herkese günaydın kızlar... iki gündür giremiyorum kk ya insallah herkes iyidir... akşama misafirim var tatlımı yaptım sayılır kremasıonın soğumasını bekliyorum... evi silip süpürmem lazım ama acık dinleneyim dedim....
herkese günaydın kızlar... iki gündür giremiyorum kk ya insallah herkes iyidir... akşama misafirim var tatlımı yaptım sayılır kremasıonın soğumasını bekliyorum... evi silip süpürmem lazım ama acık dinleneyim dedim....
evet banada akşam kaynanam verdi ama bi sorayım dedim...ha zararı olur mu diyegünaydınn!!
evet duydum excipial lipo eczanelerde satılıyor.ben kullanıyorum çok güzel bi losyon.bütün vücuduna sürebilirsin.çatlaklara ve cilt kuruluğuna çöok iyi geliyor.ayrıca ssk da karşılıyor yazdırabilirsin yani.çok pahalı bişey değil gerçi
aynen ya sabahları bel ağrısıyla uyanıyorum resmen hatta geceleri demecburen gece kalkıp bi kaç tur atıp öyle yatıyorum.çok fina birşeymiş yaa acaba yürüyüşleri arttırsak bi işe yarar mı gerçi fazla da yürüyünce kramplar başlıyo hafiften
selaaam kızlar
biz kahvaltımızı yaptık, şimdi deeee kızımın eşyalarını yıkamaya başladım:) dalan roxy ile yıkıyorum, kendi çamaşırlarımda tesst ettim güzel kokuyor, nevresimlerini yıkıyorum kuzumun, 30 dereceye attım, sizce iyi midir?
selaaam kızlar
biz kahvaltımızı yaptık, şimdi deeee kızımın eşyalarını yıkamaya başladım:) dalan roxy ile yıkıyorum, kendi çamaşırlarımda tesst ettim güzel kokuyor, nevresimlerini yıkıyorum kuzumun, 30 dereceye attım, sizce iyi midir?
teşekkür ederiz teyzesikolay gelsin bakalım yıkanıp ütülencek benim çitlenbiğiminkilerde sabundan memnunmuş baya kişi bende hangi marka alsam diyodum iyi oldu hatırlattığın
bundan sonra da battaniyeleri ve hastane cıkısı, tulumlarını yıkasam, kendi geceliğim pijamamı da... hastane cantasını hazırlar koyarım kenara, bu hafta evdeyim ya ben...ben de 40 derecede yıkadım nevresimleri canım... 30 derece de olur bene... kolay gelsin ütüden nefret eden bir insan olarak onları ütülemek bana büyük zevk vermişti... miniş miniş çok güzel oluyorlar...
evet banada akşam kaynanam verdi ama bi sorayım dedim...ha zararı olur mu diye
canım magnezyum eksikliği dedi doktorum ama magvital şase yazdı ama benim kız istemiyo sanırsam içer içmez çıkartıyorum
teşekkür ederiz teyzesicanım ben dalin sıvı deterjan da aldım, ama bir çok kişi dalanı önerdi sonradan, migros haricinde de pek bi yerde yok matik olanı, haberiniz olsunbundan sonra da battaniyeleri ve hastane cıkısı, tulumlarını yıkasam, kendi geceliğim pijamamı da... hastane cantasını hazırlar koyarım kenara, bu hafta evdeyim ya ben...
ama şey diycem, ben bi tane biberon aldım dr browns, işte emzik de aldım, onları steril edip hastane cantasına alsam mı ki??
teşekkür ederiz teyzesicanım ben dalin sıvı deterjan da aldım, ama bir çok kişi dalanı önerdi sonradan, migros haricinde de pek bi yerde yok matik olanı, haberiniz olsunbundan sonra da battaniyeleri ve hastane cıkısı, tulumlarını yıkasam, kendi geceliğim pijamamı da... hastane cantasını hazırlar koyarım kenara, bu hafta evdeyim ya ben...
ama şey diycem, ben bi tane biberon aldım dr browns, işte emzik de aldım, onları steril edip hastane cantasına alsam mı ki??
kızlaaaar herkese gunaydın
bugun evdeyim en sonunda
yaptım sımarıklıgıımı gitmedim
işe kahvaltımı yaptım şimdi size
bakayım dedim sonrada ev hanımı
olup yemeklerimi yapıcam
selaaam kızlar
kızlaaaar herkese gunaydın
bugun evdeyim en sonunda
yaptım sımarıklıgıımı gitmedim
işe kahvaltımı yaptım şimdi size
bakayım dedim sonrada ev hanımı
olup yemeklerimi yapıcam
e onları steril edeyim, nasıl muhafaza edeyim ki geri, hadi emzik saklama kutusu var, biberon için ne yapmak lazım, kendi biberon kapagı yeterli olur mu ki:26: çok mantıklı aslında dediğin, peki yeni dogan maması da alıp koysak mı ki cantamıza bir kutu?bence al yanına ne olur ne olmaz iki tane kızı olan bir arkladaşım dediki bebebk doğdukatn sonra c kalırsa sarılık riski fazla oluyormuş süt gelmezse hemen bekletirlerse sen göstermeden ağzına şekerli su ver dedi birine daha demiş iş yerimden oda yapmış çocuk sarılık olmamamış nasipse bende yapcam
ben koyucam canım biberon ve emzik.. ya ben kendi hastane geceliklerimi yıkamıyorum zaten yeni aldım yıkamak gerekir mi ki:26:
ben koyucam canım biberon ve emzik.. ya ben kendi hastane geceliklerimi yıkamıyorum zaten yeni aldım yıkamak gerekir mi ki:26:
e onları steril edeyim, nasıl muhafaza edeyim ki geri, hadi emzik saklama kutusu var, biberon için ne yapmak lazım, kendi biberon kapagı yeterli olur mu ki:26: çok mantıklı aslında dediğin, peki yeni dogan maması da alıp koysak mı ki cantamıza bir kutu?
canım ben yeni aldıgım hiç bir seyi yıkayıp ütülemeden giymem, o yüzden yıkıyorum, sonucta baskası da üstüne denemiş olabilir diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?