2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok mama demedi arkadaş süt gelmezse hastaneden veriyorlarmış mama. ama şekerli su önemli dedi süt gelmezse. ya steril derken bence fazla abartmayalım sonra en küçük mükrobik durumda hastalanıveriyorlar cok steril olursa herseyi alışşın sen temizle koy kapağını kapat yeter bence bulaşık makinasında yıkamak bile yeterli bence ben sahsen nasipse öyle yapcam

kızlaaaar herkese gunaydın
bugun evdeyim en sonunda
yaptım sımarıklıgıımı gitmedim
işe kahvaltımı yaptım şimdi size
bakayım dedim sonrada ev hanımı
olup yemeklerimi yapıcam

en sonunda canım
arada bir yap bence nasılsa 37 ye kadar çalışıcaksın...
ne yemek yapıcaksın bizede fikir ver :82:

kızlaaaar herkese gunaydın
bugun evdeyim en sonunda
yaptım sımarıklıgıımı gitmedim
işe kahvaltımı yaptım şimdi size
bakayım dedim sonrada ev hanımı
olup yemeklerimi yapıcam
ohhhh bugn şımar valla, iyi dinlenmeler canım
kolay gelsin canım

bende izne çıkınca bakacam o işlere hem almamıştım ben daha fikir oldu ne alsam diodum bende dalan alimm barii
inşallah memnun kalırız da bendeki sıvı deterjan nolcak acep kendi çamaşırlarımızı dalinle mi yıkasak:26:
hııı anladım canım normalde aldıklarımı ben de yıkarım da geceliğimi bildiğim yerden aldım yani kendimize ait çamasır dükkanından
e o zaman daha neee:) ya ben yeni alınmıs ürünün üzerine böyle polyester naftalin tarzı bi koku oluyo ya, onun için de yıkıyorum, cinsimdir de azcık, zaten nevresimden iç çamasırına kadar herseyi de ütülerim, beiş gelince napcam bakalım

ben de dalan aldım.kipa ve tansaş ta var.ben kipadan aldımm.hem fiyatı da çoook uygun hem de gayet kalitelii

bende dalin almıstım ama burda
dalan roxy duyunca ondan da
aldım ilk kıyafetlerini onla yıkayacagım

ooh ne guzel canım benim annem
dolap içlerine kapitone dikecek
ondan sonra yıkayıp kaldırıcam
mobilya zaten h.sonu geldi
koku gitmedi

gunaydın canım yorma kendini ne
misafiri ya hamile hamile ben hep
misafirlige gidiyorum

kızlar ben kızımın adını etamine işlicem
sonrada onu pano yapıp yatağının başucuna asıcam
beyaz etamin üstüne ebruli pembe ip aldım
birasdan başlıcam güsel olur inş.

canım cok ii bi fikir bence
ilerde hatıra olur hemde

anam yaşlı karılar gibi mi olduk ya. bu saatten sora zor geçicek hralde.. benim de dün ani kasılmalar girdi karnıma içimden bişi çekiolar gibi. ne oldu annamadım:26:

ay evet canım ya bende dun anneler
gunu hediyesi bakmak için profiloya
gittim annam yarın saat 1 saat dolandıp
ay nasıl başladı asagıya dogru agrı korktum
valla iice nine olduk

aslında ben bulasık makinasında artık parlatıcı kullanmıyorum, elma sirkesi koyuyorum onun yerine, deterjanı da amway aldım, tablet olandan, yarım yarım kullanıyorum, çok memnun kaldım herkese öneririm. yani artık bulasık makinesi bebek için zararlı deil, saol canım
en sonunda canım
ben de sana bakıyorduummmm biz siparişi verdik, 604 model park yatak, baby jem minder medela süt pompası 232 tl. havale ile. bugün eşim parasını yatırcak. inşallah memnun kalırız. sen ne yaptın? kampanya yarın bitiyor

en sonunda canım

canım valla sonunda ofisdekiler
arıyorlar sabah gelmiyorsun dimi die
canım pazardan patlıcan biber aldım
onları kızartıcam kıyma cıkardım fırında
patates kofte yapıcam pilav cacık
kocisim haftalar sonra elimden yesin bi
seyler

aynen canım yan gel yat osman olayı

pelicim ben de dolap ölcülerini aldım, kapitone yapıcam, ama yıkayıp ütülediklerimi şimdilik dolaba dizmiycem, hurclara koyarım, tozlanmasın diye.

