ben patates oturtma yapıcam canım... sipariş üzerine
ahhh kıyamam canım sana az kaldı sabret canım...
bende de enerji tükendi.. kıyma çıkardım aynen ama kim yapcak yapmasam da bozulcak...
ben patates oturtma yapıcam canım... sipariş üzerine
ben de patlıcanları uzun kestim kızarttım.içine köfte koyup kürdan takıp fırına veriyorsunya kürdan kebabı mı diyolar ne ondan yapcam ,fikir olsun.
mrb.bende 2 hafta önce kontrole gittim. benim 1300 e yakındı ve doktor normal dedi asıl bundan sonra kilo almaya başlarmış...
13 kişinin okjuyupta 1 kişinin cvp vermemsi ilginç gerçekten...
falla arkdaşlar önemli olan siz hiç kilo almasanız bile bebek büyüyor.en kötü ihtimalle 2,5-3 kiloya yakın doğuyor.ama önemli olan son aylarda annenin çok kilo almaması doğumu etkiliyor bence...benim doktorum buna dikkat etmemi önerdi...ve malesef..ben diyetteyim acıkıyorum çokkk....benimle aynı düşünce de olan var mı??
ayy hemen o zaman gelsn valla tükeniyorumm git giderekten birde iş çıkışı eve gitsem hastahaneye gidiyorum annemin yanına off evde yatsa ayrı dert yorgunluktan bayılıcam :84::84::84::84:
yani doktorunun ne dediği önemli burda biz ne desek boş doktoruna danış derim
saçma ben diyet falan yapmıyorum canım ne istersede yiyiyorum dikkat et derkende abartma demiştir diyet yap anlamında dediğini zannetmiyom bence şekerin falan normal çıktıysa tabi
bide acıkıyorum diyorsun değişik :44:
Senin annecik nasıl oldu canım
canım ben bir tane hamile pantolunu aldım, daha yeni giyiyorum, üstüne de robalı bluzlar. ama genelde hep elbise giydim, bir hamile elbisesi ben aldım, bir tane de ablam gönderdi izmirden almıs. diger elbiselerim hani robalı torba etekli elbiseler var ya, onlardan. sadece m alacagıma xl aldım elbiseleri. çok da güzel idare etti bu zamana kadar. şu önümüzdeki 5 hafta da gecse, o zaman saldım cayıra olacak da, sivas muhafazakar bi yer, tayt üstü tunik giymeyi cok isterdim de topa koyarlar burda beni öyle yapsam, elbiseler bile diz kapagımda, yine de öküz gibi bakıyolar
moralini bozma canım oyle yaa
sen şuan çuval giysen yakışacak durumdasın....
benim de 2 pantolonum var hep onları giyiyorum,üstler farklı.aldığım penye üstler vardı onları da göbek deliğim belli olduğu için giyemiyorum artık.ben bir takımı tüm hamieliğince giyeni gördüm kızlar,boşverin.
geçmişi daha okuyamadım güzelim,ayağın nasıl,düzeldi mi? çalışmaya başlayabildin mi?ben de 1temmuza kadar çalışmak istiyorum,bugün okullar 1 hafta erken kapanacak diye bi söylendi dolaşıyordu öğrenciler arasında.doğruysa yaşadık.
şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle
şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle
sağolun kızlar
valla napiym size döküyorum içimi..
canım alçım çıktı ve şu an okuldayım, yani basıyorum üstüne ama acaba bandaj mı yapsaydım diyorum bi süre daha, doktor da bişey demedi ki..Doğumdan sona bi röntgen çektircem artık canım..
Bu arada canım erken kapanmayı bilmiyorum ama seneye 1 hafta geç başlayacakmış okullar
bayram tatili nedeniyle sanırım..
dün eşim nette öyle bi haber görmüş
Selam güzel annişler nasılsınız? geçmişe bakayım dedim acıktım ya huyarı da kestim mecbur
dün kızımın odasını temizledim mis gibi oldumopla duvarları sildim bittim ama... bugün beşik gelecek heralde akşamı bulur gelmesi. bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım battaniye ve nevresim takımları yıkanıyo şu an
artık çok yoruluyorum. dün kocişe kızdım. biraz sinirliyim
şimdide hazır sinirliyken ütü yapayım dedim, sanırım ondan sinirlendirdi beni kıyafetler birikmiş ütüye çünküsinirlenince kendimi ütüye verdiğimi biliyo sanırım ondan uğraştı benle neyse kızına dua etsin o neşemi bozamaz
Selam güzel annişler nasılsınız? geçmişe bakayım dedim acıktım ya huyarı da kestim mecbur
dün kızımın odasını temizledim mis gibi oldumopla duvarları sildim bittim ama... bugün beşik gelecek heralde akşamı bulur gelmesi. bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım battaniye ve nevresim takımları yıkanıyo şu an
şimdide hazır sinirliyken ütü yapayım dedim, sanırım ondan sinirlendirdi beni kıyafetler birikmiş ütüye çünküsinirlenince kendimi ütüye verdiğimi biliyo sanırım ondan uğraştı benle neyse kızına dua etsin o neşemi bozamaz
sağolun kızlar
valla napiym size döküyorum içimi..
canım alçım çıktı ve şu an okuldayım, yani basıyorum üstüne ama acaba bandaj mı yapsaydım diyorum bi süre daha, doktor da bişey demedi ki..Doğumdan sona bi röntgen çektircem artık canım..
Bu arada canım erken kapanmayı bilmiyorum ama seneye 1 hafta geç başlayacakmış okullar
bayram tatili nedeniyle sanırım..
dün eşim nette öyle bi haber görmüş
şekeri vardı canım ayağındanda ameliyat olmuştu iltihap oluşmuştu..çok şükür üstüne basabilirsin demişş 2 aydr yürüyemiyordu..ayy ne güzel sen odası temizlik ben daha elimi vuramadam ütü deme bana zatenannenin nesi vardı canım? Geçmiş olsun
işten çık git zor oluyordur elbet anneler iyi olsunda bunada şükür canım şekeride düşmüş çıkar inşallah en yakın zamanda
ben akşama yayla çorbası ve salata yaptım daha naim daha napmmm
çok geçmiş olsun canım, çok şükür ayağa kalkmışsın,sağlam insana bile zor geliyor wc ye gitmek. bizim izinler zaten hep tatille geçecek şansımıza. bandaj kullan acıyorsa.
senin ki kaç haftalıktı cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?