2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızışkomun odası geldiiiii
tam istediğim gibi ama cok fena mobilya kokuyor ya....herkesin mi böyle olmuştu,dandik boya mı kullandılar acaba..allahtan 16. kattayım gece gündüz pencereyi açık bırakabiliyorum..2-3 hafta da ancak düzelir gibi..

günaydın fıstıklar.. nasılsınız?
Ben iyiyim, dün 32 hafta çalışabilir raporumu aldım,
haziran 30 da izne ayrılacağım inşallah..
Allaha şükür Selime'de sağ salim bebişini kucağına aldı,
Bebişimiz güle güle, sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallah...
Selimenin doğumu beni çok heyecanlandırdı, bu hafta sonu
eksik kalan alışverişlerimi yapmaya ve bebişin ilk kıyafetlerini
yıkayıp hastane çantasını hazırlamaya karar verdim...
Beni düşündüren Selime de kan sulandırıcı iğne kullanıyordu bende kullanıyorum..
Acaba bunun erken doğumla ilgisi olabilir mi? bilemedim..

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

canım insallah tekrar alçıya girmez ayağın.. dediğin gibi kadın dr hakkaten çok avantajlı alttan muayenede bile kasmıyorsun hiç kendini bir çok şeyi de daha rahat soruyorsun
minnoşuna da maşallah bu arada

günaydın kızlar
biberon aldınızmı kaçlık almak gerekiyo bilen varmı

canım ben küçük boy bir tane cam aldım... nuk marka aldım... gerek olursa alırım yine insallah 6 ay gerekmez...:18:

canım gecen kaan kocatepede okudum
bu donemlerde nedeni bilinmeyen bulantılar
başlarmıs oof haziran sonuna kadar da daha
var ya bide sen sıcak diyorsun oralar allah
yardımcın olsun canım

ayy benim oluyor pelcelim yaaa yeni gebeşler gibi sabahları midem bulanıyor dr a sordum olabilir dedi...:97:

canım benim 1 hafta oldu geleli sabah akiam sürekli açık penceresi ama hala tam çıkmadı koku 2 hafta daha havalandırıcam en azından... yeni mobilya tabii ki kokar dandik değildir merak etme... hayırlı olsun odanız fotolarını yükle de bakalım bizde

meliscim benim dr dün iğneleri bıraktırdı canım...progestan da kullanıyordum onu da bırak artık bebek miadına girmek üzere dedi....

Maşallah canım kuzuna

Pamuksel,Gözünaydın canım;

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..inşallah enkısa sürede alırsın kucağına bebeğini..Çook sevindim..ve çook heyecanlandım ..hastane çantalarını hazılamak gerekiyor artık...

Herkse selamlar..

güle güle kullansın prensesn odasını bizimde beşiğimiz pazar günü gelicek

ayy canım sağol heyecanla bekliyorum gelmesini... seninde hayırlı uğurlu olsun içinde huzurla sağlıkla uyusunlar inşallah...

günaydın canım aynen bende eşim aradı napiosun diyor temmuz annelerinden biri doğum yapmış diyom :96: kızının odası hayırlı olsun şimdiden

canım sağol bekliyoruz heyecanla

:

gelsin bakalım prensesin odası mis olsun
artık hazırlamak lazım sıcaklar da erken dogumu
getiriyor sonucda:18:

49:

ayyy evet sıcaklar beni maffediyor zaten... sağol teyzeciğimiz bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyoruz...

aay hoşgelmis ne guzel gule gule ii gunlerde
kullansın canım canım benimde aynı sekilde
kokuyordu mobilyanın ve boyanın karısımı
normal hafta bir sil canım daha cabuk cıkıyor
kapaklarıda ac benim kalmadı koku falan

hoşgeldin canım allah keyfini bozmasın canımcım
ne mutlu sana en buyuk destekciler geliyor
halledersin bi guzel

anladım canım daha ii o zaman hem iznin
uzamıs oluyor hemde dinlenmis oluyorsun
1 temmuza kadar yatışşş yakışır canım

ben kompedanda baktım canım pek kafama yatmadı kimisi kullanışlı kimiside kullanışsız diyorlar annem zaten 1,2 hafta sutyn takmazsın diyo..sütüm gelmezmiş..:26::26:

ya sutyen takmadan acımaz mı banada oyle
dedilerde ne bileyim kalkanı yada pedi nasıl
koyacagız:44:

emzirme atleti yada sütyeni alan varmı kızlar ya kararsız kaldım kullanışlı olurmu acaba

ben aldım canım eeh mecbur alacaksın
neyde kararsız kaldın atletle sutyen
arasında mı?

aynen cnım benim bu eşimi boğacam tek gidicem bugn valla...gelmesin

halledersiniz canım daha var
nasılsa

guzel olur canım benimde havalanması bitti
carsamba herseyi yerlesecek bi halı kaldı
eksik onuda halledicez

aslında ikiside alsammı gerekli olurmu normal sütyende aynı işi görürü gibi geliyo bana yazın aslında ben üşüyende biriyim atlet daha iyi olur galiba

guzel olur canım benimde havalanması bitti
carsamba herseyi yerlesecek bi halı kaldı
eksik onuda halledicez

evet canım benimde halım eksik çilekte çok güzel halılar var indirimde var ama kalitesi nasıl bilmiyorum ben bunu çok beğendim hafta sonu bi gidip bakıcam..180 tl felan dediler galiba telefonla sordum

Çilek > Halı

canım ben begendim mobilyama uygun
150 tl ablam hediye alıcak onları bekliyorum
bi h.sonu beraber gideriz die

bu da guzel ama odana uygunsa alabilirsin
iyidir sonucda :44:

ya ben duymuştum bunu hastanede bi ebeden..olabilir cidden..ben buldum netten indirdim hemenn..1 haziran ve 1 temmuz yeniayy :18::18:

Ay Takvimi 2011

canım ben begendim mobilyama uygun
150 tl ablam hediye alıcak onları bekliyorum
bi h.sonu beraber gideriz die

bu da guzel ama odana uygunsa alabilirsin
iyidir sonucda :44:

slm,halıyı nerden begendin pelcel,benim de halı kaldı nerden bakcam karar veremedım,markafonıde çok guzel halıla vardı bugun daire şeklınde ama ölçulerı çok kuçuk

oooy maşallah paşaya canım benim dr.
37 den sonra bağlayacak nst ye ve
tuse mua.de o zaman bakalım hayırlısı

hemen hemen herkesin aynı terlik
lohasa tacı fotograf makinası sarj
aletlerini unutma canım

aaay sorma canım yaaaa

gelsin bakalım prensesin odası mis olsun
artık hazırlamak lazım sıcaklar da erken dogumu
getiriyor sonucda:18:

ne olur ne olmaz canım hazır bulunsun valla
allah zamanında dogmayı nasip etsin tüm
hamilelerin inş.[/QUOTE]

sıcaklar erken doğumu getiriosaa ben kesin doğururummm bodrumdaa burası yaniyiii nese herşeyim hazır zaten beklioruzz nolur nolmas:97:

canım seni bi de burda tebrik ediyim dedi. Hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim sağlığı da çok iyi maşallah. Artık ilerde oğlun yaramazlık ederse, sabırsızlık yaparsa 7 aylık bizim oğlan dersin En kısa zamanda evine kavuşur umarım oğluşun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…