2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım mecbur aglıyor atlıyor kucagıma annem diye sarılıyor boynuma kadimmm diye kardesini seviyor
a beni diyor ben de kıyamıyorum ona inan zaten uzuluyorum onla eskşsi gibi ilgilenemeyecegim ilgi bölunecek diye((

masallah canım kızına da sanada saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım saglıklı olsunlar daha ne ister bir anne
aynen öyle, sen çifte kavrulmuş olacaksın artık

Maşallah canım. Baklaım doğduklarında da bu kadar yaramaz olacaklar mı. Sağlıkla doğsunlar inşallahhh
ayh yaramaz olmasınlar inşallah da böyle mal gibi bi çocuk da olmasınalr, accık kuduruk olsunlar ki sevelim

Selam kızlar çok şükür bugün daha iyiyim, sadece hafif isal kaldı. Onuda insallah bugün atlatırız. Demek ki doktor amcamızı göresimiz varmış, gittik düzeldik Sizler nasılsınız?
günaydın kızlar, bu gece bir uyudum bir uyudum, hiç tuvalete bile kalkmamışım bir gün iyiyim bir gün kötü, ama bugün süperiiiiim

Canıım bende bi uyumuşum ki sorma uyandıgımda saat 1 idi, dedim oglum açtır kalk büşra
Ama wc olayından asla feragat etmiyorum, valla inanırmısın gece tuvalete gitmeyim diye su içmiyorum. Banamısın demiyo yine geliyo anacım Olsun napalım az kaldı az az

[ ayh yaramaz olmasınlar inşallah da böyle mal gibi bi çocuk da olmasınalr, accık kuduruk olsunlar ki sevelim[/QUOTE]

bence de benim görümcemin kızı öle ben hayatımda böle ukala çocuk görmedim.ne gülüyor,ne de ağlıyooo mal mal bakıooo bende istemem yiğidim öle olsun..

selam Büşra'cım,
iyi olmana çok sevindim, geçmiş olsun tekrar

ben de bugün tekrar başka bir ortopediciye gttim, bunu çok methetmişlerdi..
gaçen hafta alçım çıktı,10 gün kalmıştı ama hala şiş ve acıyo dedim..
Baktı "alçıda 10 gün daha kalmalıymış, tam iyileşmemiş" dedi
röntgenlik bi durum yok gibi ama yine bi 10 gün daha atel yapalım dedi

ben de bandaj olmaz mı dedim, alçı resmen işkence kızlar ya
"öyle bile olsa 10 gün kesinlikle basmıycaksın" dedi..

Nasıl basmıycam ki..
eşim işte akşama kadar
kayınvalidem gitti artık, zaten hasta kadın..
Annem zaten gelemiyo..

mecbur az az basıcam mecbur kaldıkça
okulda evden daha çok oturuyorum diye gitmek de istiyorum ama bilmiyorum tekrar rapor da alabilirim..

Amaaan kızlar ya, ne işler açtım ben böyle başıma
Aman dikkat edin kendinize..
Bana da dua edin..:26:

canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz... ama 1 e kadar uyumussun ya helal olsun, ben aclıktan zaafiyet gecirirdim, serum falan yerdim yani biacım de bakem, takımınızı ne kadara aldınız?
bence de benim görümcemin kızı öle ben hayatımda böle ukala çocuk görmedim.ne gülüyor,ne de ağlıyooo mal mal bakıooo bende istemem yiğidim öle olsun..
ayh sus sus kınama, allah muhafaza benim bebekligime benzerse edepsiz olur, eşim de fena yaramazmıs, yani ya halaya ya teyzeye benzemesi lazım zeki cekik aynı zamanda ahlaklı olması için

canım dualarım seninle de bandajla kesin basarsın bir de 10 gün öyle sakındıgınla kalırsın. atel tümden alçı kadar kasmaz seni, biliyorum elbette zor ama yine de işin ucunda iyileşmek var güzelim, doguma ne kaldı surda, bebiş geldikten sonra hiç ilgilenemeceksin ki ayagına bacagına, allah korusun kalıcı bi problem falan olursa... gel alcıdan kacma sen, allah yar ve yardımcın olsun, rapor da ayagı alçılı hamile kadına vermeyecekler de kime verecekler canım, sen yüzünü yırt, raporunu da al paşalar gibi evinde, sadece tuvaletine git gel, yemegi de dısardan falan yiyin o olsun...demesi kolay elbette de baska caren de yok ki

Canım pc basından kalkmıştım görmedim kusura bakma, teşekkür ederiim
Olsun canım 10 gün daha sabret, eşin yardım eder 10 gün kalmış şurda canım. Ev işi falan anlıyorum ama saglıgından önemli degil ki. Sana dua ediyorum canım, allah bian önce şifa versin insallah:26:

