2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bir sey yok simdilik cok sukur. Kizil da bir tur kizamik cinsinden hastalik. Asisinin ilk dozunu olmustu. Keske aksatmasaydim ikinci doz icin. Sagol tatlim destegin iicn, doktorum da ayni dediklerini dedi

merhaba canım doktor daha kesin bişey dememişki aklına kötü şeyler getirme hemen
Evet canim haber gelince rahatlayacagiz.

günaydın canımm
geçmiş olsunn oğluşun için
ama korkma canım benim öle olsa sende de olurdu belirtiler
sıcaktan yada yediği bişiden olmştur belki döküntüleri
Sagol canim destegin icin. Bende olmadi bakalim insallah da olmaz.

Az once konustum doktorla, korkma dedi, bebek gelisimini tamamladi dedi. Bol su ic falan dedi. Cuma gunu belli olunca yine konusuruz dedi. Simdilik icim rahatladi biraz cok sukur. Oglani azcik az opsem iyi olacak. Sadece bundan degil, okuldan her turlu hastalik tasiniyor malesef.

Opuyorum sizi ben cokkk

günaydın kızlaarr bugun hava güzel ankarada dün gece eşimel sekiz gibi bi yatmışız aralıklarla uyandım tabi ama kalkasım gelmedi sabah 6 da ancak ayıldım iyce dinlenmişim iyi oldu gecen hafta kardeşim askerden gelmişti babannemler falan da geldi baya yorulmuştum annem bişey yaptırmadı gerci ama yinede yoruldum ucundan tutmaya çalıştım işlerin.
japones cim cok geçmiş olsun oğluşuna inşallah dediğin hastalık cıkmaz senin aşın varsa bence sorun olmaz çıkarsada

çocukken olduğumuz karma aşılarda vardır kızıl aşısı diye tahmin ediyorum, ben de nerdeyse hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim, aşılara bağlıyorum. bu kızıl hastalığına karşı bağışıklığın olup olmadığını tahlille anlayamıyorlarmıymış? bence bir şey olmaz, gönlünü rahat tut.

biz de seni öptük canım, senin oğlun taşıyor enfeksiyonu, biz birebir kendimiz tasıyoruz:) ben üniversitedeyim, hele ki akşam servisinde kreş çocuklarını anneleri alıp servise bindiriyor, öksüren mi dersin tıksıran mı dersin. ben 2 ayda 3 kez nasıl grip oldum, ama korunaklıyız yahu elbette sadece kendini düşünmedigini biliyorum, oğlusuna da üzülüyorsun, inşallah kolay atlatır

evet canım bi aksilik çıkmazsa uzatacağım insanı zaten normalde bile oturduğu yerden sıcak basıyor dediğin gibi havalar böle gider inşallah daha fazla sıcak basmaz

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr hala uykuluyurum ehr zmanki gibi

japonescim çok çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir bu..

babynurse canını çok sıkma canım ben 19 haftalık doğan bebeklere baktım int.den çok küçük değil 34 haftalık doğcak değilmi bebeğin...umarım sağlıkla gelir bebişin canım dualarım seninle..

kızlarr fena sıcaklar başladı burd ayaklarımın şiş inmiyorum randevum yarınaydı eşimin işinden doalyı cumaya kaldık neyse 2günüm kaldı kızımı görmeme tam 1 ay oldu nassı merak ediyorum anlatamam:97::97::97:

herkeslere gunaydın canlar

nasılsınız bakalım ben artık aksamları
bildiginiz balon oluyorum ya banyo
yapmadan yatamıyorum sanki gece
sancım tutacak abar topar gidecekmişim
gibi geliyor

günaydın canım hoşgeldin,
ay zaman hızlı mı gecmeye basladı nedir sanki gecen hafta doktora gitmişsin gibi düşünüyorum, amanııınnnnn, ya zaman uçtu ya da beni aklım

günaydın canım hoşgeldin,
ay zaman hızlı mı gecmeye basladı nedir sanki gecen hafta doktora gitmişsin gibi düşünüyorum, amanııınnnnn, ya zaman uçtu ya da beni aklım

hiç deme canım az önce şafak topiğine göz attımda 100 lerden bahsetmişim plakalara düşmedim diye 75 günn ayy ayy:18::18::18: eşimede diyorum az kaldı valla fena heyecan yapıyoruz..kızım akşam kıpır kıpırrdıı maşşallahhh babası gülüyo..haftaya da kadın gelicek temizliğe erken olmaz dimi ya...?:26:

kordon kanı bağı canım

başta düşünmüştüm ama pek yaygın değil kordon kanı saklanan yerler var ama az sayıda bide özel olunca hepten güvenemiyor insan diyelimki 10 sene sonra lazım oldu o merkez kalcakmı o yıllarda bilemiyorum kararsısım o yüzden

günaydın güzel annelerr....gece güzel uyudum ama uyanış kısmım biraz sıkıntılıydı kendimi erken doğum yaparken gördüm... çok komikti.üstelik diyorum ki yahu ben doğum yapamam daha suyum bile gelmedi sancım falan da yok bunlar beni boşa tutuyor diyorum...ama doktorlar bir türlü bırakmıyor...

kordon kanı bağı canım
canım ben hiç araştırmadım o durumu, inşallah ihtiyacımız da olmaz:18:

herkeslere gunaydın canlar

nasılsınız bakalım ben artık aksamları
bildiginiz balon oluyorum ya banyo
yapmadan yatamıyorum sanki gece
sancım tutacak abar topar gidecekmişim
gibi geliyor
günaydın pelincim. canım her aksam totoyu kaldırıp dua alabiliyor musun? maşallah valla, aslında iyi bişey de ben yapamıyorum

maşallah kızına canım benim. valla bence erken genel temizlik için, ben haziran ortası diye düşünüyorum, çünkü üstüne bi da cam kapı silemem, sivasın havası bi değişik, habire yagmur atıstırıyo, 3 balkon var evde, duvarlar da kurumaz diye o kadar erteliyorum aslında...

rüyan hayra cıksın canım, sen söyleyince aklıma geldi benim de rüyamda suyum gelmişti bununla yatıp bununla kalkıyoruz, normal artık böyle rüyalar

günaydın canım genelde hergün bebişlerle ilgili rüyalar görüyoruz rüyanda hayrlara gelsin

ya bende onu dusundum 10 sene sonra kalcakmı dıe ama unv hastanelerıde tutuyormus sanırım ege felannn ııcene kafam karıstı allah korusunnnn herseyden tabıkı ama pısman da olmak ıstemem hıcbısıdenn bı doktorumada sorucam gıdınceeee bakalım

bizim burda baya güze havalar genel heryer temizlenecek haziranın ilk haftası bitmiş oluyo genede erken olurmu kii evimde büyük benim...sonra olmadı yarım günlüğüne öyle sil süpüre gene alırım diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…