canım banada oluyor ayakları o ya topuk ya diz
yani benim kafa asagıda oldugu için ayaklar
hep sağ tarafımdan cıkıyor eşim bile deli oldu
bi gun hissedince
ahaha sana mı bana mıayyy fenaaa uyku bastıı haaaa
ayh sen de benim gibi evhamdan alamıyosun kendini de micanım aranızda sanırım en onde giden benim suan
ve benim hareketler agrlastı artık dr.a sorucam
oyle kıpır kıpırlıgı gitti sanırım yeri daralıyor artık
boyle sanki kendini geriyormus gibi hissediyorum:26:
bazen korkuyorumda ya kotu bi sey derse dr.die
canım zaten ilk hafta bi goturuyorsun
o da 2 saat anca kalır içinde sonra 1 aylık
olunca ilk ay kontrolu o zamanda biraz toparlar
bebek nerden baksan 40 cıkana kadar fellik fellik
gezmeyeceksin ki sonrada arabaya atarsın
dolanırsın ben onu en cok araba için kullanıcam
ya işte ben de bi doktora gidip de dönmüş mü dönmemiş mi görsem anlıycam o batan seyi neresibenim eşim de bi tekmeyi hissetti, ohaaaa acımıyo mu diyo kodummu oturtur kızım, allah eksikliklerini göstermesin, sağlık versin rabbim bebeklerimize. o tekmeledikce ben mest oluyorum
anam ha turbi ha tubi:26: turbi daha güzelmiş napıyosun nasılsın
iyiyim ne olsun.. uğraşıyoruz iş güç.. sen nasılsın?
ben de iyiyim iş güç dersen haberim yok hiç bişeyden, tümden serdim ben işleri, amirim de beni gözden cıkardı, kimse bana bişey demiyo artık
Kızlar ben bu ikisinden almayı düşünüyorum
Siz aldınız mı?
özellikle 2 arkadaştan şu sallanan ana kucağının mutfakta iş yaparken filan çok kullanışlı olduğunu duydum..
Çanta da şu otomobile konanlara göre daha hafif ve kullanışlı gibi geliyo(gerçi sanırım çok uzun süre kullanılmıyo ama)
zaten daha arabamız da yok, oto koltuğunu alsak nolacak
Eki Görüntüle 198738
Eki Görüntüle 198739
ben de iyiyim iş güç dersen haberim yok hiç bişeyden, tümden serdim ben işleri, amirim de beni gözden cıkardı, kimse bana bişey demiyo artık
[ı]
ben de iyiyim iş güç dersen haberim yok hiç bişeyden, tümden serdim ben işleri, amirim de beni gözden cıkardı, kimse bana bişey demiyo artık[/ı]
doguma kadar calısırım da ya herkes kız bebekler daha erken geliyor diyor, şimdi ben 37. hafta bitiminde izne ayrılcam ya, ya akabininde hemen gelirse:26:
ben hala konusamıyorum oğlusumla
utanıyorum ne diecegimi bilemiyorum
doguma kadar calısırım da ya herkes kız bebekler daha erken geliyor diyor, şimdi ben 37. hafta bitiminde izne ayrılcam ya, ya akabininde hemen gelirse:26:
aa o zaman yavaş yavaş dönmeye başlamış kuzucuukkdoktora gidince görücem bakalım .. o zaman çarpraz yatıo heralde tam olarak dönmemişş de olabilirr:44: benm eşim de kızıo dokunma bişi olucak die haha kendi dokunamıo rahatsız olurmuş bebişş
ahaha sana mı bana mıkoy kafayı masaya
ayh sen de benim gibi evhamdan alamıyosun kendini de mimesela az önce nstyi okuyorum, "bu haftada bebek ölümü çok sık görülmez" gibi bir cümle gecti, ben hemen basladım dualara. allah aklımıza mukayyet olsun, ben olamıyorum cünkü kendi kendime ama maşallah canım sen 37ye kadar calıscam dedin bak son 3 haftandasın
merhaba arkadaşlar bende 30.haftalık hamileyim..pusete bağlanıp çıkan hem araba koltuğu hemde ana kucağı aynı zamanda bebek arabası aldım..şimdilik...
yaaa... doğum çizelgesi yapmak isityorum lilipie...o siteden yapıyorum ancak profilime kopyaladığımda kabul etmiyor...yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar....
ayh arada cinsliği tutuyo benimkinin de, o dakika idare edince sonra peşini bırakıyo, yoksa bi gıcıgına gitsem mum gibi diker beniay maşallah ya ne güzel olmuş sana benimkide nerde olmadık yazı var bana postalıyo gitcem diye
biri pc basına gelince messengerdan kadınlar kulubünden ileti aldınız yazısı cıkınca acayip komik oluyo yalnızay aynen sabah akşamda burdayım ya midem yanıyo ya uykum geliyo ya ayaklarım şişiyo adam bişey demiyo ayşe sen p.şembe günü gidiyo musun canım kontrole
yok canım yanmıyor, önceden gidiyomus izin ama su an öyle deil.ben iyice arastırdım, allah esirgesin su an dahi dogursak dogum izni 16 hafta olarak devreye girecek torba yasasına göre. ama sen özelde misin bilmiyorum, mesela 3 saatlik süt izninden 4 bliler faydalanamıyormus:26:aynı düşünce bendede var
o zaman 3 haftamız yanıyor mu bilgin var mı canım?
maşallah yaa darısı basımıza. ben yıllık iznimi de harcamıyorum, böööyle sürünce masa başındaay sorma canım ben h.sonu falan daha cok
kendimi dinliyorum gece falan eşim dio sen calış
yoksa beni evdeyken hergun arar gel doguruyorum
dersinevet canım ben 1 hafta yıllık izin alıcam
36+0 da cıkıcam bi haftada izin 37+0 da kapatıcam
izni artık oturmakda zorlanıyorum:26:
hehe ben de yaaaw nie öle oliyi ki acabaane desem die düşünüorum bi de rahatsız olcek die düşünüorum uyuyosa filan
hmm belli olmaz o :) ablamların 40. haftada oldu.. 36 da bari ayrıl sende:)
aynı düşünce bendede var
o zaman 3 haftamız yanıyor mu bilgin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?