İnsallah canım valla atletimi artıkın hayatta çıkarmam, dikkat edicem. Abbaw ne diyorsun acımdan öldüm ama inatla kalkmadım, bi o yana döndüm bi bu yana döndüm Ohh uyku stogu yaptım kendime Takım yatagı dahil 780 liraydı, uyku setimizde 120 liraydı 900a bitirdik işte

ay benim eşimde senin gibi yok boyle olmasın yok şöyle olmasın laf takıp duruyo
başımıza ne gelicek belli değil en iyisi susmak şeker

geçmiş olsun canım tekrardan
ne olucak şimdi anlamadım ben alçıyamı aldı bandajladımı?
evdemisin okuldamısın?

ooov süper, sıkı pazarlık yapmıssınız demek ki cok begendim ben valla güle güle yatsın içinde tospa

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Uzuuunnn bir zaman foruma giremedim. Kardeşimin düğün, ev yerleştirme telaşı, miskinlik derken forumu çok ihmal ettim (((((
Şükür, kardeşim evlendi. Düğünü çok güzel oldu. Evi de yerleşti ama bizde kalırken kullandığı odadaki eşyaları duruyor. Bu haftasonu alacak inşallah.
Sizleri çok özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Artık büyük güne iyice yaklaştık ))))

merhaba kızlar.bu hamilelik ne zormuş.Rabbimin gücüne gitmesin ama artk doğurmak istiyorum.ben kuş gibiydim önceden yerimde duramazdım.iş yapmak zevk verirdi.şimdi ne okuldaki işlere hayrım var ne de evdeki işlere.annem geldi gitti evimi bi düzene soktu.valla canımı sıkıyor bu durum.hantallaştım sanki.yere eğilemiyorum yataktan zor kalkyorum,ayakkabı bağlamak mesele.... bunların iyi günlerin diyorlar hep ama inanın ben razıyım o yorgunluklara.kıyafetler batıyor sanki üstüme.işe gelmesem sütyen filan takmam hayatta

Selam çağlacım hoşgeldin canım, bizde seni çok özlediik
Biz çok şükür iyiyiz, mutlu mesut bekliyoruz büyük günü. Birazda yusuf yusuf halleri var tabii

Mrb canım, aynen valla. Evin içinde dolaşmak insanı yorar mı? Yerdeki şeyleri kaldırmaya dahi eriniyorum. Cünkü eğilince kalkamıyorum Bundan daha beterini düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:

Çok sağol Biacım ))) bende de yusuf yusuf halleri var. Kardeşim eşyalarını aldıktan sonra bebişimin kıyafetlerini ütüleyeceğim. Her işim geç kaldı. Daha dün gecelik, sabahlığımı tamamladım. Allahtan bebişimin eşyaları tamam. Önümüzdeki hafta evin duvarları silinecek, perdeler yıkanacak... Sonra bebeğimin odası gelecek. Herşeyim çok sıkıştı. İnşallah yetiştirebileceğim

Senin de dediğin gibi eğildim mi kalkamıyorum. Ayak ve ellerim iyice şişti vs. Neyse bunlar büyük günün yakınlaştığının habercisi )))

Olsun canım, sen onca yardım ettin taşınmadır, düğündür vesaire. Şimdi kardeşin annecinde sana yardım ediverir Hep bi elden bitirirsiniz hemencik. Çantanı hazır et ne olur ne olmaz, pamuksel dogurdu biliyosun. Hazırlıklı olmalıyız, allah muhafaza zart diye geliverir bebiş. Oda yetişir insallah önce bebişin giysilerinin hastaneye gidecek olanlarını ütüle cantanı oluştur ne olur ne olmaz.

Ev işleri benimde bitmedi ya, halıları yıkatmam gerek. Camlar silinmeli, perdeleride bi hayırsever ütülese ne iyi olur

Bende de var canım Böyle bebiş hareket ettikçe kasıklarıma vuruyor gibi, birde bel ağrısı

şu yalancı sancı dediklerinden olmasın kızlar, benimde zaman zaman kasıklarımda oluyor kendimi yorduğumda

belki de dediğiniz gibi yalancı doğum sancısıdır kızlar olcak bundan sonra böyle şeyler walla demin mutfakta bulaşık yıkarken resmen cığlık attırdı sanki bıçak saplıyorlar karnıma..karnım da değil de böyle aşağıya doğru Rabbim hayra cıkarsın ne diyim...

ahh kıyamam sana yaa defnecik rahat bırakmıyor şimdiden kardeşini demek..::)))

canım allah yardımcın olsun neden evde daha az oturuyorsun ki bırak ev işlerini 10 değil mi altı üstü eşin de yardım eder hem... sabret güzelim az kalmış artık...

canım hoşgeldin biz de özledik walla seni gözünüz aydın telaşeleriniz bitmiş gerçi asıl telaş şimdi başlıcak ama Allah bir yastıkta kocatsın kardeşinle eşini insallah...

aynen benim durumumdasın minecim napalım az kaldı artık sıkcaz dişimizi biraz...

Doğrusun canım, bu hafta çantamı hazır edeyim. Bugün sütyenimi de aldım.
pamuksel doğurdu demek, o nasıl, bebeği nasıl? Uzun zamandır giremedim ki, duyamamışım pamuğu da. allah ona da bebeğine de sağlık versin.
Korse işini ne yaptın biacım? Almayı düşünüyor musun? Ya da aldın mı? Aldıysan nasıl bi şey aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…