2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet bende de oluyoo...sağ tarafımda toplanıyo şişkinlik oluyo acaba neresi die anlamaya çalışıyorum ama bastırınca da acıyo acaip soradan ben de çok tırstım dokunmuorum aartıkk

canım ben sadece ana kucagı aldım
ev için rahat olur die hiç degilse biz
otururken o da onun içinde oyalanır
digeri için arabasıyla takın puset var
hem araba için hem dışarda taşıma
için o işimi gorur:26:

canım araba yoksa oto koltugu da anlamsız gercekten, sonucta oto koltugu alsan o da anca 13 kilo olana kadar kullanılabiliyor. bebek asıya falan götürülürken bu port bebe iyi oluyormus, ben almadım, ama ankarada komsumuz anneme vermiş kendininkini, ihtiyac olursa onu kullanıcam. ev tipi ana kucagı da cok ise yarıyormus herkes aynını söylüyor, ben oto koltugu salalnıyor eve tasırım diye almadım ama ucuz bişey bulsam düşünebilirim yani..

baba kucağı mı? Ayy evet çok mantıklı, babalar en fazla onun içine koyup pc başında, ayaklarıyla sallayacak ilgilenecek galiba bebişlerle..

evet evet bende de oluyoo...sağ tarafımda toplanıyo şişkinlik oluyo acaba neresi die anlamaya çalışıyorum ama bastırınca da acıyo acaip soradan ben de çok tırstım dokunmuorum aartıkk

canım banada oluyor ayakları o ya topuk ya diz
yani benim kafa asagıda oldugu için ayaklar
hep sağ tarafımdan cıkıyor eşim bile deli oldu
bi gun hissedince

pelinciğim hafta sonu ulus pazarındaydım 3.5 tl ye kendime 3 tane kapri aldım aklıma sen geldin

aay gercekten mi bedava valla
ii gunlerde kullan canım birini
bana mı aldın yoksa seker

sağol canım
Allah'a şükür çıktı..
Bu ikinci kırık vakam hayatımdaki..Allah'ım bi daha yaşatmasın. Kimseye..

allah bi daha gostermesin canım
acısı cok fenadır

aynen şimdi bende dokunmuom aman benim kızım diom karnıma uzaktan uzaktan

Kızlar inşallah eşim araba da alıcak diye araştırdım ben bu oto koltuğu da olanları ama..
bu otomobile konanlar hem ağır geldi bana hem de geçen gördüm içinde bebek vardı, garibim oturur gibi iki büklüm kalmıştı. Ne kadar sağlıklı ki yenidoğan bebek için?!
Ama araba olunca mecburi oluyo sanırım?Kaçıncı aydan itibaren zorunlu acaba?

geçmiş olsun canım,,

canım banada oluyor ayakları o ya topuk ya diz
yani benim kafa asagıda oldugu için ayaklar
hep sağ tarafımdan cıkıyor eşim bile deli oldu
bi gun hissedince
ya işte ben de bi doktora gidip de dönmüş mü dönmemiş mi görsem anlıycam o batan seyi neresi benim eşim de bi tekmeyi hissetti, ohaaaa acımıyo mu diyo kodummu oturtur kızım, allah eksikliklerini göstermesin, sağlık versin rabbim bebeklerimize. o tekmeledikce ben mest oluyorum

hehe nasıl da değiştirdin adımı
anam ha turbi ha tubi:26: turbi daha güzelmiş napıyosun nasılsın

canım zaten ilk hafta bi goturuyorsun
o da 2 saat anca kalır içinde sonra 1 aylık
olunca ilk ay kontrolu o zamanda biraz toparlar
bebek nerden baksan 40 cıkana kadar fellik fellik
gezmeyeceksin ki sonrada arabaya atarsın
dolanırsın ben onu en cok araba için kullanıcam

ben de pek anlayamıyorum kasılmaları..bazen belimde bi ağrı oluyo bazen kasıklarımda oluyo ya da karnımda gaz sancısı gibi bi ağrı oluyoo ama tam olarak ayırt edemiorumm :44:

canım aranızda sanırım en onde giden benim suan
ve benim hareketler agrlastı artık dr.a sorucam
oyle kıpır kıpırlıgı gitti sanırım yeri daralıyor artık
boyle sanki kendini geriyormus gibi hissediyorum:26:
bazen korkuyorumda ya kotu bi sey derse dr.die

canım dogumdan itibaren zorunlu bildigim kadarıyla da yeni dogan bebegi de hiç bir kuvvet onda tutamaz zannımca, kraftın oto koltugu dediğin gibi bebegin kafayı dizine değdiriyor nerdeyse, alırken de onu iyice arastıracaksın, ben pierre cardin aldım, daha pahalı markalar da var, onlarla model olarak karsılastırdım, yatıs pozisyon aynıydı ben de bunu aldım

http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=2684

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…