2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldum canım...

günaydınlar kolay gelsin afiyetler olsun

evet banada akşam kaynanam verdi ama bi sorayım dedim...ha zararı olur mu diye

canım magnezyum eksikliği dedi doktorum ama magvital şase yazdı ama benim kız istemiyo sanırsam içer içmez çıkartıyorum

selaaam kızlar

biz kahvaltımızı yaptık, şimdi deeee kızımın eşyalarını yıkamaya başladım:) dalan roxy ile yıkıyorum, kendi çamaşırlarımda tesst ettim güzel kokuyor, nevresimlerini yıkıyorum kuzumun, 30 dereceye attım, sizce iyi midir?

Son düzenleme:

kolay gelsin bakalım yıkanıp ütülencek benim çitlenbiğiminkilerde sabundan memnunmuş baya kişi bende hangi marka alsam diyodum iyi oldu hatırlattığın

Son düzenleme:

ben de 40 derecede yıkadım nevresimleri canım... 30 derece de olur bene... kolay gelsin ütüden nefret eden bir insan olarak onları ütülemek bana büyük zevk vermişti... miniş miniş çok güzel oluyorlar...

kolay gelsin bakalım yıkanıp ütülencek benim çitlenbiğiminkilerde sabundan memnunmuş baya kişi bende hangi marka alsam diyodum iyi oldu hatırlattığın
teşekkür ederiz teyzesi canım ben dalin sıvı deterjan da aldım, ama bir çok kişi dalanı önerdi sonradan, migros haricinde de pek bi yerde yok matik olanı, haberiniz olsun
ben de 40 derecede yıkadım nevresimleri canım... 30 derece de olur bene... kolay gelsin ütüden nefret eden bir insan olarak onları ütülemek bana büyük zevk vermişti... miniş miniş çok güzel oluyorlar...
bundan sonra da battaniyeleri ve hastane cıkısı, tulumlarını yıkasam, kendi geceliğim pijamamı da... hastane cantasını hazırlar koyarım kenara, bu hafta evdeyim ya ben...

ama şey diycem, ben bi tane biberon aldım dr browns, işte emzik de aldım, onları steril edip hastane cantasına alsam mı ki??

evet banada akşam kaynanam verdi ama bi sorayım dedim...ha zararı olur mu diye

canım magnezyum eksikliği dedi doktorum ama magvital şase yazdı ama benim kız istemiyo sanırsam içer içmez çıkartıyorum

aynen bana da allerji yapıyo kaşınmaya başlıyorum.:44 yüzden sadece elevit kullanabiliyorum.o da zorunluymuş zaten.ilk zamanlar kullanamadım ama şimdi mecbur kullanıyorum..
kremin bi zararı olmaz yararı olur canım merak etme o en saf ve zararsız krem.bebekler için de kullanıyorlar hatta.ben hep kullanıyorum bi zararını görmedim.

kızlaaaar herkese gunaydın
bugun evdeyim en sonunda
yaptım sımarıklıgıımı gitmedim
işe kahvaltımı yaptım şimdi size
bakayım dedim sonrada ev hanımı
olup yemeklerimi yapıcam

bence al yanına ne olur ne olmaz iki tane kızı olan bir arkladaşım dediki bebek doğduktan sonra ac kalırsa sarılık riski fazla oluyormuş süt gelmezse hemen bekletirlerse sen göstermeden ağzına şekerli su ver dedi birine daha demiş iş yerimden oda yapmış çocuk sarılık olmamamış nasipse bende yapcam

Son düzenleme:

ben de dalan aldım.kipa ve tansaş ta var.ben kipadan aldımm.hem fiyatı da çoook uygun hem de gayet kalitelii

ben koyucam canım biberon ve emzik.. ya ben kendi hastane geceliklerimi yıkamıyorum zaten yeni aldım yıkamak gerekir mi ki:26:

bugun evdeyim en sonunda
olup yemeklerimi yapıcam

günaydın canım iyi yapmışsın walla güzelce dinlen....

kolay gelsin canım

bende izne çıkınca bakacam o işlere hem almamıştım ben daha fikir oldu ne alsam diodum bende dalan alimm barii

bugun evdeyim en sonunda
olup yemeklerimi yapıcam

ohh ohhhhh afiyet olsun canımm

e onları steril edeyim, nasıl muhafaza edeyim ki geri, hadi emzik saklama kutusu var, biberon için ne yapmak lazım, kendi biberon kapagı yeterli olur mu ki:26: çok mantıklı aslında dediğin, peki yeni dogan maması da alıp koysak mı ki cantamıza bir kutu?
ben koyucam canım biberon ve emzik.. ya ben kendi hastane geceliklerimi yıkamıyorum zaten yeni aldım yıkamak gerekir mi ki:26:

canım ben yeni aldıgım hiç bir seyi yıkayıp ütülemeden giymem, o yüzden yıkıyorum, sonucta baskası da üstüne denemiş olabilir diye...

kızlar ben gideyim şu tatlımı bitirip dolaba koyiim.. evi silip süpürüyim... sonra gelirim yine hade öptüm bakalım sizi

bende ya bebişin herseyini yıkamak istiyom ama kendiminkileri pek önemsemiyorum paketinden çıkarıp giysemmi diyorum

kızzlarr ya bişey sorucam:44: şimdi öğrendim,ben tetanoz aşısı yaptırmadımm hamilelik boyuncaa :18:doktorum da bişey demedi hiç siz yaptırdınız mı ki acabaa:26:

hııı anladım canım normalde aldıklarımı ben de yıkarım da geceliğimi bildiğim yerden aldım yani kendimize ait çamasır dükkanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…