2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür doğsa artık yaşar biliyorum ama anne yüreği işte...illa ki 9 gün sonra alınması gerekir diye birşey yok ama öngörülen o arkadaşım...bende karnımda kalmasını istiyorum ama ductus venozis diye bebeği besleyen bir damar var devamlı o takip ediliyor eğer o kapanırsa 48 saat içinde bebeğin alınması gerekiyor kapandığını farketmezsek benimle bağı tamamen kopacağı için bebeğimi allah korusun kaybedebilirim o yüzden almalarına birşey diyemiyorum benim durumumdada kapanırmış zaten..ben heparin iğnesi vuruluyorum hergün zaten ,aspirinde içiyorum kanım çok koyulaştığı için tüm bu sıkıntılar maalesef...sağol arkadaşım ..

canım cok gecmis olsun sıkma canını sonucda
kilosu yine ii sen zaten hepimizden daha bilinclisin
mesleginden dolayı sukret yine nerde ne yapacagını
hepimizden daha ii biliyorsun hem minik dogan bebekler
daha cabuk toparlıyor eminim bizimkileri gececek içini
ferah tut canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin:26:

Ayy iki gündür ne adam gibi okuyabiliyorum ne yazabiliyorum karıştı işlerimin sırası
Esracım geçmiş olsun İlke ye , sende aşı varsa bişey olmaz merak etme...

Benim dün gece uykusuz gecemdi Gecede tam saat 4 gibi dalmıştım yanlış numarayı aradılar uykumun içine ettiler...
Allahtan bir gün iyiysem bir gün kötüyüm , bu akşam iyi uyuma günüm
Sizler nasılsınız?

Aynen valla canım bi gün çalışırım diyorum bi günde ayy yok çalışamam diyorum nasıl bir hikmet...akşam bi uyuya kalmışım uu fena uyumuşum eşim sayıkladın diyo burayı anlatıyomuşum sabah onlar kmdi diyo

ya canım ben eve gidince asagıya dogru cok sancım
oluyor artık masa başında sanırım sıkısıyor bebiş
o yuzden duş cok rahatlatıyor beni bide bilegimde
karpal tunel cıktıya ona masaj yapmadan falan yatamıyorum
yoksa sabaha kadar ayaktayım

çok geçmiş olsun canım oğlunda kısa sürede iyileşir inşallah...bu tarz bulaşıcı hastalıklar genelde ilk trimestr da sıkıntı yaratır bebeğin organ gelişimi aşamalarında daha çok problem teşkil eder diye biliyorum inşallah bir sıkıntı yaratmaz...

Canım çok geçmiş olsun. Allahım sağ salim bebeğinle evinde olacağın günleri göstersin inşallah. Moral bozulmayacak bişey değil ama kendini ne kadar dik tutabilirsen bebeğin için o kadar iyi olduğunuda biliyorsun bilinçli bir insan olarak. Allah yardımcımız olsun hepimizin benimde erken doğum riskim var allah yardımcımız olsun.

ya bizde süpürmeyle toz almayı eşim yapıyor çok şükür, ben duvar kapı sonra beyaz esya arkaları için alıcam kadını, üstten almaya tekrar alacaksan ya da eşin yapacaksa şimdiden yaptır, için rahat etsin nolcak ki ben annem de gelsin, onla dolap içlerini hallederken kadın da ağır işleri yapsın diye bekletiyorum
amin inşallah canım yaaa.. biraz korku sardı yaklaşınca herhalde bir de açlık vurunca böle oldu herhalde
ayh de mi açlığın etkisi

kolay gelsin canım sana, işlerin mi yogun? ben bugün de erken yatamam, hürrem geç biter, sonra da süt yap iç diyene kdar 11 bucuk 12yi buluyo yatış ama yarın sabah randevum 11de, işe gelmeden doktora giderim, eşimin de ögleden önce dersi yok, 10a kadar uyuruz inşallah

ay bende dun yatıyorum ayaklarım nasıl şişmiş
eşim donup bırak istersen pelin dio cok kotu
gorunuyorsun evde dinlen yoksa işden cıkıp
bebişi dogracaksın hiç dinlenmeden dio
artık pilim gercekten bitti gibi ya

dolap içlerini hafta sonu kocacımla yapcez kaputunelerini yıkadım mis gibi oldualr bi siliinp açılacak mutfak antre bi yatak odası gardorap çekmecelerim var işte..kileride yaparım artk dün kadını aradım storlarına karışma hamile halinde dedi ben erken gelir yıkarım sağol abla didim..olsun bitsin sonra gene yarım günlüğüne alırım içim rhat etsin valla..

aynen canımm aynenn yaklarım gene benim bide sende de oluyo mu yürürken içinde su oluşmuş gibi böyle..

günaydın tontişler ben daha yeni kalktım uyuyakalmışım bugün evde de bir ton iş var ütü yapılcak bezelye aldım pazardan ayıklanıp şoklanacak buzluğa kalkacak öğleden sonra annemle güne gidicem tabi hepsinden önce daha kahvaltı edilcek

akşamları şişmelerden bahsetmişsiniz ben de de var o sorun ya ayaklarım davul gibi oluyor bir de çok fena sıcak basıyor akşam olunca eve sığamıyorum bütün akşamım balkonda geçiyor desem yeridir valla...

yarın kuzumu görmeye gidicem bakalım doğumla ilgili konuşcam artık dicem ben yüzde 80 normal doğumdan vazgeçtim daktır beni ne zaman sezeryan yaparsınız dicem zaTEN ufaklık da daha dönmedi kesin hala tekmeleri aynı yerlerde hissediyorum... hayırlısı diyelim hayırlısı olsun insallah...

canım üzülme hiç bak dr da demiş bebek haftasını doldurdu diye en kötü ihtimal doğurursun canım oğlun da iyileşir bir an önce evde küçük çocuk varken hamilelik zor olsa gerek dışardan ne kadar mikrop hastalık var hepsi evde dimi.. yanaşmasan öpmesen de olmaz Allah'a emanetsiniz canım hepiniz....

slm tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün :81:

günaydın herkese,,

günaydın kızlar :80:

maşallah kızlar sözleşmiş gibi genelde herkesin yarın kontrolü güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

slm kıslar nasılsınız bebişler nasıl yarın dr kontrolüm var dr amcası ne dicek bakalım

aay ne guzel canım hayırlı haberle gelirsin inş.
benimde haftaya salı bakalım bakalım

günaydın herkese,,

gunaydın canım hoşgeldin

slm tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün :81:

gunaydın seker

Ben sabahları uyanınca ayaklarımın üzerine basamıyorum bile yan yan yürüyom 5-10 dk

ay aynen canım ya sanki gece bi ton
yürümüş gibiyim

olmamı canım valla ben bu hafta daha bi
agırlastım gibi geliyor ada vapuru gibi
bi saga bi sola yurume moduna girdim
eşim nasıl dalga geciyor

aman bunlarda dalga geçmezlerse ölürler bende akşam sinir oldum bi doğsun kızın heryerini mıncıklıycam onun dedim hahaa yapamazsın ki diyo gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…