- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
sağol canım, Allah razı olsun..selam kuzular.... nabersiniz...
garfield cim çok sevindim canım alçının çıkmasına...
ne bulursam onu giyiyorum
buaralar eşimin tişörtlerine taktım
benim çalıştığım yer koca bir atölye olduğu için öyle giyim sorunu olmuyo
ya canım sorma burada yok öyle mağazalar
bi rodi açıldı işte
oradan bol tişört ben de aldı, bedenim m idi ama xl filan aldım ama
yine de çıkıyo göbek ortaya..
ayakta uyuyorum diye diye ayakta uyudum
yemekten sonra sandalyede kk açık vaziyette uyumuşum kızlar :97:
dayanamadım yaptım kahveyi
bütün kimyamız bozuldu yaa
ne bulursam onu giyiyorum
buaralar eşimin tişörtlerine taktım
benim çalıştığım yer koca bir atölye olduğu için öyle giyim sorunu olmuyo
anım ben tunik giyiyorum genelde hamile için değil de bu sene moda ya zaten onlardan... genelde büyük beden mağazalarında bulabiliyorsun aklında olsun canım...
kizlar merhabaselam kızlar
dün sekiz aylık bebeği olan bir arkadaşımı ziyarete gittim. bana bazı bildiklerimin yanlış olduğunu söyledi, siz ne dersiniz?
bebeğimin kilosu 2 hafta önden gidiyor ki bu durum beni üzüyor, 50lik şeker yüklemem 199 çıkmıştı, doktor da bunun nedeninin büyük ihtimalle şekerden olduğunu söyledi. benim bebek iki hafta önden gidiyor dediğimde
1. benimki de 1 ay önden gidiyordu ama 41. haftasında 3300 doğdu, ultrasona bakma yanıltır onlar dedi.
2. chicco nun süt sağma makinesine çok para verdim ama sakın süt sağma makinesi alma, sütü azaltıyor dedi.
3. sakın beşik filan alayım deme çok gereksiz, bizimki sığamadı uyuyamadı beşikte geri verdik dedi.
4. geceleri kaldırıp emzirmedim, annenin de dinlenmesi önemli, gerek yok o kadar sık emzirmeye dedi. (hastanedeyken bile)
bu konularda siz ne diyorsunuz kızlar, özellikle tecrübeli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. zira bunlar benim düşüncelerimin tam tersi.
burada büyük bende mağazası da yok, normal mağazalarda da saçma sapan şeyler var zaten..anım ben tunik giyiyorum genelde hamile için değil de bu sene moda ya zaten onlardan... genelde büyük beden mağazalarında bulabiliyorsun aklında olsun canım...
ah canım ev hiç sorun değil, herşey giyiliyo evde..bende eşimin kaprilerini giyiyorum pantoaln gibi oluyo evde rahatda oluyo
aynen tuğçecim bende iki hamile pantalonu aldım sadece diğerleri hep xl alıyorumxxl daoluyo arada annmm fena alıyorum kilo vermem lazım zaten
kizlar merhaba
Konuya cart diye ortasindan dalacagim ama yorum yapmadan edemeyecegim.
1-Benim oglum 2 hafta onden gitti hep. 37.hafta biter bitmez dogdu, 3620 idi kilosu. Benim de sekerim vardi ustelik. 40 haftayi bekleseydik 4 kilonun cok ustunde dogardi dedi doktorum. Ama oglumda diyabet yok. Yani anne seker hastasi dahi olsa bebekte olacak diye bir sey yok. Her annenin bunyesi farkli, annesinin sekeri olmadigi halde bebegi 4.500 dogan biliyorum. Panik yok yani.
2-Sut sagma makinesi sutu azaltmaz ama kotu makine azaltabilir belki. Ben medela kiralamistim,1 ay sonra bir gosumden 120 cc sut cikarirdi. Sut arz talep meselesidir. Ne kadar uyarilirsa o kadar sut uretir memeler.
