canım neden moralini bozma son dak.ya
kadar donme ihtimali var sonucda
sağlıgı yerinde olsunda ay benim ki
dondu ama ben normal dogumdan vazgecme
esigindeyim
Kızlar günaydın;
Ben de Allah kısmet ederse Temmuz 18 annelerinden olacağım,dün kontrolumuz olduk,caseyeraa ile aynı durumdayım sanırım,33.haftadayım bebeğim 2000gr.ve hala dönmemeiş dün ben de çok üzüldüm ,kafama taktım amabirkaç yerden araştırdığım kadarıyla 36.haftaya kadar dönmemesinin herhangi bir önemi yokmuş,ancak36.hafta da en geç dönmesi beklenirmiş, az da olsa içimi rahatlattı,aşağıdaki linkten sizlerde okuyabilirsiniz,bu duruma "makat geliş" deniyormuş,
Makat Geliş- Bebeğin ters durması-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Herkese Allah kolaylık versin..umarım en hayırlı şekilde doğumlarımızı yaparız ve bebek lerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..
Günaydın kızlar,
Allah'a şükür 11 günün sonunda dün çıktı alçım,
röntgen çektirmediğim için hala ne olduğunu tam bilmiyoruz ama
dün alçıyı çıkarıp muayene etti doktor, üstüne bastım acımadı deyince
Çok zorlamamak şartıyla basabilirsin ded, bir de jel verdi
Dün yavaş yavaş bastım üstüne ama topuğum acıdı nedense..bastıkça da acıyo ..
bugün de okuldayım mecburen, hastaneden randevu alamadım,
Allah'tan işimi oturduğum yerden yapıyorum..
Bu arada dün face'de gördüm Burcu arkadaşın da başına benim başıma gelenlerin benzeri gelmiş.
Allah'ım ona da acil şifalar versin
Gerçekten zor oluyor kızlar
Tüm hamilelik sıkıntılarının üstüne bir de bikaç kiloluk alçı eklenince hayat zor oluyor.Allahtan kayınvalidem baktı bana, tuvalet dışında kalmadım yerimden..
Allah kimseye de bebişine de sağlık problemi vermesin inşallah..Amin..
sedacım gebelikten sanırım, uzamıyor benim tüyler eskisi gibi, ben 23 nisanda gittim agdaya, ama hala cıkmadı tam anlamıyla. bu yüzden diyorum, ne tamamen temiz olur eger bu aralar aldırırsam ne de pasaklı olurum dogumda
ya ama ben hiç jilet yapmadım kiyok canım zaten yaparım kesin
en kötü ihtimal jilet yaparım
ağdacıdan doktordan daha çok utanırım ben ya
doktorum hem kadın hem de alıştım artık ona..
yani ağdacı en son çare gibi..
kızlar bahsetmişimdir..bir de bana aile hekimliğindeki hemşire "ağda erken doğumu tetikler, jilet yap" demişti..:44:
son care sanırım beklenmeyen bir anda sancı falan tutarsa dusa girecekmişiz ya, o ara jilet yapcaz sanırım, istemesek deevet ya benmde aynı senin gibi canım ortalarda olacak.ne uzun ne kısaayarlaması da zor onu yaaa valla...
sağol canım, amin, hiç birimizin başına gelmesin inşallah kötü şeyler..alçını almalarına sevindim canım benim hadi gözünaydın inş başka kötü şey gelmez başına canım benim ...
sağol canım, amin, hiç birimizin başına gelmesin inşallah kötü şeyler..
sedacım gebelikten sanırım, uzamıyor benim tüyler eskisi gibi, ben 23 nisanda gittim agdaya, ama hala cıkmadı tam anlamıyla. bu yüzden diyorum, ne tamamen temiz olur eger bu aralar aldırırsam ne de pasaklı olurum dogumda
anlıyorum canımya ama ben hiç jilet yapmadım kiben yıllardır aynı kıza gidiyorum agdaya, cene yaparken arada cırt cırt gidiveriyo valla başkasına benim de alısmam zor olur. ama doktor konusunda da ben tedaviydi bilmemneydi çok ugrastım ya, doktor cinsiyeti hiç farketmedi, ama şansıma hiç de kadın doktorum olmadı
kızlar bu arada bişey sorucam
işe giderken nasıl giyiniyorsunuz
şu eski tip tunik gibi hamile kıyafetlerini giyemiyorum ben ya
zaten göğüslerim küçük, çok komik oluyorum..
altı büzgülü gibi şeyler daha çok yakışıyo gibi, göbek biraz çıkıyo ama.
Aman saçma bi soru oldu sanırım, merak ettim de,
ben giyecek bişey bulamıyorum,
ya ama ben hiç jilet yapmadım kiben yıllardır aynı kıza gidiyorum agdaya, cene yaparken arada cırt cırt gidiveriyo valla başkasına benim de alısmam zor olur. ama doktor konusunda da ben tedaviydi bilmemneydi çok ugrastım ya, doktor cinsiyeti hiç farketmedi, ama şansıma hiç de kadın doktorum olmadı
son care sanırım beklenmeyen bir anda sancı falan tutarsa dusa girecekmişiz ya, o ara jilet yapcaz sanırım, istemesek de
kizlar herkese merhabalar nasilsiniz......
ben birkac gündür cok tedirginim bebegim sanki önceki gibi cok hareket etmiyor hareketleri yavasladi, internette okudum aslinda yeri daraldigi icin hareketi azalirmis ama ben yinede simdi hastaneye gidicem.... esimi bekliyorum hastanede ebeyi arayip sordum gel dedi, tlf la saglikli bilgi veremeyiz gel bakalim bi dedi.... yani hareket ediyor ama cokkk kisitli yaaa günde bir defa ya ediyoo ya etmiyo bu kadar hareketsizlesecgini sanmiyordum. bi gideyimde hersey yolundadir insallah dua edin emi kizlar hepinizi öpüyorum
gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin.....
sağol canım, Amin..kizlar herkese merhabalar nasilsiniz......
ben birkac gündür cok tedirginim bebegim sanki önceki gibi cok hareket etmiyor hareketleri yavasladi, internette okudum aslinda yeri daraldigi icin hareketi azalirmis ama ben yinede simdi hastaneye gidicem.... esimi bekliyorum hastanede ebeyi arayip sordum gel dedi, tlf la saglikli bilgi veremeyiz gel bakalim bi dedi.... yani hareket ediyor ama cokkk kisitli yaaa günde bir defa ya ediyoo ya etmiyo bu kadar hareketsizlesecgini sanmiyordum. bi gideyimde hersey yolundadir insallah dua edin emi kizlar hepinizi öpüyorum
ben tayt giyemiyorumben tayt giyiyorum üzerinede tuniknormalde iş yerine resmi giyme zorunluluğu var bu halimle takım elbise giyecek halim yok ya diyom kimse bişide demiyor
kizlar herkese merhabalar nasilsiniz......
ohhh iç şekerim bende kendime koyu ve şekersiz bi çay ısmarladım içelim güzelleşelimayakta uyuyorum diye diye ayakta uyudum
yemekten sonra sandalyede kk açık vaziyette uyumuşum kızlar :97:
dayanamadım yaptım kahveyi
bütün kimyamız bozuldu yaa
ya canım sorma burada yok öyle mağazalarcanım ben hamilelik için sadece 2 tane hamile kotu aldım.. üst için de 1 tane gömlek aldım...birde lcw de bol tshitler var hamile için değill ama onlardan aldım sonrada giyebilirim yani... takılma boşver sadece çok dar olmasın üst kıyafet çirkin duruyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?