elacım bana ekim ayında aşıya getirceksin bebeği dedi hemşire...:26::26:
kızlar biz yemek yiyip geldikbişey sorucam size, aşılardan konuşmuşsunuz ya, ben aile hekimliğimden başka bir yerde başlıycam kızımın aşılarına? nasıl olacak ki o iş? ankaradaki sağlık ocağına kayıtlı olmuycam ya:26:
arkadaşlar 2 gündür akşam ve gece artmakla beraber inanılmaz bir nefes darlığı ve kaburga ağrılarım var özellikle sağ tarafı kesiyorlar sanki...ne yatınca geçiyor nede kalkınca.şuana kadar böyle bişey yaşamamıştım.dün bütün akşam ağrıdan ağladım oturduğum yerde, yatıyim dedim ne mümkün sabaha karşı biraz sızmışım eşimde çok panik oldu ama elden gelen bişey yokki bu duruma, oda benle beraber uyuyamadıdaha 33üncü haftadayım böyle devam edecek sanırrm doğuma kadar...sizde böyle bi durum yaşayan varmı?
gecmisim okursam aksami ederim direk kendimi anlatayim bari:)
selam kizlar (pamukselin bebegini Allah bagislasin yeni okudum)
bizden haberler soyle gecen hafta hem yaz temizligi hem dogum icin tum ev temizlendi camlar silindi perdeler yikandi utulendi falan simdi bebegimin son eksikleri alinip cantamizi hazirlamak kaldi
haftaya dogum nasil olcak falan diye son kontrole gidilecek
karnim zirve yapti artik oyle buyuyoki esim bile sasiriyo tabi catlaklarda cabasi
bacaklarimda uyurken kasilmalar oluyo aciyla bagirarak uyaniyorum bel agrim cok fazlalasti geceleri uykuya dalmak kabus gibi adeta
bebegim bazen karnimin sag tarafina oyle bi baski yapiyoki bigun boyunca kaburgamin altinin acidigini hissediyorum resmen
elimi karnimin uzerine bile koydurmuyo yaramazim basiyo tekmeyi okadar keyfine duskun yaniegilmemede izin vermiyo cok yaramaz olacak galiba cook
e topuktan kan almayacaklar mı leyla. iki kez kan alınıyormuş. ilk doğumda biri diğeri de sağlık ocağında
ben kimsenin bıçak altına yatmaya meraklı olduğunu sanmıyorum, bu şekilde bir cümle kurman da hoş olmamış.
gunaydın canım
ya bilmiyorum ben cok korkuyorum artık normal dogumdan
ne senaryolar yazıyorum bide dunde burda yazılmıs seyler
vardı cok detaylı okumamaya calıstım acıkcası
dun dr.kontrolum vardı baş cevresi biraz buyuk cıktı
normal dogumu zorlayabilirmis ama hersey catı mua.den
sonra belli olur dedi dr.sen kendini kasma boşuna dedi
ya bende bugün doktora gittim..güya çatı muayenesi yapıcaktı2 hafta soraya erteledi yaa o kadar da hazırlık yapmıştımm 37.haftada yapcekmiş iişte çatı muayenesi..acaba açılma da var mı die o zamana erteledi anlayamadım tam olarak..:97:nst ye de sokmadı beni,son haftalarda sokucakmış..normal doğum yapabilirsin dedi ama çatıya da bi bakıcakmış ondan sora netleşicekmişş yine kaldık yanü beklemedeyimm
ya bende bugün doktora gittim..güya çatı muayenesi yapıcaktı2 hafta soraya erteledi yaa o kadar da hazırlık yapmıştımm 37.haftada yapcekmiş iişte çatı muayenesi..acaba açılma da var mı die o zamana erteledi anlayamadım tam olarak..:97:nst ye de sokmadı beni,son haftalarda sokucakmış..normal doğum yapabilirsin dedi ama çatıya da bi bakıcakmış ondan sora netleşicekmişş yine kaldık yanü beklemedeyimm
kızlarrrr...biz geldikkk doktor amcamıza gittikkk..en sn biz girdik gene..doktorum içeri girer girmez güldü..kaç kilo aldın bakalım dedi aaa sizde dedim..her gelmeme psikolojim bozuluyo dedm...neyse tartmadan ultrasona verdi bizii..suyumuz çok iiyiymiş..erken doğum riskim yokmuş ama 1 2 hafta erken gelebilir..normal doğum için hiçbir problem gözükmüyor dedi..aranız nasl bakalım dedi ana kız :)) eşim ben güldük o srıada anlaşamıyorlar dedi çok hareketli kızımız dedi doktorumuzda güldü..sonra 1550 gram 38 cm olmuş minnik kızım..maşallah herşeyi çok ii dedi.yüzünü göstermiyo annesii yüz görümlülüğü istiyo dedi:)) bi kaçdefa karnıma vurdu ama nafile dirsekleri..ağzı allahımm bi 2 dk daha diyorum doktoraa hadi bakalım fazlası zarar hasret giderdiniz 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 kilo almışım fazla bulduherşey kısıtlandı bi dahaki gitmeme aynı kilomu istedi..bizden bu kadar kızlar...