3-Besik kisinin istegine bagli bir sey. Ozenirsin 2 hafta kullanirsin atarsin senin bilecegin sey. Ben yapmadim tullu mullu bir sey, icimde de kaldi. Varsin 2 hafta yatsindi.
4-Geceleri emzirmeye bal gibi de gerek var. Benim oglum her 3 saatte bir emdi. Her ay 1 kilonun uzerinde kilo alirdi. Gece gik dese verdim ben sutumu. gecede 4-5 kalktigim olurdu, ne delirdim ne yorgunluktan zafiyet gecirdim. ustelik baslarda uyandirmaya gerek yok, uyurken usulca alir kucaginiza memeyi tikarsiniz agzina. O uykusunda da emer. Uyuyacak cocuk uyur, uyumayacak cocuga nerenizi yirtarsaniz yirtin uyumaz. Ama yeni dogani 5-6 saat emzirmezseniz sarilik olma ihtimali cok yuksek. O kiz goze almis, kendi sorunu.
Ay daha dogurur dogurmaz boyle ahkam kesenlere de kil oluyorum ben.Once tecrube etsinler, milletin tecrubesiyle birlestirsinler. Ayrica bebek ne isterse o oluyor ne yaparsaniz yapin. Benim arkadasimin bebegi kolikti, 6 ay uyumadilar ne gece ne gunduz. O anne bile cildirmadiysa gece 2-3 kalkmaya bize hiiic bir sey olmaz
burada büyük bende mağazası da yok, normal mağazalarda da saçma sapan şeyler var zaten..
olsa da bana tunik hiç yakışmıyo, göbekli kaftanlı osmanlı padişahlarına benziyorum tunik giyince..
neyse canım, tek derdimiz bu olsun..
sağol canım, Allah razı olsun..
şanslısın o zaman canım sen..
mesela şu linkteki gibi şeyler çok mu çirkin sizce
hani altı büzgülü ya, daha mı çok çıkıyo gibi oluyo göbek..
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Uzun Kol Bluz - BORDEAUX CHECK
aynen bende valla birdfe kaşınma geldi çıldiriciimmm valla wc arasında koşup geliyorumm fena sıcak pantalon yapıştı üstüme
bende eşimin kaprilerini giyiyorum pantoaln gibi oluyo evde rahatda oluyo
kizlar merhaba
1-Benim oglum 2 hafta onden gitti hep. 37.hafta biter bitmez dogdu, 3620 idi kilosu. Benim de sekerim vardi ustelik. 40 haftayi bekleseydik 4 kilonun cok ustunde dogardi dedi doktorum. Ama oglumda diyabet yok. Yani anne seker hastasi dahi olsa bebekte olacak diye bir sey yok. Her annenin bunyesi farkli, annesinin sekeri olmadigi halde bebegi 4.500 dogan biliyorum. Panik yok yani.
2-Sut sagma makinesi sutu azaltmaz ama kotu makine azaltabilir belki. Ben medela kiralamistim,1 ay sonra bir gosumden 120 cc sut cikarirdi. Sut arz talep meselesidir. Ne kadar uyarilirsa o kadar sut uretir memeler.
3-Besik kisinin istegine bagli bir sey. Ozenirsin 2 hafta kullanirsin atarsin senin bilecegin sey. Ben yapmadim tullu mullu bir sey, icimde de kaldi. Varsin 2 hafta yatsindi.
4-Geceleri emzirmeye bal gibi de gerek var. Benim oglum her 3 saatte bir emdi. Her ay 1 kilonun uzerinde kilo alirdi. Gece gik dese verdim ben sutumu. gecede 4-5 kalktigim olurdu, ne delirdim ne yorgunluktan zafiyet gecirdim. ustelik baslarda uyandirmaya gerek yok, uyurken usulca alir kucaginiza memeyi tikarsiniz agzina. O uykusunda da emer. Uyuyacak cocuk uyur, uyumayacak cocuga nerenizi yirtarsaniz yirtin uyumaz. Ama yeni dogani 5-6 saat emzirmezseniz sarilik olma ihtimali cok yuksek. O kiz goze almis, kendi sorunu.
