2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin bizi takip etmen güzel ama 2011 ağustos annelerinin topiğide var

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html

orayada bakabilirsin

selamlar kızlar

biz kontrolden geldik, bebeğim sağlıklı çok şükür. 1800 gr olmuş ve 42 cm boyu. ama can sıkıcı bişey oldu, doktorum benim dogum zamanımda izinde olacakmış sivasta üniversite, devlet ve bir de özel hastane var. ben özel hastaneye gidiyorum, orda iki kadın dogum doktoru var, biri benimki, digeri de bi bayan ama cok memnun olunmayan biri. ben onun ellerine emanetim artık(( devlet ve üniversite hastaneleri ise zaten rezalet, enfeksiyon kaynıyor, artı iyi bir doktoru da yok zaten. sanırım bana ankara yolu göründü gibi .arastırıyoruz bakalım. ama cok canım sıkıldı, tüm planlarım suya düştü, 37. haftada yolculuk var sanırım bize. başkent üniversitesindteki doktoruma giderim sanırım dogum için. tabi o da izne ayrılmazsa

pardon seyyah06 bişi sorcaktım tarihlerimiz pek yakın doktorun hiç sana doğum tarihi verdi mi? merak ettim?? :44:

canım gözün aydın...hoşgeldin..çok şükür bebek iyyi gerisi hal olur inşallah bende ankaradayım... sen başkentteki doktorun esra kuşçu mu??

yaa kötü olmuş canım ama üzülme sen yinede içini ferah tutmaya çalış vardır bundada bi hayır de

canım senin günün bana pek yakın 2 gün var aramızda. ben sezeryan olucam doktorda 20 temmuz dedi.

canım yaa... benim ki şimdilik normal doğum ben öle istiyorum..allahım inşallah bir aksilik çıkmaz sa... bana da 23 tem-2 ağustos arası dediler. bende 11-12 temmuz gibi izne ayrılıcam...kısmetse...ama sezeryanda 1 hafta -10 gün önce alıyorlar diye biliyorum yani senin tarihinde normal vermişler...
allah hepimizi korusun...bebişleri de tabi

hoşgeldin cab-nım yaa sıkma canını kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz.... Allaha emanet et kendini yüreğini ferah tut

canım ben cok hoş bş pijama aldım
eminönunuden 44 tl cok hoşunma gitti
bi tanede kayınvalideme aldırdım gecelik
o da erkek bebege uykun v yaka cıtcıtlı
cok cicivalla kıyıcan paraya

merhaba kızlarr
kaç gündür giremedim. şehırdışına çıktım. çok yoruldum kasılmalarım oldu. korktum. sizde var mı öle bişi. karnım sertleşti gerildi filan. annamadım neden oldu

canım dikkat et kendine süt iç
bol bol ve muz ye hemen kesiyor
kasılmalarını

aynen canım vlla fena sıcak ayaklarım balon gibi sabah akşam 7/24 valla tuzuda kestim ama aynı..

oof benimde aynı canım eeh butun gun
masa basındayız normal akşam ben iki
yastık koyup dikiyorum cok ii geliyor
bi de ben hergun duş alıyorum cok
rahatlatıyor sende dene canım

aynen canım vlla fena sıcak ayaklarım balon gibi sabah akşam 7/24 valla tuzuda kestim ama aynı..

ya çok ilginç benimde sabahları ellerim ayaklarım şiş gibi yumamıorum parmaklarımı tuzu azaltıyorum bu sefer tansiyonum düşüo hadiii tuzlu ayran iç,,,içmesen düzelmio nolcek bilmem

canım her seyde bi hayır vardır sıkma canını
hem izinde dedigin 1 hafta degil mi sen 38
39 40 ne zaman olacagı belli olmaz tam tarihide
mi uymuyor ailen ankarada mı?

herkese merhabalar güzel anneler..

slm canım hoşgeldin nasılsın?

üzülme canım yaa bak şimdiden öğenmen ii olmuşş..ya son anlarda öğrenseydin nolucaktıı..hayırlısı buymuş demek..sen de ankaraya gidersin..benm de burda doktorum izne çıksa istanbula gidicektim doğum için..kısmet işte..ankaradaki doktorun demek ki daha hayırlıymış senn için..

ya çok ilginç benimde sabahları ellerim ayaklarım şiş gibi yumamıorum parmaklarımı tuzu azaltıyorum bu sefer tansiyonum düşüo hadiii tuzlu ayran iç,,,içmesen düzelmio nolcek bilmem

valla ben hiç tuzlu tuketmedigim halde
elim ayagım hep şiş artık tuzdan degil
hamilelik odemi canım cunku tuzu
tam kesmek de ii degil:26:

slm canım hoşgeldin nasılsın?[/QUOTE]

iyiyim cnm nasıl oliyim iş güç.. çalışıyorum ankara sıcak basık bir hava var şu anda ayaklarım şişti uzattım işyerinde çok komik bir haldeyim...

valla ben hiç tuzlu tuketmedigim halde
elim ayagım hep şiş artık tuzdan degil
hamilelik odemi canım cunku tuzu
tam kesmek de ii degil:26:

hamilelik öncesi tansiyon problemi olmayanların abartmamak kaydı ile tuzu kesmeleri doru değil vücudun tuza da ihtiyacı var hemde yazın:) bol sıvı tüketimi su içmek şişliği indiriyor.bir de bol bol imkanınız varsa dinlenin bence....ohhh..ben birde evde olsam da yatsam yahuuu..

canım gözün aydın...hoşgeldin..çok şükür bebek iyyi gerisi hal olur inşallah bende ankaradayım... sen başkentteki doktorun esra kuşçu mu??

saol canım, hoşbuldum, benim doktorum hulusi zeyneloğlu. ben ona hem kist aldırdım hem tüp yaptırdım, tüpüm tutmadı ama yine gitmem gerekse ona giderim, o kadar memnunum yani. hayırlısı diyorum artık, dediğin gibi yeter ki sağlık olsun

canım ben haftaya p.tesi ayrılıyorum
dogum iznine hayırlısı ile bol yuruyus
ve bol bol dinlenirim bakalım:44:
benim şl zamanlar yuksek tansiyonum
vardı şimdi cok sukur duzene girdi

slm canım hoşgeldin nasılsın?

iyiyim cnm nasıl oliyim iş güç.. çalışıyorum ankara sıcak basık bir hava var şu anda ayaklarım şişti uzattım işyerinde çok komik bir haldeyim...[/QUOTE]

bende masanın altından op kutusuna
uzatıyorum kafamla sandalye arasınada
rulo havlu sıkıstırıp dinleniyorum bazen
uyuyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…