Kızlar ben yazıyorum yazıyorum kimse cevap falan yazmıyor. Bende sessiz sessiz takip ediyorum ne yapayım artık. Bari face e ekleyin beni de oradan takip edeyim ne oluyor bitiyor diye.
Kızlar ben yazıyorum yazıyorum kimse cevap falan yazmıyor. Bende sessiz sessiz takip ediyorum ne yapayım artık. Bari face e ekleyin beni de oradan takip edeyim ne oluyor bitiyor diye.
maşallah kuzuna canım benim kocaman olmuş....
pelcel cim ben bir sorun olmassa 40 içinde yaptırıcam canım bizim burda çok iyi bir çocuk cerrahı var özellikle yeni doğan sünnetinde çok başarılı bir dr ona yaptırıcam 40 içinde bebek acı hissetmez derler hem de çok kolay kapanıyormuş yarası ertesi güne düzeliyormuş canım... yaptıran çok arkadaşım var ve herkes kesinlikle ilk 6 ay içinde yaptır sonrası çocuğa eziyet diyor... ilk okula giderken falan da düğününü yaparız dedik... eğer iyi bir cerrah bulursa bence yaptırın canım....
evet tatlım yaa eşim sağ olsun yaz kış fark etmez bir giydiğini bir daha giymiyor kokoş kocam
ya evet yenidogan bebeklerde acı hissi olmuyormus
2.gunu yapıyorlarmıs canım 40 ınıda bekletmiyorlar
arastırdım ben ama kararsız kaldım ama erkek cocuk
oldugu içi ilerde o anı tatsın istiyorum yaparsam
zaten 4-5 yas gibi olur annemler yapalım die cok
baskı yapıyor eşim sen bilirsin dio kimsenin etksinde
kalma dio 9 ay sen taşıyorsun sen karar ver dio
bilemedim
herkese tek tek teşekkür kızlar
ayak şişi için özellıkle bişe demedi bol su iç tuzlu kızartma hamurişi yeme dedi
bol süt iç dedi kasılmayı önler dedi ama en önemlisi yürüyüş
pearl kaburgam sağ tarafda olduğu için başı oram bıraz ağrıyo otururken özellıkle rahatsız edici oluyo
ama bnı daha çok yoran ayakları çok vuruyo tişimi kaçırıyorum gibi oluyo afedersınız
gelsin ısırcak o ayakları anneye nası vurulmuş göstercem sıpaya
yaa evet en büyük korkum sarılık olayı inşallah sarılık olmadan atlatırız hepimiz
bence sonra yaptır bi sağlık problemi olmazsa tabii çocukta bilir daha iyi gibime geliyor
bakalım canım ya kayınvalidem kafamı
yiyor yaptır yaptır die
kız ne yazdın ki gormedik acaba yenisin
galiba sen
tünaydın kızlarrr
2 gündür nasıl yoruldum var ya.....pazartesi akşama kadar iş yap dün sabahtan koştur koştur gene iş ordan anneme ordan kayınvalideme hacı ziyareti asker ziyaret derken akşam ayaklarıma basamıyordum nasıl şişti anlatamam akşamdan beri dikiyorum ayaklarımı çok yorulmuşum ama bida töbe iş benim neyime çağırcam kadını yapsınn bende daha mı önemli...bebişim iyi çok şkr kıpır kıpır bi kız olcak heralde özledim onu ama daha 15 gün var...bizden havadisler böyle şişen var mı kızlar neler yapıyosunuz ben tuzu baya azaltmıştım şimdi tamamen kesmeyi düşünüyorum daha 1 ay varr naparız böle allah korusunn
canım evet bi problem olursa tabii mecbur
yenidogan bebeklerin acı hissi olmuyormus
o yuzden artık nerdeyse herkes yaptırıyorlarmıs
ama bana kalsa erkek cocuk zamanı gelince
o acıyı hissetsin yani 4-5 yaş gibi olsun istiyorum
ama kararsız kaldım:44:
banada oyle geliyor hersey zamanında
üroloji dr.yenidogan dio psikologlar
3 yaş sonrası sastım kaldım:44:
cocukda yaparım kariyer de
ya evet yenidogan bebeklerde acı hissi olmuyormus
2.gunu yapıyorlarmıs canım 40 ınıda bekletmiyorlar
arastırdım ben ama kararsız kaldım ama erkek cocuk
oldugu içi ilerde o anı tatsın istiyorum yaparsam
zaten 4-5 yas gibi olur annemler yapalım die cok
baskı yapıyor eşim sen bilirsin dio kimsenin etksinde
kalma dio 9 ay sen taşıyorsun sen karar ver dio
bilemedim
Günaydın kızlar, bu saat olmuş günaydın diyorumgece ağlaya ağlaya uyudum. vücudumda ağrımayan tek bir yer yoktu, saç diplerim bile ağrıyordu. namazı zaten uzun zamandır oturarak kılıyorum dün secdeden kalkarken bile ağladım acıdan çok canım yandı. sanırım fazla yüklendim kendime...
sizler nasılsınız? bebeklerinizin hareketleri nasıl kızlar? ben eskisi kadar sık hissetmiyorum sorun mu yoksa bu zamanlarda böyle mi oluyor?
