Merhabalar kızlar, nasılsınız? Uzuuunnn bir zaman foruma giremedim. Kardeşimin düğün, ev yerleştirme telaşı, miskinlik derken forumu çok ihmal ettim (((((
Şükür, kardeşim evlendi. Düğünü çok güzel oldu. Evi de yerleşti ama bizde kalırken kullandığı odadaki eşyaları duruyor. Bu haftasonu alacak inşallah.
Sizleri çok özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Artık büyük güne iyice yaklaştık ))))
Doğrusun canım, bu hafta çantamı hazır edeyim. Bugün sütyenimi de aldım.
pamuksel doğurdu demek, o nasıl, bebeği nasıl? Uzun zamandır giremedim ki, duyamamışım pamuğu da. allah ona da bebeğine de sağlık versin.
Korse işini ne yaptın biacım? Almayı düşünüyor musun? Ya da aldın mı? Aldıysan nasıl bi şey aldın?
canım dualarım seninle de bandajla kesin basarsın bir de 10 gün öyle sakındıgınla kalırsın. atel tümden alçı kadar kasmaz seni, biliyorum elbette zor ama yine de işin ucunda iyileşmek var güzelim, doguma ne kaldı surda, bebiş geldikten sonra hiç ilgilenemeceksin ki ayagına bacagına, allah korusun kalıcı bi problem falan olursa... gel alcıdan kacma sen, allah yar ve yardımcın olsun, rapor da ayagı alçılı hamile kadına vermeyecekler de kime verecekler canım, sen yüzünü yırt, raporunu da al paşalar gibi evinde, sadece tuvaletine git gel, yemegi de dısardan falan yiyin o olsun...demesi kolay elbette de baska caren de yok ki
Canım pc basından kalkmıştım görmedim kusura bakma, teşekkür ederiim
Olsun canım 10 gün daha sabret, eşin yardım eder 10 gün kalmış şurda canım. Ev işi falan anlıyorum ama saglıgından önemli degil ki. Sana dua ediyorum canım, allah bian önce şifa versin insallah:26:
a
geçmiş olsun canım tekrardan
ne olucak şimdi anlamadım ben alçıyamı aldı bandajladımı?
evdemisin okuldamısın?
çok sağolun kızlar,inanın ne yapacam ben de bilmiyorum..
Ayağım bandajlı şu an..evdeyim tek başıma...
Alçı da bebeğime zarar verecek diye korkuyorum kızlar..
10 dk'da bir tuvaletim geliyo
Alçılı ayakla tuvalete gitmek bile çok zor
koltuk değnekleriyle dengemi sağlayamıyorum, Allah korusun düşsem daha kötü olur..
Hele o değneklerle karnım nasıl kasılıyodu
yerde emekleyerek gidiyodum artık wc'ye, o da zar zor..
Doktor hiç basmamak şartıyla bandaj da olur dedi..
Basarsam müzminleşirmiş..
Neyse kızlar ben biraz uzanayım..
koltuk değnekleriyle dengemi sağlayamıyorum, Allah korusun düşsem daha kötü olur..
canım allah yardımcın olsun neden evde daha az oturuyorsun ki bırak ev işlerini 10 değil mi altı üstü eşin de yardım eder hem... sabret güzelim az kalmış artık...
Canım basarsın düzelmiş kısmıda bozarsın, bence bandaj tehlikeli olur. Allaha emanet besmeleyle kalkıp wcye gidersen hiç bişeycik olmaz bebişine canım endişe etme. Cokkk dikkatli yavaş yavaş hareket et, gerekirse emekle, az kaldı sabır canım. Bende kalkayım yemek düşüneyim, kendine iyi bak öpüyorum seni. Allaha emanet ol cnm
Tamam canım, sağol..şu tekerlekli destekler oluyor canım onlardan baksan daha kolay olur belki:44:
canım gebe harektelerinin arasında emekleyerek yürümekte vardı bence bri ayağını kaldırarak emekleyebiliyorsan hem spor olur hem kolaylık çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inş.
