2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

ayy gece bi rüya gördüm Allahım ... bebek erken doğmuş ben bebeği gazete kağıdına sarıp sütyenin içine koyuyorum düşünün okadar küçük aklımda bu kadarı kaldı ...

gunaydın anneler ve yavru kuşlarıııııııııııııııııııııııı

az önce oğluşumu gördüm kocaman olmuş 2333 gr. 40 cm. kafası yukarda ayakalrı aşağıda
dedim çok vuruyo tişim kaçıyo gibi hissediyorum çok güçlü dedi çunku bu haftada doğsa bile yaşayabılrı dedi baby nurse sende canını sıkma o yuzden gayet sağlıklı yaşar dedii doktorum

dönmesi için en az haftada 3 gun yarım saat yürü rahım gevşesin doğumun kolay olsun dedi
bnde tembellıkten pek yürümuyodum açıkcası bıde ayaklarım şiş çok acıyo akşam üstüne zor basıyorum vala ama dişimi sıkcam yüricem magvitalı 2 kez iç dedi
hıı bıde yürüyüş demek alışveriş merkezınde gezmek değil dedi
tamam dedim

bnde 2 buçuk kılo almışım yıne kızdı gerçi öncekı ay 4 kılo almıştım ondan ıyı dedi ama zate 1 kıloyu bebiş almış 1 buçuk aldım demek benden havadisler bukadar

çok mutluyum oğluşumun resmı karşımda bakıp bakıp duruyom şimdi

ya kızlar burdaki erkek bebek annelerine
bi sorum olacak yenidogan sunneti için
ne dusunuyorsunuz ben kararsız kaldım
cok yaptıracak mısınız ?:44::44::44:

sen anlatmıyomusun eşine ?
vala benim eşim başta yasemin ve esra olmak üzere hepinizi hemen hemen biliyo
her akşam yemekten sonra özet geçiyorum

saol canım işlerimi çoklaştıran benim
dosyalar karışmış sayemde şimdi onları düzeltiyorum :97:

süper anne adayı

Ben sabahları uyanınca ayaklarımın üzerine basamıyorum bile yan yan yürüyom 5-10 dk

yengeç gibi desene bende soğuk yere basmak istiyorum hep şişlik yok

günaydın canım senin ütü işi hiç bitmiyo fıstık

günaydın herkese,,

günaydın...

canım hoşgeldin maşallah oğluşuna koca adam olmuş

GÜNAYDIN CANIM HAYRLARA GELSİN BAYA GÜLDÜM
DEMEK SÜTYENİN İÇİNE KOYUYON

GÜNAYDIN CANIM HEMEN Bİ MAŞALLAH DİYELİM BEBİŞİNE yürüyüş demek alışveriş merkezınde gezmek değil deMİŞ ONADA ÇOK ÜZÜLDÜM

canım ben erkek annesi değilim ama bence herşey zamanında güzel acele etmeyin herşeyleri çok küçük en küçük bi hata hayatının sonuna kadar onlarla yaşıcak... ben olsam yaptırmazdım kesinlikle

bazı bebeklerde doğuştan kist olabiliyo o zaman yaptırıyolar bildiğim kadarıyla
şahsen yaptırmayı hiç düşünmedim

oyy maşallah canım allah nazarlardan saklasın
aslında hem kilo hem dogum için yürüyüş cok onemli
ama hemen nefes nefese kalıyorum artık avmler
bile cazip gelmiyor kıyafet alamıyorum ya

gunaydın canım hoş geldin
buaralar ruya konusunda aştık
kendimizi bende bebiş gordum
oğlummus 4-5 aylık nasıl suratsız
bi cocuk be cok uzuluyorum

günaydınn ay süpersin rüyanda süpermiş canım

maşallahh canımmm nazarlardan esirgesin rabbimm magvital benimde var ama içmiyorum midem bulanıoyo hatta kan şurubuda yazmıştı hiç almadm hamileliğim boyunca tek aldığım ilaç progestan oda ilk 2 hafta nefret ediyorum ilaçtan..bende cumaya gdicem bakalım prensesm büyümüş müü..ayak şişine başka bişey demedi mi benmki geçen defa tuz yasak dedi ama dinlyene ahanda çekiyoruım

günaydın canım...
kimbillir ne senaryolar yazıcaz sonlara doğru

maşallah canım kuzuna
benimkide dönmedi hala
kaburga ağrısı yapıyomu sende de?

