ben çıkıyorum kızlar bebek sevmeye gidiyorumöptüm hepinizi göbişlerinize iyi bakın...
pelincimm sanırsam evet çok şükür karnımda daha yok ama baldırlarım hatta effdersersn popom bile:83::83: akşam sürdüm sabah evden çıkmadan gene sürdüm ama buhafta başından beri nafilee ay dayanamıyorum havalarsa sıcak ölüyorum hiç nasıl çalışcam haziran sonuna kadar bilmiyorummm
selam teyzelerim...annem,babam ve ben dr teyzemden geldik... ben 2250 gr ve 45,5 cm olmuşum... zaten büyüdüğümü hissediyordum... dr teyze benim minik bir bebek olacağımı 3 kilo civarında doğacağımı söyledi ama sağlığım yerindeymiş çok şükür... annecim biraz üzüldü minik olduğum için oysaki kendi de babam da çok iri değiller ki ikisi de minyon ben diyorum ama sesimi duymuyor sanırsam neyse ki dr teyzemiz beni anlıyor anneme benim sağlıklı olduğumu 250 gr daha alıp doğsam bile küveze bile girmem gerekmeyeceğini üzülmemesini söyledi... 3 kilonun çok iyi bir kilo olduğunu söyledi... annecim şimdi mutlu hissediyorum biliyorum o benim için endişeleniyor ama ben çok iyiyim bir tek artık sığamıyorum buraya ve kafam annemin sağ kasığında bir türlü baş asağı durmayı beceremiyorum... eğer 3 hafta daha beceremessem annemi sezeryan diye bişey yapcaklarmış ve ben doğacakmışım...bir de o zaman anneme çatı muayenesi diye bişey yapcakmış dr ona göre karar verceklermiş doğum şeklime... bu arada yine parmağımı emerken ve annemi tekmelerken yakalandım hep böyle oluyor içerde yaramazlık yaparken yakalanıyorum özel hayata saygı duymuyyor bunlar hiç... sanırım annem benim yaptığım yaramazlıklara hiç kızmıyor çünkü beni gördüğünde yine hem ağladı hem güldü...:))) benden haberler böyle teyzelerim... :))))
aay sıcak tabi canım kasma kendini o zaman
calısabildigin kadar calıs ne yapacaksın sıcak
zaten dikkat et
ayy bizim yerimize de sev.... güle güle canım...ben çıkıyorum kızlar bebek sevmeye gidiyorumöptüm hepinizi göbişlerinize iyi bakın...
o teyzişleri onu yisin fındıkı :) herseyden önemlsi saglıklı olması cnmm boy kilo önemli değil... sag saglim gelsinde dısarda uzar annesii :) yaramazlık içerde basladıysa dısardada cekicen demekki kendini hazırla annesi :)))
benim dr um dışardan geliyo canım dr um ahmet bostancı.ama yusuf üstün ü biliyorum arkadaşım epidural sezeryan oldu yusuf bey e....
görüşürüs canım sen de yorma fazla kendini heee :79::79::79::79::79::79::79:
Merhaba canım, benim doktorum da dışardan gelecek,
önceleri medicana da yapmayı düşünüyordum doğumu,
gittim konuştum, gezdim de
ama herkes HRS yi daha çok öneriyor, araştırdın mı?
Çok güzel oluyor canım, özellikle dr otkerinyaa o hazır kekler güzel oluyo mu ciddenn:44: ben de alıp yapiim barü:44:
dört mevsim keki mükemmel, muhakkak dene..
Canım benim güzel haberler verdin bize,kızlar yaseminle konuştumm
çok şükür haberler çok güzell
başhekimlede konuşmuş ama hast. de kalması enfeksiyon kapma riskini artırıomuş
enfeksiyon kaparsada beyine ulaşırmış o yüzden bu kadar ısrarcılarmş çınarın çıkması konusunda
evde daha ii olucağını söylüolarmış
midesine indirilen boruyla besleniodu onu öğrenmesi gerekiomuş yaseminin
ama Rabbimin mucizesi 2 gündür biberon almaya başlamış
artık biberonla beslenebiliomuş ama tabi yaseminin bunuda öğrenmesi gerekiomuş
hemşireler beslerken gayet güzel alıo ama ben biberonu verirken morarıo bazen dedi
şimdi hergün gidip onu öğrenicekmiş
bu hafta sonu yada önümzdeki hafta başı çıkarıcaklarmş
bi 2-3 günde hastanede normal serviste kalacaklarmış
duruma göre artık evinize gidebilirsiniz diceklermiş
Allahım öyle büyük ki mucize üstüne mucize yaşatıo yasemin ve çınar için
sesi gayet ii geliodu
hepinize çok çok slmı var
bu hafta sabahtan akşama kadar hep hastanede oluomş pek takip edemedim sizi dedi
çok öpüo hepinizi
çok sevindim, merak ediyordum çok.
