ya ben duymuştum bunu hastanede bi ebeden..olabilir cidden..ben buldum netten indirdim hemenn..1 haziran ve 1 temmuz yeniayy :18::18:
Ay Takvimi 2011
canım maşallah oğlusunadoguma kadar
3500 falan olur cok ii benimde haftaya salı 4 gun
sonra gorucem paşamı nst normal artık bu haftalardan
sonra
hesaplamaya gerek yok kii...yeniay 1 haziran ve 1 temmuzdaa...yeniay olunca doğum oranı yükseliyi diolar..ama ben dolunayda da yükselio die biliorumm..ayrıyetten bi hesap yapmaya gerek yok sanırım hepisini gösterio zati takvimde..:44:ben anlamadım ama beyda yaa..nasıl hsaplıycam..geride bugün kafızam valla
fıstık ikea da onun üzerine oyuncakta satıyolar çok tatlı arabalar felan
resimlerini bekliyoruzzz ozamannn
slm,halıyı nerden begendin pelcel,benim de halı kaldı nerden bakcam karar veremedım,markafonıde çok guzel halıla vardı bugun daire şeklınde ama ölçulerı çok kuçuk
bende dolunay da dogan bebeklerin
cok sinirli oldugunu duymustum
hesaplamaya gerek yok kii...yeniay 1 haziran ve 1 temmuzdaa...yeniay olunca doğum oranı yükseliyi diolar..ama ben dolunayda da yükselio die biliorumm..ayrıyetten bi hesap yapmaya gerek yok sanırım hepisini gösterio zati takvimde..:44:
serbulo yazıyı okurken kimi yerde ağladım kimi yerde bastım kahkahayı. endişelerim biraz gitti sanki. bu yazılanlar beynime kazındı, acayip bi ruh hali içindeyim ben.offf
ay benim kafam karıştı ama kızımın burcu inş.aslan olcekk....
ay benim kafam karıştı ama kızımın burcu inş.aslan olcekk....
canım sıkma canını hiç ben şöle düşünüyorum... bu çocuk bi şekilde dışarı çıkacak erteleyemiyoruz o yüzden en azından benim şuurum kapalıyken çıksın
canım 25 temmuzla 30 arası bekliyceksin işte
o arada oluyomuş bu yeni ay dedikleri şey
benim ikizler yada yengec iki zıt
burc bakalım sansıma ne olcek
canım sen facede yoksun ki demi:26::26:
benim face m yok canım
yuzsuzum die iğrenc bi espri yaparmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?