2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oooh canım eline koluna sağlıl yormasaydın
kendini fazla artık direk bele vuruyor yapılan
işler valla bende c.tesi ev temizledim bittim
resmen benimde haftaya persembe odamız
yerlesecek yıkanacak hersey cumada cantamı
hazırlarım artık

falla ben 30.haftalık hamileyim.yarın.31.haftaya gircem kısmetse...doktor bana dikkat et asıl şimdi hem kendin hemde bebek hızlı büyür kilo alırsın dedi..

canım ben 34+1 im suan gercekten
kilo konusunda aşıyorsun dikkat etmek
gerekiyor ben dikkat etmeme rağmen
alıyorum ve bana dr.um acık acık yeme
dedi

dedi

pelinciğim sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse ben şimdiye kadar 9 kilo aldım sen kadar aldın merak ettim

dedi

bende canım aynen hiçbir şeyimiz şekerimiz falan çıkmadı sağlıklıyım ama bana da hamur işi çikolata özellikle bebeği gereksiz yere büyütüyormuş. yasak aç kalkıcan dedi... bende aç sefil geziyorum yemek tarifleri olunca canım çekiyor o kadar açım düşün...

ama doktorum doru söylüyor aç kalktığım zaman sofradan daha rahat uyuyorum hareketlerim daha rahat oluyor ağır hissetmiyorum kendimi..

aynen tuğçecim bende iki hamile pantalonu aldım sadece diğerleri hep xl alıyorum xxl daoluyo arada annmm fena alıyorum kilo vermem lazım zaten

haha bende xl alıorum aynen xxl de oluyo yanüü şaka gibi yaa small lardan ne hale geldimmmm tayt üzerine tunik giyodum bende ama bu sıcaklarda tayt filan giyilmiyooo zaten taytlarım da patladı ayy şimdi bol elbiseler oluyo ya hint tarzı hehe onlardan giyorum..ya da göbekten pileli elbiselerin içine zorlan giriyorum..evde de kocişin xl t-shirtlerinden giyorum alta da lastikli bol kaprii oooh efil efill ama sonum finaa sedacıkk

dedi

banada 3 hafta önce gittiğimde yeme demişti ben yedim ya napim dayanamıyorum gerci en son gittiğimde 5 kilo almıştım ona çok kzımıştı ya zaten aldım 16 kilo 20 yi gecerim kesin cunku yazda geliyo bide siseriz üstüne olur biter bebek sağlıklı gelsinde ben kıloyu gectim artık

cok gecmis olsun canım annecigine
umarım ciddi bi sey yoktur:26:

Izmir kofte yap yogurt bide makarna

Bende zeytinyağlı calı dometesli makarna
salata var

seda'cım geçmiş olsun canım
allah annene şifa versin..

kızlar çok teşekkür ederim...sağolun anne olunca farklı işte..napalım allahım acil versn bütün hastaların işallahh...

Bende akşama türlü yanına pilav yapcemm...annemin yanına gidicem patates kaynatıcam onada balkona sabah çamaşır serdim çıktımgidim toplum yemek yapım hastaheneye geçicem yoksa evden kovulucam bugnde yemek yapmazsam

canım aynen bende 16 kilo aldım
dr.um cıldırdı resmen ne yapıyorsun
dedi şimdi işte kestim biraz abartı
yemeyi ekmegi kestim daha cok
aralarda meyve ve peynir galete
yiyorum aksamları sut içiyorum yatmadan

yaaa...arkadaşlar ben toplam hamilelik boyunca 7 kilo aldım.30.haftadayım son 1 ayda 3 kilo aldım diee dr.bana kızdı az ye dedi.. bende şimdi açım yane fallaaa...şaşırdım...

