biz de öyle dedik doktordan cıkarken, hakkımızda hayırlısı :26:yaa kötü olmuş canım ama üzülme sen yinede içini ferah tutmaya çalış vardır bundada bi hayır de
saol canım benim, yüreğimi bir iki gün daraltırım sonra alısırım bu düşünceye, yavas yavas arabanın bagajına neler sıgdırırım onları bile planlamaya basladım zaten benhoşgeldin cab-nım yaa sıkma canını kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz.... Allaha emanet et kendini yüreğini ferah tut
ailem ankarada evet canım, eşimin doktor kardesi sivastaki diger doktor için % 50 iyi derim abi demiş, hiç riske atmasak yeridir sanırım, izni de bir ay canım doktorumun sanırım. temmuz basında gidip agustos basında gelecekcanım her seyde bi hayır vardır sıkma canını
hem izinde dedigin 1 hafta degil mi sen 38
39 40 ne zaman olacagı belli olmaz tam tarihide
mi uymuyorailen ankarada mı?
evet gercekten şimdiden ögrenmem daha iyi oldu gercekten, ama yani biz tatil planımızı sene öncesinden yaparız, doktorum hasta kaybetmemek için muhtemelen önceden söylemedi iznini.üzülme canım yaa bak şimdiden öğenmen ii olmuşş..ya son anlarda öğrenseydin nolucaktıı..hayırlısı buymuş demek..sen de ankaraya gidersin..benm de burda doktorum izne çıksa istanbula gidicektim doğum için..kısmet işte..ankaradaki doktorun demek ki daha hayırlıymış senn için..
iyiyim cnm nasıl oliyim iş güç.. çalışıyorum ankara sıcak basık bir hava var şu anda ayaklarım şişti uzattım işyerinde çok komik bir haldeyim...
selamlar kızlar
biz kontrolden geldik, bebeğim sağlıklı çok şükür. 1800 gr olmuş ve 42 cm boyu. ama can sıkıcı bişey oldu, doktorum benim dogum zamanımda izinde olacakmışsivasta üniversite, devlet ve bir de özel hastane var. ben özel hastaneye gidiyorum, orda iki kadın dogum doktoru var, biri benimki, digeri de bi bayan ama cok memnun olunmayan biri. ben onun ellerine emanetim artık (( devlet ve üniversite hastaneleri ise zaten rezalet, enfeksiyon kaynıyor, artı iyi bir doktoru da yok zaten. sanırım bana ankara yolu göründü gibi .arastırıyoruz bakalım. ama cok canım sıkıldı, tüm planlarım suya düştü, 37. haftada yolculuk var sanırım bize. başkent üniversitesindteki doktoruma giderim sanırım dogum için. tabi o da izne ayrılmazsa
Amasya canım..nerde yaşıyosun canım sen yahuu?
ben çinde yaşadım bu kadar problem görmedim...
Çok sevindim yasemin'in sesinin iyi gelmesine,kızlar yaseminle konuştumm
çok şükür haberler çok güzell
başhekimlede konuşmuş ama hast. de kalması enfeksiyon kapma riskini artırıomuş
enfeksiyon kaparsada beyine ulaşırmış o yüzden bu kadar ısrarcılarmş çınarın çıkması konusunda
evde daha ii olucağını söylüolarmış
midesine indirilen boruyla besleniodu onu öğrenmesi gerekiomuş yaseminin
ama Rabbimin mucizesi 2 gündür biberon almaya başlamış
artık biberonla beslenebiliomuş ama tabi yaseminin bunuda öğrenmesi gerekiomuş
hemşireler beslerken gayet güzel alıo ama ben biberonu verirken morarıo bazen dedi
şimdi hergün gidip onu öğrenicekmiş
bu hafta sonu yada önümzdeki hafta başı çıkarıcaklarmş
bi 2-3 günde hastanede normal serviste kalacaklarmış
duruma göre artık evinize gidebilirsiniz diceklermiş
Allahım öyle büyük ki mucize üstüne mucize yaşatıo yasemin ve çınar için
sesi gayet ii geliodu
hepinize çok çok slmı var
bu hafta sabahtan akşama kadar hep hastanede oluomş pek takip edemedim sizi dedi
çok öpüo hepinizi
teşekkür ederiz teyzesi, bu arada dönmüş de kuzum çok şükürHerşeyde bir hayır vardır fıstık
canını sıkma bence
Buarada maşallah bebişine
valla sıksam da yapcak bişey yok, çözümüne bakıcaz artık sedacım, bu arada fenikledim ne kıanamm fenikledim sıcaktann beee
ayşem canım sıkma canını önceden öğrenmen daha ii olmuşi vardır bundada bi hayır merake etme sen
amiiin canım benim, cümlemize, haklısın gerçekten, tek derdimiz bu olsun ama hani tam hazırlıklarımı bitirdim, evimin temizliğini yaparım dedim bu çıktı, ankarada annemde de rahat ederim, sonucta tüp tedavisinde 1 ay kaldım orda ama ne olursa olsun my home sweet homecetrefilli üzülme canım ya
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, Allah başka dert vermesin..
