Aaa hiç duymamıştım.
evde hareket için bi fikir daha geldi aklıma,zor olur ama
Bütün halıları toplayıp, tekerlekli pc sandeyesini mi kullansam
Japones
SARIPAPATYA03
**garfield**
ZEYNEP2011
tugcal+
pelcel
byd
youngmom
birtutambaharat
canlar naber nasilsiniz umarim herse yolundadir hepinizi cokkk seviorum, icinizdeki kuzularida sizide kocamnnn öpüyorum ....
@ garfield canim nasil oldu ayagin cikarttinmi alciyi ? canim dikkat et kendinee
Pelin nasıl geçti? Tombalak olmuş mu oğluşun
ya canım bi ton sey yazdım ama
nereye gitmis anlamdım:44:
olmamıs ya 2300 gr olmus hep
kendime yemisim maşallah
hoşgeldin canım nasılsın bakalım senin bebiş
nasıl ozlettin kız kendini neler yapıyorsun bi
sıkıntın yok dimi iyisin
kızlarrr karnışım çok agrio adet olcakmışım gibi sizinde agriomu
kızlarrr karnışım çok agrio adet olcakmışım gibi sizinde agriomu
Canım Allah yardımcın olsun biz bu halde şikayet ediyoruz.Dr tavsiyesi dinle bence. gerekirse bir kadın falan sor etraftan parayla sana yardıma gelebilecek birileri vardır diye düşünüyorum. Kesinlikle yardıma ihtiyacın o halde ayağını uzatıp dinlenmek gerek yoksa iyileşme sürecin uzayacak.:94:
evt Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler adlı kitapta vardı emekleme hareketleri
iş görücek gibiyse neden olmasın?
Geçmişler olsun grfield cım. Sen mrak etme, qlçı bbeğine zarar vermez. Ama senin içln zor oluyordur. Aman dikkat et kendine ve nazarı çıktı diye düŞün bence )
ah canım ya kıyamam..canım bencede al raporunu evde ol daha iyi..annen nden gelemiyor?kardeşin falan yokmu?
canim yaa sorma hastanedeydim preeklampsi süphesiyle bir hafta kaldim hastaneden dün ciktim.... simdilik sükür hersey yolunda daha cok ilerlemedigi icin doguma almadilar, zaten 36. haftadan önce olanlar cok siddetli degilse bekletiyorlarmis, ben bugün 35 oldum,, tabi haftaya kadar eger yine sikayetim olursa belki doguma alirlar.... bilmeiyorum bende artik hastanede cok bunaldigim icin cikmak istedim, sadece bas agrim var cünkü onun icinde bi hap veriyorlardi onunda faydasi olmuyordu tabi yaklasik 1 haftadan beri sadece hic bir sekilde bi tedavi uygulanmadan orada yatmak bayaa bunaltti beni, birde internetim yoktu bayaa bunaldim sizleride cok özledim, hep merak edip durdum acaba baska doguran oldumu diye, kizlar bi bakmissiniz bende haftaya dogum yaptim :))
artik öyle bi konuma geldimki hastanede yeter artik alin bebegi dedim yani, biranönce dogsunda seveyim diyorum doktora tabi doktorlar gelismini tamamlamasini bekledikleri icin beni takmadilar bile hehheh
görelim mevlam neylerr neylerse güzel eyler
bizim gibi çalışan annelerin bebişleri ne kadar baksakta pek kilo alıcak gibi durmuyo
izinde alır bebişin kilo merak etme
canim yaa sorma hastanedeydim preeklampsi süphesiyle bir hafta kaldim hastaneden dün ciktim.... simdilik sükür hersey yolunda daha cok ilerlemedigi icin doguma almadilar, zaten 36. haftadan önce olanlar cok siddetli degilse bekletiyorlarmis, ben bugün 35 oldum,, tabi haftaya kadar eger yine sikayetim olursa belki doguma alirlar.... bilmeiyorum bende artik hastanede cok bunaldigim icin cikmak istedim, sadece bas agrim var cünkü onun icinde bi hap veriyorlardi onunda faydasi olmuyordu tabi yaklasik 1 haftadan beri sadece hic bir sekilde bi tedavi uygulanmadan orada yatmak bayaa bunaltti beni, birde internetim yoktu bayaa bunaldim sizleride cok özledim, hep merak edip durdum acaba baska doguran oldumu diye, kizlar bi bakmissiniz bende haftaya dogum yaptim :))
artik öyle bi konuma geldimki hastanede yeter artik alin bebegi dedim yani, biranönce dogsunda seveyim diyorum doktora tabi doktorlar gelismini tamamlamasini bekledikleri icin beni takmadilar bile hehheh
evet rapor alıp evde dinlenicem biraz bakalım ama alçıya aldırmıycam kızlar ya..
