2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım aşıları zaten sağlık ocakları aşı kartı ile takip ediyor aile hekimi uygulaması vrmı yaşadığın yerde varsa kaydını oluyosun ve gidiyosun takiplere

canım aşıları zaten sağlık ocakları aşı kartı ile takip ediyor aile hekimi uygulaması vrmı yaşadığın yerde varsa kaydını oluyosun ve gidiyosun takiplere

evet canım var. aradım sağlık ocağını şimdi. çocuk doğumunun 4.günü bana getiriyosun o zaman da sana aşı kartı veriyorum ona göre devam edicez dedi. internetten bende baktım bu bilgi yok mesela. sizde sorun kızlar yanlış bişi yapmayalım

ah canım ya...insanın ilk olunca tecrübesizlik te var işin içinde tabi...insan haliyle endişe ediyor...Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah elacım...

elacım bana ekim ayında aşıya getirceksin bebeği dedi hemşire...:26::26:

ah canım ya...insanın ilk olunca tecrübesizlik te var işin içinde tabi...insan haliyle endişe ediyor...Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah elacım...

leylacım sen face teki grubumuzu biliyormusun? eklenmek istersen yazarsın ok

selam tontişler.... nasılsınız????

selam sanada tontiş
çok hareketliyiz bugun nazar değmesin 2 gecedir iyi uyuyorum...
Sen nasılsın?

kızlar biz yemek yiyip geldik bişey sorucam size, aşılardan konuşmuşsunuz ya, ben aile hekimliğimden başka bir yerde başlıycam kızımın aşılarına? nasıl olacak ki o iş? ankaradaki sağlık ocağına kayıtlı olmuycam ya:26:

kızzlaarr bişi sorcamm yaa hemoroid sorunu çeken var mı aranızdaa benim birden pörtleyiverdi yaa bu hafta anlamadımm off

canım beninm bir kaç aydır oluyor kan ilacı kullanmaya başladığımn beri daha doğrusu... oluyor geçiyor bir daha oluyor kafasına göre yani...

Evet yaa ben bugün Tugcal a benim ağrım yok demiştim ama demeseydim keşke. Aynı ağrılardan bendede başladı

ahh kıyamam yaaa senin de oldu demek ben bugün biraz daha iyiyim sanırım bugünlerde olacak bu ağrılar....

pelcelim senin oğlan da benimki gibi minik demek üzülme hiç sağlıklı olsunlar da azcık miniş oluversinler doğunca alırlar kiloları....

canım çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor senin yaşadıklarının bazılarını bende yaşadım o zamanlar anne olayım da herşeye her acıya razıyım diyorsun zaten... nasıl olursa olsun bu bebekler doğacak doğunca da çekilen sıkıntılar unutulacak insallah....:97:

leylacım sen face teki grubumuzu biliyormusun? eklenmek istersen yazarsın ok

selam sanada tontiş
çok hareketliyiz bugun nazar değmesin 2 gecedir iyi uyuyorum...
Sen nasılsın?

maşallah bugün benim oğlan da öyle canım kıpır kıpır sürekli anneyi böyle ittirme durumu söz konusu... ama ben geceleri pek uyuyamıyorum maalesef

bir fikrim yok ama bence gittiğinde yardımcı olurlar sonuçta bebek bu geri yollıcak halleri yok yaa....

canım ankarada doğum yaptığın hastanede yaptırırsın ilk aşılarını kayıtlı olduğun yere gelincede dersin sağlıkocağına ben bunları yaptırdım onlarda gerekeni yapar merak etme

bir fikrim yok ama bence gittiğinde yardımcı olurlar sonuçta bebek bu geri yollıcak halleri yok yaa....
canım sana da geçmiş olsun, bebekler saglıklı gelsin de gerisi zaten içgüdüsel gelişecek inşallah:)

canım ankarada doğum yaptığın hastanede yaptırırsın ilk aşılarını kayıtlı olduğun yere gelincede dersin sağlıkocağına ben bunları yaptırdım onlarda gerekeni yapar merak etme
hastanede aşı yapıyorlar mı ki?gitmeden burdaki aile hekimliğine gidicem sorarım zaten de bi ankaraya gidip de kendimi başkent üni.sinin ebelerine ataydım hayırlısıyla

ilk doğduğunda hastanede bazı aşılar yapılıyor galiba... bana öyle demişlerdi ama ne aşısı bilmiyorum,....

arkadaşlar 2 gündür akşam ve gece artmakla beraber inanılmaz bir nefes darlığı ve kaburga ağrılarım var özellikle sağ tarafı kesiyorlar sanki...ne yatınca geçiyor nede kalkınca.şuana kadar böyle bişey yaşamamıştım.dün bütün akşam ağrıdan ağladım oturduğum yerde, yatıyim dedim ne mümkün sabaha karşı biraz sızmışım eşimde çok panik oldu ama elden gelen bişey yokki bu duruma, oda benle beraber uyuyamadı daha 33üncü haftadayım böyle devam edecek sanırrm doğuma kadar...sizde böyle bi durum yaşayan varmı?

gecmisim okursam aksami ederim direk kendimi anlatayim bari:)

selam kizlar (pamukselin bebegini Allah bagislasin yeni okudum)

bizden haberler soyle gecen hafta hem yaz temizligi hem dogum icin tum ev temizlendi camlar silindi perdeler yikandi utulendi falan simdi bebegimin son eksikleri alinip cantamizi hazirlamak kaldi
haftaya dogum nasil olcak falan diye son kontrole gidilecek
karnim zirve yapti artik oyle buyuyoki esim bile sasiriyo tabi catlaklarda cabasi

bacaklarimda uyurken kasilmalar oluyo aciyla bagirarak uyaniyorum bel agrim cok fazlalasti geceleri uykuya dalmak kabus gibi adeta
bebegim bazen karnimin sag tarafina oyle bi baski yapiyoki bigun boyunca kaburgamin altinin acidigini hissediyorum resmen
elimi karnimin uzerine bile koydurmuyo yaramazim basiyo tekmeyi okadar keyfine duskun yani egilmemede izin vermiyo cok yaramaz olacak galiba cook

kızlar aşılardan bahsetmişiniz ama sadece devletın yaptıgı aşılar yok devletin karşılamadığı bi sürü özel aşılar var dogumdan sonra bebeğiniz nasılsa bı cocuk doktoru gorecektır ona sorarsanız onla size aşı kartı verır ona gore ımkanlrınız elverdiğince özel aşılarınızoda yaptırırsınız bıraz malıyetlı oluyor haberınız olsun ben bide dogumdan sonra rahim ağzı kanserini engelleyen aşıdanda yaptırmayı planlıyorum

ustdede yazmistim canim evet bende de var ayni sorun ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum hep bi rahatsizim drumuz normal bebek cok buyudu artik agirlik yapiyo diyo ama bilmiyorum mizlanmaktan biktim artik:26:

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

bu dertlerin hepsi bende de var walla kızlar... son ay zor derlerdi de inanmazdım walla hakkaten zormuş....

bu dertlerin hepsi bende de var walla kızlar... son ay zor derlerdi de inanmazdım walla hakkaten zormuş....

ben bu sorunlari anlattigimda insanlar sasiriyo nasi kasiliyor bacagin nasi bel agrisi falan diye bende bi bendemi oluyoki diyodum meger degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…