canım ben cok hoş bş pijama aldım
eminönunuden 44 tl cok hoşunma gitti
bi tanede kayınvalideme aldırdım gecelik
o da erkek bebege uykun v yaka cıtcıtlı
cok cicivalla kıyıcan paraya
:
Serbulo
canım ben gecelik-sabahlık takımını sıradan bi mağzadan xl olarak aldım 30 tl verdim.
geçen hafta yıkamadan önce giydim bu göbekle bile gayet normal oldu
bir tanede 79 tl verip sonrasında giyebileceğim pijama takımı aldım
annemle eminönündede sorduk ordada fiyatlar uçuyodu hamile deyince....
kızlar bi gecelik, bir de pijama takımı yeter mi
gerçi ikisi de açık renk benim
normal doğum olusa gecelik, sezeryan olursa pijama rahat diyolar
bitane daha alsam da ne alsam, hem şöyle koyu renk aliym bu sefer
tabii çarşıya çıkamayacağıma göre bu sefer netten almam lazım
Bir de sonradan da giyebileceğim birşey mi alsam acaba?
Serbulo
canım ben gecelik-sabahlık takımını sıradan bi mağzadan xl olarak aldım 30 tl verdim.
geçen hafta yıkamadan önce giydim bu göbekle bile gayet normal oldu
bir tanede 79 tl verip sonrasında giyebileceğim pijama takımı aldım
annemle eminönündede sorduk ordada fiyatlar uçuyodu hamile deyince....
kızlar bi gecelik, bir de pijama takımı yeter mi
gerçi ikisi de açık renk benim
normal doğum olusa gecelik, sezeryan olursa pijama rahat diyolar
bitane daha alsam da ne alsam, hem şöyle koyu renk aliym bu sefer
tabii çarşıya çıkamayacağıma göre bu sefer netten almam lazım
Bir de sonradan da giyebileceğim birşey mi alsam acaba?
ayy canım sağol yaa 30 liraya felan bulsam alacaktım rengine felan bakmadan ama sinir oldum yaa altı üstü pijama cumartesi günü pazardan evde giymeye dantik penye kapri aldım tanesi 3.5 lira :) ama bunuda giyebiliyorsun neticedesanki ötekilerin bi tarafında çeyrek altın hediye ediyolar valla herhalde 50 tl ye kıyıcam mecbur...
evet canım sezeryanda pijama diyolar... bende bi tane gecelik aldım bi tanede pijama takımı alıyım diyorum.. 1 tanede ablam hediye alıcak...yani 2 pijama 1 gecelik olsun evdede çünkü 1 ay başka bişey giymem 3 tane olsun
canım ilk başta ben de öyle düşünmüştüm amaacık renk harici alacaksanız kırmızı derim ben ya da karısık renkli bişi
bu arada sezaryanda pijama sorun kızlar gecelik daha rahat her iki dogumn içinde :))
canım ilk başta ben de öyle düşünmüştüm ama
sezeryanda mesela geceliği yukarı kadar sıyırmaktansa
pijama daha iyi olmaz mı?
aslında kaprili takımda yapabillirsin kendine
sonuçta resmi davet değil ya hastanede kullanacaksın temiz olması önemli
acık renk harici alacaksanız kırmızı derim ben ya da karısık renkli bişi
bu arada sezaryanda pijama sorun kızlar gecelik daha rahat her iki dogumn içinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?