2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim minniklerimizi korusun canım maşallah senin yavrunada katre de gitmiş ii kilo almış bebeiş canım ben kız minyon mu olucak ne:87: zilli daha bide yüzünü göstermez bi doğsun totosundan ısırcam onu

maşşallah kuzucuğuna herşey istediğin gibi olur umarım..ben hep kendimi temmuzdan önce doğurmıcam diye şartlandırıyorum..temmuz başı iyi gel o zaman doğurak...

temmuz başı ii yaa bencede haziranı çıkartıyoruz temmuzun 2.haftaya gelmeden bebişler kucaamızda vala miss sen ne zaman kitcektin doktora muayene içün :44:

ay ne olduysa içinemi doğdu okuyormu yoksa iş yerinden bizimki bunları...aradı beni giyin dışarı çıkalım diii...ben kaçar...byee...

rabbim minniklerimizi korusun canım maşallah senin yavrunada katre de gitmiş ii kilo almış bebeiş canım ben kız minyon mu olucak ne:87: zilli daha bide yüzünü göstermez bi doğsun totosundan ısırcam onu

yok kıs benm 34.haftam ama ondan öle dombilikk sennki de bizim haftaya gelinceye kadar dombili olur mirak etmee tam ısırmalık kıwama gelir

canım maşallah kızına bşver ya adam gitsin işine bi işi varki gidiyo demi

doğru diyosun canım da işte alınganlık benimki...

ay ne olduysa içinemi doğdu okuyormu yoksa iş yerinden bizimki bunları...aradı beni giyin dışarı çıkalım diii...ben kaçar...byee...

çok güldüm yaaa hadi güle güle canım iyi eğlenceler.

temmuz başı ii yaa bencede haziranı çıkartıyoruz temmuzun 2.haftaya gelmeden bebişler kucaamızda vala miss sen ne zaman kitcektin doktora muayene içün :44:

sanada cvp yazmadan çıkmayım didim..biz geçen c.tesi gittik canım tekrar 3 hafta sonra gel dedi bana...yani haziranın 3. haftası..biraz geç gibi geldi banada ama...o zamana bişey olursa ara beni acil gel dedi...
bu arada bizim kız babaya benziyormuş dr dedi..kafa biçimi aynıymış alnı darmış vs .
öptüm canlar..

heheh aynı anda kitmişiz doktoraa ben de 2 kilo almışımm..ya sorma banada yürüyüş yap bol bol dedi..biz de güya gezicektik eşimle yemeğe gidicektik akşamları amaa işler yoğunmuşş hergün yorgun argın geliyü zaten..tek başına yürümek de çok sıkıcı zatii ben de geçende makarna yidim he koca bi tabaahhkk

bence bu doğum konusunda çok fazla tartışmanın lüzumu da yok... hepimiz gerginiz sonuçta ama hepimizin de yavrusu bir sekilde bu dünyaya gelecek insallah sağlıklı sıhhatli... normal tabiki adı üstünde normal ama ben korkanlara da isteyerek sezeryan olanlara da kızamıyorum açıkcası öncelikle herkesin kendi tercihi hem normal doğum yapanlar süper; sezeryan yapanlar yarım anne de değil... ikisinin de kendine göre artıları eksileri var... rahat olun biraz dr ve siz net karar zaten... haa kaldı ki son dakkada normal doğumumuz sezeryana da dönebilir.... Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir doğum versin... ve lütfen artık bu konuda konuşulmasın hepimizin sinirleri bozuluyor....

canım bence çatı muayenesini yapmaması iyi olmuş doğumu tetikleyebiliyo bak bizim grupda dün çatı muayenesi olan arkadaş bugün doğuma gidiyo zaten son haftalarda yapıyolar doktorlar

dr lar zaten son haftalarda yapmıyormu benim bildiğim 38 den sonra yapılıyor...???:26:

maşallah kızına canım kocaman olmuş artık... annesi sen de biraz hamilelik yüzünden sinirleniyor olmayasın

son ayda çok kilo alıyomuş ama canım o yüzden beslenmene çok dikkat et sen..ya bende özele gidiyorum ama nst demedi hiç..aslında bu haftalarda yani 34 den sora her hastane yapıo ama..bilmem ki doktorum çok yoğun heraldee :44: ama nst ye girmek ii bişey sonuçta kasılmalarını ölçüyo bebişin kalp atışlarını ölçüyoo bende istemedim amaa 38.haftaya kaldıkk..o zamana da zaten sokmasa da olur dimi he bi de ben de kasılma ağrı filan yok dedim hiç belkide ondan sokmadı..şuana kadar bi kere sancım oldu kasıklarımda çok fina o kadar..şimdi yine ara ara kasıklarda oluyo hafif ama çok değil..

Son düzenleme:

doktor günde yarım saat 45 dk yürü dedi bende eşime duydun mu dedim, ben zayıfım diyo bende ya bi yerde düşüp kalırsam diye sömürü yaptım doktorda evet tek başına olmaz dedi sıkılıyor insan tek başına.

şimdi pişsin makarnam bende kocaa bi tabak yiycem anca geçer sinirim

hehe sen de benim gibi makarnacı mısın bacım??? ben de geçen 2 tabağı hüplettim sölemesi ayıp

maşallah kızlar bebişlerinize

byd cim herkes çatı muaynesi için 37. hafta diyor :26:

katreee ben olsam kumpiri evde yapar birde karşısına geçer yerdim onada vermezdim

ohh maşallah annesi herşeyin hayırlısı olsun insallah.....

Son düzenleme:

katreee ben olsam kumpiri evde yapar birde karşısına geçer yerdim onada vermezdim

ivet minnoşş 37.hafta çatı muayenesi..ben de yeni geldim doktordan yapmadan yolladı iştee 37.haftada çağırdı muayene için o zaman bakceek

ayy kumpir de yinirdi şimdi he

kuşum iyi fikir ama evde değilim malesef akşam anneme gitcez, dua etsin zaten anneme yemeğe gelcez dedim yoksa uğraştırırdım baya:76:

hee bana da en az bi saat yürücen didi..bi saat boyunca dön dolaş hiç içimden gelmio yürümeekk..eşim de yorgun oluyo zaten gün içinde koşuşturuyorum ben dio..yürüse bile enn fazla 15-20 dak dayanır

makarna sinire bire bir yi canım efiyet ossuung

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…