2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorunun bu yaptığı hiç hoş değil ama en azından zamanında söylemiş olması senin için avantaj. Ne güzel hemen yeni plan yapmaya başlayabildin. Ayrıca bebişinin doğum yerinin de Ankara olacak olmasıda güzel. Sivas tan daha fazla imkanınız olur annenlerlede rahat edersin. Bende senin gibiyim.1 Haziran da Antalya ya annemlerin yanına geçicem ve doktorumla daha tanışmadım bile. Senin önceden tanıdığın bir doktorun bile var benden daha şanslısın.

Ben bir sabahlıklı pijama ve 1 gecelik dominoshop.com dan aldım. Bir tane ekru renk sabahlıklı gecelikde ebru maternity den aldım. Üçüde elime geçti ve tam üzerime göre oldu ve çok beğendim. Fiyatları yüksek biraz sizin bahsettiklerinize göre ama benim içime sindi

Kizlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Yatmadan once kizima isim arayayim dedim, esimle papaz oldum. Ne bulsam begendiremiyorum deliricem. Illa Deniz olsun demeye basladi ben de istemiyorum uniseks isim diye. Zaten oglumunki oyle. Bari kizlarla paylasayim dedim son buldugum adi. Belki isim arayisindaki birinize fikir olur. Buldugum isim "Elvin" Anlami cok hos: Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak.
Neyse opuyorum sizi, gidip yatayim bari. Sinirden icim sisti yaa :84:

ayy çok güzelmiş gerçekten.. bende pijamalı olanını çok beğendim...

çok güzel çok şık gerçekten ama sentetiğe benziyor bunlar temmuz sıcağında yakmasın
yengem geçen sene haziranda doğum yaptı bu tarz güzel bir gecelik takımı almış giyemedi çıkarttı penyeleri geçirdi sırtına ilk acemilik emzirmeye çalışırken kan ter içinde kalıyordu ilk günler ondan rahat edemedi onun için ben penye tarzı aldım doğumdan sonrada kullabiyim diye.

benim çalıştığım şirkette var elvin diye bir arkadaş gerçekten güzel ve değişik bir isim anlamıda çok güzelmiş ben beğendim canım.

hıçkırık o kızlar telaşlanmayın bu kadar yaaa

ya ben bu bebeğin kafası nerede omuzu nerede hiç anlamıyorum herhangi biyerime baskıda yapmaya başlamadı benim içim geniş heralde salon salomance derlerya ben hiç anlamıyorum bazen tam göbek deliğimin üzeri kaparıyor sertleşiyor kafası aşşada olduğuna göre heralde bu poposu diyorum.

Canım hepimiz ortak bir isim buluncaya kadar aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Eşinde hamile kadını daha fazla üzmesin. Elvin isminde eşimin bir akrabası var göz doktoru ve hep okullarını birincilikle bitirmiş güzel bir kız,birde komşumun kızının adı Elvin Alya bu kızda çok zeki. Bence kulağada hoş geliyor. Umarım anlaşabilirsiniz canım.

bende beğendim canım..elvin çok güzel bi isim .. bu günleree burçe ismini de çok duyuyorum fikir olsun..

Elvin ismi bana nedense hep gazozu çağrıştırıyo yaa
Ama şuda varki senin adınla çok uyumlu

salon salomance
kız bende bilmiyom aslında doktor usg aletini gezdirirken gösterdi

36-38 38-40 40-42
Şuanki Basen Çevreniz(cm) 89-98 99-105 106-111
EBRU MATERNITY Bedeniniz S M L

Bu arada pijama ve kıyafet alırken aklınızda bulunsun. Sanırım diğer markalarada uyar. Buradan tahmin yürüterek kıyafet alabilirsiniz.

ayy bütün erkekler aynı demekkiii biz de öleyizz isim konusu açılınca birbirimizi yiyoruz:84: yaa artık kimse çocuğun ismini soramıo bize yanii o kıvama geldik...ama eninde sonunda bizim istediğimiz olucak boşuna polemik yaratıolar elvin ismi de çok güzelmiş bu aradaa

Yetmez canım sakın iki tane alıp bırakma. Mutlaka dört tane olmalı bir tane doğuma girerken giyeceksin odanda biraz toparlanınca onu değiştireceksin. Oldu lekelendi hastaneden öyle mi çıkıcaksın. Hem evde de lazım gelen giden olacak sonuçta. Ucuz pahalı önemli değil ama 4 tane al mutlaka ben iki doğum yaptım çok gerekli.

haha ben de anlamıyorum hiç yaa valaa..:44:doktora gidince ultrasonda bakıorum ordan sağı solu belirliyorum ona göre tahmin yürütüyorumm geçen elimle yoklamaya çalıştım başı kıçı nerde die ama yokk rahatsız oldu beyefendi eşim de kızınca zati bıraktım doktora gidince görücezz:44: benm karnım da fazla buyuk diil zati içe dooru genişleme var artık nası bi içsee

yaw acaba doğum esnasında hastende bize özel gecelik yani ameliyat gecelikleri oluyo ya hani hastanenin..ondan giydirmicekler mi?:44 esnada zaten üstümüz mahfolucak..ben de ucuzluk gecelik alıcam ya bi kaç tane..o zamanlarda giymelik...

Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…