kuzumm hiç deme geçenlerde bi mağazada indirim va her neyse gittik eşim neler getirdi aşkım yakası açık kısa oldu deyip geçiştirdim halbuki sığmadım içine şu zillim bi doğsunda hızlan kilo vermem gerek valla yarım fil oldum

eevet canım bende son 2 haftadır tam
doymadan kalkıyorum sofradan daha
rahat ediyor midem bana sor bende hep
bi h.sonu bozuyorum biraz odul
olarak ama h.içi gunduz pilav yediysem
akşam o tarz seyler yemiyorum ekmeksiz
sadece bi cesit sebze yiyorum kafama
gore her gun tartılıyorum 2 haftadır aynı
kilodayım cok sukur

kaç kilosun şimdi canım inan evde tartı var en son doktorda tartılmıştım.aa cumaya kontrol var tutuştum gene az ye diycek herif uçuyosun diyo ee neydm hekime gösterek diyet dedm şeker ii çıktı gerek yok dedi

selamlar canım hoşgeldin. iyi yapmışsın işleri bitiriyorsun işte yavaş yavaş.

hoşbuldum tatlım evet çok şükür.

oh oh maşallah canım mis gibi olmuştur şimdi beşiğinizde hayrlı olsun şimdiden

evet canım hele makineden çamaşrlar bir çıktı her yerr bebiş koktu:)

şimdiden hayırlı olsun canım seninkide... beşiğimiz geldi içerde kuruyolar şimdi

Allah şifa versin beterinden korusun canım. ütüye tam başlıyodum ki bebişin karyolası geldi şansına küssün artık

ah canım ya... Allah kolaylık versin.

hemde nasıl ağrıyor. birde benim bacaklarımda çok yük oluyor. zaten çatladı hep vücudumun üst tarafı normal alt tarafı harita gibi dayımla konuştum geçen gün diz kapaklarımın altı bile yara gibi çatlak dolu meğer onlar hamile varisiymiş. şanslısınki doğumdan kısa süre sonra %80'i geçiyor dedi

çantayı bende 34. haftamda filan düşünüyorum hazırlamayı ama kasılmalarım filan oldukça hazırlayayım dursun kenarda diyorum :) hala kendime alacaklarımı almadım bakalım. şimdiden hayırlı olsun odanız Allahım bu nasıl bi duygu böyle bu heyecanı bile insanı mutlu ediyor...

kıs seda hiç güleceğim yoktu

pelinciğim sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse ben şimdiye kadar 9 kilo aldım sen kadar aldın merak ettim

canım ben 26.haftaya kadar her aya bir kilo
alıyordum hayatımda hersey cok guzeldi
ama sonra 2 sonra 3 sonra 4 oldu şaştım
kaldım valla

yaaa...arkadaşlar ben toplam hamilelik boyunca 7 kilo aldım.30.haftadayım son 1 ayda 3 kilo aldım diee dr.bana kızdı az ye dedi.. bende şimdi açım yane fallaaa...şaşırdım...

süper ya 7 kilo bu zamana kadar ebru sallı gibi olmussun resmen ye ya zaten 12 -15 normalmiş doğuma kadar neden ac duruyosunki bu kiloyla

ay allah napmasın seni....ya benim karşı komşumda onlar geçmemiş yaa ben baldırlarımı değil karnımında yok daha çok şükürde bacak arkasında oluşursa diye etekde giyemem diye korkuyorum işallah varistir geçer

kıs seda hiç güleceğim yoktu

bende aynı sıkıntı bende de var işyerinden evlenen arkadaşlar var halen bir uygun elbise giymek için bulabilmiş değilim.

yaaa. arkadaşlar bişi sorcam...ben çanta falan hazırlamadım daha bebek odası yeni gelcek...halen daha çalışıyorum çok mu gecikiyorum bişilere...:44::44:

kıs cok komigim zaten her gun işden gelince
rutin olarak ilk oğlumun odasına giriyorum bi bakıyorum
sonra üzerimi degiştirmeye yemegi hazırlıyorum
arada bi giriyorum deli gibi esyalarına bakıyoruz eşimle
dedigin gibi cok garip bi duygu allah isteyipde olmayan
herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…