2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çınarımızın haberlerini de şimdi gördüm kızlar, çoook sevindim. O da evine geliyor yakında inşşallah yaşasın:)

serbulo yazıyı okurken kimi yerde ağladım kimi yerde bastım kahkahayı. endişelerim biraz gitti sanki. bu yazılanlar beynime kazındı, acayip bi ruh hali içindeyim ben. offf

canım maşallah oğlusuna doguma kadar
3500 falan olur cok ii benimde haftaya salı 4 gun
sonra gorucem paşamı nst normal artık bu haftalardan
sonra

bu şekilde devam ederse 3600 bile olabilir 2 yaşında yiğenim var ablamla konuştuk dün para almak için her hafta nstye bağlıyolar diyo ablam son haftalarında 2 kere girmiş sadece
nstnin süresi en az 20 dk sürüyomuş bebek uyuyosa 30 dk veya 1.5 saat bile sürebiliyomuş çok değişik bi duygu kalp atışının sesini duymak bazen güp güp çok hızlı bazen yavaş[/QUOTE]

kızlaarrrr nst bağlayınca ayrı olarak para mı alıolaarr

ben anlamadım ama beyda yaa..nasıl hsaplıycam..geride bugün kafızam valla
hesaplamaya gerek yok kii...yeniay 1 haziran ve 1 temmuzdaa...yeniay olunca doğum oranı yükseliyi diolar..ama ben dolunayda da yükselio die biliorumm..ayrıyetten bi hesap yapmaya gerek yok sanırım hepisini gösterio zati takvimde..:44:

fıstık ikea da onun üzerine oyuncakta satıyolar çok tatlı arabalar felan

aa ikea ya da bakarım oyuncak için canım sağoll halıyı confetti den aldım.netten siparişle aldım daa dorusu..çok güzel çocuk halıları var bakabilirsiniz fiyatları da baya uygun...

resimlerini bekliyoruzzz ozamannn

haftaya carsambadan sonra canım

slm,halıyı nerden begendin pelcel,benim de halı kaldı nerden bakcam karar veremedım,markafonıde çok guzel halıla vardı bugun daire şeklınde ama ölçulerı çok kuçuk

canım modokonun karsında yer var
boyle o da modoko gibi ama duvar
kagıdı halı perde agırlıklı bi yer orda
bi magazada begendim

bende bu halıyı aldımm minnnoş oynar üstünde die..

Eki Görüntüle 200334

aay cok seker canım ya oynar valla
benimde denizci ya oda mavi kırmızı
capalı falan begendim bi yanı deri

bende dolunay da dogan bebeklerin
cok sinirli oldugunu duymustum

bana uymuyor bu takvim

serbulo yazıyı okurken kimi yerde ağladım kimi yerde bastım kahkahayı. endişelerim biraz gitti sanki. bu yazılanlar beynime kazındı, acayip bi ruh hali içindeyim ben. offf

canım sıkma canını hiç ben şöle düşünüyorum... bu çocuk bi şekilde dışarı çıkacak erteleyemiyoruz o yüzden en azından benim şuurum kapalıyken çıksın

canım sıkma canını hiç ben şöle düşünüyorum... bu çocuk bi şekilde dışarı çıkacak erteleyemiyoruz o yüzden en azından benim şuurum kapalıyken çıksın

sezeryana karar verdin kesin yani
banada eşim normalden başka
yaparsan doguma girmem dio
taktı normal yapmama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…