2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh kıyamam canım sana az kaldı sabret canım...

bende de enerji tükendi.. kıyma çıkardım aynen ama kim yapcak yapmasam da bozulcak...

ayy hemen o zaman gelsn valla tükeniyorumm git giderekten birde iş çıkışı eve gitsem hastahaneye gidiyorum annemin yanına off evde yatsa ayrı dert yorgunluktan bayılıcam :84::84::84::84:

13 kişinin okjuyupta 1 kişinin cvp vermemsi ilginç gerçekten...

yani doktorunun ne dediği önemli burda biz ne desek boş doktoruna danış derim

saçma ben diyet falan yapmıyorum canım ne istersede yiyiyorum dikkat et derkende abartma demiştir diyet yap anlamında dediğini zannetmiyom bence şekerin falan normal çıktıysa tabi
bide acıkıyorum diyorsun değişik :44:

ayy hemen o zaman gelsn valla tükeniyorumm git giderekten birde iş çıkışı eve gitsem hastahaneye gidiyorum annemin yanına off evde yatsa ayrı dert yorgunluktan bayılıcam :84::84::84::84:

senin annecik nasıl oldu canım

şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle

Selam güzel annişler nasılsınız? geçmişe bakayım dedim acıktım ya hu yarı da kestim mecbur

dün kızımın odasını temizledim mis gibi oldu mopla duvarları sildim bittim ama... bugün beşik gelecek heralde akşamı bulur gelmesi. bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım battaniye ve nevresim takımları yıkanıyo şu an

artık çok yoruluyorum. dün kocişe kızdım. biraz sinirliyim

şimdide hazır sinirliyken ütü yapayım dedim, sanırım ondan sinirlendirdi beni kıyafetler birikmiş ütüye çünkü sinirlenince kendimi ütüye verdiğimi biliyo sanırım ondan uğraştı benle neyse kızına dua etsin o neşemi bozamaz

moralini bozma canım oyle yaa
sen şuan çuval giysen yakışacak durumdasın....

sağolun kızlar
valla napiym size döküyorum içimi..

canım alçım çıktı ve şu an okuldayım, yani basıyorum üstüne ama acaba bandaj mı yapsaydım diyorum bi süre daha, doktor da bişey demedi ki..Doğumdan sona bi röntgen çektircem artık canım..

Bu arada canım erken kapanmayı bilmiyorum ama seneye 1 hafta geç başlayacakmış okullar
bayram tatili nedeniyle sanırım..
dün eşim nette öyle bi haber görmüş

şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle

işten çık git zor oluyordur elbet anneler iyi olsunda bunada şükür canım şekeride düşmüş çıkar inşallah en yakın zamanda

çok geçmiş olsun canım, çok şükür ayağa kalkmışsın,sağlam insana bile zor geliyor wc ye gitmek. bizim izinler zaten hep tatille geçecek şansımıza. bandaj kullan acıyorsa.

selamlar canım hoşgeldin. iyi yapmışsın işleri bitiriyorsun işte yavaş yavaş.

oh oh maşallah canım mis gibi olmuştur şimdi beşiğinizde hayrlı olsun şimdiden

hoşgeldin canım .. ohh ne güzel başlamışsın kolay gelsin yerleşince için rahatlar ...bizim odamızda cuma günü gelicek şöle 10 gün felan havalansın öyle yerleştiricem içini inşallah.. ama şimdiden heyecanlıyım

aaa evet okullar erken kapanıomuş onu bende duydum ama aslı varmı tam bilemiorum biri var diyo biri yok diyo

annenin nesi vardı canım? Geçmiş olsun
şekeri vardı canım ayağındanda ameliyat olmuştu iltihap oluşmuştu..çok şükür üstüne basabilirsin demişş 2 aydr yürüyemiyordu..ayy ne güzel sen odası temizlik ben daha elimi vuramadam ütü deme bana zatensabah eşim gene diyo sedoşş hiç ütü yapmıyosun ha..ya ütüm kötü alda yapım diyorum alıcam dur görürüz diyo
işten çık git zor oluyordur elbet anneler iyi olsunda bunada şükür canım şekeride düşmüş çıkar inşallah en yakın zamanda

amin özlemcimm aman ii olsunda ben evimde rahat edemiyorum koca göbekle git gel yapıyorum işte...

cok gecmis olsun canım annecigine
umarım ciddi bi sey yoktur:26:

ben akşama yayla çorbası ve salata yaptım daha naim daha napmmm

izmir kofte yap yogurt bide makarna

bende zeytinyağlı calı dometesli makarna
salata var

çok geçmiş olsun canım, çok şükür ayağa kalkmışsın,sağlam insana bile zor geliyor wc ye gitmek. bizim izinler zaten hep tatille geçecek şansımıza. bandaj kullan acıyorsa.

sorma canım, Allah'ımbundan sonrasında da yardım etsin inşallah..
acımıyo aslında oturunca ama yürüken topuğum acıyo
önceki kırılmasında 20 gün alçıda, 10 gün bandajda kalmıştı
bu sefer sadece jel verdi, bunu sür dedi..
Aman zaten doktorlar Allahlık, 5 saniyede teşhis koyuyolar sağolsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…