2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kötü olmuş canım ama üzülme sen yinede içini ferah tutmaya çalış vardır bundada bi hayır de
biz de öyle dedik doktordan cıkarken, hakkımızda hayırlısı :26:
hoşgeldin cab-nım yaa sıkma canını kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz.... Allaha emanet et kendini yüreğini ferah tut
saol canım benim, yüreğimi bir iki gün daraltırım sonra alısırım bu düşünceye, yavas yavas arabanın bagajına neler sıgdırırım onları bile planlamaya basladım zaten ben
canım her seyde bi hayır vardır sıkma canını
hem izinde dedigin 1 hafta degil mi sen 38
39 40 ne zaman olacagı belli olmaz tam tarihide
mi uymuyor ailen ankarada mı?
ailem ankarada evet canım, eşimin doktor kardesi sivastaki diger doktor için % 50 iyi derim abi demiş, hiç riske atmasak yeridir sanırım, izni de bir ay canım doktorumun sanırım. temmuz basında gidip agustos basında gelecek

evet gercekten şimdiden ögrenmem daha iyi oldu gercekten, ama yani biz tatil planımızı sene öncesinden yaparız, doktorum hasta kaybetmemek için muhtemelen önceden söylemedi iznini.

iyiyim cnm nasıl oliyim iş güç.. çalışıyorum ankara sıcak basık bir hava var şu anda ayaklarım şişti uzattım işyerinde çok komik bir haldeyim...

bende masanın altından op kutusuna
uzatıyorum kafamla sandalye arasınada
rulo havlu sıkıstırıp dinleniyorum bazen
uyuyorum bile[/QUOTE]

ayyy...ewt çok komik olduk hiç böle olacağım gelmezdi aklıma... olsun bebişler sağolsun...

Herşeyde bir hayır vardır fıstık
canını sıkma bence
Buarada maşallah bebişine

nerde yaşıyosun canım sen yahuu?
ben çinde yaşadım bu kadar problem görmedim...
Amasya canım..

Çok sevindim yasemin'in sesinin iyi gelmesine,
onu aramayı çok istiyorum aslında ama
ilk başlarda moralini daha çok bozarım diye korktum
şimdi de çekiniyorum, internetten tanıştığım biriyle yüzyüze konuşmadım hiç
Allah haklarında hayırlısını versin inşallah.

Sizden bir ara dua istediğim bir arkadaşın bebeği de 7,5 aylık doğdu ve küvözde kaldı 2 ay ama menenjit dahil bir sürü enfeksyion geçirdi..Bu küvözler de pek güvenilir değil mi nedir anlamadım ki?

anamm fenikledim sıcaktann beee

ayşem canım sıkma canını önceden öğrenmen daha ii olmuşi vardır bundada bi hayır merake etme sen

pelincim canım 2 defa aldığım gene oluyor biraz faydası oluyor ama serabın dediği gibi tansiyon düşüyo tuzu azaltıyorm normal
yiyorum balona kesiyorum napcaz doğana kadar patlamazsam ii

cetrefilli üzülme canım ya
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, Allah başka dert vermesin..

Herşeyde bir hayır vardır fıstık
canını sıkma bence
Buarada maşallah bebişine
teşekkür ederiz teyzesi, bu arada dönmüş de kuzum çok şükür
anamm fenikledim sıcaktann beee

ayşem canım sıkma canını önceden öğrenmen daha ii olmuşi vardır bundada bi hayır merake etme sen
valla sıksam da yapcak bişey yok, çözümüne bakıcaz artık sedacım, bu arada fenikledim ne kı

cetrefilli üzülme canım ya
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, Allah başka dert vermesin..
amiiin canım benim, cümlemize, haklısın gerçekten, tek derdimiz bu olsun ama hani tam hazırlıklarımı bitirdim, evimin temizliğini yaparım dedim bu çıktı, ankarada annemde de rahat ederim, sonucta tüp tedavisinde 1 ay kaldım orda ama ne olursa olsun my home sweet home

canım ben cok hoş bş pijama aldım
eminönunuden 44 tl cok hoşunma gitti
bi tanede kayınvalideme aldırdım gecelik
o da erkek bebege uykun v yaka cıtcıtlı
cok cicivalla kıyıcan paraya

