2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum kızlar bebek sevmeye gidiyorum öptüm hepinizi göbişlerinize iyi bakın...

ay dün rüyamda eşimle bebek görmeye gidiyorduk bana diyo ki bunu sevme kızımız kıskanır bende zaten sevmedim ama nasıl tatlı bakıyor baksana mıncıklayasm geldi diyorum hayır diyo kızımız çıkıcak onu sev diyo bnde onu sen dahan çok seversn diyorum senin yerini alamz diyo..ay ne saçmaydı yaa

aay sıcak tabi canım kasma kendini o zaman
calısabildigin kadar calıs ne yapacaksın sıcak
zaten dikkat et

o teyzişleri onu yisin fındıkı :) herseyden önemlsi saglıklı olması cnmm boy kilo önemli değil... sag saglim gelsinde dısarda uzar annesii :) yaramazlık içerde basladıysa dısardada cekicen demekki kendini hazırla annesi :)))

ben çıkıyorum kızlar bebek sevmeye gidiyorum öptüm hepinizi göbişlerinize iyi bakın...
ayy bizim yerimize de sev.... güle güle canım...

walla öyle canım bol bol dinlenmek lazım dediğin gibi çekceğimiz var galiba....

Nasılsınız? Biz iyiyiz minik Çınarımla,
eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlıyoruz..
dün bebişin odasının duvar kağıdı yapıldı,
önümüzdeki hafta odasının tülü gelecek,
15 Haziran da da en geç mobilyaları gelecek..
birazcık havalandıktan sonra yıkayıp yerleştireyim eşyalarını diyorum..
Park yatağının ve kendi yatağının uyku setleri ile benim hastane de
giyeceğim pijama, sütyen ve terlik eksik.. Bir de bebek çantası.
Onları da bir ara alırım, kızlar emzirme sütyenini nasıl alıyorsunuz?
Yani doğumdan sonra göğüslerimizin ne kadar daha büyüyeceği belli değil ya.
Hepinizi çok öpüyorum..

senin kociş bayagı moda girmiş bebişinin yerine kıskanma moduna girmiş galiba...rüyada olsa ....

Son düzenleme:
sedacım ben akşamları kolonyalı suya koyuyorum ayaklarımı iyi geliyor şişine aklında olsun canım...

bendede o sorun basladı normaldede sıcaklardan şişerdi azda olsa simdi hem sıcak hemde hamilelik süper oldu davul olmaya basladı :97::97::97:

senin kociş bayagı moda girmiş bebişinin yerine kıskanma moduna girmiş galiba...rüyada olsa ....
hiç deme canım...adama bişeyler oldu üstüme düşmezken bu ara fena üzerime düşüyo aman düşsünde
sedacım ben akşamları kolonyalı suya koyuyorum ayaklarımı iyi geliyor şişine aklında olsun canım...

aaa ilk defa duyuyorum du bi denim akşam canım leğeni koyarım eşimle öfelesin

bendede o sorun basladı normaldede sıcaklardan şişerdi azda olsa simdi hem sıcak hemde hamilelik süper oldu davul olmaya basladı :97::97::97:

benim de hiç ayak sismesi sorunum olmazdı ama artık hiç bişeye şaşırmıyorum walla....

hiç deme canım...adama bişeyler oldu üstüme düşmezken bu ara fena üzerime düşüyo aman düşsünde

aaa ilk defa duyuyorum du bi denim akşam canım leğeni koyarım eşimle öfelesin

evet canım kocam masaj yapsın biraz çok iyi geliyor sonra da yukarı dik ayaklarını yat....

kızlar ben biraz uzanıcam gece hiç uyuyamadım hem sıcaktan hem de kontrol var diye heyecanlandım... akşam üstü gelirim insallah yine görüşürüz... öptüm sizi fıstıklar....

benim de hiç ayak sismesi sorunum olmazdı ama artık hiç bişeye şaşırmıyorum walla....

evet canım kocam masaj yapsın biraz çok iyi geliyor sonra da yukarı dik ayaklarını yat....

haklısın yapsınn vallaa...hadi sen dinlen gel canım...bizde harıl ha babam çalış

canımm üzülme 37 hafta normal bence de..eğer sancıların başlamazsa suni sancı verirler sanırım..ama doğumun erken olması için doktorun da dediği gibi bol bol yürü..bi de günde bi kaç kez sıcak duş al..o da çok etkiler..ne güzeel erkenden bebişine kavuşucaksın..ben de 40.haftayı beklemesin diorum hep:26:hayırlısı canımm herşe güzel olucak sen merak etme

merhaba kızlarr
kaç gündür giremedim. şehırdışına çıktım. çok yoruldum kasılmalarım oldu. korktum. sizde var mı öle bişi. karnım sertleşti gerildi filan. annamadım neden oldu

duruma göre dozajı ayarlıyolar demekki..kolay aslında rahat doğum olması ççok güzel..haftaya gidicem doktorumla konuşucam bu konuyu..keşke benm doktorum anestezi uzmanı da olsaydı :44: nese hastanede vardır ii bi anestezi uzmanı artık..normal doz vermesi ii olmuş sana ben de uyuşuk kalmak istemem doğumdan sonra..doğumda beni idare etsin yeter..çok sağol verdiğin bilgiler için canımm..vala korkuyodum ve hiç sıcak bakmıodum epidurale ama şimdi ciddi ciddi düşünüyorum yanii..

,TUYA,caseyeraa,evdefnaz+,blush_grey,byd,elanurkr,

selam kızlar umarım herkez iyidir biz annemle çarşıya çıktık gecelik felan baktım ama paraya kıyamadım anammmm ne pahalı şeyler yaa acayip gözümde büyüdü en dandikleri 50 tlden başlıyo bende biraz daha ertelemeye karar verdim psikolojik olarak

merhaba kızlarr
kaç gündür giremedim. şehırdışına çıktım. çok yoruldum kasılmalarım oldu. korktum. sizde var mı öle bişi. karnım sertleşti gerildi filan. annamadım neden oldu

hoşgeldin canım..:80:bende de var akşamları özellikle karnım toplanıyo bi yere doğru..sonra kasılma oluyo hafiften..artık normal kasılmalar..ama yorulunca çok daha fazla oluyo o yüzden pek yorulmamaya çalışıyorum,dinleniyorum evde olduğum müddetçe..bi de süt içiyorum bol bol..süt kasılmalara ii geliyomuş..

hmm doru sölüosun canım. bugünlerde pek süt içemedim ondan oldu heralde.tşkk

mrb arkadaşlar bnm doğumum nasip olursa ağustosta ağustos topiği olmadığı için sizleri takip ediyorum sürekli faydalı paylaşımlarınz oluyor onlardan kapıyorum

bende bebişime bişiiiler aldm hepsiburadadan gelsin hepiciğini paylaşırım sizlerle çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…