Ay daha dogurur dogurmaz boyle ahkam kesenlere de kil oluyorum ben.Once tecrube etsinler, milletin tecrubesiyle birlestirsinler. Ayrica bebek ne isterse o oluyor ne yaparsaniz yapin. Benim arkadasimin bebegi kolikti, 6 ay uyumadilar ne gece ne gunduz. O anne bile cildirmadiysa gece 2-3 kalkmaya bize hiiic bir sey olmaz
işede valla napim 2 gün üst üste aynı şeyleri mecbur giyiyorum bi üstü değiştiriyoırum pantalon aynı gene..ah canım ev hiç sorun değil, herşey giyiliyo evde..
bence çok güzel canım
hatta bende almıştım böyle siyah bişey altı lastikli yaka geniş tam göbek yerindede kocaman bi kalp var
dün kuzende verdi bir kaç tane xl
takılcam işte 1 ay daha...
sende fazla bişey almaya kalkma bence az kaldı nasılsa...
forma giyiyorum
eşim zaten illa takımının armasını taşıyacak bir yerinde bende onunkileri giyince evde bi taraftar havası hakim oluyo...
kızlar tedirgin olmayın döner daha bebekleriniz... soın haftada bile dönebiliyormuş... ayrıca dönmesse de yapacak bişey yok sonuçta Allah hakkımızda hayırlısını versin onlar iyi olsunlar da gerekirse sezeryan oluruz dimi ama
b
kızz allah iyiliğini versin çok güldüm osmanlı padişahı haaaa
bence çok güzel canım
hatta bende almıştım böyle siyah bişey altı lastikli yaka geniş tam göbek yerindede kocaman bi kalp var
dün kuzende verdi bir kaç tane xl
takılcam işte 1 ay daha...
sende fazla bişey almaya kalkma bence az kaldı nasılsa...
kizlar merhaba
Kizlar ben bugun cok kotuyum. Annem geldiginden beri onu gezdirecegim diye cok yoruldum sanirim. Ayaga kalkamiyorum, anormal kasilmalarim ve bel agrim var. Simdi son bir gayret hastane cantalarimi hazirlamaya gidiyorum. benden erken bir haber alirsaniz sasirmayin valla. (Ay Allah korusun ama icimde garip bir his var) Umarim bugunku sadece yorgunluktandir :18:
Kizlar ben bugun cok kotuyum. Annem geldiginden beri onu gezdirecegim diye cok yoruldum sanirim. Ayaga kalkamiyorum, anormal kasilmalarim ve bel agrim var. Simdi son bir gayret hastane cantalarimi hazirlamaya gidiyorum. benden erken bir haber alirsaniz sasirmayin valla. (Ay Allah korusun ama icimde garip bir his var) Umarim bugunku sadece yorgunluktandir :18:
hg tuğçecim
ben de onun için yavaşşş yavaşş epey yavaşşş sezeryan (epiduralli) fikrine alışmaya çalışıyorum eğer sezeryan olursam
burada büyük bende mağazası da yok, normal mağazalarda da saçma sapan şeyler var zaten..
olsa da bana tunik hiç yakışmıyo, göbekli kaftanlı osmanlı padişahlarına benziyorum tunik giyince..
neyse canım, tek derdimiz bu olsun..
dinlenince geçer inşallah canım, Allah yardım etsin..Kizlar ben bugun cok kotuyum. Annem geldiginden beri onu gezdirecegim diye cok yoruldum sanirim. Ayaga kalkamiyorum, anormal kasilmalarim ve bel agrim var. Simdi son bir gayret hastane cantalarimi hazirlamaya gidiyorum. benden erken bir haber alirsaniz sasirmayin valla. (Ay Allah korusun ama icimde garip bir his var) Umarim bugunku sadece yorgunluktandir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?