2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah bir yastıkta kocatsın kardeşini canım...
bayadır yoktun , artık gelirsin
bebişin nasıl tombalaklaşmış mı?

Ben sütyen almadım canım, denediklerim hiç hoş olmadı. Dedim bu cücük kadar yerden verecegime südyenimin demirini çıkarıverir indirir aşagı öyle veririm
Pamuksel 33 haftalıkken dogurdu canım, bebişte kendiside saglıklı allaha şükür iyiler. Çınarcıkta iyi çok şükür.
Canım bende bitane korse vardı, bayaaa sıkı bişey. Onu kullanmayı düsünüyorum, alacagımda ondan iyi olmayacaktır yani. Bide annem çarşaf al yanına dedi, aldım bakalım onla bi operasyon yapacak galiba bana. Çantam hazır, bi tacım yok:26: Onuda alıcam bu haftasonu.

Bitmiyo anacım eksikler.

a
geçmiş olsun canım tekrardan
ne olucak şimdi anlamadım ben alçıyamı aldı bandajladımı?
evdemisin okuldamısın?

çok sağolun kızlar,inanın ne yapacam ben de bilmiyorum..
Ayağım bandajlı şu an..evdeyim tek başıma...

Alçı da bebeğime zarar verecek diye korkuyorum kızlar..
10 dk'da bir tuvaletim geliyo
Alçılı ayakla tuvalete gitmek bile çok zor
koltuk değnekleriyle dengemi sağlayamıyorum, Allah korusun düşsem daha kötü olur..
Hele o değneklerle karnım nasıl kasılıyodu
yerde emekleyerek gidiyodum artık wc'ye, o da zar zor..

Doktor hiç basmamak şartıyla bandaj da olur dedi..
Basarsam müzminleşirmiş..
Neyse kızlar ben biraz uzanayım..

Canım basarsın düzelmiş kısmıda bozarsın, bence bandaj tehlikeli olur. Allaha emanet besmeleyle kalkıp wcye gidersen hiç bişeycik olmaz bebişine canım endişe etme. Cokkk dikkatli yavaş yavaş hareket et, gerekirse emekle, az kaldı sabır canım. Bende kalkayım yemek düşüneyim, kendine iyi bak öpüyorum seni. Allaha emanet ol cnm

selamlar kızlar bugun cok yoruldum ya sabahtan toplantılar vardı onalrla uğraştım durdum öğle arası geldim soyete pazarına gittim dönüşte hava baya sıcaktı işyerindeki yemeğe yetişeyim diye hzılı yurumusum yuzum yandı baya kırmızı zaten çillerim vardı hamişlikten dahada arttı gören kızınmı olcak diyo hemen anlıyo neyse ben mutluyum onlarla akşamada annemle kardeşim geliyo erken gelselerdi annem yemekleri evde hazı ederdi diye sevinmiştim aradım gec gelceklermiş ben yemek hazırlıcam artık neyse bakalaım nasip

şu tekerlekli destekler oluyor canım onlardan baksan daha kolay olur belki:44:

canım allah yardımcın olsun neden evde daha az oturuyorsun ki bırak ev işlerini 10 değil mi altı üstü eşin de yardım eder hem... sabret güzelim az kalmış artık...

Ah kızlar sağolun..
Eşim genelde sabah gidip akşam geliyo, gelince yardım eder ama sürekli yanımda olamaz..
Başka bakacak kimse de yok..Allah'ım yardım eder inşallah..Hepinizi öptüm..Görüşürüz..

canım gebe harektelerinin arasında emekleyerek yürümekte vardı bence bri ayağını kaldırarak emekleyebiliyorsan hem spor olur hem kolaylık çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inş.

canım gebe harektelerinin arasında emekleyerek yürümekte vardı bence bri ayağını kaldırarak emekleyebiliyorsan hem spor olur hem kolaylık çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inş.
Aaa hiç duymamıştım.
evde hareket için bi fikir daha geldi aklıma,zor olur ama
Bütün halıları toplayıp, tekerlekli pc sandeyesini mi kullansam

