ay o nie canımm kız nasıl görcez snei o zaman hıı:76::76::76:
mehaba kızlar herkese.kızlar beni de biri facedeki gruba ekleyebilirmi.özlem çelik olarak ararsanız çıkar
ekleyim canım hemen
benim çalıştığım şirkette var elvin diye bir arkadaş gerçekten güzel ve değişik bir isim anlamıda çok güzelmiş ben beğendim canım.
Canım hepimiz ortak bir isim buluncaya kadar aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Eşinde hamile kadını daha fazla üzmesin. Elvin isminde eşimin bir akrabası var göz doktoru ve hep okullarını birincilikle bitirmiş güzel bir kız,birde komşumun kızının adı Elvin Alya bu kızda çok zeki. Bence kulağada hoş geliyor. Umarım anlaşabilirsiniz canım.
bende beğendim canım..elvin çok güzel bi isim .. bu günleree burçe ismini de çok duyuyorum fikir olsun..
Elvin ismi bana nedense hep gazozu çağrıştırıyo yaa
Ama şuda varki senin adınla çok uyumlu
salon salomance
kız bende bilmiyom aslında doktor usg aletini gezdirirken gösterdi
ayy bütün erkekler aynı demekkiiibiz de öleyizz isim konusu açılınca birbirimizi yiyoruz:84: yaa artık kimse çocuğun ismini soramıo bize yanii o kıvama geldik...ama eninde sonunda bizim istediğimiz olucak boşuna polemik yaratıolar elvin ismi de çok güzelmiş bu aradaa
bence güzel bi isim..arkadaşım da "eliz" koymuş kızının adını.. ne demek bilmiyorum..
ay evet canım alıcam da
nette bulamadım bugün baktım baya
dışarı da çıkmam çok zor bu ayakla zaten de çıksam da burada pek seçenek yok
doğru düzgün mağaza yok
Bişeyler yapcam artık..
Ayy canım çok sevindim senin adına
durumu da iyiymiş bebeğin Allah'a şükür
Üstünden büyük bi yük kalkmıştır artık dimi..Ayy biz ne zaman doğurcaz acaba
Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
kızlar merhaba
pek giremiyorum ben evde internetim yok işyerinde de ne kadar olabilirse işte.. ara ara soruyorum cevaplıyorsunuz teşekkür ederim yine bişey sorucam
benim gögüslerim çok kaşınıyor ve sıkınca da bir iki damla bulanık su gibi bişey geliyor bu ne demek. kızkardeşimden biliyorum emzirirken çok zorlanmışltı ilk üç gün neredeyse ağlıyordu sezeryan olmuştu
şimdi bendeki bu olay emzirmeyi kolaylaştırır mı ya da yaraları önler mi sizce?
emzirme atleti yada sütyeni alan varmı kızlar ya kararsız kaldım kullanışlı olurmu acaba
Canım hayırlı olsun bir erkek çocuğunun sevebileceği en güzel halıyı almışsın. Oğluşun çok eğlenecek:)
bu şekilde devam ederse 3600 bile olabilir 2 yaşında yiğenim var ablamla konuştuk dün para almak için her hafta nstye bağlıyolar diyo ablam son haftalarında 2 kere girmiş sadece
nstnin süresi en az 20 dk sürüyomuş bebek uyuyosa 30 dk veya 1.5 saat bile sürebiliyomuş çok değişik bi duygu kalp atışının sesini duymak bazen güp güp çok hızlı bazen yavaş
kızlaaaar hayırlı cumalar
anacım dogum mu var:) maşallah pamuksel dogurdu mu? ayh bi anlatın hele, nasıl olmus bilen var mı?
kızlar merhaba
pek giremiyorum ben evde internetim yok işyerinde de ne kadar olabilirse işte.. ara ara soruyorum cevaplıyorsunuz teşekkür ederim yine bişey sorucam
benim gögüslerim çok kaşınıyor ve sıkınca da bir iki damla bulanık su gibi bişey geliyor bu ne demek. kızkardeşimden biliyorum emzirirken çok zorlanmışltı ilk üç gün neredeyse ağlıyordu sezeryan olmuştu
şimdi bendeki bu olay emzirmeyi kolaylaştırır mı ya da yaraları önler mi sizce?
günaydın kızlar,
3 saatlik uykuyla, koca göbek ve sakat ayakla okuldayım yine..
sağolsun eşim hor hor uyutmadı yine..
dün doktora gidip çalışabilir raporunu aldım ama sanırım pazartesi tekrar başka bir ortopediciye gidicem
Çok methettiler bakalım, Artık o da ne yapar bilmiyorum
İnşallah yeniden alçıya almaya kalkışmaz kızlar, nolur dua edin bana
Böyle de zor ama hayat alçılı ne yaparım ben
Doktorum dedi ki" 2 hafta sonra hastanede her hafta NST çekilecekmiş"
nasıl giderim oralara o halde..
