hiç korkma ben bebek bakımından korkmuyorum..onlar bi gelsnn kendmizden ii bakarız emin ol..misaifre çözüm buldum mevlüt okutcam bi dmlik herkesi çağırcam...ayrı gelende çok olcak tabi ama napcaz canım katlancaz
Git git canım, kolay gelsin..Maşallah yavruşuna, allah daha iyi etsin inşallah. Cicilerinizde hayırlı olsun e akşam cicilerin fotolarını bekleriz artıkın
Canım önce birbirimizin facelerini ekliyoz, sonra gruba ekli olan diğerini davet ediyo.
saol canımMaşallah canım kızına
Doktorun normal demiş kilosuna takılma o zaman
zaten ben verdikleri ölçülerede pek güvenmiyorum yaa
Allah kolaylık versin canım..
muhtemelen benim kayınvalidem de 40'ım çıkana kadar kesin kalır yanımda gibime geliyor..
Gerçi Allah razı olsun benim kayınvalidem öyle pek karışmaz bişeye hem de çok güzel yemek yapar, kayınpederim de çok iş yapar valla temizlik vs..O açıdan değil de eskisi gibi olmıycak hiç bişey..
Ben yalnız olmayı, kendi halimde olmayı çok severim.. öyle misafirle filan pek iyi değildir aram..
canım isteyince ayağımı uzatıp yatabilmeliyim, yada sereserpe dolaşabilmeliyim evde ( hele bir de o sıcaklarda)
Evde birileri olunca bunların hiçbiri yapılmıyo..
Bir de aklıma geldi şimdi, sonradan gelecek misafirlar için ben bu aralar yufkadan çeşit çeşit bişeyler yapıp dondurucuya atmayı düşünüyorum..
Git git canım, kolay gelsin..
ay bulamadım öyle birini ben
Git git canım, kolay gelsin..
pearl ne yaptınız park yatak işini? aldınız mı? içine nasıl şilte aldın, ciciler topiğinde bucan dedi ki yünden şilte koyucam park yataga, ben yine de sünger alıp üzxerine ince bir yün yaptırsam diyorum, sen nasıl yapcan?
ben de paralı alındığını duymuştum, ama çok zormuş sanırım almak..
VAlla benim şimdiik vücutta yok çatlak ama kafada olacak o kesin..
Merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende temmuz annesi olucam inşallah benide aranıza alın:)))
Maşallah yavruşuna, allah daha iyi etsin inşallah. Cicilerinizde hayırlı olsun e akşam cicilerin fotolarını bekleriz artıkın
selamlaaaaar kızlar
biz bebişimizi gördük geldik, 1100 gr olmus kızım, bana az geldi ama doktorum normal dedi. yüz hatlarını da gördük, alnı babası gibi geniş olacak sanırım kuzumun, ordan da cıktık, işyerime raporumu bıraktık, eşim derse, ben carsıya:) nihayet cıtcıtlı badilerimizi artırdık, 4 tane yarım kol aldım, kışa denk gelecek aylar için de 6-9 aylık uzun kol 3 tane aldım, bir de kot elbise aldım kızıma
kendime gecelik baktım, hala cesit gelmemiş, yumusacık havlular aldım, şirin şirin coraplar da aldım kendime, hastane cantamızı bu hafta hazırlarım sanırım, şimdilik bir gecelik bir de pijama takımım var.
bizde durumlar böyle teyzeleri, siz nasılsınız? face grubunun adı ne nasıl katılıcaz, bana da deyin hele
Çok teşekkürler canım hoşbuldukhoşgeldin aramıza :)
hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende temmuz annesi olucam inşallah benide aranıza alın:)))
he canım ben de öyle diyorum işte, ama bende belirtiler erken de başlayabilir..kafa catlaklıgı dogduktan sonra baslıcak canım
hoşgeldin canım..
he canım ben de öyle diyorum işte, ama bende belirtiler erken de başlayabilir..
hoşgeldin canım..
teşekkürler canımcım hoşbulduk.
Yasemin en son iyi haberler vermiş hatta bir de oğluyla fotosunu da koymuştu ama ondan sonra yok bi haber sanırım. İnşallah iyilerdir..Allhım yardımcıları olsun..Slm herkese herkes iyimi yasemin ve bebeğinden güzel haberler var mı?Bende bugun kendime alışveriş yaptım nişantaşında toptancılar var perakende satışları yok ama hamile giyimde kırmadılar sağolsunlar...çok güzel kıyafetler aldım...
kraftın 604 modeline karar verdik canım
ben visco yatak alırım diyodum annem taktı nie ona para vericeksin ben yapıcam ona yatak die
Kraft 604 Oyun Parkı - PEMBE - Ürün Kategorileri
bu hafta indirime girmiş cumaya kadar 206 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?