2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benim de canım kumpir istedi şimdi..

bian herkesin hamile ve obur olduğunu unuttum boş boş konuşuyorum kusura bakmayın kızlar sizinde aklınıza düşürdüm

merhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
cevaplarınız benim ve beebeğim için çok önem taşıyor emin olun

bende şahsen doğurana kadar aşermeyi planlıyorum ay böyle gidersem doğumdan sonra da sütüm olsun filan diycem anneeemmm

evet ya aslında ilk üç aymış ama bana bunu diyen hiç olmadı eşimde istediğimi alıyo sağolsun gerci ben ondan önce alıp yiyom çoğu zaman

ilk üç ay hamile olduğumu bile bilmiyodum ben
benim eşimde alıyo saolsunda , bazı şeyler satın alıncak gibi değil o zaman kıvırıyorum kolları giriyorum mutfağa

alla alla öyle şey mi ayol son güne kadar aş erebiliriz yaneeee... hakkımız söke söke alırız...

yaşasın Bolulu Hasan Usta

merhaba canım, üzme kendini bebişin doğunca bambaşka olacak herşey merak etme sadece hazırlıksız yakalandın öyle düşün :)

hormon fazlalığından o fıstık
hepimizde oluyo zaman zaman
Ama yok benimkinin ciddi olduğunu düşünüyorum dersen hekimine bir danışmalısın bence

canım hamile kalan bazı kadınlarda bu durum olabiliyormuş.. bir psikologtan dinlenmiştim ben... ve bebek doğana kadar da kabullenememe durumu olabiliyormuşşş... ama emin ol bebeği kucağına geldiği an geçecektir... benim de ilk bebeği olacak ama hangi anne yavrusunu ilk kucakladığı an mutlu olmas ki değil mi... boşuna kuruntu yapma eminim çok sevgi dolu bir anne olarak yavrunu tüm içgüdülerinle sahipleneceksin... çünkü bu bize Rabbim tarafından zaten bahşedilen bir duygu annelik içgüdüsü.... Allah hayırlı doğumlar versin sağlıklı sıhhatli al yavrunu kucağına insallah....

öyle bi yedimkiii sinir minir kalmadı şimdi enerji fazlalığı geldi ben bi kalkıp bu hızla evi süpürüp sileyim yarın yapcaktım ama bugünün hormonunu yarına bırakmıycaksın hamişlikte

öptüm sizii işlerim bitince gelirim yine

canım merhaba sen öyle düşünüorsun bak bende erken mi evlendim erken mi bebek diye düşünüyorum ama inan hepside hamilelikten gelen bişey..onu kucağımıza aldığımız anı düşünemiyoruz bile annelik çok farklı olsa gerek ya hiç olmasa bizimle..iyiki varsın diyerek onunla konuş..o hissediyor seni annesi..

Bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve bu muhteşem duyguyu yaşamaktan kocamaaaan zevk alarak aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum 25 temmuz gibi bekliyorum bende bebişimi şuan 32.haftamızdayız ancak ben hala isimde kararsız 28 yaşında bi anne adayıyım.şimdilik tek bildiğim babası ile isminin e ile başlamasını istediğimiz.isimlerimiz e ile başladığı için kızımızında öyle olsun istiyoruz yorum ve önerilerinizi bekliyorum kızlar,nolur hep birlikte meleğimin ismini bulalım ha bu arada elvin düşünüyoum kafamdaki tek isim bu belki 2 isimli de olabilir o e ile başlamasada olur ama ilk ismi kesin e ile başlamalı :) hepinizi seviyorum,

ya canım eğer elvin düşünüyorsanız ve sevdiğinzi bir isimse bişi diyemem bu sizin seçimizniz ama bana yabancı isimleri çağrıştırıyor

elif derim canım... eğer kızım olsaydı elif koyacaktık ismini.... hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli gelsin bebeğin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…