2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

özelde yaptırırsın cicim evine dönünce de devam edersin sağlık ocağından

bahsettiğiniz kaburga ağrılarını yaklşaık 2 aydır çekiyorum ben doktorum magnezyum verdi ama hiç bir işe yaramıyor
Kızıma yalvarıyorum bazen ne olur çekil şu sağ kaburgamdan diye ama banamısın demiyor
Ayrıca sağ bacağımdan belime vuran ağrılarımdan dolayı bazen kitlenip kalıyorum resmen bacağımı söküyolar gibi
Alıştım ama artık gırgıra alıyorum bütün ağrılarılarımı....

e topuktan kan almayacaklar mı leyla. iki kez kan alınıyormuş. ilk doğumda biri diğeri de sağlık ocağında

canım o konuda hiç bir fikrim yok...ne doktor ne hemşire bişey söylemedi..ama ilk doğduğunda topuktan kan alınıyor sanırım...

ben kimsenin bıçak altına yatmaya meraklı olduğunu sanmıyorum, bu şekilde bir cümle kurman da hoş olmamış.

kimse tabihi bıçak altına yatmaz isteyerek ! kimse canını yolda bulmadı sonuçta..hiçbişey ortada yokken herşey normalken,annede de hiçbir maddi manevi problem yokken doktor da buna onay verirken sezeryan diye tutturanlara dedim ben..ayrıca herkesin de kendi tercihi buna kimse doktor dahil karışamazz.ben sadce kendi fikrimi söledim bilmem açıklayıcı oldu mu cicimm

Son düzenleme:

ya bende bugün doktora gittim..güya çatı muayenesi yapıcaktı 2 hafta soraya erteledi yaa o kadar da hazırlık yapmıştımm 37.haftada yapcekmiş iişte çatı muayenesi..acaba açılma da var mı die o zamana erteledi anlayamadım tam olarak..:97:nst ye de sokmadı beni,son haftalarda sokucakmış..normal doğum yapabilirsin dedi ama çatıya da bi bakıcakmış ondan sora netleşicekmişş yine kaldık yanü beklemedeyimm

canım bence çatı muayenesini yapmaması iyi olmuş doğumu tetikleyebiliyo bak bizim grupda dün çatı muayenesi olan arkadaş bugün doğuma gidiyo zaten son haftalarda yapıyolar doktorlar

ayh msjı önce yarım okudum dedim 34. haftada acıklıga bakılıyorsa yandım ben sen epilasyonunu mu yapmıstın?

MRB annişler...
nasılsınız umarım herkesin herşey yolundadır...
biz bugün iyiyiz şu ana kadar canımı pek yakmadı ağrıtmadı karnımı kızım(sabah 6 da ağrıyla uyanmam hariç)
sanırım birazda alıştık ağrılara artık..
beydacım gittinmi dr a..ne kadan olmuş minikin...

sedaağğğğ hadi gözün aydınn minnoşş !! ben de bugün gittim bende 2 kilocuukk almışımmm didi bol bol yürü hareket et didi normal doğum için hiç bi engel görünmüo didi baa daa:81: çatı muayenesi yapmadu ama yaa 2 hafta sora yapcem gel didii

canım bence çatı muayenesini yapmaması iyi olmuş doğumu tetikleyebiliyo bak bizim grupda dün çatı muayenesi olan arkadaş bugün doğuma gidiyo zaten son haftalarda yapıyolar doktorlar

ben bi ara bunu sölemeye çalışmıştım ama bazı arkadaşlardan biraz tepki aldım ..çatı muayenesinden sonra bişey olmazmış oluyorsa onun başka sebebi varmış..ben duyduğumu sölemiştim şimdi sende teyid etmiş oluyorsun...bencede son haftalar yapılması daha iyi..

gittim canımm şimdi geldim dahaa 2.5 kilo olmuş minnoşş..muhtemelen 3.5 kilo civarında doğarmışçok sevindim çünkü çok şişman bebek olursa zorlardı bayaherşey normal dedi,başı aşağıda dönmüş şimdilik normal doğum için bi engel yok dedi ama 2 hafta sora gel çatı muayenesi yapıcam dedi o zaman daha net konuşuruz dedi..bakalım nolcekk nst ye de sokmadı yaa heralde son hafta yapar nst:44: ama döndüğüne çok sevindim bebişimin nasıl dönmüş hiç de anlamadımm 24 haziran-10 temmuzda bekliyoruz bebişi,ama 12 temmuz da soonn tarih olarak verdii işala o zamana kalmaz yaw çünkü 41.hafta oluyo nirdeysee

evet evet bende çok duydum çatı muayenesi o kadar basit bişi deil sonuçta..doktorum da hemen yapmıcaz dedi 37.haftada yapıcak..o zaman da zaten gelse de sorun olmaz yani..benm de hiç içime sinmiiyodu yaa bu haftada muayene olmakk,doktora gidene kadar resmen tansyonum düştüü düşünmekten..ama Allahtan yapmadı doktor :26:

Ben geldim kızlar ne var ne yok?

Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...

Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna 2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)

eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruz kumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....

Son düzenleme:

maşllah canım bebişine bencede kilosu cok ideal Allah kavuştursun
ben en son gittiğimde 35. haftada gel nst yapcam dedi özele gidiyorum acaba ondanmı yapcak kafam karıştı şimdi gerçi benim bebeişte bri hafta geriden gidiyo okadar süt içirdim donruma yedirdim ilerleyemedi kuzucum :2

maşşallah kuzucuğuna herşey istediğin gibi olur umarım..ben hep kendimi temmuzdan önce doğurmıcam diye şartlandırıyorum..temmuz başı iyi gel o zaman doğurak...

canım maşallah kızına bşver ya adam gitsin işine bi işi varki gidiyo demi

maşaAllah bebeğine canım...

ayh msjı önce yarım okudum dedim 34. haftada acıklıga bakılıyorsa yandım ben sen epilasyonunu mu yapmıstın?

yok kıs epilasyon deil,doktor haziranda çatı muayenesi apıcam demişti,ben de demüzlük yaptım ağda filan işte..ama şimdi de 2 hafta sora bakıcam dedi..37 hatta 38. haftama girio olucam..dedim belkiim bi ihtimal açıklık olursa ona da bakar die düşündüydüm yanii

bizde öyle canım ya...öğlene kadar işe gidiyor öğleden sonra dra gidiyoruz..hep böyle oluyor..drdan çıkıncada hava kararmış oluyordu eve dönüyorduk sinir oluyodum..Allahtan günler uzadıda 1-2 saat göndermiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…