2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:86::86::86::86: ay allah napmasın seni dondurma değilde evde yatmak canım çekti bak şimdi aşerdim oldu mu hıı?

canım ben bir tane hamile pantolunu aldım, daha yeni giyiyorum, üstüne de robalı bluzlar. ama genelde hep elbise giydim, bir hamile elbisesi ben aldım, bir tane de ablam gönderdi izmirden almıs. diger elbiselerim hani robalı torba etekli elbiseler var ya, onlardan. sadece m alacagıma xl aldım elbiseleri. çok da güzel idare etti bu zamana kadar. şu önümüzdeki 5 hafta da gecse, o zaman saldım cayıra olacak da, sivas muhafazakar bi yer, tayt üstü tunik giymeyi cok isterdim de topa koyarlar burda beni öyle yapsam, elbiseler bile diz kapagımda, yine de öküz gibi bakıyolar

sende amma geziyon yaa yazık kendinede kızınada
ama bünyen alışık esracım senin bişey yoktur bence
kızını sağlıkla al kucağına ana-kız gezin sonra...

moralini bozma canım oyle yaa
sen şuan çuval giysen yakışacak durumdasın....

dün akşam gezmelerden bugun için bişey yapamadım
bendede menüde ekmek arası göbüş
olmadı ekmek arası ne bulursak olucak buakşam

aynen canım evde 1 kaşık yemek yok kıyma çıkardım ama yapacak enerjim yok hiç

:86::86::86::86: ay allah napmasın seni dondurma değilde evde yatmak canım çekti bak şimdi aşerdim oldu mu hıı?

ahhh kıyamam canım sana az kaldı sabret canım...

aynen canım evde 1 kaşık yemek yok kıyma çıkardım ama yapacak enerjim yok hiç

bende de enerji tükendi.. kıyma çıkardım aynen ama kim yapcak yapmasam da bozulcak...

kızlar face e yazdım buraya da yazayım maaşallah deyin kuzuma.dün dr a gittik,kızım 2100 gr.44 cm.dönmemiş daha sıpa.yüzünün yarısını görebildik ama kalın dudakları ön plandaydı,bal dudaklı şey.gözünü ilk defa açık gördük.yüzünü eli ve ayağıyla kapatmaya çalıştı ama yakışıklı drumuzun objektifinden kaçamadı.

annen geleli zaten görünmez oldun canım,nadir giriyorsun.dikkat et kendine.ben de annemi gönderince bi uyumuşum yorgunluktan,deliksiz.kötü bi şey yoktur canım,yorgunluktan kasılmışsın.dinlen düzelir.dr um bana yorulduğunda olabilir,sakın doğuruyorum zannedip stres olma demişti.gerçi sen bizden tecrübelisin,ben de hazırlıyorum ufaktan.
işede valla napim 2 gün üst üste aynı şeyleri mecbur giyiyorum bi üstü değiştiriyoırum pantalon aynı gene..

haha iyiymişl canım bizimkide gülüyo bana 11880 diye
benim de 2 pantolonum var hep onları giyiyorum,üstler farklı.aldığım penye üstler vardı onları da göbek deliğim belli olduğu için giyemiyorum artık.ben bir takımı tüm hamieliğince giyeni gördüm kızlar,boşverin.

geçmişi daha okuyamadım güzelim,ayağın nasıl,düzeldi mi? çalışmaya başlayabildin mi?ben de 1temmuza kadar çalışmak istiyorum,bugün okullar 1 hafta erken kapanacak diye bi söylendi dolaşıyordu öğrenciler arasında.doğruysa yaşadık.

ben akşama yayla çorbası ve salata yaptım daha naim daha napmmm
ben hayatımda yemediğim kadar salatayı yeşilliği hamilelikte yedim, taki gecen haftaya kadar, salak bi böcek kıvırcıgın içinden cıktı ve bana haram oldu salata yapmak, çığlık çığlıga... eşim geldi tabi, bu yüzden evde biri olmadan salata malzemesini elime almıyorum, o yıkıyo ben dogruyorum

ayy canım kıyamammmmmm sanaaaa tiksinti kötü ya bi tiksinince geri zor alışıyosun...bana da hep dışarda çıkardı böcek ıykkk

burda 1153 gr tahmini olarak yazmışlar zayıf değil demekki bebeğin

http://www.akillibebek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=188

falla arkdaşlar önemli olan siz hiç kilo almasanız bile bebek büyüyor.en kötü ihtimalle 2,5-3 kiloya yakın doğuyor.ama önemli olan son aylarda annenin çok kilo almaması doğumu etkiliyor bence...benim doktorum buna dikkat etmemi önerdi...ve malesef..ben diyetteyim acıkıyorum çokkk.... benimle aynı düşünce de olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…