2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar sıcak tada zor gerçekten bebişe sadece çıtçıtlı bady alsaydın başka bişey giyemez sıcakta herhalde...akşamları serinliyomu bari biraz....

o kadar sıcak tada zor gerçekten bebişe sadece çıtçıtlı bady alsaydın başka bişey giyemez sıcakta herhalde...akşamları serinliyomu bari biraz....

evet çıtçıtlı badi aldım kolsun ve bol bol atlet aldım..biz allahtan turgutreisteyiz yani tam kıyıdayız uçta..o yüzden burası serin oluyo merkeze nazaran..evimizde balkonumuz rüzgarlı oluyo akşamları serin oluyo..ama ben gündüzleri çıkmıyorum pek dışarı zorunlu olmadıkça..doktor güneşten koru kendini dedi hamilelik lekeleri olmaması için:26: zor yani.. çıksam da kremleniyorum iice en az 50 fakt kremle :44: normalde burda yaşadığım halde krem kullanmazdım zaten rahatsız da olmazdım sürekli ya denizde olurdum ya havuzda..ama hamilelikte çoook zor oluyomuş..sırf bu yüzden erken gelsin bebek biraz diorumm..37. 38. haftada filan..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ...benimde muhtemel sezeryan 20 temmuz ama 2 hafta sonra felan yıkamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse...

ben geçen hafta yıkadım ütüledim vala aklımda kalmasın dedim..nolucaı belli olmas yanii

cvplar için sağolun kızlar, ben hala yıkamadım, 1-2 haftaya diye düşünüyordum ama sanırım bu haftasonu halletsem iyi olacak:)

mrb arkadaşlar. o kadar uzun zamandır yazmıyorumki buraya, özledim walla. ama aralarda hep takip etmeye çalıştım. ben mart sonunda iş değiştirdim. Önceden internet her an elimin altındaydı. Gün boyu yazılanları okuyordum. Sırf 4 B'li memurum diye oradan ayrıldım, askeriyeye geçtim. Hay geçmez olaydım internet yok, onu geçtim cep telefonu yasak, işe girerken cep telefonunu nizamiyeye teslim etmek zorundasın. Resmen bunalıma girdim. İşte kendimi sürekli hapiste gibi hissediyorum

neyse ben asıl size başka bişe anlatmak istiyorum. Çok afedersiniz cumartesiden beri fena halde ishalim. Bugun aile hekimime gideyim dedim acile sevk etti, mikrobik bişey olabilir dedi. Acilde serum bağladılar hemen, gaita tahlili aldılar. Çok şükür mikrobik bişey çıkmadı. Ama kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler. Doktor çok korkuttu dediki "cumartesiden beri nerdesin neden gelmedin, ishal erken doğumu tetikler bilmiyor musun" bilmiyordum gerçektende. Aman aklınızda olsun, bebekle ilgisi yok deyip geçmeyin benim gibi.:79:

annede diyabet olması bebeğinde diyabet olacağı anlamına gelmez zaten gestasyonel diyabet gebelikte bozulan glikoz toleransıdır ve bir çoğu gebelikten sonra annede bile geriler sadece yeni doğanda hipoglisemiye yani bebeğin şekerinin düşmesine neden olur oda sıkı bir takip ve bebeğin emzirilmesiyle sıkı takip derken bebeğin kan şekerine bakılır kontrol altına alınır diyabeti olan anneden zaten iri bebek beklenir bu diyabetin yarattığı bir durumdur benim ilk gebeliğimde diyabetim yoktu 38 haftada 4200 doğdu kızım bu yapıya görede değişir
süt olayına bende katılıyorum tamamen beynin uyarılması ve süt hormonlarıyla alakalı ne kadar emerse o kadar gelecektir anne bile ne kadar sütüm olacak derse ona bağlı bile artar bebek ne kadar isterse o kadar verilmelidir bunun bencede gecesi falan olmaz...

