anaaaaaaam alttan muayene ne zman baslıycak ki:26: ya ben doguma 3-5 gün varken kıl tüy operasyonu yaparım diyodum, e alttan muayene daha erken baslayacaksa nasıl olacak ki? hem 34. haftada hem 39. haftada agda olmaz ki, çıkmaz yani:78:
kaç kilosun şimdi canım inan evde tartı var en son doktorda tartılmıştım.aa cumaya kontrol var tutuştum gene az ye diycek herif uçuyosun diyo ee neydm hekime gösterek diyet dedm şeker ii çıktı gerek yok dedi
kıs seda hiç güleceğim yoktu
süper ya 7 kilo bu zamana kadar ebru sallı gibi olmussun resmen ye ya zaten 12 -15 normalmiş doğuma kadar neden ac duruyosunki bu kiloyla
kuzumm hiç deme geçenlerde bi mağazada indirim va her neyse gittik eşim neler getirdi aşkım yakası açık kısa oldu deyip geçiştirdim halbuki sığmadım içineşu zillim bi doğsunda hızlan kilo vermem gerek valla yarım fil oldum
valla adam getirdi ne diym öküz oldum diyemem ..yemim diyorum durduramıyorum kendimi valla ama bi doğsun fena rejime başlıycam..aslında int.de doğumdan sonrasını beklemenize gerek yok diyo ama ee son aylarda da bebiş kilo alıyo nasıl olcek anlamadım gitti:95::95:
ay allah napmasın seni....ya benim karşı komşumda onlar geçmemiş yaa ben baldırlarımı değil karnımında yok daha çok şükürde bacak arkasında oluşursa diye etekde giyemem diye korkuyorum işallah varistir geçer
kıs cok komigim zaten her gun işden gelince
rutin olarak ilk oğlumun odasına giriyorum bi bakıyorum
sonra üzerimi degiştirmeye yemegi hazırlıyorum
arada bi giriyorum deli gibi esyalarına bakıyoruz eşimle
dedigin gibi cok garip bi duygu allah isteyipde olmayan
herkese nasip etsin inş.
kaç kilosun şimdi canım inan evde tartı var en son doktorda tartılmıştım.aa cumaya kontrol var tutuştum gene az ye diycek herif uçuyosun diyo ee neydm hekime gösterek diyet dedm şeker ii çıktı gerek yok dedi
ay ne sen sor ne ben soyleyeyim
76 oldum canım 60 ile başladım
falla canım bende anlamadım kiloyu bende doktor fobi yaptı...ben şimdi normal doğum düşünüyorum..doktor normal doğum için fazla kilo almaman bebeğinde gereksiz yere büyümemesi gerekiyormuş.2 hafta önce yiğit bebek 1300 dü.zaten 3,5 kiloya yakın doğar dedi.normal doğum düşünüyorsan dikkat etmelisin dedi.. bende aç sefil geziyorum 15 gün oldu doktora gideli hiç almadım 15 gün daha sabredersem bakalım...nasıl olcak bilmiyom...aççımmmm..
yok ya bebek yemezsen nasıl beslencek ye gitsin bence ben yiyorum valla arkadasım 20 kilo aldı yinede normal doğum yaptı yani sahidim ben
falla canım bende anlamadım kiloyu bende doktor fobi yaptı...ben şimdi normal doğum düşünüyorum..doktor normal doğum için fazla kilo almaman bebeğinde gereksiz yere büyümemesi gerekiyormuş.2 hafta önce yiğit bebek 1300 dü.zaten 3,5 kiloya yakın doğar dedi.normal doğum düşünüyorsan dikkat etmelisin dedi.. bende aç sefil geziyorum 15 gün oldu doktora gideli hiç almadım 15 gün daha sabredersem bakalım...nasıl olcak bilmiyom...aççımmmm..
yaaa..ayyy kafam karıştı neyse olmazsa ben yine de kendi çok sıkmiyim bari bu kadar da....arkadaşlar ben birazdan çıkıcam şimdiden herekse iyi akşamlar yemelere dikkat....
allah herkesin bebişine sağlık versin...
falla bende almiyim dioorum ama yemiyorum hamur işi ekmek tatlı kestim..meyve yiyorum normal yemek yiyorum almadım 15 gündür ama bende bir formülünü bulmuş değilim birde çokkk acıkıyorum çokkk...duramıyorum yane...
bende aynı sıkıntı bende de var işyerinden evlenen arkadaşlar var halen bir uygun elbise giymek için bulabilmiş değilim.
yaaa. arkadaşlar bişi sorcam...ben çanta falan hazırlamadım daha bebek odası yeni gelcek...halen daha çalışıyorum çok mu gecikiyorum bişilere...:44::44:
canım aynı başlamışız seninle bende şu anda 69 kiloyum ama dediğim gibi sen benden 4 hafta ilerdesin...off 5. ayda yediğim çikeletalar yüzünden bir ayda 4.5 kilo aldım o zaman dikkat etsem böle olmııcaktınutella yüzünden hep
ay aynen ama ben o kadar çok acıkmıyorum eskisi yemem ama nasıl alıyorum bilmiyorum ekmekte kıstım tam buğday yiyorum
beyda yok kız fil deme genede bak ben dediğim zaman kızım tekme atıyo
huhahah yediimiz çikeletalar tırmalamaya başladı dabiyben eve sokmuorum bilemm geçen gün elime nutella geçti hemen dibini getirdim fala
ben de patlıcanları uzun kestim kızarttım.içine köfte koyup kürdan takıp fırına veriyorsunya kürdan kebabı mı diyolar ne ondan yapcam ,fikir olsun.
şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle
Selam güzel annişler nasılsınız? geçmişe bakayım dedim acıktım ya huyarı da kestim mecbur
dün kızımın odasını temizledim mis gibi oldumopla duvarları sildim bittim ama... bugün beşik gelecek heralde akşamı bulur gelmesi. bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım battaniye ve nevresim takımları yıkanıyo şu an
artık çok yoruluyorum. dün kocişe kızdım. biraz sinirliyim
şimdide hazır sinirliyken ütü yapayım dedim, sanırım ondan sinirlendirdi beni kıyafetler birikmiş ütüye çünküsinirlenince kendimi ütüye verdiğimi biliyo sanırım ondan uğraştı benle neyse kızına dua etsin o neşemi bozamaz
aynen canım bende eve sokmuyorumyoksa dayanılmıyo ama biz gene iyiyizz ben 30 dan sonra bida tartılmadım diyen arkadaşlarımı biliyorum... şimdi gene eski kilolarına döndüler...BİR UMUTTUR YAŞATAN İNSANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?