inşallah yakın zamanda Yasemin bizimle güçlü bebişinin resimlerini de paylaşır..
ay dün rüyamda eşimle bebek görmeye gidiyorduk bana diyo ki bunu sevme kızımız kıskanır bende zaten sevmedim ama nasıl tatlı bakıyor baksana mıncıklayasm geldi diyorum hayır diyo kızımız çıkıcak onu sev diyo bnde onu sen dahan çok seversn diyorum senin yerini alamz diyo..ay ne saçmaydı yaa
aynen canım vlla fena sıcak ayaklarım balon gibi sabah akşam 7/24 valla tuzuda kestim ama aynı..
sedacım ben akşamları kolonyalı suya koyuyorum ayaklarımı iyi geliyor şişine aklında olsun canım...
hiç deme canım...adama bişeyler oldu üstüme düşmezken bu ara fena üzerime düşüyo aman düşsündesenin kociş bayagı moda girmiş bebişinin yerine kıskanma moduna girmiş galiba...rüyada olsa ....
sedacım ben akşamları kolonyalı suya koyuyorum ayaklarımı iyi geliyor şişine aklında olsun canım...
bendede o sorun basladı normaldede sıcaklardan şişerdi azda olsa simdi hem sıcak hemde hamilelik süper oldu davul olmaya basladı :97::97::97:
hiç deme canım...adama bişeyler oldu üstüme düşmezken bu ara fena üzerime düşüyo aman düşsünde
aaa ilk defa duyuyorum du bi denim akşam canım leğeni koyarım eşimle öfelesin
benim de hiç ayak sismesi sorunum olmazdı ama artık hiç bişeye şaşırmıyorum walla....
evet canım kocam masaj yapsın biraz çok iyi geliyor sonra da yukarı dik ayaklarını yat....
bizde dün doktordaydık.doktorum kendimi 2 hafta sonra doğacakmış gibi hazırlamamı söyledi.oğlumun başı biraz büyükmüş.bu yüzdende eğer 40. haftayı beklersek doğum çok zor olur bebek kanala giremez dedi.o zaman da sezeryan olmak zorunda kalırmışız.akşamları bol bol yürü dedi.doğuma yardımcı olması için.ama sanki o haftalarda doğarsa çok küçük olur gibi geliyo bana.doktorum 37. haftada falandoğumun başlamasını istiyo.normal doğum yapabilmem için geçerli tabi bunlar.ama sancılarbaşlamazsa nasıl normal doğum yapıcam ben anlamadım.off dünden beri kafam karıştı.2 hafta tekrar kontrole çağırdı. o zaman daha kesin belli olacak sanırım.
Canım iğneyi yaparlarken hem görmüyorsun hemde acımıyor korkma hiç.... Evet orda kalıyor doğumun sonuna kadar sırtında ama o çok yumuşak bişey seni hiç rahatsız etmiyor ağrının durmuna ve senin yapına göre ayarlıyorlar. Bebek gelirken anestezi uzmanı bebek tam gelirken biraz daha veriyor ilaç doktora soruyor tam çıkış dozu mu vereyim normal doz mu diye doktor bebeğin ve senin durumuna göre sanırım karar verip söylüyor benim ki çıkış dozuna gerek yok normal doz ver yeter demişti sanırım o yüzden doğumdan sonra çok uzun süre uyuşuk kalmadım düzeldim çabuk.... Kolay yani hiiiiççççç korkmayınnnn ..........
merhaba kızlarr
kaç gündür giremedim. şehırdışına çıktım. çok yoruldum kasılmalarım oldu. korktum. sizde var mı öle bişi. karnım sertleşti gerildi filan. annamadım neden oldu
hoşgeldin canım..:80:bende de var akşamları özellikle karnım toplanıyo bi yere doğru..sonra kasılma oluyo hafiften..artık normal kasılmalar..ama yorulunca çok daha fazla oluyo o yüzden pek yorulmamaya çalışıyorum,dinleniyorum evde olduğum müddetçe..bi de süt içiyorum bol bol..süt kasılmalara ii geliyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?