canım bence çatı muayenesini yapmaması iyi olmuş doğumu tetikleyebiliyo bak bizim grupda dün çatı muayenesi olan arkadaş bugün doğuma gidiyo zaten son haftalarda yapıyolar doktorlar
MRB annişler...
nasılsınız umarım herkesin herşey yolundadır...
biz bugün iyiyiz şu ana kadar canımı pek yakmadı ağrıtmadı karnımı kızım(sabah 6 da ağrıyla uyanmam hariç)
sanırım birazda alıştık ağrılara artık..
beydacım gittinmi dr a..ne kadan olmuş minikin...
ben bi ara bunu sölemeye çalışmıştım ama bazı arkadaşlardan biraz tepki aldım ..çatı muayenesinden sonra bişey olmazmış oluyorsa onun başka sebebi varmış..ben duyduğumu sölemiştim şimdi sende teyid etmiş oluyorsun...bencede son haftalar yapılması daha iyi..
gittim canımm şimdi geldim dahaa2.5 kilo olmuş minnoşş..muhtemelen 3.5 kilo civarında doğarmış çok sevindim çünkü çok şişman bebek olursa zorlardı baya herşey normal dedi,başı aşağıda dönmüş şimdilik normal doğum için bi engel yok dedi ama 2 hafta sora gel çatı muayenesi yapıcam dedi o zaman daha net konuşuruz dedi..bakalım nolcekk nst ye de sokmadı yaa heralde son hafta yapar nst:44: ama döndüğüne çok sevindim bebişimin nasıl dönmüş hiç de anlamadımm 24 haziran-10 temmuzda bekliyoruz bebişi,ama 12 temmuz da soonn tarih olarak verdii işala o zamana kalmaz yaw çünkü 41.hafta oluyo nirdeysee
gittim canımm şimdi geldim dahaa2.5 kilo olmuş minnoşş..muhtemelen 3.5 kilo civarında doğarmış çok sevindim çünkü çok şişman bebek olursa zorlardı baya herşey normal dedi,başı aşağıda dönmüş şimdilik normal doğum için bi engel yok dedi ama 2 hafta sora gel çatı muayenesi yapıcam dedi o zaman daha net konuşuruz dedi..bakalım nolcekk nst ye de sokmadı yaa heralde son hafta yapar nst:44: ama döndüğüne çok sevindim bebişimin nasıl dönmüş hiç de anlamadımm 24 haziran-10 temmuzda bekliyoruz bebişi,ama 12 temmuz da soonn tarih olarak verdii işala o zamana kalmaz yaw çünkü 41.hafta oluyo nirdeysee
Ben geldim kızlar ne var ne yok?
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
ayh msjı önce yarım okudum dedim 34. haftada acıklıga bakılıyorsa yandım bensen epilasyonunu mu yapmıstın?
Ben geldim kızlar ne var ne yok?
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?