- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
ayy ne bileyim canımgünün esprisi
ayy kızlar akşama yemek yok yapılması lazım ama ben napiyorum totomu yaydım bir taraftan dondurma yiyorum bir taraftan da internette fink atıyorum walla... akşama da kocama ekmek arası benim göbişten yediririm artıkın....
canım ben bir tane hamile pantolunu aldım, daha yeni giyiyorum, üstüne de robalı bluzlar. ama genelde hep elbise giydim, bir hamile elbisesi ben aldım, bir tane de ablam gönderdi izmirden almıs. diger elbiselerim hani robalı torba etekli elbiseler var ya, onlardan. sadece m alacagıma xl aldım elbiseleri. çok da güzel idare etti bu zamana kadar. şu önümüzdeki 5 hafta da gecse, o zaman saldım cayıra olacak da, sivas muhafazakar bi yer, tayt üstü tunik giymeyi cok isterdim de topa koyarlar burda beni öyle yapsam, elbiseler bile diz kapagımda, yine de öküz gibi bakıyolarkızlar bu arada bişey sorucam
işe giderken nasıl giyiniyorsunuz
şu eski tip tunik gibi hamile kıyafetlerini giyemiyorum ben ya
zaten göğüslerim küçük, çok komik oluyorum..
altı büzgülü gibi şeyler daha çok yakışıyo gibi, göbek biraz çıkıyo ama.
Aman saçma bi soru oldu sanırım, merak ettim de,
ben giyecek bişey bulamıyorum,
Kizlar ben bugun cok kotuyum. Annem geldiginden beri onu gezdirecegim diye cok yoruldum sanirim. Ayaga kalkamiyorum, anormal kasilmalarim ve bel agrim var. Simdi son bir gayret hastane cantalarimi hazirlamaya gidiyorum. benden erken bir haber alirsaniz sasirmayin valla. (Ay Allah korusun ama icimde garip bir his var) Umarim bugunku sadece yorgunluktandir :18:
valla canım zaten istesem de alışverişe çıkacak halde değilim zaten de..
ben 1 temmuz'a kadar çalışabilirim, o yüzden,
bi de bugün kıyafet konusunda moral bozucu şeyler oldu, o yüzden taktım kıyafete şimdi..
yoksa şu an en son düşüneceğim şey kıyafet..
ayy kızlar akşama yemek yok yapılması lazım ama ben napiyorum totomu yaydım bir taraftan dondurma yiyorum bir taraftan da internette fink atıyorum walla... akşama da kocama ekmek arası benim göbişten yediririm artıkın....
:86::86::86::86: ay allah napmasın seni dondurma değilde evde yatmak canım çekti bak şimdi aşerdim oldu mu hıı?
sende amma geziyon yaayazık kendinede kızınada
ama bünyen alışık esracım senin bişey yoktur bence
kızını sağlıkla al kucağına ana-kız gezin sonra...
moralini bozma canım oyle yaa
sen şuan çuval giysen yakışacak durumdasın....
dün akşam gezmelerden bugun için bişey yapamadım
bendede menüde ekmek arası göbüş
olmadı ekmek arası ne bulursak olucak buakşam
aynen canım evde 1 kaşık yemek yokkıyma çıkardım ama yapacak enerjim yok hiç
bende de enerji tükendi.. kıyma çıkardım aynen ama kim yapcak yapmasam da bozulcak...
annen geleli zaten görünmez oldun canım,nadir giriyorsun.dikkat et kendine.ben de annemi gönderince bi uyumuşum yorgunluktan,deliksiz.kötü bi şey yoktur canım,yorgunluktan kasılmışsın.dinlen düzelir.dr um bana yorulduğunda olabilir,sakın doğuruyorum zannedip stres olma demişti.gerçi sen bizden tecrübelisin,ben de hazırlıyorum ufaktan.Kizlar ben bugun cok kotuyum. Annem geldiginden beri onu gezdirecegim diye cok yoruldum sanirim. Ayaga kalkamiyorum, anormal kasilmalarim ve bel agrim var. Simdi son bir gayret hastane cantalarimi hazirlamaya gidiyorum. benden erken bir haber alirsaniz sasirmayin valla. (Ay Allah korusun ama icimde garip bir his var) Umarim bugunku sadece yorgunluktandir :18:
benim de 2 pantolonum var hep onları giyiyorum,üstler farklı.aldığım penye üstler vardı onları da göbek deliğim belli olduğu için giyemiyorum artık.ben bir takımı tüm hamieliğince giyeni gördüm kızlar,boşverin.işede valla napim 2 gün üst üste aynı şeyleri mecbur giyiyorum bi üstü değiştiriyoırum pantalon aynı gene..
haha iyiymişl canım bizimkide gülüyo bana 11880 diye
valla canım zaten istesem de alışverişe çıkacak halde değilim zaten de..
ben 1 temmuz'a kadar çalışabilirim, o yüzden,
bi de bugün kıyafet konusunda moral bozucu şeyler oldu, o yüzden taktım kıyafete şimdi..
yoksa şu an en son düşüneceğim şey kıyafet..
kıymayı napacaksınız? köfte mi yemeğe mi katacaksınız, yar bana da bir fikir veriiinnnnn
ben hayatımda yemediğim kadar salatayı yeşilliği hamilelikte yedim, taki gecen haftaya kadar, salak bi böcek kıvırcıgın içinden cıktı ve bana haram oldu salata yapmak, çığlık çığlıga... eşim geldi tabi, bu yüzden evde biri olmadan salata malzemesini elime almıyorum, o yıkıyo ben dogruyorumben akşama yayla çorbası ve salata yaptım daha naim daha napmmm
ben hayatımda yemediğim kadar salatayı yeşilliği hamilelikte yedim, taki gecen haftaya kadar, salak bi böcek kıvırcıgın içinden cıktı ve bana haram oldu salata yapmak, çığlık çığlıga... eşim geldi tabi, bu yüzden evde biri olmadan salata malzemesini elime almıyorum, o yıkıyo ben dogruyorum
kızlar 28 5gunluk hamileyim bebeğim 1300 gram sizce cokmu zayıfff
13 kişinin okjuyupta 1 kişinin cvp vermemsi ilginç gerçekten...
kıymayı napacaksınız? köfte mi yemeğe mi katacaksınız, yar bana da bir fikir veriiinnnnn
burda 1153 gr tahmini olarak yazmışlar zayıf değil demekki bebeğin
http://www.akillibebek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?