2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Japones
SARIPAPATYA03
**garfield**
ZEYNEP2011
tugcal+
pelcel
byd
youngmom
birtutambaharat

canlar naber nasilsiniz umarim herse yolundadir hepinizi cokkk seviorum, icinizdeki kuzularida sizide kocamnnn öpüyorum ....
@ garfield canim nasil oldu ayagin cikarttinmi alciyi ? canim dikkat et kendinee

hoşgeldin canım nasılsın bakalım senin bebiş
nasıl ozlettin kız kendini neler yapıyorsun bi
sıkıntın yok dimi iyisin

Pelin nasıl geçti? Tombalak olmuş mu oğluşun

ya canım bi ton sey yazdım ama
nereye gitmis anlamdım:44:
olmamıs ya 2300 gr olmus hep
kendime yemisim maşallah

hoşgeldin canım nasılsın bakalım senin bebiş
nasıl ozlettin kız kendini neler yapıyorsun bi
sıkıntın yok dimi iyisin

canim yaa sorma hastanedeydim preeklampsi süphesiyle bir hafta kaldim hastaneden dün ciktim.... simdilik sükür hersey yolunda daha cok ilerlemedigi icin doguma almadilar, zaten 36. haftadan önce olanlar cok siddetli degilse bekletiyorlarmis, ben bugün 35 oldum,, tabi haftaya kadar eger yine sikayetim olursa belki doguma alirlar.... bilmeiyorum bende artik hastanede cok bunaldigim icin cikmak istedim, sadece bas agrim var cünkü onun icinde bi hap veriyorlardi onunda faydasi olmuyordu tabi yaklasik 1 haftadan beri sadece hic bir sekilde bi tedavi uygulanmadan orada yatmak bayaa bunaltti beni, birde internetim yoktu bayaa bunaldim sizleride cok özledim, hep merak edip durdum acaba baska doguran oldumu diye, kizlar bi bakmissiniz bende haftaya dogum yaptim :))
artik öyle bi konuma geldimki hastanede yeter artik alin bebegi dedim yani, biranönce dogsunda seveyim diyorum doktora tabi doktorlar gelismini tamamlamasini bekledikleri icin beni takmadilar bile hehheh
görelim mevlam neylerr neylerse güzel eyler

kızlarrr karnışım çok agrio adet olcakmışım gibi sizinde agriomu

canim o bendede oluyor, hastanede birkac kez oldu nst ye bagladilar ama orda sancim cikmadi.... galiba artik yavas yavas rahim kendini hazirliyor benim ebem öyle dedi, yoksa dogum sancin olsa nst de belli olurdu dedi.... bebek hareket etikcede adet sancisi yaparmis

evt Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler adlı kitapta vardı emekleme hareketleri
iş görücek gibiyse neden olmasın?

Geçmişler olsun grfield cım. Sen mrak etme, qlçı bbeğine zarar vermez. Ama senin içln zor oluyordur. Aman dikkat et kendine ve nazarı çıktı diye düŞün bence )

ah canım ya kıyamam..canım bencede al raporunu evde ol daha iyi..annen nden gelemiyor?kardeşin falan yokmu?

evet rapor alıp evde dinlenicem biraz bakalım ama alçıya aldırmıycam kızlar ya..
Napiym Allah'ım öyle de şifasını verir inşallah..Başka çarem yok..
Annem gelemez çünkü küçük kardeşim var, annem onunla ilgilenmek zorunda..babam var..
uzun hikaye..neyse..
Eşim geldi şimdi. O bakacak artık bana..yarın da sevk aldı gitmiycek okula, wc haricinde kalkmam artık yerimden..:26:

geçmiş olsun canım inş 1-2 hafta daha durur..

bizim gibi çalışan annelerin bebişleri ne kadar baksakta pek kilo alıcak gibi durmuyo
izinde alır bebişin kilo merak etme

inş. canım sağlıklı olsun da kilo doğumdan
sonrada olur inş.bakalım dr.haftasına gore
uyumlu buldu ama

acel etmeyin fıstık bi 37 haftan dolsun ondan sonra alsınlar bebişi
umarım sende iyi olursun...
Geçen benide çok korkuttun haftasonu çanta alışverişini bitirdim

Allah razı olsun yinede eşlerden dimi?onlarda olmasa..iyi yarın yırttın..öbür günde dışardan alsın bişeyler yemek yapmaya bile kalma böylece 2 gün geçer..sabret biraz da bişey kalmasın..

canım benim cok gecmis olsun bana dr.bugun
34 den sonra herhangi bi problem olmaz dedi
cigerler kendini tamamlamıs oluyor dedi o yuzden
tabii olmasında erken dogum olsada sıkma canını
onemli olan senin ve bebegin sağlıgı baktın zarar
veriyor almaları en mantıklısı dikkat et kendine canım
cok optum

benide kaç kez bagladılar ondan bişey çıkmıyo ama çok agrio son 3 4 gündür saglık ocagındaki hemşire dogum yoluna giriyo ondan dedi suyun gelirse hemen hastaneye git dedi benim temmuzda dogumum 40 hafta ozaman doluyomuş çok erken deilmi daha

ağrıyo canım ya ağrımazmı?bide 2 saatliğine okula gittim geldim yürüyerek şimdide vajinam ağrıyo zonkluyo hatta..

ya onu hiç sorma çömeldigimde egildigimde falan dışarı çıkıcak sanıyorum nasıl agrı böle bi garip bide iç kısmında damarlar çıkmış çok korktum geçen görünce acaba hamileliktenmi:2:

ya..ay ben hiç içine bakmadım..rahim duvarı kalınlaşıyor tubalar uzuyor ve genişliyor ya ondandır heralde..normal yani...yinede bir ebeye danışmak lazım..benim otururken bile ağrıyor şu anda..

Canim merhaba, cok gecmis olsun. Eminim patlamissindir internetsiz de falan. Aslinda birbirimize guveniyoruz artik, telefon nolari alinsa ne iyi olurdu. Gerci kimse beni arayamaz ama ben en azindan haber vermek icin arayabilirim birinizi.
Ben de dogsa da sevsem diyorum bazen, sonra hemen vazgeciyorum Azicik daha gezdireyim annemi, bir de cok yakin bir arkadasim evlenecek bu cumartesi, onu da atlatayim artik gerisi umrum degil. Ama esim de demin diyor, haftaya onemli toplantilarim var 1 hafta daha sabret diyor. Cok sukur ki artik bebisler buyudu, dogsalar da sorun olmaz.

canim yaa cok gecmis olsun, gercekten zor durumdasin. Bence hali ve yuruyen sandalye fikri hic fena degil, ciddiyim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…