Eki Görüntüle 189381
günaydın en güzel hamileler...umarım herkez iyidir
kızımın battaniyesini bitirdim nihayet
oh rahatladımm.tetanozu da olası bi ameliyatta enfeksyon riskine karşı yapıyolarmış.yada dikiş atılırken mikrop kapmasın diye.ben normal doğum istiyorum zaten.bi de dikiş atılırken enfeksyon kapmam herald yani koskoca hastanede öle bişeh olursa hastaneyi ayağa kaldırırımm
kızlar oyun parkımız. bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını
canım o kadar bekleme sakın havuzlu handa doğurursun bebişi adıda emin kalır bak sakın
ayy canım ya çok sağol bende pek marifetli sayılmam ama kız bebek olunca hatıra saklar dedim
ayyy biz pazarlığı biraz abarttık galiba cibinlik getirirlermi bilmemama içim rahatladı şimdi sağol canım
kızlar oyun parkımız. Bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını
herkese günaydıııınnnnnn
herkes iyidir inşallah.bebişlerinizin elbiselerini yıkıyomuşsunuz sonra vakumlu poşete mi koyacaksınız acaba kızlar yoksa dolabın içne mi koyacaksınız?bebşimin mobilyaları geldi ama temizliği var ölece duruyor odada.bi ara temizlicem inş
Aslında ben de vücuda bir miktar mikrobun girmesinden yanayım ..
Bu arada ben de gizli guatr çıktı ilaç kullanmaya başladımBide b12 vitamini eksikliği çıktı.bebişler için nelere katlanıyoruz değil mi Bacaklarım uyuşuyodu yanıyodu sanırım b12 eksikliğinden .
sanırım evet ondan şimdi ozel
hast.de hersey steril die dusunuyorum
artık hayırlısı hakkımızda
cok guzel canım ii gunlerde kullan inş.
sormaya valla bide demez mi annem
bisey olursa ben sana gecelik bulurum
bebegede bi zıbın yeterbende excelde
liste yaptım verdim erken dogurursam eve
git bavulu listeye gore hazırla gel dicem
sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladımbayıldım vala çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
canım haroşa değil tığla yaptım istersen tarif edeyim detaylı olarakçok beğendim canım süper olmuş bizede babanesi yaptrıcakmı senin modelini çok beğendim kendimde örmek isterdim haroşamı örgüsü
kızlar oyun parkımız. bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını
çok güzelmiş canım..güle güle kullan inşallah..kaça aldın acaba..?
sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladımaynı avatarındaki gibi bi kızın olma ihtimali yüksek
canım haroşa değil tığla yaptım istersen tarif edeyim detaylı olarak
ilahi ya güldürdün beni
güzelmiş canım güle güle kullansın ecrin bebek
geçmiş olsun canım neler çıkmıyor kiAllahh daha beterinden saklasın bunada şükür diyoz bazen
tarif edermisinbende deneyeyim bi
slm kızlarrnasılsınızzzz
Ben 2 3 gündür yoğunum baya babamın dayısı umreye gidiyor oraya çıktım falan evde yoktumm...
Bugünde çıkıcam ama tansiyonum ayarsız galibaa vucudum salllanıyo gibi
sizde maşallah baya konuşmuşsunuz okuyamadımm ....
sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladım :d aynı avatarındaki gibi bi kızın olma ihtimali yüksek
canım haroşa değil tığla yaptım istersen tarif edeyim detaylı olarak
Ilahi ya güldürdün beni
canım önce istediğin boyda düz zincir çekiyorsun mesela benimki 90 cm den az büyük
sonra 2 zincir çekip kutu kutu yapıyorsun içleri boş tamamlayınca köşe dönüşlerde 3 zincirle dönüyorsun. bu ip biraz kalın olsun ki kasmasın...
2. sıraya gelince daha ince bi iple kutucukların içine 2 kere dolgu yapıyorsun arada hiç zincir yok. köşe dönüşlerdede 3 zincir gene aynısı.
benim orta kısımdaki beyaz bile 2 çeşit iple kutucuk olan kalın dolgu yaptığım ince..2 dolguyu aynı deliğe batıyorsun.birde boş kutucuklar nizami olsun diye hep bi alttakinin bittiği köşeye bat
sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladımaynı avatarındaki gibi bi kızın olma ihtimali yüksek
ben facede hala kim ne karıştırıom bi akşam girebiliom iş yernde yasak olunca onuda herkese bi anda bakıom çorba oluoo
kızlarrr dalan roxy toz mu sıvı mı?
buarada göbişimi ekledim duyurulur
benimkide tam tersi dün hazırlıyalım ben gidicem diyip durdu bende tuturdum erken diye
en sonunda tek başıma hem çanta hazırlıycam hemde doğuma gidicem gibi gözüküyo
herkes birbirini gördü artık yanlız kim kimdi ben çok karıştırıyorum
dün aynı şey facete konuşurken benle sevile oldu
o beni pelcel sandı bende ona sevili çağırdıkmı diye sordum ortalık çorbaya döndü
canım valla benim annem geldiğinde 37 haftalık olucam, hazırlıklarda yanımda olmayacak, olsa bile dediğin gibi onun keyfini bekleyemem ki.. sen de yıka düz düz hurçlara koy, nolcak kiaah bende mi oyle yapsam ya
ii fikir kız bak ben annemi
beklersem 19 mayısda gidicez
eminonune eksikler için yani
ben 35.haftamda hala annem
dio ki acaba 37 de izne cıkınca
mı halletsek herseyi cok rahat
bi annem var galiba
kızlar kıyafetleri yıkamadan bahsetmişsiniz bende bu hafta yada önümüzdeki hafta yıkıycam inş.
bu dalan roxy dediğiniz toz mu sıvı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?