aynen öyle, sen çifte kavrulmuş olacaksın artıkmasallah canım kızına da sanada saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım saglıklı olsunlar daha ne ister bir anne
ayh yaramaz olmasınlar inşallah da böyle mal gibi bi çocuk da olmasınalr, accık kuduruk olsunlar ki sevelimMaşallah canım. Baklaım doğduklarında da bu kadar yaramaz olacaklar mı. Sağlıkla doğsunlar inşallahhh
ay canım mecbur aglıyor atlıyor kucagıma annem diye sarılıyor boynuma kadimmm diye kardesini seviyor
a beni diyor ben de kıyamıyorum ona inan zaten uzuluyorum onla eskşsi gibi ilgilenemeyecegim ilgi bölunecek diye((
günaydın kızlar, bu gece bir uyudum bir uyudum, hiç tuvalete bile kalkmamışımbir gün iyiyim bir gün kötü, ama bugün süperiiiiim
canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz... ama 1 e kadar uyumussun ya helal olsun, ben aclıktan zaafiyet gecirirdim, serum falan yerdim yaniSelam kızlar çok şükür bugün daha iyiyim, sadece hafif isal kaldı. Onuda insallah bugün atlatırız. Demek ki doktor amcamızı göresimiz varmış, gittik düzeldikSizler nasılsınız?
Canıım bende bi uyumuşum ki sorma uyandıgımda saat 1 idi, dedim oglum açtır kalk büşra
Ama wc olayından asla feragat etmiyorum, valla inanırmısın gece tuvalete gitmeyim diye su içmiyorum. Banamısın demiyo yine geliyo anacımOlsun napalım az kaldı az az
bence de benim görümcemin kızı öle ben hayatımda böle ukala çocuk görmedim.ne gülüyor,ne de ağlıyooo mal mal bakıooo bende istemem yiğidim öle olsun..
canım dualarım seninle de bandajla kesin basarsın bir de 10 gün öyle sakındıgınla kalırsın. atel tümden alçı kadar kasmaz seni, biliyorum elbette zor ama yine de işin ucunda iyileşmek var güzelim, doguma ne kaldı surda, bebiş geldikten sonra hiç ilgilenemeceksin ki ayagına bacagına, allah korusun kalıcı bi problem falan olursa... gel alcıdan kacma sen, allah yar ve yardımcın olsun, rapor da ayagı alçılı hamile kadına vermeyecekler de kime verecekler canım, sen yüzünü yırt, raporunu da al paşalar gibi evinde, sadece tuvaletine git gel, yemegi de dısardan falan yiyin o olsun...demesi kolay elbette de baska caren de yok kiselam Büşra'cım,
iyi olmana çok sevindim, geçmiş olsun tekrar
ben de bugün tekrar başka bir ortopediciye gttim, bunu çok methetmişlerdi..
gaçen hafta alçım çıktı,10 gün kalmıştı ama hala şiş ve acıyo dedim..
Baktı "alçıda 10 gün daha kalmalıymış, tam iyileşmemiş" dedi
röntgenlik bi durum yok gibi ama yine bi 10 gün daha atel yapalım dedi
ben de bandaj olmaz mı dedim, alçı resmen işkence kızlar ya
"öyle bile olsa 10 gün kesinlikle basmıycaksın" dedi..
Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
kayınvalidem gitti artık, zaten hasta kadın..
Annem zaten gelemiyo..
mecbur az az basıcam mecbur kaldıkça
okulda evden daha çok oturuyorum diye gitmek de istiyorum ama bilmiyorum tekrar rapor da alabilirim..
Amaaan kızlar ya, ne işler açtım ben böyle başıma
Aman dikkat edin kendinize..
Bana da dua edin..:26:
selam Büşra'cım,
Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
Annem zaten gelemiyo..
okulda evden daha çok oturuyorum diye gitmek de istiyorum ama bilmiyorum tekrar rapor da alabilirim..
canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz... ama 1 e kadar uyumussun ya helal olsun, ben aclıktan zaafiyet gecirirdim, serum falan yerdim yanibiacım de bakem, takımınızı ne kadara aldınız?
ayh sus sus kınama, allah muhafaza benim bebekligime benzerse edepsiz olur, eşim de fena yaramazmıs, yani ya halaya ya teyzeye benzemesi lazım zeki cekik aynı zamanda ahlaklı olması için
[ ayh yaramaz olmasınlar inşallah da böyle mal gibi bi çocuk da olmasınalr, accık kuduruk olsunlar ki sevelim
bence de benim görümcemin kızı öle ben hayatımda böle ukala çocuk görmedim.ne gülüyor,ne de ağlıyooo mal mal bakıooo bende istemem yiğidim öle olsun..
selam Büşra'cım,
Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
Annem zaten gelemiyo..
ooov süper, sıkı pazarlık yapmıssınız demek kiİnsallah canım valla atletimi artıkın hayatta çıkarmam, dikkat edicem. Abbaw ne diyorsun acımdan öldüm ama inatla kalkmadım, bi o yana döndüm bi bu yana döndümOhh uyku stogu yaptım kendime Takım yatagı dahil 780 liraydı, uyku setimizde 120 liraydı 900a bitirdik işte
ooov süper, sıkı pazarlık yapmıssınız demek kicok begendim ben valla güle güle yatsın içinde tospa
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Uzuuunnn bir zaman foruma giremedim. Kardeşimin düğün, ev yerleştirme telaşı, miskinlik derken forumu çok ihmal ettim (((((
Şükür, kardeşim evlendi. Düğünü çok güzel oldu. Evi de yerleşti ama bizde kalırken kullandığı odadaki eşyaları duruyor. Bu haftasonu alacak inşallah.
