hıçkırık o kızlar telaşlanmayın bu kadar yaaa
:26:hep aynı noktada mı hıçkırıyo bu çocuk. hıçkırık değil bence ama ne olduğunu da bilmiyorum
selamlar kızlar
biz kontrolden geldik, bebeğim sağlıklı çok şükür. 1800 gr olmuş ve 42 cm boyu. ama can sıkıcı bişey oldu, doktorum benim dogum zamanımda izinde olacakmışsivasta üniversite, devlet ve bir de özel hastane var. ben özel hastaneye gidiyorum, orda iki kadın dogum doktoru var, biri benimki, digeri de bi bayan ama cok memnun olunmayan biri. ben onun ellerine emanetim artık (( devlet ve üniversite hastaneleri ise zaten rezalet, enfeksiyon kaynıyor, artı iyi bir doktoru da yok zaten. sanırım bana ankara yolu göründü gibi .arastırıyoruz bakalım. ama cok canım sıkıldı, tüm planlarım suya düştü, 37. haftada yolculuk var sanırım bize. başkent üniversitesindteki doktoruma giderim sanırım dogum için. tabi o da izne ayrılmazsa
ayy çok güzelmiş gerçekten.. bende pijamalı olanını çok beğendim...
Kizlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Yatmadan once kizima isim arayayim dedim, esimle papaz oldum. Ne bulsam begendiremiyorum deliricem. Illa Deniz olsun demeye basladi ben de istemiyorum uniseks isim diye. Zaten oglumunki oyle. Bari kizlarla paylasayim dedim son buldugum adi. Belki isim arayisindaki birinize fikir olur. Buldugum isim "Elvin" Anlami cok hos: Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak.
Neyse opuyorum sizi, gidip yatayim bari. Sinirden icim sisti yaa :84:
hıçkırık o kızlar telaşlanmayın bu kadar yaaa
Kizlar selam, umarim hepiniz iyisinizdir. Yatmadan once kizima isim arayayim dedim, esimle papaz oldum. Ne bulsam begendiremiyorum deliricem. Illa Deniz olsun demeye basladi ben de istemiyorum uniseks isim diye. Zaten oglumunki oyle. Bari kizlarla paylasayim dedim son buldugum adi. Belki isim arayisindaki birinize fikir olur. Buldugum isim "Elvin" Anlami cok hos: Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak.
ya ben bu bebeğin kafası nerede omuzu nerede hiç anlamıyorum herhangi biyerime baskıda yapmaya başlamadı benim içim geniş heralde salon salomance derlerya ben hiç anlamıyorum bazen tam göbek deliğimin üzeri kaparıyor sertleşiyor kafası aşşada olduğuna göre heralde bu poposu diyorum.
kızlar bi gecelik, bir de pijama takımı yeter mi
gerçi ikisi de açık renk benim
normal doğum olusa gecelik, sezeryan olursa pijama rahat diyolar
bitane daha alsam da ne alsam, hem şöyle koyu renk aliym bu sefer
tabii çarşıya çıkamayacağıma göre bu sefer netten almam lazım
Bir de sonradan da giyebileceğim birşey mi alsam acaba?
ya ben bu bebeğin kafası nerede omuzu nerede hiç anlamıyorum herhangi biyerime baskıda yapmaya başlamadı benim içim geniş heralde salon salomance derlerya ben hiç anlamıyorum bazen tam göbek deliğimin üzeri kaparıyor sertleşiyor kafası aşşada olduğuna göre heralde bu poposu diyorum.
Yetmez canım sakın iki tane alıp bırakma. Mutlaka dört tane olmalı bir tane doğuma girerken giyeceksin odanda biraz toparlanınca onu değiştireceksin. Oldu lekelendi hastaneden öyle mi çıkıcaksın. Hem evde de lazım gelen giden olacak sonuçta. Ucuz pahalı önemli değil ama 4 tane al mutlaka ben iki doğum yaptım çok gerekli.
ayy canım gözün aydın tebrikler bebeğinde en kısa zamanda kucağında olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?