Aaa hiç duymamıştım.canım gebe harektelerinin arasında emekleyerek yürümekte vardı bence bri ayağını kaldırarak emekleyebiliyorsan hem spor olur hem kolaylık çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inş.
allah bir yastıkta kocatsın kardeşini canım...
bayadır yoktun , artık gelirsin
bebişin nasıl tombalaklaşmış mı?
Canım çok güzel bebişin sağlıklı ve büyütmesi kolay olacak. 2. çocuk olunca hamilelik maalesef daha yorucu ve zor oluyor. Evet ilgi bölünecek belki ama evde sürekli bir arkadaşı olacağı içinde Defne çok şanslı. Benim oğlum arkadaşı çok sever onun için seviniyorum. şu an kıskançlıkları başladı bir seviyor bir onu sevmeni istemiyorum diyor ama doğupta biraz büyüyünce eminim beraber vakit geçirmekten zevk alacaktır:)selam teyzoslar....ben bugun hatta biraz önce drdan geldim...ve sok oldum yaa ben 2.5 kilo olmustur diye tahmin ediyordum dr3200 gram 49 cm dedi ...ve yuzume sok olmus bir ifadeyle baktı tekrar son adet tarihimi yazdı ultrason aletine...ben de bunlar fazla cıkarıyor dedim
oda evet ama en dusuk 3000grm ve 48 cm dedi...
ama ben cok kilo almadım dedim cunku 9.5 kilo almısım oda bebege iyi bakmıssın ama dedi..kanala girmiş...agrılarım iri olmasından kaynaklanıomus..ben de vitamini bıraktım demir de içmiyorum dedim guldu..demir yazdı tırıs tırıs aldık esimle bugun ama belki kullanmam..sezaryan tarihini de verdi ayın 29 unda insallah
odaları sordum refakatci kalıomu die 2 kişilik rafakatcilik yer var dedi ama kaynanaları alıoruz diye espri yaptı:)) bende kaynanam yok dedim gulduk ...
350 liraymıs dogum parası..
dusu varmıs odasında
yeni dogan ünitesi varmıs...
tansiyonum fix artık 10 a 6
aannnnaaa kızlar ben epidural istediğimi sölemeyi unuttum
bu araada akıntım fazl dedim
kokulu değilse kasıntı yoksa önemli değil bu aylar fazlalasır dedi:)
benden ve oglumdan haberler bu kadar simdilik hepinizi cok öpüyorum
elimde suan son fotosu zaten yanaktan baska bişi yok koccaman yanakları ve dudakları var gözler kısılmıs iyice :)))
bu arada dogumu görüyorum hergun vaktinde gelsin diye cok dua ediyoruz esimle
esim odamızı süsletecekmiş dogumdan önce cok mutlu oldum :)))
Benim ilk günden emziğe ihtiyacım oldu eşim hemen gidip aldı. Ama biberona gerek olacağını sanmam çünkü sütün gelebilmesi için sık sık emzirmem gerekecek.Mama falan gerek olmamıştı ve olmamasıda gerek diye düşünüyorum.Ama çok yer kaplayan bişey değil aldıysan kaşıla beraber koy. çünkü seni bırakmasın diye gerektiğinde mama kaşıkla verilebiliyor.dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..
siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım
Bebişin altı kızarmasın diye en azından ilk 10 gün pamuk kullan derim. Evet uğraştırıcı ama daha sağlıklı sonra yenidoğan ıslak mendillerine geçersin. Bu arada da mümkün olduğunca yıkamak en iyisi.herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
Senin sancılardan ve ağrılardan daha bende hiç yok. Sanki seninki daha yakın gibi:18:kızlar benim bugün sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var off noluyor böyle anlamıyorum yaaa... zaten kaç gündür bacak aralarım ve belim ağrıyordu bugün bir de bu başladı bildiğin adet sancısı ama hafif hafif böyle... acaba doğum sancısı mı bu:26:
ben hiç bahsetmeyim kızlar agrılarımdan uzulursunuz bana
12,5 kiloluk birini gunde en az 15 kere kaldırıp indiriyorum:89:
göbegime oturuyor kucagımda tasıyorum ....
