- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
alçında çıkmış canımokutsaydın bi kendini burcu arkadaşımızıda dün okudum ben başka böle şeler yaşanmaz inşallah
anam kızlar az önce karnımın sağ tarafı çıktı elimi koydum ya eli ya ayağıydı bastım çığlığı daha öncede toplanır gibi oluodu ama top şeklinde oluodu anam tırstım valla hiç böle hissetmemiştim daha önce
Kızlar ben bu ikisinden almayı düşünüyorum
Siz aldınız mı?
özellikle 2 arkadaştan şu sallanan ana kucağının mutfakta iş yaparken filan çok kullanışlı olduğunu duydum..
Çanta da şu otomobile konanlara göre daha hafif ve kullanışlı gibi geliyo(gerçi sanırım çok uzun süre kullanılmıyo ama)
zaten daha arabamız da yok, oto koltuğunu alsak nolacak
Eki Görüntüle 198738
Eki Görüntüle 198739
canım araba yoksa oto koltugu da anlamsız gercekten, sonucta oto koltugu alsan o da anca 13 kilo olana kadar kullanılabiliyor. bebek asıya falan götürülürken bu port bebe iyi oluyormus, ben almadım, ama ankarada komsumuz anneme vermiş kendininkini, ihtiyac olursa onu kullanıcam. ev tipi ana kucagı da cok ise yarıyormus herkes aynını söylüyor, ben oto koltugu salalnıyor eve tasırım diye almadım ama ucuz bişey bulsam düşünebilirim yani..Kızlar ben bu ikisinden almayı düşünüyorum
Siz aldınız mı?
özellikle 2 arkadaştan şu sallanan ana kucağının mutfakta iş yaparken filan çok kullanışlı olduğunu duydum..
Çanta da şu otomobile konanlara göre daha hafif ve kullanışlı gibi geliyo(gerçi sanırım çok uzun süre kullanılmıyo ama)
zaten daha arabamız da yok, oto koltuğunu alsak nolacak
Eki Görüntüle 198738
Eki Görüntüle 198739
günaydın arkadaşlar...
baba kucağı mı? Ayy evet çok mantıklı, babalar en fazla onun içine koyup pc başında, ayaklarıyla sallayacak ilgilenecek galiba bebişlerle..bunun biri ana biride baba kucağı ben anam kucağı yani ilk ondan hastahne çıkışıma koycam satın almadım çünkü bebiş 3 ay felan içine ancak konuyo sonrasından puset alıcam zaten..diğeri çok kullanışlı oluyor canım sallanan olanlarından
evet evet bende de oluyoo...sağ tarafımda toplanıyo şişkinlik oluyo acaba neresi die anlamaya çalışıyorum ama bastırınca da acıyo acaipsoradan ben de çok tırstım dokunmuorum aartıkk
pelinciğim hafta sonu ulus pazarındaydım 3.5 tl ye kendime 3 tane kapri aldım aklıma sen geldin
sağol canım
Allah'a şükür çıktı..
Bu ikinci kırık vakam hayatımdaki..Allah'ım bi daha yaşatmasın. Kimseye..
evet evet bende de oluyoo...sağ tarafımda toplanıyo şişkinlik oluyo acaba neresi die anlamaya çalışıyorum ama bastırınca da acıyo acaipsoradan ben de çok tırstım dokunmuorum aartıkk
canım ben sadece ana kucagı aldım
ev için rahat olur die hiç degilse biz
otururken o da onun içinde oyalanır
digeri için arabasıyla takın puset var
hem araba için hem dışarda taşıma
için o işimi gorur:26:
canım araba yoksa oto koltugu da anlamsız gercekten, sonucta oto koltugu alsan o da anca 13 kilo olana kadar kullanılabiliyor. bebek asıya falan götürülürken bu port bebe iyi oluyormus, ben almadım, ama ankarada komsumuz anneme vermiş kendininkini, ihtiyac olursa onu kullanıcam. ev tipi ana kucagı da cok ise yarıyormus herkes aynını söylüyor, ben oto koltugu salalnıyor eve tasırım diye almadım ama ucuz bişey bulsam düşünebilirim yani..
Günaydın kızlar,
Allah'a şükür 11 günün sonunda dün çıktı alçım,
röntgen çektirmediğim için hala ne olduğunu tam bilmiyoruz ama
dün alçıyı çıkarıp muayene etti doktor, üstüne bastım acımadı deyince
Çok zorlamamak şartıyla basabilirsin ded, bir de jel verdi
Dün yavaş yavaş bastım üstüne ama topuğum acıdı nedense..bastıkça da acıyo ..
bugün de okuldayım mecburen, hastaneden randevu alamadım,
Allah'tan işimi oturduğum yerden yapıyorum..
Bu arada dün face'de gördüm Burcu arkadaşın da başına benim başıma gelenlerin benzeri gelmiş.
Allah'ım ona da acil şifalar versin
Gerçekten zor oluyor kızlar
Tüm hamilelik sıkıntılarının üstüne bir de bikaç kiloluk alçı eklenince hayat zor oluyor.Allahtan kayınvalidem baktı bana, tuvalet dışında kalmadım yerimden..
Allah kimseye de bebişine de sağlık problemi vermesin inşallah..Amin..
ya işte ben de bi doktora gidip de dönmüş mü dönmemiş mi görsem anlıycam o batan seyi neresicanım banada oluyor ayakları o ya topuk ya diz
yani benim kafa asagıda oldugu için ayaklar
hep sağ tarafımdan cıkıyor eşim bile deli oldu
bi gun hissedince
hehe nasıl da değiştirdin adımı
Kızlar inşallah eşim araba da alıcak diye araştırdım ben bu oto koltuğu da olanları ama..
bu otomobile konanlar hem ağır geldi bana hem de geçen gördüm içinde bebek vardı, garibim oturur gibi iki büklüm kalmıştı. Ne kadar sağlıklı ki yenidoğan bebek için?!
Ama araba olunca mecburi oluyo sanırım?Kaçıncı aydan itibaren zorunlu acaba?
al benden de okadar bende kasılma nsıl bişey anlamıyorum daha ona benzer kızların anlattıığı tarzda bişey yaşamadım arada bi gaz sancısı gibi bi sancı giriyo ama o gaz sancısıdır eminim ama kasılmamıdır acaba diyorum bazen günaydın bu arada
ya işte ben de bi doktora gidip de dönmüş mü dönmemiş mi görsem anlıycam o batan seyi neresibenim eşim de bi tekmeyi hissetti, ohaaaa acımıyo mu diyo kodummu oturtur kızım, allah eksikliklerini göstermesin, sağlık versin rabbim bebeklerimize. o tekmeledikce ben mest oluyorum
anam ha turbi ha tubi:26: turbi daha güzelmiş napıyosun nasılsın
Kızlar inşallah eşim araba da alıcak diye araştırdım ben bu oto koltuğu da olanları ama..
bu otomobile konanlar hem ağır geldi bana hem de geçen gördüm içinde bebek vardı, garibim oturur gibi iki büklüm kalmıştı. Ne kadar sağlıklı ki yenidoğan bebek için?!
Ama araba olunca mecburi oluyo sanırım?Kaçıncı aydan itibaren zorunlu acaba?
aynen şimdi bende dokunmuom aman benim kızım diom karnıma uzaktan uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?