Sizleri çok özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Artık büyük güne iyice yaklaştık ))))
merhaba kızlar.bu hamilelik ne zormuş.Rabbimin gücüne gitmesin ama artk doğurmak istiyorum.ben kuş gibiydim önceden yerimde duramazdım.iş yapmak zevk verirdi.şimdi ne okuldaki işlere hayrım var ne de evdeki işlere.annem geldi gitti evimi bi düzene soktu.valla canımı sıkıyor bu durum.hantallaştım sanki.yere eğilemiyorum yataktan zor kalkyorum,ayakkabı bağlamak mesele.... bunların iyi günlerin diyorlar hep ama inanın ben razıyım o yorgunluklara.kıyafetler batıyor sanki üstüme.işe gelmesem sütyen filan takmam hayatta
Selam çağlacım hoşgeldin canım, bizde seni çok özlediik
Biz çok şükür iyiyiz, mutlu mesut bekliyoruz büyük günü. Birazda yusuf yusuf halleri var tabii
Mrb canım, aynen valla. Evin içinde dolaşmak insanı yorar mı? Yerdeki şeyleri kaldırmaya dahi eriniyorum. Cünkü eğilince kalkamıyorumBundan daha beterini düşünmek bile istemiyorum
Çok sağol Biacım ))) bende de yusuf yusuf halleri var. Kardeşim eşyalarını aldıktan sonra bebişimin kıyafetlerini ütüleyeceğim. Her işim geç kaldı. Daha dün gecelik, sabahlığımı tamamladım. Allahtan bebişimin eşyaları tamam. Önümüzdeki hafta evin duvarları silinecek, perdeler yıkanacak... Sonra bebeğimin odası gelecek. Herşeyim çok sıkıştı. İnşallah yetiştirebileceğim
Senin de dediğin gibi eğildim mi kalkamıyorum. Ayak ve ellerim iyice şişti vs. Neyse bunlar büyük günün yakınlaştığının habercisi )))
Bende de var canımBöyle bebiş hareket ettikçe kasıklarıma vuruyor gibi, birde bel ağrısı
şu yalancı sancı dediklerinden olmasın kızlar, benimde zaman zaman kasıklarımda oluyor kendimi yorduğumda
ben hiç bahsetmeyim kızlar agrılarımdan uzulursunuz bana
12,5 kiloluk birini gunde en az 15 kere kaldırıp indiriyorum:89:
göbegime oturuyor kucagımda tasıyorum ....
bebek kanala girmiş sayesinde dusunun yani kendi tersti kardesi sayesinde normal pozisyondasaolsun erkek kardesi de vicdansız ki heryerimi deliyor resmen alttan cıkacak kaburgaları da tekmelemekten zavvallı ben 2 evlat tarafından simdiden işkence görüyorum ((
selam Büşra'cım,
Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
Annem zaten gelemiyo..
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Uzuuunnn bir zaman foruma giremedim. Kardeşimin düğün, ev yerleştirme telaşı, miskinlik derken forumu çok ihmal ettim (((((
Şükür, kardeşim evlendi. Düğünü çok güzel oldu. Evi de yerleşti ama bizde kalırken kullandığı odadaki eşyaları duruyor. Bu haftasonu alacak inşallah.
Sizleri çok özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Artık büyük güne iyice yaklaştık ))))
merhaba kızlar.bu hamilelik ne zormuş.Rabbimin gücüne gitmesin ama artk doğurmak istiyorum.ben kuş gibiydim önceden yerimde duramazdım.iş yapmak zevk verirdi.şimdi ne okuldaki işlere hayrım var ne de evdeki işlere.annem geldi gitti evimi bi düzene soktu.valla canımı sıkıyor bu durum.hantallaştım sanki.yere eğilemiyorum yataktan zor kalkyorum,ayakkabı bağlamak mesele.... bunların iyi günlerin diyorlar hep ama inanın ben razıyım o yorgunluklara.kıyafetler batıyor sanki üstüme.işe gelmesem sütyen filan takmam hayatta
Olsun canım, sen onca yardım ettin taşınmadır, düğündür vesaire. Şimdi kardeşin annecinde sana yardım ediverirHep bi elden bitirirsiniz hemencik. Çantanı hazır et ne olur ne olmaz, pamuksel dogurdu biliyosun. Hazırlıklı olmalıyız, allah muhafaza zart diye geliverir bebiş. Oda yetişir insallah önce bebişin giysilerinin hastaneye gidecek olanlarını ütüle cantanı oluştur ne olur ne olmaz.
Ev işleri benimde bitmedi ya, halıları yıkatmam gerek. Camlar silinmeli, perdeleride bi hayırsever ütülese ne iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?