Sagol canimmmyorulmak bana da hiç iyi gelmiyo canım..yorma kendini Allah korusun canımmm öle deme
Sagol canimcim. Valla yarini tatil ettim kendimeayy canım allah korusun yat dinlen bol bol hiç bir iş yapma aklına da kötü şeyler getirme.. bir kaç gün dinlen çantanı öyle hazırlarsın istersen....
ben de hazırlıyorum canım ama ben korkmaya başladım o yüzden baya hızlı hazırlıyorum açıkcası...
sagol tatlimm. Umarim topugun yere basmamaktan aciyordur. Sen yine de cok zorlama istersen.dinlenince geçer inşallah canım, Allah yardım etsin..
Umarim yoktur canim ama annemi bilmezsin, 1 saat diye cikariyor, 5 saatte anca donuyoruz evesende amma geziyon yaayazık kendinede kızınada
ama bünyen alışık esracım senin bişey yoktur bence
kızını sağlıkla al kucağına ana-kız gezin sonra...
Sabahtan cikip aksama donuyoruz, aksam da uyuyoruz koca gelene dekannen geleli zaten görünmez oldun canım,nadir giriyorsun.dikkat et kendine.ben de annemi gönderince bi uyumuşum yorgunluktan,deliksiz.kötü bi şey yoktur canım,yorgunluktan kasılmışsın.dinlen düzelir.dr um bana yorulduğunda olabilir,sakın doğuruyorum zannedip stres olma demişti.gerçi sen bizden tecrübelisin,ben de hazırlıyorum ufaktan.
Gecmis olsun canim anneneşekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle
aynen canım bende eve sokmuyorumyoksa dayanılmıyo ama biz gene iyiyizz ben 30 dan sonra bida tartılmadım diyen arkadaşlarımı biliyorum... şimdi gene eski kilolarına döndüler...BİR UMUTTUR YAŞATAN İNSANI
canım aynı başlamışız seninle bende şu anda 69 kiloyum ama dediğim gibi sen benden 4 hafta ilerdesin...off 5. ayda yediğim çikeletalar yüzünden bir ayda 4.5 kilo aldım o zaman dikkat etsem böle olmııcaktınutella yüzünden hep
yok ya bebek yemezsen nasıl beslencek ye gitsin bence ben yiyorum valla arkadasım 20 kilo aldı yinede normal doğum yaptı yani sahidim ben
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese :80:
ben normal dogum hemsiresinle konustum
ve cok rahatladım o yuzden korkmayın
ama gercekten asagının hali bayagı
deforme oluyormus ozellikle epidural
normal olursa cok rahat gecermis sadece
ıkınma olayını dogru zamanda ve yerinde
yapmalısın yoksa dedi abartacak bisey yok
ama sen de normal dogum yapacak goz
yok dedi bana
yok dedi bana
yok dedi bana
iyi akşmlar canım ....
canım sen hasteneye karar verdinmi... benimm kadıköy şifa olucak karar verdim
o hastane çok ii yaben de ist.da doğum yapsaydım oraya gidicektm..seminerler filan veriolardı hep doğum içinn
bayanlar merhaba, benim muhtemel doğum tarihim 30 haziran:) ne haziran ne de temmuz annesi sayılıyorum :)) ama sanırım her durumda size daha yakın oluyorum..aylardır haziran annelerindeyim, onlar doğuma başladı çoktan:))
bebeklerinizin kıyafetlerini yıkadınız mı? hangi hafta düşünüyorsunuz?
bayanlar merhaba, benim muhtemel doğum tarihim 30 haziran:) ne haziran ne de temmuz annesi sayılıyorum :)) ama sanırım her durumda size daha yakın oluyorum..aylardır haziran annelerindeyim, onlar doğuma başladı çoktan:))
evet canım ben fazla korkuyorum bu olaydan o yüzden en iyisi olsun dedik...gerisi Allaha emanet.. sen hangi şehirdesin
ben bodrumdayım canımm..daha önce ist.da yaşıodum da.ailem de orda.bende her ay gidip geliyorum hala..şimdi tabi imkansız..ama şifa çok iyi yani..hisar hastanesine de bakmıştım o da çok pahalıydı yaa 8 milyar istediler doğum içinn
bodrummu harikaymış yaaa ama sıcak olur çokkkk oralarda cazibe merkezleri güzel hastaneler vardır illaki:26: evet bende hisarı düşündüm bi ara ama şifa daha çok yatıyor aklıma.fiyatlar yakın zaten birbirine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?