eyvaah ishal demek erken doğuma sebep oluyoo ben de çok fina ishal oldum yaa:18: ya yediğim balıklar dokundu ya da üşüttümm:18: yarın da devam ederse doktora gideyim bari

bugün çok üzüldüm arkadaşlar....
size yazabilecek gücüde ancak bulabildim kızım maalesef bu 1 hafta boyunca hiç kilo almamış geçen hafta29+5 te 1160 gramdı şimdide 30+5 te aynı...muhtemelen 34.haftayı göremez dedi doktorum 32 de falan doğacak sanırım...şurda 9 gün kaldı 32 ye...çok küçük daha....bugün bir hevesle gittim doktora ve üzülerek çıktım bazen bir şeyi çok detayıyla bilmekte çok kötü ben 3 yıl bebek hemşireliği yaptım prematür bir bebeği nelerin beklediğini çok iyi biliyorum o yüzden daha da üzülüyorum annemi çağırdım bu haftagelecek inşallah ....
herkez kendine dikkat etsin ve lütfen aldığınız kiloları dert etmeyin bebeğiniz kilo alsında gerisi teferruat ben ilk altı ay 7 kilo aldım şuan 1 ayda tam 7 kilo aldım ama yinede bebeğime yaramadı...boşverin kiloyu verilir gider.....

canım arkadaşım geçmiş olsun ama anlamadım pek . erken doğum mu olacak??

kızlar ben çatladım sizde çatlaklar ne durumda? göbeğimin sağ tarafında çatlak var ama nedense çatlak bana kötü iğrenç bir şey gibi değilde ben doğum yaptımın bir süsü gibi hoş geliyor nedense...Selülit gibi kötü görünmüyor nedense bana

ayy canımsın ya,kıyamam sana..neden öyle dediki dr kilo almaması nedenmiş. üzülme sakın,inşallah herşey yolunda gider senin ve bebeğin için.. kilolar dert değil dediğin gibi ama sende güzel şeyler düşün tamammı,saakın kalbini karartma.

canım arkadaşım geçmiş olsun ama anlamadım pek . erken doğum mu olacak??

sağol canım evet erken doğum bekleniyor maalesef...bebeği besleyen umblikal arterde ve rahimi besleyen arterlerde sıkıntı var bir sürü ilaçta kullanıyorum ama oda bir yere kadar...

sağol arkadaşım
bebeğim göbek kordonundan beslenemiyor maalesef ...ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama kısmet....

bendede çatlak var bayaa..ama senin gibi düşünüyorum.kilolarda çatlaklarda tatlı sanki,dert etmiyorum.çünkü durup dururken değil,bir nedeni var ve güzel bir neden

sağol canım evet erken doğum bekleniyor maalesef...bebeği besleyen umblikal arterde ve rahimi besleyen arterlerde sıkıntı var bir sürü ilaçta kullanıyorum ama oda bir yere kadar...

tekrar geçmiş olsun arkadaşım üzülme .en azından doğuma az kalmışken olacak çınar bebeğimiz bile tutundu hayata maaşllah üzülme bebeğin çarçabuk toparlar kendini inşallah.. güçlü ol ki bebeişinde güç bulsun gerçi sen bunları benden iyi bilirsin yaa..

canım üzülme herşeyde vardır bir hayır... yaseminin bebeği daha küçük doğdu ama tutundu hayata çok şükür senin bebeğin de çok sağlıklı olacak insallah... üstelik 32 hafta çok da küçük bir hafta değil...kendini üzüp de bebeğini de etkileme

canım daha önünde 9 hafta var en az 1 buçuk kilo alsa ki bu aylar en çok kilo aldığı aylar 2500 doğar olsun biraz zayıf doğar ama sen onu sütünle besleyip şişmanlatırsın...zaten 2 kilo üstü normal sayılıyor diye biliyorum...herkesin ki 3 kilo olacak diye bi kural yok üzme kendini birde başka bi hastaneye git bakalım ne diyecekler dr lar 300 gr falan eksik tahmin edebiliyorlarmış

yaseminin bebeğinin sağlık durumu nasıl onu da merak ediyordum maşallah ya...temmuz annesi olarak mayıs haziran annelerini bile solladı sağlıklı bi bebekliği olsun da yasemin çok üzüldü..Hastaneden çıkar heralde 1 aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…