sedaağğğğ hadi gözün aydınn minnoşş !!ben de bugün gittim bende 2 kilocuukk almışımmm didi bol bol yürü hareket et didi normal doğum için hiç bi engel görünmüo didi baa daa:81: çatı muayenesi yapmadu ama yaa 2 hafta sora yapcem gel didii
maşşallah kuzucuğuna herşey istediğin gibi olur umarım..ben hep kendimi temmuzdan önce doğurmıcam diye şartlandırıyorum..temmuz başı iyi gel o zaman doğurak...
rabbim minniklerimizi korusun canım maşallah senin yavrunada katre de gitmiş ii kilo almış bebeiş canım ben kız minyon mu olucak ne:87: zilli daha bide yüzünü göstermez bi doğsun totosundan ısırcam onu
canım maşallah kızına bşver ya adam gitsin işine bi işi varki gidiyo demi
bizde öyle canım ya...öğlene kadar işe gidiyor öğleden sonra dra gidiyoruz..hep böyle oluyor..drdan çıkıncada hava kararmış oluyordu eve dönüyorduk sinir oluyodum..Allahtan günler uzadıda 1-2 saat göndermiyorum..
ay ne olduysa içinemi doğdu okuyormu yoksa iş yerinden bizimki bunları...aradı beni giyin dışarı çıkalım diii...ben kaçar...byee...
temmuz başı ii yaa bencedehaziranı çıkartıyoruz temmuzun 2.haftaya gelmeden bebişler kucaamızda vala miss sen ne zaman kitcektin doktora muayene içün :44:
Ben geldim kızlar ne var ne yok?
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
yok kıs benm 34.haftam ama ondan öle dombilikkSennki de bizim haftaya gelinceye kadar dombili olur mirak etmee tam ısırmalık kıwama gelir
canım bence çatı muayenesini yapmaması iyi olmuş doğumu tetikleyebiliyo bak bizim grupda dün çatı muayenesi olan arkadaş bugün doğuma gidiyo zaten son haftalarda yapıyolar doktorlar
ben bi ara bunu sölemeye çalışmıştım ama bazı arkadaşlardan biraz tepki aldım ..çatı muayenesinden sonra bişey olmazmış oluyorsa onun başka sebebi varmış..ben duyduğumu sölemiştim şimdi sende teyid etmiş oluyorsun...bencede son haftalar yapılması daha iyi..
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
maşllah canım bebişine bencede kilosu cok ideal Allah kavuştursun
ben en son gittiğimde 35. haftada gel nst yapcam dedi özele gidiyorum acaba ondanmı yapcak kafam karıştı şimdi gerçi benim bebeişte bri hafta geriden gidiyo okadar süt içirdim donruma yedirdim ilerleyemedi kuzucum :2
heheh aynı anda kitmişiz doktoraaben de 2 kilo almışımm..ya sorma banada yürüyüş yap bol bol dedi..biz de güya gezicektik eşimle yemeğe gidicektik akşamları amaa işler yoğunmuşş hergün yorgun argın geliyü zaten..tek başına yürümek de çok sıkıcı zatii ben de geçende makarna yidim he koca bi tabaahhkk
heheh aynı anda kitmişiz doktoraaben de 2 kilo almışımm..ya sorma banada yürüyüş yap bol bol dedi..biz de güya gezicektik eşimle yemeğe gidicektik akşamları amaa işler yoğunmuşş hergün yorgun argın geliyü zaten..tek başına yürümek de çok sıkıcı zatii ben de geçende makarna yidim he koca bi tabaahhkk
maşallah kızına canım kocaman olmuş artık... annesi sen de biraz hamilelik yüzünden sinirleniyor olmayasın
ayy işallahh ama bende almasam 2 kilo almışımmm
gittim canımm şimdi geldim dahaa2.5 kilo olmuş minnoşş..muhtemelen 3.5 kilo civarında doğarmış çok sevindim çünkü çok şişman bebek olursa zorlardı baya herşey normal dedi,başı aşağıda dönmüş şimdilik normal doğum için bi engel yok dedi ama 2 hafta sora gel çatı muayenesi yapıcam dedi o zaman daha net konuşuruz dedi..bakalım nolcekk nst ye de sokmadı yaa heralde son hafta yapar nst:44: ama döndüğüne çok sevindim bebişimin nasıl dönmüş hiç de anlamadımm 24 haziran-10 temmuzda bekliyoruz bebişi,ama 12 temmuz da soonn tarih olarak verdii işala o zamana kalmaz yaw çünkü 41.hafta oluyo nirdeysee
hehe sen de benim gibi makarnacı mısın bacım??? ben de geçen 2 tabağı hüplettim sölemesi ayıp
gittim canımm şimdi geldim dahaa2.5 kilo olmuş minnoşş..muhtemelen 3.5 kilo civarında doğarmış çok sevindim çünkü çok şişman bebek olursa zorlardı baya herşey normal dedi,başı aşağıda dönmüş şimdilik normal doğum için bi engel yok dedi ama 2 hafta sora gel çatı muayenesi yapıcam dedi o zaman daha net konuşuruz dedi..bakalım nolcekk nst ye de sokmadı yaa heralde son hafta yapar nst:44: ama döndüğüne çok sevindim bebişimin nasıl dönmüş hiç de anlamadımm 24 haziran-10 temmuzda bekliyoruz bebişi,ama 12 temmuz da soonn tarih olarak verdii işala o zamana kalmaz yaw çünkü 41.hafta oluyo nirdeysee
maşallah kızlar bebişlerinize
byd cim herkes çatı muaynesi için 37. hafta diyor :26:
katreee ben olsam kumpiri evde yapar birde karşısına geçer yerdim onada vermezdim
maşallah kızlar bebişlerinize
byd cim herkes çatı muaynesi için 37. hafta diyor :26:
katreee ben olsam kumpiri evde yapar birde karşısına geçer yerdim onada vermezdim
doktor günde yarım saat 45 dk yürü dedi bende eşime duydun mu dedim, ben zayıfım diyobende ya bi yerde düşüp kalırsam diye sömürü yaptım doktorda evet tek başına olmaz dedi sıkılıyor insan tek başına.
şimdi pişsin makarnam bende kocaa bi tabak yiycem anca geçer sinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?