2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. Geçmiş olsun, bendede bel ağrısı oluyor..dün akşam özellikle uzansam uzandığım yerden kalkamıyordum.kopacak gibi oluyor bazen belim.
aynen canımm yaa sabahları kalkmak ızdırap gibi zaten...
günaydın tombikler

gnaydnn canımm

KIZLAR BİDE BİŞEY SORUCAM EXCİPİAL LİPO DİYE Bİ KREM DUYDUNUZ MU?

anam yaşlı karılar gibi mi olduk ya. bu saatten sora zor geçicek hralde.. benim de dün ani kasılmalar girdi karnıma içimden bişi çekiolar gibi. ne oldu annamadım:26:

kızlar ben kızımın adını etamine işlicem
sonrada onu pano yapıp yatağının başucuna asıcam
beyaz etamin üstüne ebruli pembe ip aldım
birasdan başlıcam güsel olur inş.

anam yaşlı karılar gibi mi olduk ya. bu saatten sora zor geçicek hralde.. benim de dün ani kasılmalar girdi karnıma içimden bişi çekiolar gibi. ne oldu annamadım:26:

ya sorma bende biraz fazla ayakta kalsam hemen kasılıyorum uzun yürüyüşler yapamıyorum maksimum 10 dk normalmi bilmiyorum bu kasılmalar

Son düzenleme:
bize mi dedin Yok canım dememiştir:44:

size dedim tabii kime dicem. hergün tombik kalkıorum ben

ya sorma bende biraz fazla ayakta kalsam hemen kasılıyorum uzun yürüyüşler yapamıyorum maksimum 10 dk normalmi bilmiyorum bu kasılmalar

annamadım ben de ya dün korktum valla. acıo filan değişik şeylere girdimm

aynen canımm yaa sabahları kalkmak ızdırap gibi zaten...

gnaydnn canımm

KIZLAR BİDE BİŞEY SORUCAM EXCİPİAL LİPO DİYE Bİ KREM DUYDUNUZ MU?

günaydınn!!
evet duydum excipial lipo eczanelerde satılıyor.ben kullanıyorum çok güzel bi losyon.bütün vücuduna sürebilirsin.çatlaklara ve cilt kuruluğuna çöok iyi geliyor.ayrıca ssk da karşılıyor yazdırabilirsin yani.çok pahalı bişey değil gerçi

günaydınlarrr

ayy bel ağrısından ölücemm çatlayacak gibi hissediyorumm kendimii..:97:

aynen ya sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum resmen hatta geceleri de mecburen gece kalkıp bi kaç tur atıp öyle yatıyorum.çok fina birşeymiş yaa acaba yürüyüşleri arttırsak bi işe yarar mı gerçi fazla da yürüyünce kramplar başlıyo hafiften

herkese günaydın kızlar... iki gündür giremiyorum kk ya insallah herkes iyidir... akşama misafirim var tatlımı yaptım sayılır kremasıonın soğumasını bekliyorum... evi silip süpürmem lazım ama acık dinleneyim dedim....

günaydınlar, hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…