- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
bilmiyorum kı kızlar rahatsız edici bişey değil ama bildiğin hafif adet sancısı belki de bebek yerleştiği için oluyordur gerçi bebek hala yan benim hissediyorum kafasını dönmedi daha
olmadı dersem yalan olur ama kesinlikle abartıldığı değil.5-6 gün sürüo sıkıntısı.emzirirken ağrı oluodu sıkıntı çektim.hatta geceleri eşim veriyodu kucağıma.eğilemiyodum yatağına.ama dediğim gibi 5-6 gün.şu an da göbek möbek yok hatta hamile kalmadan önceki kilomun altındayım.kimse inanamıo doğum yaptığıma.oysa ki ben sezeryanla doğum yapanlar kilo veremio die biliodum.
kızlar benim bugün sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var off noluyor böyle anlamıyorum yaaa... zaten kaç gündür bacak aralarım ve belim ağrıyordu bugün bir de bu başladı bildiğin adet sancısı ama hafif hafif böyle... acaba doğum sancısı mı bu:26:
Sevindim senin adına,herkes de ayrı işte,önemli olan bünye heralde,tabi bi de dikkat etmek lazım,normal doğum yapıp da,ye iç yat yaparsak gitmez tabi kilolar)
ben kasım ayında doğum yaptım.doktorum heep normal doğum taraftarıydı.ama dediği hep şuydu:doğum şeklini bebek belirler,ne şekilde doğmak istiosa öle doğar.ben de normal doğum istiyordum.40.haftam dolmuştu ama sancı mancı bişi yoktu.iki kez suni sancı verildi.hiçbi etkisi olmadı.oğlum doğum kanalından çıktı hatta :) ertesi gün hemen sezeryanla alındı.herşey normal doğum yönünde ilerlerken birden sezeryan oldu sonuç olarak.iki doğumun da var aslında tehlikeli,zararlı yönleri ama bunları düşünüp kendinizi daha da strese sokmayın bence.doktorunuza güveniyorsanız çok da endişe duymanıza gerek yok.o sizin ve bebeğiniz için doğru kararı verecektir.inşallah hepiniz sorunsuz bi şekilde doğum yapar,sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız :)
kızlar benim bugün sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var off noluyor böyle anlamıyorum yaaa... zaten kaç gündür bacak aralarım ve belim ağrıyordu bugün bir de bu başladı bildiğin adet sancısı ama hafif hafif böyle... acaba doğum sancısı mı bu:26:
bendede var aynısı işte çooook derindem gelen bi adet sancısı,,,ama artık böyle şeyler olacak diye takmıorum normal diye düşünüyorum
Bende de var canımBöyle bebiş hareket ettikçe kasıklarıma vuruyor gibi, birde bel ağrısı
şu yalancı sancı dediklerinden olmasın kızlar, benimde zaman zaman kasıklarımda oluyor kendimi yorduğumda
ben hiç bahsetmeyim kızlar agrılarımdan uzulursunuz bana
12,5 kiloluk birini gunde en az 15 kere kaldırıp indiriyorum:89:
göbegime oturuyor kucagımda tasıyorum ....
bebek kanala girmiş sayesinde dusunun yani kendi tersti kardesi sayesinde normal pozisyondasaolsun erkek kardesi de vicdansız ki heryerimi deliyor resmen alttan cıkacak kaburgaları da tekmelemekten zavvallı ben 2 evlat tarafından simdiden işkence görüyorum ((
bebek kanala girmiş sayesinde dusunun yani kendi tersti kardesi sayesinde normal pozisyondasaolsun erkek kardesi de vicdansız ki heryerimi deliyor resmen alttan cıkacak kaburgaları da tekmelemekten zavvallı ben 2 evlat tarafından simdiden işkence görüyorum ((
merhabalar güzel anneler....cnm allah kolaylık versin ikiz gebelik herhalde zor ne diyim...ama neyse az kalmış allah kurtarsın inşallah...
Allah kolaylık versin canım
Kaburga olayı sende de mi varBenimki de sağ göğüs kafesimin altına ayaklarını takıyor sanıyorum, sol kasığımla sağ göğüs kafesimin altına doğru geriniyor Sonra gelde uyu
evvveeettttt sorma ya zaten erkekler kızlardan guclu onu anladım bu gebeliğimde defne cok canımı yakmıyordu bu resmen anamı aglattıAllah kolaylık versin canım
Kaburga olayı sende de mi varBenimki de sağ göğüs kafesimin altına ayaklarını takıyor sanıyorum, sol kasığımla sağ göğüs kafesimin altına doğru geriniyor Sonra gelde uyu
canım benimmmmmmm allah yardımcın olsun, valla bu kadarını anlattın da üzüldüm
bu arada görmesem unutucam, bebeğin kocaman olmus annesimaşallah, inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı gidersiniz canım. benim minik kızım gecen hafta 1800 grdı maşallahınız var sizin
yok hayatım kızım 2 yasında ondan bahsediyorumsekerim ya ikiz mi zannettin sen de
ahaha aynen ayaklarını sanki aralarına sokuyor kaburgalarımınmaşallah bebişlerimize yaaa. eşim bazen göbeğime kafayı koyup "kızıııım anneyi rahat bırak" diye sesleniyor, diyorum bırakmasın, allahj saglık versin ben tekmeye razıyım
evvveeettttt sorma ya zaten erkekler kızlardan guclu onu anladım bu gebeliğimde defne cok canımı yakmıyordu bu resmen anamı aglattı
masallah canım kızına da sanada saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım saglıklı olsunlar daha ne ister bir anne
arina ne zaman gittin dr a en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?