2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

vala benm doktor tam haftasını da sölemedi aksi gibii!!:95: 35den sora muayene ederiz dedii..ee mecbur ben de haftaya demüzlük yapıcaamm sora her hafta kontrol edicemm napalım tek tük çıksa da alcam onlarıı..şimdi haftaya giderim kesin yapmaz soraki hafta der hem son zamanlarda nolcaı da belli olmaz mecbur temiz olmak lazımm ben jilet de kullanmıyorum artık nası olcek bilmemm:97: off keşke lazer yaptırsaydık evlenmeden önce de rahatlasaydık yaaa:97:

ay ne sen sor ne ben soyleyeyim
76 oldum canım 60 ile başladım

kıs seda hiç güleceğim yoktu

valla adam getirdi ne diym öküz oldum diyemem ..yemim diyorum durduramıyorum kendimi valla ama bi doğsun fena rejime başlıycam..aslında int.de doğumdan sonrasını beklemenize gerek yok diyo ama ee son aylarda da bebiş kilo alıyo nasıl olcek anlamadım gitti:95::95:

süper ya 7 kilo bu zamana kadar ebru sallı gibi olmussun resmen ye ya zaten 12 -15 normalmiş doğuma kadar neden ac duruyosunki bu kiloyla

falla canım bende anlamadım kiloyu bende doktor fobi yaptı...ben şimdi normal doğum düşünüyorum..doktor normal doğum için fazla kilo almaman bebeğinde gereksiz yere büyümemesi gerekiyormuş.2 hafta önce yiğit bebek 1300 dü.zaten 3,5 kiloya yakın doğar dedi.normal doğum düşünüyorsan dikkat etmelisin dedi.. bende aç sefil geziyorum 15 gün oldu doktora gideli hiç almadım 15 gün daha sabredersem bakalım...nasıl olcak bilmiyom...aççımmmm..

ben girmiorum mağazalara zatenn sinir oluyorum oram buram pörtlüyo her yerdenn bende diorum yaa ne gerek var şurda bi ayım kaldı sora zati hiçbirini giymicemm diee yanii şimdiden zayıflamaya şartlandırdım kendimii:18: ben şimdi yarım filim de doğuma tam bi fil olarak giricem sanırsamm doğumdan sora da fil diyeti yaparum artıkk anca kurtarırr

falla bende almiyim dioorum ama yemiyorum hamur işi ekmek tatlı kestim..meyve yiyorum normal yemek yiyorum almadım 15 gündür ama bende bir formülünü bulmuş değilim birde çokkk acıkıyorum çokkk...duramıyorum yane...

kızlar artık doğsunlarda vercez bi şekilde bende alışveriş delisiydim şimdi bebek mağazalarına bakıp çıkıyorum kendime bişey almaya teşebbüs bile etmiyorum çünkü yakışmıyor

inşallah tatlım bakalım... karnımı görsen maşallah çatlamadı pürüz bile yok ama bacaklarıma bakamıyorum bile...

amin canımm. bende artık bu gece o odada sabahlarım

anaahmm benimde haftaya kontrolüm varr:122: hii napsam şu vakitten sora pek bişeye yaramas artıkınn:125: ben de doktora gitmeden önce sabah tartılıorum birden şok olmiiim die ordaa

ay ne sen sor ne ben soyleyeyim
76 oldum canım 60 ile başladım

canım aynı başlamışız seninle bende şu anda 69 kiloyum ama dediğim gibi sen benden 4 hafta ilerdesin...off 5. ayda yediğim çikeletalar yüzünden bir ayda 4.5 kilo aldım o zaman dikkat etsem böle olmııcaktı nutella yüzünden hep

yok ya bebek yemezsen nasıl beslencek ye gitsin bence ben yiyorum valla arkadasım 20 kilo aldı yinede normal doğum yaptı yani sahidim ben

yok ya bebek yemezsen nasıl beslencek ye gitsin bence ben yiyorum valla arkadasım 20 kilo aldı yinede normal doğum yaptı yani sahidim ben

yaaa..ayyy kafam karıştı neyse olmazsa ben yine de kendi çok sıkmiyim bari bu kadar da....arkadaşlar ben birazdan çıkıcam şimdiden herekse iyi akşamlar yemelere dikkat....
allah herkesin bebişine sağlık versin...

aç filan dolaşma sakın canım, bebeğine de yazık... yiyeceksin tabi abartmadan ki kilon maşallah çokk iyi. abartmış senin doktorun.

bence sen doktorunu dinleme yeteri kadar dinlemişiin biz edelim dikkatte sen etme şeker

ay aynen ama ben o kadar çok acıkmıyorum eskisi yemem ama nasıl alıyorum bilmiyorum ekmekte kıstım tam buğday yiyorum

beyda yok kız fil deme genede bak ben dediğim zaman kızım tekme atıyo

bende çalışıyorum canım daha bi kaç eksiğimizde var onlarda tamamlandıktan sonra önümüzdeki ay başlarım diye düşünüyorum

huhahah yediimiz çikeletalar tırmalamaya başladı dabiy ben eve sokmuorum bilemm geçen gün elime nutella geçti hemen dibini getirdim fala

ay aynen ama ben o kadar çok acıkmıyorum eskisi yemem ama nasıl alıyorum bilmiyorum ekmekte kıstım tam buğday yiyorum

beyda yok kız fil deme genede bak ben dediğim zaman kızım tekme atıyo

ya ben ekmeği tamamen çıkardım zatii..çikeleta filan da yemiorum öle her dakka ben de açıkmıorum ama düzenli olarahktan nası kilo alıorum anlamadımm doktorum didiki hiç yemesen daa çok kilo alırsınn vala ben anlayabilmişş diilim :44:

huhahah yediimiz çikeletalar tırmalamaya başladı dabiy ben eve sokmuorum bilemm geçen gün elime nutella geçti hemen dibini getirdim fala

aynen canım bende eve sokmuyorum yoksa dayanılmıyo ama biz gene iyiyizz ben 30 dan sonra bida tartılmadım diyen arkadaşlarımı biliyorum... şimdi gene eski kilolarına döndüler...BİR UMUTTUR YAŞATAN İNSANI

ben de patlıcanları uzun kestim kızarttım.içine köfte koyup kürdan takıp fırına veriyorsunya kürdan kebabı mı diyolar ne ondan yapcam ,fikir olsun.

o da güzel fikir bak ben de perşembeye yapiim o yemeği

şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle

geçmiş olsun sedacım Allah şifasını versin annenin bir an önce....

canım mis gibi olmuştur şimdi herşeyin ellerine sağlık yorma kendini fazla aralarda dinlenmeye çalış....

aynen canım bende eve sokmuyorum yoksa dayanılmıyo ama biz gene iyiyizz ben 30 dan sonra bida tartılmadım diyen arkadaşlarımı biliyorum... şimdi gene eski kilolarına döndüler...BİR UMUTTUR YAŞATAN İNSANI

yaw doğumdan sora eninde sonunda zayıflarızz daa doğuma nası gircez onda bi zorluk çıkar mı acep die tırsıorumm bieenn milletin dalga geçmesinden entaarilerimin içine girememekten geçtim artıkk vala ya bi umut olcek yada züğürt tesellisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…