bebek kanala girmiş sayesinde dusunun yani kendi tersti kardesi sayesinde normal pozisyondasaolsun erkek kardesi de vicdansız ki heryerimi deliyor resmen alttan cıkacak kaburgaları da tekmelemekten zavvallı ben 2 evlat tarafından simdiden işkence görüyorum ((
selam Büşra'cım,
iyi olmana çok sevindim, geçmiş olsun tekrar
ben de bugün tekrar başka bir ortopediciye gttim, bunu çok methetmişlerdi..
gaçen hafta alçım çıktı,10 gün kalmıştı ama hala şiş ve acıyo dedim..
Baktı "alçıda 10 gün daha kalmalıymış, tam iyileşmemiş" dedi
röntgenlik bi durum yok gibi ama yine bi 10 gün daha atel yapalım dedi
ben de bandaj olmaz mı dedim, alçı resmen işkence kızlar ya
"öyle bile olsa 10 gün kesinlikle basmıycaksın" dedi..
Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
kayınvalidem gitti artık, zaten hasta kadın..
Annem zaten gelemiyo..
mecbur az az basıcam mecbur kaldıkça
okulda evden daha çok oturuyorum diye gitmek de istiyorum ama bilmiyorum tekrar rapor da alabilirim..
Amaaan kızlar ya, ne işler açtım ben böyle başıma
Aman dikkat edin kendinize..
Bana da dua edin..:26:
canım gebe harektelerinin arasında emekleyerek yürümekte vardı bence bri ayağını kaldırarak emekleyebiliyorsan hem spor olur hem kolaylık çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş inş.
Aaa hiç duymamıştım.
evde hareket için bi fikir daha geldi aklıma,zor olur ama
Bütün halıları toplayıp, tekerlekli pc sandeyesini mi kullansam
kızlar yazılarınızı okuyorumda gerçekten eksik bitmiyor yaaa:/
bitti diyorum yine çıkıyoo
Sağol canımcım, inşallah ))) bebişim büyüdü hyatım, geçen hafta 1800 gr idi. Bu hafta 2 kiloyu geçmiştir ))))
Sen nsılsın? Minişin nasıl?
ben çıktım kızlarr iii bakın göbişlereee doktora gidiyosssss:2::2::2:
Öncelikle iyi haberlerine çok sevindim ))) hem çınara hem de pamuksel ve bebeğine ))Ben sütyen almadım canım, denediklerim hiç hoş olmadı. Dedim bu cücük kadar yerden verecegime südyenimin demirini çıkarıverir indirir aşagı öyle veririm
Pamuksel 33 haftalıkken dogurdu canım, bebişte kendiside saglıklı allaha şükür iyiler. Çınarcıkta iyi çok şükür.
Canım bende bitane korse vardı, bayaaa sıkı bişey. Onu kullanmayı düsünüyorum, alacagımda ondan iyi olmayacaktır yani. Bide annem çarşaf al yanına dedi, aldım bakalım onla bi operasyon yapacak galiba bana. Çantam hazır, bi tacım yok:26: Onuda alıcam bu haftasonu.
Bitmiyo anacım eksikler.
evt Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler adlı kitapta vardı emekleme hareketleri
iş görücek gibiyse neden olmasın?
bitmiyo canım ya
ben çok şey aldım ama hala hep unuttuüğum bebek bezi var
bu hafta kontrol var bizimde artık 2 haftada bir oluyoruz
Maşallah canım seninkinede
adı bilge olucaktı dimi?
güzel haberlerle gel canım...
Öncelikle iyi haberlerine çok sevindim ))) hem çınara hem de pamuksel ve bebeğine ))
Bugün komdan sütyen adım canım, bana her sütyen olmuyor ama onu bğendim )) aklında bulunsun
Geçmişler olsun grfield cım. Sen mrak etme, qlçı bbeğine zarar vermez. Ama senin içln zor oluyordur. Aman dikkat et kendine ve nazarı çıktı diye düŞün bence )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?