- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
Selam güzel annişler nasılsınız? geçmişe bakayım dedim acıktım ya huyarı da kestim mecbur
dün kızımın odasını temizledim mis gibi oldumopla duvarları sildim bittim ama... bugün beşik gelecek heralde akşamı bulur gelmesi. bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım battaniye ve nevresim takımları yıkanıyo şu an
artık çok yoruluyorum. dün kocişe kızdım. biraz sinirliyim
şimdide hazır sinirliyken ütü yapayım dedim, sanırım ondan sinirlendirdi beni kıyafetler birikmiş ütüye çünküsinirlenince kendimi ütüye verdiğimi biliyo sanırım ondan uğraştı benle neyse kızına dua etsin o neşemi bozamaz
falla ben 30.haftalık hamileyim.yarın.31.haftaya gircem kısmetse...doktor bana dikkat et asıl şimdi hem kendin hemde bebek hızlı büyür kilo alırsın dedi..
canım ben 34+1 im suan gercekten
kilo konusunda aşıyorsun dikkat etmek
gerekiyor ben dikkat etmeme rağmen
alıyorum ve bana dr.um acık acık yeme
dedi
dedi
aynen tuğçecim bende iki hamile pantalonu aldım sadece diğerleri hep xl alıyorumxxl daoluyo arada annmm fena alıyorum kilo vermem lazım zaten
dedi
cok gecmis olsun canım annecigine
umarım ciddi bi sey yoktur:26:
Izmir kofte yap yogurt bide makarna
Bende zeytinyağlı calı dometesli makarna
salata var
seda'cım geçmiş olsun canım
allah annene şifa versin..
banada 3 hafta önce gittiğimde yeme demişti ben yedim ya napim dayanamıyorum gerci en son gittiğimde 5 kilo almıştım ona çok kzımıştı ya zaten aldım 16 kilo 20 yi gecerim kesin cunku yazda geliyo bide siseriz üstüne olur biterbebek sağlıklı gelsinde ben kıloyu gectim artık
canım aynen bende 16 kilo aldım
dr.um cıldırdı resmen ne yapıyorsun
dedi şimdi işte kestim biraz abartı
yemeyi ekmegi kestim daha cok
aralarda meyve ve peynir galete
yiyorum aksamları sut içiyorum yatmadan
haha bende xl alıorum aynen xxl de oluyo yanüü şaka gibi yaa small lardan ne hale geldimmmmTayt üzerine tunik giyodum bende ama bu sıcaklarda tayt filan giyilmiyooo zaten taytlarım da patladı Ayy şimdi bol elbiseler oluyo ya hint tarzı hehe onlardan giyorum..ya da göbekten pileli elbiselerin içine zorlan giriyorum.. evde de kocişin xl t-shirtlerinden giyorum alta da lastikli bol kaprii oooh efil efill Ama sonum finaa sedacıkk
bende canım aynen hiçbir şeyimiz şekerimiz falan çıkmadı sağlıklıyım ama bana da hamur işi çikolata özellikle bebeği gereksiz yere büyütüyormuş. yasak aç kalkıcan dedi... bende aç sefil geziyorum yemek tarifleri olunca canım çekiyor o kadar açım düşün...
ama doktorum doru söylüyor aç kalktığım zaman sofradan daha rahat uyuyorum hareketlerim daha rahat oluyor ağır hissetmiyorum kendimi..
canım aynen bende 16 kilo aldım
dr.um cıldırdı resmen ne yapıyorsun
dedi şimdi işte kestim biraz abartı
yemeyi ekmegi kestim daha cok
aralarda meyve ve peynir galete
yiyorum aksamları sut içiyorum yatmadan
selamlar canım hoşgeldin. iyi yapmışsın işleri bitiriyorsun işte yavaş yavaş.
