http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/223415-hastane-pijama-gecelik-takimlarimiz-22.html
ay ben su bayanın takımına bayıldım pembeli harika bir baksanıza kızlar
sevgili hamiş arkadaşlarım. iki gündür karnımın sağ tarafında damar atıyo gibi bişi oluyo. önce çocuk sürekli aynı yeri tekmeliyo dedim ama değil. bu ne ki. doktora sormalı mıyım. aramızda var mı bunu yaşayan:26:
sevgili hamiş arkadaşlarım. iki gündür karnımın sağ tarafında damar atıyo gibi bişi oluyo. önce çocuk sürekli aynı yeri tekmeliyo dedim ama değil. bu ne ki. doktora sormalı mıyım. aramızda var mı bunu yaşayan:26:
hıckırık sanki anlattıgın canım benm de alt rtarafta oluyor o dediği n bebegin akcigerleri gelisio
benim de sürekli sağ kasığımdahep aynı yerde duruo çocuk heralde die doktoru aramadım yani..dedim pozisyon değiştirmedi heralde..öyle rahatsız edecek durumda değil benimki o yüzden pek önemsemedim..doktora sorsam olur bu haftalarda dicek..bi de haftaya gidicem o zaman bakar artık die düşünüyorum ben..
biz de şöyle göbeğe kadar çekilebilen bi model alsak, düşük bel gibi değil de..dikişlere geliyo ya pijamanın lastiği canım o yüzden gecelik daha iyi
canım güzel de, benimki de açık renkhttp://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/223415-hastane-pijama-gecelik-takimlarimiz-22.html
ay ben su bayanın takımına bayıldım pembeli harika bir baksanıza kızlar
teşekkür ederiz teyzesi, bu arada dönmüş de kuzum çok şükür
valla sıksam da yapcak bişey yok, çözümüne bakıcaz artık sedacım, bu arada fenikledim ne kı
amiiin canım benim, cümlemize, haklısın gerçekten, tek derdimiz bu olsun ama hani tam hazırlıklarımı bitirdim, evimin temizliğini yaparım dedim bu çıktı, ankarada annemde de rahat ederim, sonucta tüp tedavisinde 1 ay kaldım orda ama ne olursa olsun my home sweet home
selamlar kızlar
biz kontrolden geldik, bebeğim sağlıklı çok şükür. 1800 gr olmuş ve 42 cm boyu. ama can sıkıcı bişey oldu, doktorum benim dogum zamanımda izinde olacakmışsivasta üniversite, devlet ve bir de özel hastane var. ben özel hastaneye gidiyorum, orda iki kadın dogum doktoru var, biri benimki, digeri de bi bayan ama cok memnun olunmayan biri. ben onun ellerine emanetim artık (( devlet ve üniversite hastaneleri ise zaten rezalet, enfeksiyon kaynıyor, artı iyi bir doktoru da yok zaten. sanırım bana ankara yolu göründü gibi .arastırıyoruz bakalım. ama cok canım sıkıldı, tüm planlarım suya düştü, 37. haftada yolculuk var sanırım bize. başkent üniversitesindteki doktoruma giderim sanırım dogum için. tabi o da izne ayrılmazsa
canişkom fenikledim demek antepçe bi kelimedaraldım bunaldm anlamında çok sıcak anlamında ayy ne bilim yazdım aklıma gelmeden
inşallah dediğin gibidir canım ya. endişelenmeye başladım. sağ taraftan beslenirmiş ya çocuk. acaba kanal mı tıkandı falan diye olmadık şeyler geliyo aklıma
yok canım kötü şeyler getirme aklınaa:26: ben getirmiyorum yoksam iice strese sokarım hem kendimi hem de bebişii:26:
int te biraz araştırma yaptım bununla ilgili bişi bulamadım. yine de dr a sorsak mı
int te biraz araştırma yaptım bununla ilgili bişi bulamadım. yine de dr a sorsak mı
bilmem kii:18: ben haftaya gidicem nasısa die sormuorum :26:çok mu şiddetli senn benmki çok şiddetli deil ama:44:
bendede oluyor o sanki kalp atışı gibi böle pıt pıt yapıyor sürekli olmasada ama ben ne bilem sorun olarak düşünmedim hiç :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?