2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada oluyor ayakları o ya topuk ya diz
yani benim kafa asagıda oldugu için ayaklar
hep sağ tarafımdan cıkıyor eşim bile deli oldu
bi gun hissedince

aa o zaman yavaş yavaş dönmeye başlamış kuzucuukk doktora gidince görücem bakalım .. o zaman çarpraz yatıo heralde tam olarak dönmemişş de olabilirr:44: benm eşim de kızıo dokunma bişi olucak die haha kendi dokunamıo rahatsız olurmuş bebişş

ayyy fenaaa uyku bastıı haaaa
ahaha sana mı bana mı koy kafayı masaya
ayh sen de benim gibi evhamdan alamıyosun kendini de mi mesela az önce nstyi okuyorum, "bu haftada bebek ölümü çok sık görülmez" gibi bir cümle gecti, ben hemen basladım dualara. allah aklımıza mukayyet olsun, ben olamıyorum cünkü kendi kendime ama maşallah canım sen 37ye kadar calıscam dedin bak son 3 haftandasın

merhaba arkadaşlar bende 30.haftalık hamileyim..pusete bağlanıp çıkan hem araba koltuğu hemde ana kucağı aynı zamanda bebek arabası aldım..şimdilik...
yaaa... doğum çizelgesi yapmak isityorum lilipie...o siteden yapıyorum ancak profilime kopyaladığımda kabul etmiyor...yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar....

iyiyim ne olsun.. uğraşıyoruz iş güç.. sen nasılsın?

çok kullanışlı oluyo bence ana kucakları..ana kucağını koyarsın olduğun yere bebiş hem yanında olur hem güwende olur.hem onlar alttan ayarlabiliyo uzun süre kullanabiliyo bebişler..ikincisi de çanta gibi ya onda da bebek yatıo benimki bebek arabasına da takılabiliyo..benim aldıklarım şunlar;ikiside kırmızı

doguma kadar calısırım da ya herkes kız bebekler daha erken geliyor diyor, şimdi ben 37. hafta bitiminde izne ayrılcam ya, ya akabininde hemen gelirse:26:

[ı]
ben de iyiyim iş güç dersen haberim yok hiç bişeyden, tümden serdim ben işleri, amirim de beni gözden cıkardı, kimse bana bişey demiyo artık[/ı]

ay aynen sabah akşamda burdayım ya midem yanıyo ya uykum geliyo ya ayaklarım şişiyo adam bişey demiyo ayşe sen p.şembe günü gidiyo musun canım kontrole

ay sorma gecenlerde sağ tarafımdan resmen cıkacak
bende yanıma dogur dokunuyorum uslu dur diyorum
eşimde dio bırak oglumu ne yapmak istiyorsa yapsın
oldu dedim canım acıyor o da koptu sen nasıl anne olucan
dio

ay sorma canım ben h.sonu falan daha cok
kendimi dinliyorum gece falan eşim dio sen calış
yoksa beni evdeyken hergun arar gel doguruyorum
dersin evet canım ben 1 hafta yıllık izin alıcam
36+0 da cıkıcam bi haftada izin 37+0 da kapatıcam
izni artık oturmakda zorlanıyorum:26:

canım ilk sayfada bi link var ordan
yapabilirsin

ay maşallah ya ne güzel olmuş sana benimkide nerde olmadık yazı var bana postalıyo gitcem diye
ayh arada cinsliği tutuyo benimkinin de, o dakika idare edince sonra peşini bırakıyo, yoksa bi gıcıgına gitsem mum gibi diker beni

ay aynen sabah akşamda burdayım ya midem yanıyo ya uykum geliyo ya ayaklarım şişiyo adam bişey demiyo ayşe sen p.şembe günü gidiyo musun canım kontrole
biri pc basına gelince messengerdan kadınlar kulubünden ileti aldınız yazısı cıkınca acayip komik oluyo yalnız

aynı düşünce bendede var
o zaman 3 haftamız yanıyor mu bilgin var mı canım?
yok canım yanmıyor, önceden gidiyomus izin ama su an öyle deil.ben iyice arastırdım, allah esirgesin su an dahi dogursak dogum izni 16 hafta olarak devreye girecek torba yasasına göre. ama sen özelde misin bilmiyorum, mesela 3 saatlik süt izninden 4 bliler faydalanamıyormus:26:

maşallah yaa darısı basımıza. ben yıllık iznimi de harcamıyorum, böööyle sürünce masa başında o kötü düşüncelere de kış kış demek lazım da işte kadın zihni erkekler kadar rahat calısmıyor

doguma kadar calısırım da ya herkes kız bebekler daha erken geliyor diyor, şimdi ben 37. hafta bitiminde izne ayrılcam ya, ya akabininde hemen gelirse:26:

bende suan butun aileyi soktum tatile gidecek
benim ablam ve eşimin ablası strese girdiler
beni arıyorlar sen su tarihde dogururmusun die
ablam 13 haziran gidiyor 37 haftalık oluyorum
gorumcem 39 haftayken bakalım sanslı kim olacak

hehe ben de yaaaw nie öle oliyi ki acabaa ne desem die düşünüorum bi de rahatsız olcek die düşünüorum uyuyosa filan

ne bileyim ya eşim daha guzel konusuyor
valla bende o yokken bazen konusuyorum

hmm belli olmaz o :) ablamların 40. haftada oldu.. 36 da bari ayrıl sende:)

olmaaaaaz kosulladım kendimi, 37. haftaya kadar calısırsam subat sonuna kadar iznim oluyor, bebek de yam 6 aylık oluyor, o yüzden kasıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun

canlarım ben yemege gidiyorum, görüşürüz gelince:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…