2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım neden moralini bozma son dak.ya
kadar donme ihtimali var sonucda
sağlıgı yerinde olsunda ay benim ki
dondu ama ben normal dogumdan vazgecme
esigindeyim

hadi yaa aa neden ki canım vazgeçiyosun?korktun mu yoksa :)

ben de okudum canım evet benım içimde ferahladı inş dönerler bebişler..bide çatı muayenesi var sonra off offf...

alçını almalarına sevindim canım benim hadi gözünaydın inş başka kötü şey gelmez başına canım benim ...

evet ya benmde aynı senin gibi canım ortalarda olacak.ne uzun ne kısa ayarlaması da zor onu yaaa valla...

ya ama ben hiç jilet yapmadım ki ben yıllardır aynı kıza gidiyorum agdaya, cene yaparken arada cırt cırt gidiveriyo valla başkasına benim de alısmam zor olur. ama doktor konusunda da ben tedaviydi bilmemneydi çok ugrastım ya, doktor cinsiyeti hiç farketmedi, ama şansıma hiç de kadın doktorum olmadı

evet ya benmde aynı senin gibi canım ortalarda olacak.ne uzun ne kısa ayarlaması da zor onu yaaa valla...
son care sanırım beklenmeyen bir anda sancı falan tutarsa dusa girecekmişiz ya, o ara jilet yapcaz sanırım, istemesek de

kızlar bu arada bişey sorucam
işe giderken nasıl giyiniyorsunuz
şu eski tip tunik gibi hamile kıyafetlerini giyemiyorum ben ya
zaten göğüslerim küçük, çok komik oluyorum..

altı büzgülü gibi şeyler daha çok yakışıyo gibi, göbek biraz çıkıyo ama.

Aman saçma bi soru oldu sanırım, merak ettim de,
ben giyecek bişey bulamıyorum,

ay valla gidicem bu hafta ben soınrada doğumdan önce bir birde 38 39 haftyken çıkarım bnde de azaldı heele bacağımda ayy hiç yok keşke hep öyle kalsa

kizlar herkese merhabalar nasilsiniz......
ben birkac gündür cok tedirginim bebegim sanki önceki gibi cok hareket etmiyor hareketleri yavasladi, internette okudum aslinda yeri daraldigi icin hareketi azalirmis ama ben yinede simdi hastaneye gidicem.... esimi bekliyorum hastanede ebeyi arayip sordum gel dedi, tlf la saglikli bilgi veremeyiz gel bakalim bi dedi.... yani hareket ediyor ama cokkk kisitli yaaa günde bir defa ya ediyoo ya etmiyo bu kadar hareketsizlesecgini sanmiyordum. bi gideyimde hersey yolundadir insallah dua edin emi kizlar hepinizi öpüyorum

anlıyorum canım
aslında ben de evlendiğimden beri jilet yapmadım
ama ağda da çok uzun süre rahat olmuyo bende
acaba tam yapamıyo muyum,
2 hafta sonra çıkmaya başlıyo benim tüyler..:95:

ayakta uyuyorum diye diye ayakta uyudum
yemekten sonra sandalyede kk açık vaziyette uyumuşum kızlar :97:
dayanamadım yaptım kahveyi
bütün kimyamız bozuldu yaa

ben tayt giyiyorum üzerinede tunik normalde iş yerine resmi giyme zorunluluğu var bu halimle takım elbise giyecek halim yok ya diyom kimse bişide demiyor

ağda doğumu mu tetikler ne alaka ya

ıyy jilette kötü olur yaa ertesi gün çıkıyoo öff ama başka da çare kalmıyo ..doğumdan önce de lazer yaptırmadım ki zarar verir belki yumurtalara diyee..ama doğumdan sonra lazere gidecem ya büle olmuyooo

bişeyi yoktur canım ama içinin rahatlaması açısından bizde öptük haber et gelince :80:

gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin.....

sağol canım, Amin..
ama sen de endişelenme bence
benimki de 2 gündür az hareket etmeye başladı
yeri daraldığı içindir..

34 ü içindeyiz ya canım yeri pek kalmıyo bebişlerin benim de az..su felan içmeye özen göstreiyomusun?o çok etkiliyo beni..inş bişiy yoktur canım ...

canım ben hamilelik için sadece 2 tane hamile kotu aldım.. üst için de 1 tane gömlek aldım...birde lcw de bol tshitler var hamile için değill ama onlardan aldım sonrada giyebilirim yani... takılma boşver sadece çok dar olmasın üst kıyafet çirkin duruyo bence

ayakta uyuyorum diye diye ayakta uyudum
yemekten sonra sandalyede kk açık vaziyette uyumuşum kızlar :97:
dayanamadım yaptım kahveyi
bütün kimyamız bozuldu yaa
ohhh iç şekerim bende kendime koyu ve şekersiz bi çay ısmarladım içelim güzelleşelim

ne bulursam onu giyiyorum
buaralar eşimin tişörtlerine taktım
benim çalıştığım yer koca bir atölye olduğu için öyle giyim sorunu olmuyo

selam kuzular.... nabersiniz...
garfield cim çok sevindim canım alçının çıkmasına...

ya canım sorma burada yok öyle mağazalar
bi rodi açıldı işte
oradan bol tişört ben de aldı, bedenim m idi ama xl filan aldım ama
yine de çıkıyo göbek ortaya..

kızlar tedirgin olmayın döner daha bebekleriniz... soın haftada bile dönebiliyormuş... ayrıca dönmesse de yapacak bişey yok sonuçta Allah hakkımızda hayırlısını versin onlar iyi olsunlar da gerekirse sezeryan oluruz dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…