kızlar galiba tansiyonum düştü
sağlık ocağına gitmeye gözüm kesmiyor ne yapsam iyi gelir
tuzlu ayran, ayaklarını havaya kaldırarak uzan. açsan bir şeyler ye canım.
şimdi kafm karışıyo benimm internette mesela benim haftam 29 haftalık gebelk diye yazdığımda 28+0 / 28+7 günleri diyo o zaman ben 29 haftalığım 29+1.2.3. diye gittiğinde 30 mu oluyorum anlamadım yaa:26::26::26:
şimdi kafm karışıyo benimm internette mesela benim haftam 29 haftalık gebelk diye yazdığımda 28+0 / 28+7 günleri diyo o zaman ben 29 haftalığım 29+1.2.3. diye gittiğinde 30 mu oluyorum anlamadım yaa:26::26::26:
evt canım 30 oluyosun
ama işyeri için izin alıcaksan 32. haftayı doldurman gerek yeni 32+0 da alıcaksın
evet, 29+1'de 30 haftalık oluyorsun :=)
ay evet bende artık babet giyemiyorum
stresdeyim sadece tiger la takılıyorum
spor geliyorum işe kimse bisey demiyor
allahdan
hmm canım calısıyorum ben persembe
zor izne cıkıncada pazarda dolanma
halim kalır mı bilmiyorum artık dogum
izninde giderim
bi hormon bi bulsam o hormonu
gecmis olsun canım nst falan bagladılar mı?
benimde oluyor hem karnımın içinde agrı
hemde asagıya dogru baskı o bayagı can
yakıyor
farklı bi bakış acısı tabiii
gunaydın canım ay bana dr.kasılmayı
karnının içinde bebek boyle toplanıp
sanki birden kendini bırakır gibi oluyormus
bana bi ara cok oluyordu şimdi daha cok
asagıya baskı seklinde oluyor ve sanki
her dak.tuvaletim geliyor gibi
Selam kızlar nasılsınız, ben iki gündür kasılmalarımla uğraşıyorum gece nerdeyse hiç uyuyamıyorum 10-20 dk. arası 15-20 sn. süren kasılmalarım var açıkçası bu kadar sürünce korkutuyor beni bu akşam tekrardan dr. ziyaret etmem gerekiyor güya çalışabilir raporu almıştım yalan olucak galiba bugün zar zor işim var diye masa başında kıvrıla kıvrıla çalışıyorum inşallah önemli birşey değildir de yalancı doğum sancısıdır.
pamukselcim sende kasılanlar kervanına hoşgeldin ben dün acile gittim kasılmalar yüzünden dr yerleşme sancıları dedi
baby nurse ben muzaffer sengule gidiyorum eski adı universal
ama kararsızım
bu hafta içi metroparka da bir bakacagım dogumu nerede yapacagıma karar veremedim henuz(
canım bende nst ile tanışırım sanmıştım ama doktor karnıma eliyle dokundu sonrada ultrason sonuçta nst ile tanışamadık
bende haftaya gidicem ve muhtemelen öle olucak..ultrason alttan muayene yollıcak beni sanırımnst ye anca 37.haftada girerim gibime gelio..doktor da öle dmeişti zatii
anaaaaaaam alttan muayene ne zman baslıycak ki:26: ya ben doguma 3-5 gün varken kıl tüy operasyonu yaparım diyodum, e alttan muayene daha erken baslayacaksa nasıl olacak ki? hem 34. haftada hem 39. haftada agda olmaz ki, çıkmaz yani:78:
kız o zamana bırakma ben bi şimdi bide bundan sonra 2 defa düşünüyorum akşam eşim acile gidelim diyo diyemiyorumda allttan ederse aha diye ayy ne ayıpo zamana bırakma canım
sağol canım. Allah kimseye göstermesin..allah bi daha gostermesin canım
acısı cok fenadır
çok sağol canım..Allah'ım hepimizi ve bebeklerimizi ve sevdiklerimizi korusun inşallah..geçmiş olsun canım,,
Ayy fellik fellik deyince komiğime gitti :)canım zaten ilk hafta bi goturuyorsun