:

ayy o gün karşıya geçtiğimde gezebilseydim süper olucaktı...seninkide güzeldir eminim güle güle kullan tatlım

bu arada ben bir danayım hiç sizleri sormadım kızlar kusuruma bakmayın:78:

bugün kontrole gidecek herkes inşallah güzel haberlerle gelir. herkes iyidir umarım, bugün günün başlıgı ne idi, pijamalardan mı konusuyoruz

ben dün akşamdan beri 20 kez tuvalete gittim sanırım canlar, ayıptır söylemesi yarım karpuz yedim de dün akşam dün erken rezervasyon otellerine falan bakarken otellerin restaurantlarına gözüm ilişti, hani açık büfede böyle envai çeşit meyve dizilir ya, bi fotoda öyle bişey gördüm, yemesem çatlardım sanırım

Serbulo
canım ben gecelik-sabahlık takımını sıradan bi mağzadan xl olarak aldım 30 tl verdim.
geçen hafta yıkamadan önce giydim bu göbekle bile gayet normal oldu

bir tanede 79 tl verip sonrasında giyebileceğim pijama takımı aldım

annemle eminönündede sorduk ordada fiyatlar uçuyodu hamile deyince....

kızlar bi gecelik, bir de pijama takımı yeter mi
gerçi ikisi de açık renk benim

normal doğum olusa gecelik, sezeryan olursa pijama rahat diyolar

bitane daha alsam da ne alsam, hem şöyle koyu renk aliym bu sefer

tabii çarşıya çıkamayacağıma göre bu sefer netten almam lazım
Bir de sonradan da giyebileceğim birşey mi alsam acaba?

ayy canım sağol yaa 30 liraya felan bulsam alacaktım rengine felan bakmadan ama sinir oldum yaa altı üstü pijama cumartesi günü pazardan evde giymeye dantik penye kapri aldım tanesi 3.5 lira :) ama bunuda giyebiliyorsun neticedesanki ötekilerin bi tarafında çeyrek altın hediye ediyolar valla herhalde 50 tl ye kıyıcam mecbur...

evet canım sezeryanda pijama diyolar... bende bi tane gecelik aldım bi tanede pijama takımı alıyım diyorum.. 1 tanede ablam hediye alıcak...yani 2 pijama 1 gecelik olsun evdede çünkü 1 ay başka bişey giymem 3 tane olsun

ay bizde eminönünden sormuştuk ama hamile diyince hakkaten uçurdular fiyatları yaaa..sanki gelin takımı alıcazz..ucuz olur die oraya gitmiştik ama nerde...kompedan varya ben ordan alıorum ya uygun oluyo baya pijama kapri takımı gecelik de var çeşit çeşit..

bendede birer takım var canım
gecelik takımı gri, pijamayı pembe aldım
evdede lacivert bir takımım var idare edicem

aslında kaprili takımda yapabillirsin kendine
sonuçta resmi davet değil ya hastanede kullanacaksın temiz olması önemli

acık renk harici alacaksanız kırmızı derim ben ya da karısık renkli bişi
bu arada sezaryanda pijama sorun kızlar gecelik daha rahat her iki dogumn içinde :))

bu arada sezaryanda pijama sorun kızlar gecelik daha rahat her iki dogumn içinde :))
canım ilk başta ben de öyle düşünmüştüm ama
sezeryanda mesela geceliği yukarı kadar sıyırmaktansa
pijama daha iyi olmaz mı?

aslında kaprili takımda yapabillirsin kendine
sonuçta resmi davet değil ya hastanede kullanacaksın temiz olması önemli

evet canım bakıcam artık

evet canım karışık renkli almak lazım dediğin gibi, ayyy ama acayip sıkıldım bişeyler almaktan hiç böyle olucağını tahmin etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…