kızlar yazılarınızı okuyorumda gerçekten eksik bitmiyor yaaa:/

bitti diyorum yine çıkıyoo

Canım çok güzel bebişin sağlıklı ve büyütmesi kolay olacak. 2. çocuk olunca hamilelik maalesef daha yorucu ve zor oluyor. Evet ilgi bölünecek belki ama evde sürekli bir arkadaşı olacağı içinde Defne çok şanslı. Benim oğlum arkadaşı çok sever onun için seviniyorum. şu an kıskançlıkları başladı bir seviyor bir onu sevmeni istemiyorum diyor ama doğupta biraz büyüyünce eminim beraber vakit geçirmekten zevk alacaktır:)
Epidurali söylemeyi unutmuşsun ama fiyat farkı var. devlet epidural farkını karşılamıyor. Benim hastanemde genel anesteziyle 770 epiduralle 1100. İstersen bir teyit et. 2 kişilik refakatçi yeri olması çok önemli ve güzel. İlk doğumumda anneminde eşiminde yanımda kalabilmesi beni çok rahatlattı. Zaten eşimi gönderselerdi de gitmezdi herhalde:)

dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..

siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım
Benim ilk günden emziğe ihtiyacım oldu eşim hemen gidip aldı. Ama biberona gerek olacağını sanmam çünkü sütün gelebilmesi için sık sık emzirmem gerekecek.Mama falan gerek olmamıştı ve olmamasıda gerek diye düşünüyorum.Ama çok yer kaplayan bişey değil aldıysan kaşıla beraber koy. çünkü seni bırakmasın diye gerektiğinde mama kaşıkla verilebiliyor.

herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
Bebişin altı kızarmasın diye en azından ilk 10 gün pamuk kullan derim. Evet uğraştırıcı ama daha sağlıklı sonra yenidoğan ıslak mendillerine geçersin. Bu arada da mümkün olduğunca yıkamak en iyisi.

[
Senin sancılardan ve ağrılardan daha bende hiç yok. Sanki seninki daha yakın gibi:18:

Canım Allah yardımcın olsun biz bu halde şikayet ediyoruz.Dr tavsiyesi dinle bence. gerekirse bir kadın falan sor etraftan parayla sana yardıma gelebilecek birileri vardır diye düşünüyorum. Kesinlikle yardıma ihtiyacın o halde ayağını uzatıp dinlenmek gerek yoksa iyileşme sürecin uzayacak.:94:

evt Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler adlı kitapta vardı emekleme hareketleri

Aaa hiç duymamıştım.
evde hareket için bi fikir daha geldi aklıma,zor olur ama
Bütün halıları toplayıp, tekerlekli pc sandeyesini mi kullansam

iş görücek gibiyse neden olmasın?

kızlar yazılarınızı okuyorumda gerçekten eksik bitmiyor yaaa:/

bitti diyorum yine çıkıyoo

bitmiyo canım ya
ben çok şey aldım ama hala hep unuttuüğum bebek bezi var

Sağol canımcım, inşallah ))) bebişim büyüdü hyatım, geçen hafta 1800 gr idi. Bu hafta 2 kiloyu geçmiştir ))))
Sen nsılsın? Minişin nasıl?

bu hafta kontrol var bizimde artık 2 haftada bir oluyoruz
Maşallah canım seninkinede
adı bilge olucaktı dimi?

ben çıktım kızlarr iii bakın göbişlereee doktora gidiyosssss:2::2::2:

güzel haberlerle gel canım...

Öncelikle iyi haberlerine çok sevindim ))) hem çınara hem de pamuksel ve bebeğine ))
Bugün komdan sütyen adım canım, bana her sütyen olmuyor ama onu bğendim )) aklında bulunsun

Geçmişler olsun grfield cım. Sen mrak etme, qlçı bbeğine zarar vermez. Ama senin içln zor oluyordur. Aman dikkat et kendine ve nazarı çıktı diye düŞün bence )

en önemli şeeeyy

sakın bezi unutup gitme sonraa çucukun cicilerinii kirletir ona göre bakk

Doğum yapacağım hastanede doğum yapmış arkadaşımı dün akşam arayıp sordum, her şeyi onlar hallediyor, sen sadece gecelik ve pijama al yanına 2-3 tane dedi. bebeğin altını, gerekirse mamasını, hasta bezini, bebeğin kıyafetlerini onlar hallediyormuş. Hastaneye sormakta fayda var.

Son düzenleme:

Bakarım canım teşekkürleeer. Ev dandiniydi onu topluyodum. Bide yemek derdi var ööööööööf öf valla ya, ömür bitiyo iş bitmiyo:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…