kızzlarr ya bişey sorucam:44: şimdi öğrendim,ben tetanoz aşısı yaptırmadımm hamilelik boyuncaa :18:doktorum da bişey demedi hiç siz yaptırdınız mı ki acabaa:26:

canım bende yaptırmadım
dr.um gerek duymadı zorunlu
bisey deil yani

kızzlarr ya bişey sorucam:44: şimdi öğrendim,ben tetanoz aşısı yaptırmadımm hamilelik boyuncaa :18:doktorum da bişey demedi hiç siz yaptırdınız mı ki acabaa:26:

yapılıyor doktorunun sölemesi gerekti ama :44:

yıka dalinle gelenler bi bebişi bi seni koklar artık mis mis

pelcel
canım merhaba bizde mobilyayı mutlu bebeden aldık seninkini tam gününde getirdilermi bide boyası felan nasıl dediğin gibi yapmışlarmıydı merak ettim

pelicim ben de dolap ölcülerini aldım, kapitone yapıcam, ama yıkayıp ütülediklerimi şimdilik dolaba dizmiycem, hurclara koyarım, tozlanmasın diye.

aah bende mi oyle yapsam ya
ii fikir kız bak ben annemi
beklersem 19 mayısda gidicez
eminonune eksikler için yani
ben 35.haftamda hala annem
dio ki acaba 37 de izne cıkınca
mı halletsek herseyi cok rahat
bi annem var galiba

pelcel
canım merhaba bizde mobilyayı mutlu bebeden aldık seninkini tam gününde getirdilermi bide boyası felan nasıl dediğin gibi yapmışlarmıydı merak ettim

aaah oyle mi canım hayırlı ugurlu
olsun evet tam gununde getirdiler
hatta 2 gun erken geldi biz h.sonu
istedik cok yogun h.içi ancak dediler
gecen c.tesi geldi işte boyası falan
aynı canım bi cibinlik olmadı cunku bizim
tavan ne derler ona kartonpiyer cibinlik
dusebilir dediler bi cekmeyle onu iade
edip yandan olanı alıcaz

sağlık ocağına kayıt yaptırdın dimi ama. onlar yönlendiriyor çünkü. doktor buna karışmıyor. bi konuş doktorunla. yaptırmak şart çünkü. daha önce hiç yaptırdın mı o da önemli

aah bende mi oyle yapsam ya
ii fikir kız bak ben annemi
beklersem 19 mayısda gidicez
eminonune eksikler için yani
ben 35.haftamda hala annem
dio ki acaba 37 de izne cıkınca
mı halletsek herseyi cok rahat
bi annem var galiba

canım o kadar bekleme sakın havuzlu handa doğurursun bebişi adıda emin kalır bak sakın

günaydın güle güle kullansın çok cici benim öle şelerde hiç marifetim yok örerken ne büyük zevkle örmüşündür

ayy canım ya çok sağol bende pek marifetli sayılmam ama kız bebek olunca hatıra saklar dedim

ayyy biz pazarlığı biraz abarttık galiba cibinlik getirirlermi bilmem ama içim rahatladı şimdi sağol canım

kızlar oyun parkımız. bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını

Eklentiler

• $yatak.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 30
canım bende yaptırmadım
dr.um gerek duymadı zorunlu
bisey deil yani

oh rahatladımm.tetanozu da olası bi ameliyatta enfeksyon riskine karşı yapıyolarmış.yada dikiş atılırken mikrop kapmasın diye.ben normal doğum istiyorum zaten.bi de dikiş atılırken enfeksyon kapmam herald yani koskoca hastanede öle bişeh olursa hastaneyi ayağa kaldırırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…