Napiym Allah'ım öyle de şifasını verir inşallah..Başka çarem yok..
Annem gelemez çünkü küçük kardeşim var, annem onunla ilgilenmek zorunda..babam var..
uzun hikaye..neyse..
Eşim geldi şimdi. O bakacak artık bana..yarın da sevk aldı gitmiycek okula, wc haricinde kalkmam artık yerimden..:26:
canim o bendede oluyor, hastanede birkac kez oldu nst ye bagladilar ama orda sancim cikmadi.... galiba artik yavas yavas rahim kendini hazirliyor benim ebem öyle dedi, yoksa dogum sancin olsa nst de belli olurdu dedi.... bebek hareket etikcede adet sancisi yaparmis
ağrıyo canım ya ağrımazmı?bide 2 saatliğine okula gittim geldim yürüyerek şimdide vajinam ağrıyo zonkluyo hatta..
inş. canım sağlıklı olsun da kilo doğumdan
sonrada olur inş.bakalım dr.haftasına gore
uyumlu buldu ama
ya onu hiç sorma çömeldigimde egildigimde falan dışarı çıkıcak sanıyorum nasıl agrı böle bi garip bide iç kısmında damarlar çıkmış çok korktum geçen görünce acaba hamileliktenmi:2:
Canim merhaba, cok gecmis olsun. Eminim patlamissindir internetsiz de falan. Aslinda birbirimize guveniyoruz artik, telefon nolari alinsa ne iyi olurdu. Gerci kimse beni arayamaz ama ben en azindan haber vermek icin arayabilirim birinizi.canim yaa sorma hastanedeydim preeklampsi süphesiyle bir hafta kaldim hastaneden dün ciktim.... simdilik sükür hersey yolunda daha cok ilerlemedigi icin doguma almadilar, zaten 36. haftadan önce olanlar cok siddetli degilse bekletiyorlarmis, ben bugün 35 oldum,, tabi haftaya kadar eger yine sikayetim olursa belki doguma alirlar.... bilmeiyorum bende artik hastanede cok bunaldigim icin cikmak istedim, sadece bas agrim var cünkü onun icinde bi hap veriyorlardi onunda faydasi olmuyordu tabi yaklasik 1 haftadan beri sadece hic bir sekilde bi tedavi uygulanmadan orada yatmak bayaa bunaltti beni, birde internetim yoktu bayaa bunaldim sizleride cok özledim, hep merak edip durdum acaba baska doguran oldumu diye, kizlar bi bakmissiniz bende haftaya dogum yaptim :))
canim yaa cok gecmis olsun, gercekten zor durumdasin. Bence hali ve yuruyen sandalye fikri hic fena degil, ciddiyim gercekten.evet rapor alıp evde dinlenicem biraz bakalım ama alçıya aldırmıycam kızlar ya..
Napiym Allah'ım öyle de şifasını verir inşallah..Başka çarem yok..
Annem gelemez çünkü küçük kardeşim var, annem onunla ilgilenmek zorunda..babam var..
uzun hikaye..neyse..
Eşim geldi şimdi. O bakacak artık bana..yarın da sevk aldı gitmiycek okula, wc haricinde kalkmam artık yerimden..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?