2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili hamiş arkadaşlarım. iki gündür karnımın sağ tarafında damar atıyo gibi bişi oluyo. önce çocuk sürekli aynı yeri tekmeliyo dedim ama değil. bu ne ki. doktora sormalı mıyım. aramızda var mı bunu yaşayan:26:

hıckırık sanki anlattıgın canım benm de alt rtarafta oluyor o dediği n bebegin akcigerleri gelisio

benim de sürekli sağ kasığımda hep aynı yerde duruo çocuk heralde die doktoru aramadım yani..dedim pozisyon değiştirmedi heralde..öyle rahatsız edecek durumda değil benimki o yüzden pek önemsemedim..doktora sorsam olur bu haftalarda dicek..bi de haftaya gidicem o zaman bakar artık die düşünüyorum ben..

aman bişey olmasın da. sizde de oluyorsa olağan bişi demek bu.

dikişlere geliyo ya pijamanın lastiği canım o yüzden gecelik daha iyi
biz de şöyle göbeğe kadar çekilebilen bi model alsak, düşük bel gibi değil de..

canım güzel de, benimki de açık renk
leek filan olmaz mı ki
napıcaz acaba?

canişkom fenikledim demek antepçe bi kelime daraldım bunaldm anlamında çok sıcak anlamında ayy ne bilim yazdım aklıma gelmeden

üzülme canım her işte bir hayır vardır... üstelik 37 den sonra her an doğabilir de belki dr unun izinli old. haftaya denk gelmez bile...

inşallah dediğin gibidir canım ya. endişelenmeye başladım. sağ taraftan beslenirmiş ya çocuk. acaba kanal mı tıkandı falan diye olmadık şeyler geliyo aklıma

yok canım kötü şeyler getirme aklınaa:26: ben getirmiyorum yoksam iice strese sokarım hem kendimi hem de bebişii:26:

bugun de akşam oldu şükür bir iş günü daha bitti nasipse 4 hafta daha calışcam yağmurlu gidiyo ankara inş hep serin olur böyle haziranıda atlattıkmı süper süper herkese iyi akşamlar kızlar sütünüzü içmeyi sakın ihmal etmeyin preklampsiyi önlüyormuş son haftalar önemliymiş

ben çıkıyorum kızlar azcık ayaklayım 6 ya kadar görüşürüz kendinize iyi bakın :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…