gunaydın canım hoş geldin
buaralar ruya konusunda aştık
kendimizi bende bebiş gordum
oğlummus 4-5 aylık nasıl suratsız
bi cocuk be cok uzuluyorum

hoşbulduk canım sağol :) bu rüyalardan bi korku gerilim çıkar senaryolaştırsak

günaydınn ay süpersin rüyanda süpermiş canım

ya sorma canım annen nasıldı akşam :26:

maşallah kuzuna canım benim kocaman olmuş....

pelcel cim ben bir sorun olmassa 40 içinde yaptırıcam canım bizim burda çok iyi bir çocuk cerrahı var özellikle yeni doğan sünnetinde çok başarılı bir dr ona yaptırıcam 40 içinde bebek acı hissetmez derler hem de çok kolay kapanıyormuş yarası ertesi güne düzeliyormuş canım... yaptıran çok arkadaşım var ve herkes kesinlikle ilk 6 ay içinde yaptır sonrası çocuğa eziyet diyor... ilk okula giderken falan da düğününü yaparız dedik... eğer iyi bir cerrah bulursa bence yaptırın canım....

evet tatlım yaa eşim sağ olsun yaz kış fark etmez bir giydiğini bir daha giymiyor kokoş kocam

anlatmaz mıyımmm hepinizi biliyoo... isim olark bilmediğinden isim oalrak sayıklamışımm...aradıoğında napıyosn diyo otuuyorum diyorum hadi hadi gene yazışıyorsun kesin diyo yaa
hoşbulduk canım sağol :) bu rüyalardan bi korku gerilim çıkar senaryolaştırsak

ya sorma canım annen nasıldı akşam :26:

çok şükür canım akşam gidemedim eve gittim bir sancı hemen eşimi aradım geldi..börek yapmıştım sabah işe gelirken bıraktım iyi sağolasn canım

Kızlar ben yazıyorum yazıyorum kimse cevap falan yazmıyor. Bende sessiz sessiz takip ediyorum ne yapayım artık. Bari face e ekleyin beni de oradan takip edeyim ne oluyor bitiyor diye.

tünaydın kızlarrr

2 gündür nasıl yoruldum var ya.....pazartesi akşama kadar iş yap dün sabahtan koştur koştur gene iş ordan anneme ordan kayınvalideme hacı ziyareti asker ziyaret derken akşam ayaklarıma basamıyordum nasıl şişti anlatamam akşamdan beri dikiyorum ayaklarımı çok yorulmuşum ama bida töbe iş benim neyime çağırcam kadını yapsınn bende daha mı önemli...bebişim iyi çok şkr kıpır kıpır bi kız olcak heralde özledim onu ama daha 15 gün var...bizden havadisler böyle şişen var mı kızlar neler yapıyosunuz ben tuzu baya azaltmıştım şimdi tamamen kesmeyi düşünüyorum daha 1 ay varr naparız böle allah korusunn

bazı bebeklerde doğuştan kist olabiliyo o zaman yaptırıyolar bildiğim kadarıyla
şahsen yaptırmayı hiç düşünmedim

canım evet bi problem olursa tabii mecbur
yenidogan bebeklerin acı hissi olmuyormus
o yuzden artık nerdeyse herkes yaptırıyorlarmıs
ama bana kalsa erkek cocuk zamanı gelince
o acıyı hissetsin yani 4-5 yaş gibi olsun istiyorum
ama kararsız kaldım:44:

canım ben erkek annesi değilim ama bence herşey zamanında güzel acele etmeyin herşeyleri çok küçük en küçük bi hata hayatının sonuna kadar onlarla yaşıcak... ben olsam yaptırmazdım kesinlikle

banada oyle geliyor hersey zamanında
üroloji dr.yenidogan dio psikologlar
3 yaş sonrası sastım kaldım:44:

cocukda yaparım kariyer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…