2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıııınnnnnn
herkes iyidir inşallah.bebişlerinizin elbiselerini yıkıyomuşsunuz sonra vakumlu poşete mi koyacaksınız acaba kızlar yoksa dolabın içne mi koyacaksınız?bebşimin mobilyaları geldi ama temizliği var ölece duruyor odada.bi ara temizlicem inş
aslında ben de vücuda bir miktar mikrobun girmesinden yanayım ..

bu arada ben de gizli guatr çıktı ilaç kullanmaya başladım bide b12 vitamini eksikliği çıktı.bebişler için nelere katlanıyoruz değil mi bacaklarım uyuşuyodu yanıyodu sanırım b12 eksikliğinden .

sanırım evet ondan şimdi ozel
hast.de hersey steril die dusunuyorum
artık hayırlısı hakkımızda

kızlar oyun parkımız. bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını

cok guzel canım ii gunlerde kullan inş.

sormaya valla bide demez mi annem
bisey olursa ben sana gecelik bulurum
bebegede bi zıbın yeter bende excelde
liste yaptım verdim erken dogurursam eve
git bavulu listeye gore hazırla gel dicem

kızlar oyun parkımız. Bakalım beğenecek misiniz ecrinimin yatağını

güzelmiş canım güle güle kullansın ecrin bebek

geçmiş olsun canım neler çıkmıyor ki Allahh daha beterinden saklasın bunada şükür diyoz bazen

çok sağol canım hemen paylaşayım dedim bende. internetten sipariş verdim bekliyorum

bayıldım vala çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladım aynı avatarındaki gibi bi kızın olma ihtimali yüksek

çok beğendim canım süper olmuş bizede babanesi yaptrıcakmı senin modelini çok beğendim kendimde örmek isterdim haroşamı örgüsü
canım haroşa değil tığla yaptım istersen tarif edeyim detaylı olarak

ilahi ya güldürdün beni

kızlar kıyafetleri yıkamadan bahsetmişsiniz bende bu hafta yada önümüzdeki hafta yıkıycam inş.
bu dalan roxy dediğiniz toz mu sıvı mı ?

slm kızlarr nasılsınızzzz

ben 2 3 gündür yoğunum baya babamın dayısı umreye gidiyor oraya çıktım falan evde yoktumm...

bugünde çıkıcam ama tansiyonum ayarsız galibaa vucudum salllanıyo gibi

sizde maşallah baya konuşmuşsunuz okuyamadımm ....

tarif edermisin bende deneyeyim bi

tarif edermisin bende deneyeyim bi

canım önce istediğin boyda düz zincir çekiyorsun mesela benimki 90 cm den az büyük

sonra 2 zincir çekip kutu kutu yapıyorsun içleri boş tamamlayınca köşe dönüşlerde 3 zincirle dönüyorsun. bu ip biraz kalın olsun ki kasmasın...
2. sıraya gelince daha ince bi iple kutucukların içine 2 kere dolgu yapıyorsun arada hiç zincir yok. köşe dönüşlerdede 3 zincir gene aynısı.

benim orta kısımdaki beyaz bile 2 çeşit iple kutucuk olan kalın dolgu yaptığım ince..2 dolguyu aynı deliğe batıyorsun.birde boş kutucuklar nizami olsun diye hep bi alttakinin bittiği köşeye bat

hoşgeldin canım ne olsun işte yuvarlanıp gidioz az önce wcden geliodum arkadaş yol veriyo ağır vasıta geliyor diyee

ben facede hala kim ne karıştırıom bi akşam girebiliom iş yernde yasak olunca onuda herkese bi anda bakıom çorba oluoo

teşekkürlr canım denicem bakalım becerebilirsem

benimkide tam tersi dün hazırlıyalım ben gidicem diyip durdu bende tuturdum erken diye
en sonunda tek başıma hem çanta hazırlıycam hemde doğuma gidicem gibi gözüküyo

sağol tatlım bu arada seni çok merak ediyordum facede gördüm rahatladım aynı avatarındaki gibi bi kızın olma ihtimali yüksek

herkes birbirini gördü artık yanlız kim kimdi ben çok karıştırıyorum

ben facede hala kim ne karıştırıom bi akşam girebiliom iş yernde yasak olunca onuda herkese bi anda bakıom çorba oluoo

dün aynı şey facete konuşurken benle sevile oldu
o beni pelcel sandı bende ona sevili çağırdıkmı diye sordum ortalık çorbaya döndü

kızlarrr dalan roxy toz mu sıvı mı?
buarada göbişimi ekledim duyurulur

şimdi aradım dedim anne evdeyken
yıkayayım die nasıl bagırıyor bana
sen bi erken dogur bacaklarını kırarım
boyle die die dogrucan die erkenden

aah bende mi oyle yapsam ya
ii fikir kız bak ben annemi
beklersem 19 mayısda gidicez
eminonune eksikler için yani
ben 35.haftamda hala annem
dio ki acaba 37 de izne cıkınca
mı halletsek herseyi cok rahat
bi annem var galiba
canım valla benim annem geldiğinde 37 haftalık olucam, hazırlıklarda yanımda olmayacak, olsa bile dediğin gibi onun keyfini bekleyemem ki.. sen de yıka düz düz hurçlara koy, nolcak ki
kızlar kıyafetleri yıkamadan bahsetmişsiniz bende bu hafta yada önümüzdeki hafta yıkıycam inş.
bu dalan roxy dediğiniz toz mu sıvı mı ?

toz zehracım, hacısakir toz hep camasırlara yapısıp kalıyormus, dalanı az önce kullandım, astım valla mis gibi oldular, ama yıkama gözüne dalinin yumusatıcısından da attım ben, yumusatıcı gözüne koymadım tam durulanmaz diye, dalan+dalin yumusatıcıyla mis gibi çamasırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…