2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cantalarim hazir, oglanin pusetinin ve araba koltugunun kiliflarini sokup yikamistim, onlari da taktim, kiza hazir olsun. Bir tek aptamil koyacagim cantama o kadar, O da ne olur ne olmaz, sutum gelmez de hastanede mama olmazsa diye. Burada normal de olsa sezaryen de olsa 5 gun yatiliyormus hastanede. Ona gore koydum bir seyler. Bu arada belim berbat hala, ayaga kalkamiyorum artik. Sabaha Allah kerim

yorulmak bana da hiç iyi gelmiyo canım..yorma kendini Allah korusun canımmm öle deme
Sagol canimmm Hicbirimiz yormayalim ama gel de bunyeye anlat. Evde patliyorum da

Sagol canimcim. Valla yarini tatil ettim kendime Butun gun yaticam insallah

dinlenince geçer inşallah canım, Allah yardım etsin..
sagol tatlimm. Umarim topugun yere basmamaktan aciyordur. Sen yine de cok zorlama istersen.

sende amma geziyon yaa yazık kendinede kızınada
ama bünyen alışık esracım senin bişey yoktur bence
kızını sağlıkla al kucağına ana-kız gezin sonra...
Umarim yoktur canim ama annemi bilmezsin, 1 saat diye cikariyor, 5 saatte anca donuyoruz eve
Sabahtan cikip aksama donuyoruz, aksam da uyuyoruz koca gelene dek Adam, icim kurudu adam gibi yemek yapin dedi dun artik Salata izgara kakaliyorduk yorgunluktan Anneler guya bize yardim edecek bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yaa.. Sagol canim destegin icin.
şekeri 400 le gitti dün 97 e inmişti canım çok şükürr doktorlar çok iyi diyorlar ama biraz daha kalsın dedi ama ben mahboluyorum gitsme bi dert gitmesem öyle
Gecmis olsun canim annene

ben çıktım kızlar eve işlerimi bitircem ordan hastaheneye konserler var şenlikler ama gidemiyorum hem annemden hemde bebekten:2:

neyse canlarım gidiyos biz öpüyoss sizlerii

canım ben zaten son hafta 4 kilo almısım
nutella gotur simit gotur oldum dana
veririz canım ne yapalım ben zaten cok
hareketliyimdir ve minyonum yani veririm
die dusunuyorum bu sonucda gecici bi
surec ne yapalım bazen bunalıma giriyorum
ama ne yapalım

yok ya bebek yemezsen nasıl beslencek ye gitsin bence ben yiyorum valla arkadasım 20 kilo aldı yinede normal doğum yaptı yani sahidim ben

valla benim dr.um dio ki sen yesende
yemesende bebek ac kalmaz merak etme
dedi sadece senin vitaminlerinden alır halsiz
kalırsın dedi eşimde kilodan dolayı normal dogumu
etkiler mi dedi hiç alakası yok dedi 20 kilo alsan
bile etkilemiyormus

ben normal dogum hemsiresinle konustum
ve cok rahatladım o yuzden korkmayın
ama gercekten asagının hali bayagı
deforme oluyormus ozellikle epidural
normal olursa cok rahat gecermis sadece
ıkınma olayını dogru zamanda ve yerinde
yapmalısın yoksa dedi abartacak bisey yok
ama sen de normal dogum yapacak goz
yok dedi bana

bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese :80:

iyi akşmlar canım ....

canım sen hasteneye karar verdinmi... benimm kadıköy şifa olucak karar verdim

haha gözünden anlamış deseene

orasını allah billir deyip lafını soksaydın

sağol Japones'cim umarım öyledir..
Allah'ım yardım etsin ne diyeyim..
ben de çıkıyorum kızlar, görüşürüz..

Son düzenleme:
bayanlar merhaba, benim muhtemel doğum tarihim 30 haziran:) ne haziran ne de temmuz annesi sayılıyorum :)) ama sanırım her durumda size daha yakın oluyorum..aylardır haziran annelerindeyim, onlar doğuma başladı çoktan:))
bebeklerinizin kıyafetlerini yıkadınız mı? hangi hafta düşünüyorsunuz?

hoşgeldin
bizde çoğunlukla haziran annesi oluruz diyoruz...
hastane çıkışlarını yıkadım annem ütüleyip hurca dizdi , hastane çantasına konulacaklar hemen hemen bitti ama daha çantaya yerleştirmedim...

hoşgeldin canım ...benimde muhtemel sezeryan 20 temmuz ama 2 hafta sonra felan yıkamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse...

evet canım ben fazla korkuyorum bu olaydan o yüzden en iyisi olsun dedik...gerisi Allaha emanet.. sen hangi şehirdesin

ben bodrumdayım canımm..daha önce ist.da yaşıodum da.ailem de orda.bende her ay gidip geliyorum hala..şimdi tabi imkansız..ama şifa çok iyi yani..hisar hastanesine de bakmıştım o da çok pahalıydı yaa 8 milyar istediler doğum içinn

ben geçen hafta yıkadım ütüledim vala aklımda kalmasın dedim..nolucaı belli olmas yanii

bodrummu harikaymış yaaa ama sıcak olur çokkkk oralarda cazibe merkezleri güzel hastaneler vardır illaki:26: evet bende hisarı düşündüm bi ara ama şifa daha çok yatıyor aklıma.fiyatlar yakın zaten birbirine.

bodrumda karar verdik doğuma şimdi istanbula bu sıcakta git gel yapamam die..bi ara medicana yı da düşünüodum ama şifa en iisi boşver..bodrum ii güzel hoş da çoooook sıcakk bunalıyorumm..denize de giremiyorum güneşe çıkma çok dedi doktor..artık havuza filan giricem sabah erken saatlerde ya da akşamüstü yoksa hakkaten çekilmiomu..burda nisandan itibaren herkes denizdee hastane var evet 4 özel bi devlet hatanesi var..özel bodruma gidiorum bende doğum orda olucakk beğendim baya da içime sindi bakalım artık..yalnız yazın hastaneler acaip yoğun burdaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…