oh oh maşallah canım mis gibi olmuştur şimdi beşiğinizde hayrlı olsun şimdiden
hoşgeldin canım .. ohh ne güzel başlamışsın kolay gelsin yerleşince için rahatlar ...bizim odamızda cuma günü gelicek şöle 10 gün felan havalansın öyle yerleştiricem içini inşallah.. ama şimdiden heyecanlıyım
şekeri vardı canım ayağındanda ameliyat olmuştu iltihap oluşmuştu..çok şükür üstüne basabilirsin demişş 2 aydr yürüyemiyordu..ayy ne güzel sen odası temizlik ben daha elimi vuramadam ütü deme bana zatensabah eşim gene diyo sedoşş hiç ütü yapmıyosun ha..ya ütüm kötü alda yapım diyorum alıcam dur görürüz diyo
amin özlemcimm aman ii olsunda ben evimde rahat edemiyorum koca göbekle git gel yapıyorum işte...
sorma canım, Allah'ımbundan sonrasında da yardım etsin inşallah..
acımıyo aslında oturunca ama yürüken topuğum acıyo
önceki kırılmasında 20 gün alçıda, 10 gün bandajda kalmıştı
bu sefer sadece jel verdi, bunu sür dedi..
Aman zaten doktorlar Allahlık, 5 saniyede teşhis koyuyolar sağolsunlar..
oooh canım eline koluna sağlıl yormasaydın
kendini fazla artık direk bele vuruyor yapılan
işler valla bende c.tesi ev temizledim bittim
resmen benimde haftaya persembe odamız
yerlesecek yıkanacak hersey cumada cantamı
hazırlarım artık
kuzumm hiç deme geçenlerde bi mağazada indirim va her neyse gittik eşim neler getirdi aşkım yakası açık kısa oldu deyip geçiştirdim halbuki sığmadım içineşu zillim bi doğsunda hızlan kilo vermem gerek valla yarım fil oldum
pelinciğim sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse ben şimdiye kadar 9 kilo aldım sen kadar aldın merak ettim
yaaa...arkadaşlar ben toplam hamilelik boyunca 7 kilo aldım.30.haftadayım son 1 ayda 3 kilo aldım diee dr.bana kızdı az ye dedi.. bende şimdi açım yane fallaaa...şaşırdım...
hoşbuldum tatlım evet çok şükür.
Evet canım hele makineden çamaşrlar bir çıktı her yerr bebiş koktu:)
şimdiden hayırlı olsun canım seninkide... Beşiğimiz geldi içerde kuruyolar şimdi
Allah şifa versin beterinden korusun canım. ütüye tam başlıyodum ki bebişin karyolası geldi şansına küssün artık
Ah canım ya... Allah kolaylık versin.
Hemde nasıl ağrıyor. Birde benim bacaklarımda çok yük oluyor. Zaten çatladı hepvücudumun üst tarafı normal alt tarafı harita gibi Dayımla konuştum geçen gün diz kapaklarımın altı bile yara gibi çatlak dolu meğer onlar hamile varisiymiş. şanslısınki doğumdan kısa süre sonra %80'i geçiyor dedi
çantayı bende 34. Haftamda filan düşünüyorum hazırlamayı ama kasılmalarım filan oldukça hazırlayayım dursun kenarda diyorum :) hala kendime alacaklarımı almadım bakalım. şimdiden hayırlı olsun odanız allahım bu nasıl bi duygu böyleBu heyecanı bile insanı mutlu ediyor...
kıs seda hiç güleceğim yoktu
hoşbuldum tatlım evet çok şükür.
evet canım hele makineden çamaşrlar bir çıktı her yerr bebiş koktu:)
şimdiden hayırlı olsun canım seninkide... beşiğimiz geldi içerde kuruyolar şimdi
Allah şifa versin beterinden korusun canım. ütüye tam başlıyodum ki bebişin karyolası geldi şansına küssün artık
ah canım ya... Allah kolaylık versin.
hemde nasıl ağrıyor. birde benim bacaklarımda çok yük oluyor. zaten çatladı hepvücudumun üst tarafı normal alt tarafı harita gibi dayımla konuştum geçen gün diz kapaklarımın altı bile yara gibi çatlak dolu meğer onlar hamile varisiymiş. şanslısınki doğumdan kısa süre sonra %80'i geçiyor dedi
çantayı bende 34. haftamda filan düşünüyorum hazırlamayı ama kasılmalarım filan oldukça hazırlayayım dursun kenarda diyorum :) hala kendime alacaklarımı almadım bakalım. şimdiden hayırlı olsun odanız Allahım bu nasıl bi duygu böylebu heyecanı bile insanı mutlu ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?