bende dün öyleydim cnm acaip ağrıdı her yerim bugün yatıyorummGünaydın kızlar, bu saat olmuş günaydın diyorumgece ağlaya ağlaya uyudum. vücudumda ağrımayan tek bir yer yoktu, saç diplerim bile ağrıyordu. namazı zaten uzun zamandır oturarak kılıyorum dün secdeden kalkarken bile ağladım acıdan çok canım yandı. sanırım fazla yüklendim kendime...
sizler nasılsınız? bebeklerinizin hareketleri nasıl kızlar? ben eskisi kadar sık hissetmiyorum sorun mu yoksa bu zamanlarda böyle mi oluyor?
canım çok yorma kendini dediğin gibi kadın yapsın kızından değerli değil hiçbişey sonuçta....
Yeni değilim beennnnn( Hep burdayım ya fikir belirtiyorum yazdıklarınıza ya da öneride bulunuyorum ama kimse görmüyor demek ki. Neyse isyan ettim gördünüz beniiiii
İki oğlum var üçüncü bebeğime hamileyim çünkü inanılmaz kız bebek istiyordum ve allah gönlüme göre verdi çok şükür. Kızım içerde büyümeye çalışıyor.
Hazırlıklarımız devam ediyor. Eşyalarının hepsini aldık ( Hatta birazda fazla almışız yıkamak için çıkardım şimdi nasıl giyecek bu kadar şeyi bilmiyorum abartmışız ). Bebek odası aldım odasına. Kendi odamada sepet hazırlatıyorum bitmek üzere gelmedi daha. Biraz özel bişey istedim.
Sarılıkla ilgili de şunu söyleyebilirim. İki bebeğimde erken doğum bir tanesi 2500 kilo doğdu 2300 e düştü bir iki gün sonra küveze girmedi hiç ama sarılık oldu ve düşmedi küçük olduğu iiçin kanı değişmek zorunda kaldı. Ne kadar bol emzirirseniz o kadar faydalı bir de çocuk uyuyorsa ellemeyin uyusun uyanınca emer diye bişey yok baktınız iki saat kalkmadı uyandırıp emzirin çünkü sarılık olan bebekler çok uyuyor. Diğer bebeğim 2750 doğdu onun kendiliğinden düştü bir de bilinçlenmiştim her yarım saatte bir neredeyse emzirdim.
Bu arada ikisinide normal doğum yaptım. İkincisi epidural normal. Bunu da öyle yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa kesinlikle sezeryan istemiyorum. Korkmayın kesinlikle normal doğumdan.
canım çok yorma kendini dediğin gibi kadın yapsın kızından değerli değil hiçbişey sonuçta....
canım yine sen bilirsin tabi ama eğer bilsin diyorsan da 3 yaş ile 7 yaş arası tehlikeli cünkü çocuklarda cinsel gelişimin en yoğun olduğu dönemmiş ve çocuğun bunu ceza olarak algılama riski de var... ben acı çekmesini istemiyorum doğrusu eşim bile hala kabus gibi der sünneti için hiç hoş anılar değil der düğününde diğer çocuklar gibi oynasın istiyorum... yine herkesin kendi tercihi tabi...:18:
ben de skisi gibi hissetmiyorum daha yavaş ve az hissediyorum eee artık büyüdüler teyzesi yerleri daraldı kuzuların ve doğmak istiyorlar artık ondan
bende dün öyleydim cnm acaip ağrıdı her yerim bugün yatıyorumm
aynen öle canım bundan sonra ağır hiç bi iş yapmıcammmhamileliğimin keyfini çıkarıcamm
AYY KIZLAR ben geçen cumartesi günü yeni doğum yapan bir arkadaşıma gittim... bebek daha bir haftalık 4 gün kuvezde kaldı yavrumun kordonu kısaymış normalle başlayıp sezeryana döndü doğum ee bebek haliyle biraz hırpalanmış solunumu düzene girsin diye 4 gün küvezde kaldı sonra eve çıktılar... o kadar ufak ki üstelik 3550 doğum kilosu boyu da 51 cm ama minnacık duruyor arkadaşım kucağına almak istermisin dedi aman dedim yok çok ufak bu korkarım ben dedim yaa düşündüğüm de bizimkiler gelince napcaz yaaa nasıl tutcaz off o günden beri korkmaya başladım walla... ama gözleri falan daha yeni açılmış kaşlar çatık böle minnaık ağzı var zaten pek tatlıydı çok heyecanlanıyorum bir yandan korkuyorum:97:
Günaydın kızlar, bu saat olmuş günaydın diyorumgece ağlaya ağlaya uyudum. vücudumda ağrımayan tek bir yer yoktu, saç diplerim bile ağrıyordu. namazı zaten uzun zamandır oturarak kılıyorum dün secdeden kalkarken bile ağladım acıdan çok canım yandı. sanırım fazla yüklendim kendime...
hiç deme canım kucapğıma nasıl alıcam nasıl sevicem başkalarının yannda ...bide emzirmeden korkuyorum ben ya almazsa..sonra yıkaması var...uykusu var...ne bileyim nasıl bakıcam ona şimdiden düşünüyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?