2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar hayırlı cumalar

anacım dogum mu var:) maşallah pamuksel dogurdu mu? ayh bi anlatın hele, nasıl olmus bilen var mı?

benim çalıştığım şirkette var elvin diye bir arkadaş gerçekten güzel ve değişik bir isim anlamıda çok güzelmiş ben beğendim canım.

bende beğendim canım..elvin çok güzel bi isim .. bu günleree burçe ismini de çok duyuyorum fikir olsun..

Elvin ismi bana nedense hep gazozu çağrıştırıyo yaa
Ama şuda varki senin adınla çok uyumlu

salon salomance
kız bende bilmiyom aslında doktor usg aletini gezdirirken gösterdi

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Bu ismi direkt unuttum artik ne yapayim. Ben de cok begenmistim ama napalim. En iyisi kocayi bir gun icirmek O keyifle belki kabul ettiririm istedigim bir ismi. Ben Selin de koymak istedim onu da kabul etmedi pasam. Ama inadim inat, Deniz koydurmayacagim gicikligina. Aslinda guzel isim ama inada bindi iste

Gecmise goz atarken gorunce aynen soyle oldum:
Bebegin iyi olmasina cok sevindim canim, her iste bir hayir vardir. Allah anali babali buyutsun, bahti acik olsun insallah. Umarim hemen kucagina alirsin.

Bizim de yarin kontrolumuz var insallah. Cok merak ediyorum bebek kilo aldi mi. O kadar duzensiz ve ozensiz beslendim ki anlatamam. Bir de annem geldiginden beri neredeyse ogle yemegi yemez olduk. Habire disardayiz, disarda olunca yemek yemek istemiyor kokulardan. Ben de yanima aldigim ufak tefek aburcuburla idare ettim hep. Cok sucluyum valla

Kizlar emzirme sutyeni konusmussunuz, penye olanlar cok bicimsiz. Ten marka fena degildi bir tek. Tisort altinda cok cirkin duruyor. Ben mecbur kullanmistim o zaman ama gecenlerde mothercare'de ince sungerlilerden gordum dikissiz gibi. Cok guzeldi ama pahaliydi. Belki Turkiyede bulursunuz. Ben artik paraya kiyacagim mecburen yoksa yine ayni rezil goruntuyle dolasacagimi biliyorum. Bir de emzirme pedi sokunca iyyy bir goruntu oluyor benden soylemesi.

Gogsunun ucundan sut gelmesi konusunda da bir sey soyleyecegim ama bu bir kural falan degil, tamamen kendi gozlemim. Benim dogum oncesi hic sutum gelmedi memelerimden. Ama deli sutum vardi dogurduktan sonra. Bir arkadasimin sut gelirdi hamileyken, o arkadasim emziremedi, sutu olmadi fazla. Yine bir baska arkadasimin sutu gelirdi ara sira hamileyken, o benden daha uzun sure emzirdi. Yani neden sutum gelmedi, gelmezse bu emziremeyecegim anlamina mi geliyor falan diye dusunmeyin. Herkesin hormonal yapisi baska. Bir de gogsun kucuklugu buyuklugu sut uretimi konusunda asla gosterge degil. Benim goguslerim kucuktur mesela. Ama iki koccaman goguslu arkadasimdan biri emzirdi biri emziremedi. Bunlari bosuna kafaya takmayin. Sadece meme ucunuzla oynamayin, erken dogum tetiklenmesin.

hayır canım yaraları önlemez. yara olmaması ya da az olması için şimdiden göğüs uçlarını nemlendirmeye başla ve göğüs koruyucunu al. kaşınmasının sebebide çatlamaya başlamıştır. Onun içinde göğüslerine yağla yan 8 şeklinde masaj yap.

emzirme atleti yada sütyeni alan varmı kızlar ya kararsız kaldım kullanışlı olurmu acaba

Ben 2 tane almıştım NBB ama hiç kullanamamıştım. Şimdi daha iyi bir şey bakıcam mother &care i tavsiye ediyorlar. Fiyatına bakma kullanışlı olanı al bence.

bende bu halıyı aldımm minnnoş oynar üstünde die..

Eki Görüntüle 200334
Canım hayırlı olsun bir erkek çocuğunun sevebileceği en güzel halıyı almışsın. Oğluşun çok eğlenecek:)

kızlaarrrr nst bağlayınca ayrı olarak para mı alıolaarr [/QUOTE]
Evet canım burdaki hastanede ben +10 tl veriyorum. gereksiz gibi ama benim kalp atışlarını duymak hoşuma gidiyor:)

Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum

Son düzenleme:

Sakın uçlarını sıkma canım süt geliyor mu gelmiyor mu bakmak için falan bu çok zararlı.

Hem geçmişler olsun hem gözün aydınn maşallah bebikine canımm.....

hadi gözün aydın canımmm kurtuluosun yaa gidicein yer de sıcak gerçii ama olsuunn..alışılıyo ben alıştım meselaaa herkes denizdee ama ben daha girmedim..belki sen gidince girersinn..ya minnoşun iice dombilik olmuş yaa ne güzeeell

sütünüz geliyor mu diye kontrol amaçlı bile göğüs ucunuzu sıkmayın prolaktin hormonunu tetikler kasılmaya neden olur buda bir nevi doğumu başlatır ...
ben bugün çok kötüyüm tansiyonum yüksek dün akşam 160/100 oldu bugün biraz düştü en azından bir doğursaydım hayırlısıyla...

ayy kızlar evdeki işlerimi bitirdim çok şükür artık akşama kadar lak lak yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…