Bu arada oğlum iyiyimiş. geçen seferlerde de olduğu gibi yine kafası büyük çıktı..Doktor bunun bir problem olmadığını, beyin gelişiminin çok iyi olduğunu ama daha fazla büyürse doğum kanalına girmesi zorlaşacağı için normal doğumu engelleyebileceğini söyledi..Kilosu 1900 civarıymış, boyunu söylemedi ama ben fl'den hesaplanıyodu diye hatırlıyorum sanırım 42-43 cm civarı..Başı tam alt tarafta ayakları göbek deliğimin üstündeymiş..Yine göremedik yüzünü, plesanta kapatıyo her seferinde..Pek bi hareketsizdi zaten bu sefer, uyuyo muydu acaba canım benim..
Bu arada bu aralar ishalim dedim, magnezyum ilacındandır dedi..Ağda olayını sordum, "bu halde zorlama sakın kendini, ya başkasına yaptır yada direk jilet kullan yapabildiğin kadarıyla, biz neler görüyoruz onu dert etme" dedi. Hoş ben gitmeden önceki gece 3 saatte yapmıştım ağdamı zaten..
Bir de göğsümü gösterdim, (kadın doktorun avantajı :=) Ucunda filan problem yokmuş, (ucu biraz küçük diye endişeleniyodum) hatta sıkınca sarı bişey geldi, "sütün de gelmiş iyi" dedi. Ama nedense sadece sağ taraftan geliyo :44:
Çatı muayenesi doğumdan 2 hafta önce, yani 38. haftada dedi..
O tarihe kadar da randevu vermedi bana
Hani siz 2 haftada bir çağırdı diyosunuz ama anlamadım ben,
Gerçi 2 hafta sonra her hafta NST hastaneye gidince görürüm herhalde orda 5 sn filan !!
Ayy amma da yazdım bu arada ayağıma baktı
benim "acaba ayağıma ultrasonla baksak bişey anlaşılır mı" şeklindeki dahiyane fikrime "olmaz" dedi tabii ki..
neden röntgen çektirmediğimi sordu ısrarla, koruyucu kalkanla çekilirse hiç bir sorun teşkil etmeyeceğini zaten bebeğin organ gelişimini tamamladığını söyledi..
Bu arada ilk yaptığım alışverişten sonra hiçbişey alamadım.Aldıklarım da öylece poşetlerde duruyo, ne yıkadım ne ütüledim ne de hastane çantası hazırladım..Bugün eşim kayınpederimin arabasıyla gidip pijama, terlik filan alalım dedi ama bakalım iyi hissedersem giderim..
Haftasonu da kör topal en azından aldıklarımı yıkayıp bi valize doldurayım bari hastane çantası babında..
Kızlar ya, dua edelim birbirimize..ben çok korkuyorum herşeyden..Allah'ım yardım etsin..:26:
hayır canım yaraları önlemez. yara olmaması ya da az olması için şimdiden göğüs uçlarını nemlendirmeye başla ve göğüs koruyucunu al. kaşınmasının sebebide çatlamaya başlamıştır. Onun içinde göğüslerine yağla yan 8 şeklinde masaj yap.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum
Ya bu arada beni kimse neden face e eklemiyooooooo(((((
ben ekliim seni adını soyadını yaz face den buliim seni öncee
canım beni de eklermisin.seda eklemiş ama bana davet gelmedi.şimdide ofline görünüyo.grup dan devet gelmesi gerekiyo demi.özlem çelik
canım beni de eklermisin.seda eklemiş ama bana davet gelmedi.şimdide ofline görünüyo.grup dan devet gelmesi gerekiyo demi.özlem çelik
gelmedi canım.gelinlikle fatom var eşimle beraber o özlem çeliki ekledin değilmi
gelmedi canım.gelinlikle fatom var eşimle beraber o özlem çeliki ekledin değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?