ayyy benim de canım kumpir istedi şimdi..Ben geldim kızlar ne var ne yok?
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
ayyy benim de canım kumpir istedi şimdi..
kızlar dayanamıyorum yaaa oturunca fena kalçam terliyo oda kaşıntı yapıyo off napcamm....geçermii:84::84::84:
benimde hem kumpir hem makarnadaha nereme yiceksem artık
benim canım bişey istiyo dediğimde , senin aşerme zamanın geçti diyolar
hava cokmu sıcak bacım orda terledin
benim canım bişey istiyo dediğimde , senin aşerme zamanın geçti diyolar
evet ya aslında ilk üç aymış ama bana bunu diyen hiç olmadı eşimde istediğimi alıyo sağolsun gerci ben ondan önce alıp yiyom çoğu zaman
alla alla öyle şey mi ayol son güne kadar aş erebiliriz yaneeee... hakkımız söke söke alırız...
merhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
cevaplarınız benim ve beebeğim için çok önem taşıyor emin olun
merhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
Bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve bu muhteşem duyguyu yaşamaktan kocamaaaan zevk alarak aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum25 temmuz gibi bekliyorum bende bebişimi şuan 32.haftamızdayız ancak ben hala isimde kararsız 28 yaşında bi anne adayıyım.şimdilik tek bildiğim babası ile isminin e ile başlamasını istediğimiz.isimlerimiz e ile başladığı için kızımızında öyle olsun istiyoruz yorum ve önerilerinizi bekliyorum kızlar,nolur hep birlikte meleğimin ismini bulalım ha bu arada elvin düşünüyoum kafamdaki tek isim bu belki 2 isimli de olabilir o e ile başlamasada olur ama ilk ismi kesin e ile başlamalı :) hepinizi seviyorum,
Bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve bu muhteşem duyguyu yaşamaktan kocamaaaan zevk alarak aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum25 temmuz gibi bekliyorum bende bebişimi şuan 32.haftamızdayız ancak ben hala isimde kararsız 28 yaşında bi anne adayıyım.şimdilik tek bildiğim babası ile isminin e ile başlamasını istediğimiz.isimlerimiz e ile başladığı için kızımızında öyle olsun istiyoruz yorum ve önerilerinizi bekliyorum kızlar,nolur hep birlikte meleğimin ismini bulalım ha bu arada elvin düşünüyoum kafamdaki tek isim bu belki 2 isimli de olabilir o e ile başlamasada olur ama ilk ismi kesin e ile başlamalı :) hepinizi seviyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?