2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum kı kızlar rahatsız edici bişey değil ama bildiğin hafif adet sancısı belki de bebek yerleştiği için oluyordur gerçi bebek hala yan benim hissediyorum kafasını dönmedi daha

bendede var aynısı işte çooook derindem gelen bi adet sancısı,,,ama artık böyle şeyler olacak diye takmıorum normal diye düşünüyorum

Sevindim senin adına,herkes de ayrı işte,önemli olan bünye heralde,tabi bi de dikkat etmek lazım,normal doğum yapıp da,ye iç yat yaparsak gitmez tabi kilolar)

Bende de var canım Böyle bebiş hareket ettikçe kasıklarıma vuruyor gibi, birde bel ağrısı

Sevindim senin adına,herkes de ayrı işte,önemli olan bünye heralde,tabi bi de dikkat etmek lazım,normal doğum yapıp da,ye iç yat yaparsak gitmez tabi kilolar)

kesinlikle :) ama öle güzel bi yoğunluk,telaş oluo ki yemek yemeyi düşünemiosun bile.siz de yaşıcaksınız az kaldı :)

Çok haklısın canım. Benim doktorum da normal doğum olmamdan yana; ama herşey kader kısmet.

Bu arada şu son yazılanlardan dolayı strese girdim. Lütfen böyle birbirimizi etkileyecek şeyler yazmayalım arkadaşlar. Herkesin acı eşiği, çatısı vb. şeyleri farklıdır. Biz millet olarak güzel, pozitif olayları anlatmayız, hep negatifleri anlatırız ve etkileniriz.

Son düzenleme:

bendede var aynısı işte çooook derindem gelen bi adet sancısı,,,ama artık böyle şeyler olacak diye takmıorum normal diye düşünüyorum

Bende de var canım Böyle bebiş hareket ettikçe kasıklarıma vuruyor gibi, birde bel ağrısı

şu yalancı sancı dediklerinden olmasın kızlar, benimde zaman zaman kasıklarımda oluyor kendimi yorduğumda

ben hiç bahsetmeyim kızlar agrılarımdan uzulursunuz bana
12,5 kiloluk birini gunde en az 15 kere kaldırıp indiriyorum:89:
göbegime oturuyor kucagımda tasıyorum ....
bebek kanala girmiş sayesinde dusunun yani kendi tersti kardesi sayesinde normal pozisyonda saolsun erkek kardesi de vicdansız ki heryerimi deliyor resmen alttan cıkacak kaburgaları da tekmelemekten zavvallı ben 2 evlat tarafından simdiden işkence görüyorum ((

merhabalar güzel anneler....cnm allah kolaylık versin ikiz gebelik herhalde zor ne diyim...ama neyse az kalmış allah kurtarsın inşallah...

neyseki ayın 15 inde bakıcımızı tekrar cagıracagım da biraz olsun defnenin zulmunden kurtulcam
saka bir yana en azından bakıcısını cok sevio ve o varken beni gözü bile görmüyor

Allah kolaylık versin canım

Kaburga olayı sende de mi var Benimki de sağ göğüs kafesimin altına ayaklarını takıyor sanıyorum, sol kasığımla sağ göğüs kafesimin altına doğru geriniyor Sonra gelde uyu

canım benimmmmmmm allah yardımcın olsun, valla bu kadarını anlattın da üzüldüm

bu arada görmesem unutucam, bebeğin kocaman olmus annesi maşallah, inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı gidersiniz canım. benim minik kızım gecen hafta 1800 grdı maşallahınız var sizin

ahaha aynen ayaklarını sanki aralarına sokuyor kaburgalarımın maşallah bebişlerimize yaaa. eşim bazen göbeğime kafayı koyup "kızıııım anneyi rahat bırak" diye sesleniyor, diyorum bırakmasın, allahj saglık versin ben tekmeye razıyım

evvveeettttt sorma ya zaten erkekler kızlardan guclu onu anladım bu gebeliğimde defne cok canımı yakmıyordu bu resmen anamı aglattı

masallah canım kızına da sanada saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım saglıklı olsunlar daha ne ister bir anne

yok hayatım kızım 2 yasında ondan bahsediyorum sekerim ya ikiz mi zannettin sen de

ay pardon ben öle zannettim..benim yiğidim de halen çalışırken çok tekmeliyor bazen çok hareket edip ayakta kalınca böle kasıklarıma adet sancısı gibi içten bir sancı giriyor...bilmiyorum normal mi...hayırlısı artık bakalım..:44::44:

Maşallah canım. Baklaım doğduklarında da bu kadar yaramaz olacaklar mı. Sağlıkla doğsunlar inşallahhh

Erkek ya ondandır Güç denemesi yapıyorlar

Ben duşa girip geleyim bari, belki rahatlarım

niye kucağını alıyosunki defneyi
yapma canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…