o da 2 saat anca kalır içinde sonra 1 aylık
olunca ilk ay kontrolu o zamanda biraz toparlar
bebek nerden baksan 40 cıkana kadar fellik fellik
gezmeyeceksin ki sonrada arabaya atarsın
dolanırsın ben onu en cok araba için kullanıcam
güle güle kullan canım..doğumdan itibaren zorunlu olması biraz garipmiş..canım dogumdan itibaren zorunlu bildigim kadarıyla da yeni dogan bebegi de hiç bir kuvvet onda tutamaz zannımca, kraftın oto koltugu dediğin gibi bebegin kafayı dizine değdiriyor nerdeyse, alırken de onu iyice arastıracaksın, ben pierre cardin aldım, daha pahalı markalar da var, onlarla model olarak karsılastırdım, yatıs pozisyon aynıydı ben de bunu aldım
minikbaby | Pierre Cardin ps 1100 Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
Ayy ben de tek ben öyleyim sanıyodum, ama içimden konuşabiliyorum..Ayağım kırıkken" annene dua et de iyileşsin oğlum dedim, etmiştir bence"..ben hala konusamıyorum oğlusumla
utanıyorum ne diecegimi bilemiyorum
sen de güle güle kullan canım..portbebe mi bebek arabasına takılıyo, hiç öyle bişey görmedim daha önce? :44:çok kullanışlı oluyo bence ana kucakları..ana kucağını koyarsın olduğun yere bebiş hem yanında olur hem güwende olur.hem onlar alttan ayarlabiliyo uzun süre kullanabiliyo bebişler..ikincisi de çanta gibi ya onda da bebek yatıo benimki bebek arabasına da takılabiliyo..benim aldıklarım şunlar;ikiside kırmızı
Eki Görüntüle 198751 Eki Görüntüle 198750
canım inşallah ciddi bişey değildir..Allah yardımcın olsun..Selam kızlar nasılsınız, ben iki gündür kasılmalarımla uğraşıyorum gece nerdeyse hiç uyuyamıyorum 10-20 dk. arası 15-20 sn. süren kasılmalarım var açıkçası bu kadar sürünce korkutuyor beni bu akşam tekrardan dr. ziyaret etmem gerekiyor güya çalışabilir raporu almıştım yalan olucak galiba bugün zar zor işim var diye masa başında kıvrıla kıvrıla çalışıyorum inşallah önemli birşey değildir de yalancı doğum sancısıdır.
ya evet onu nasıl ayarlıycaz.. ben de şimdi 32. haftadayım, yapsam 2-3 haftaya çıkar, yapmasam bu hafta doktora gidicem, açıp bakar mı ki, gerçi derim "mazeretim vardı, alçılıydım ben"anaaaaaaam alttan muayene ne zman baslıycak ki:26: ya ben doguma 3-5 gün varken kıl tüy operasyonu yaparım diyodum, e alttan muayene daha erken baslayacaksa nasıl olacak ki? hem 34. haftada hem 39. haftada agda olmaz ki, çıkmaz yani:78:
canım nasıl yapcan, görebilecen mi? ben kendim yapmayalı yıllar oldu gerci de, şimdi göbüş de var arada, takla da atsan yapamazsın bence, ağdacıya gitmez misin?ya evet onu nasıl ayarlıycaz.. ben de şimdi 32. haftadayım, yapsam 2-3 haftaya çıkar, yapmasam bu hafta doktora gidicem, açıp bakar mı ki, gerçi derim "mazeretim vardı, alçılıydım ben"
Hoş nasıl yapıcam onu da bilmiyorum, ayağımı hala tam kullanamıyorum, yatarak mı yapsam..
yok canım zaten yaparım kesincanım nasıl yapcan, görebilecen mi? ben kendim yapmayalı yıllar oldu gerci de, şimdi göbüş de var arada, takla da atsan yapamazsın bence, ağdacıya gitmez misin?
mazeret de olsa doktorun öyle görmesi de olmaz be güzelim, ama sanmıyorum yaaa alttan muayene hemen yapılıyo mu ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?